Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +
Featured

Dagboek van een aanslag op de mensheid van 1 – 13 november

09-Een-massale-psychose

Vervolg op mijn “Dagboek van een aanslag op de mensheid.”

Een selectie van de meest interessante artikelen van 1 – 13 november. Mijn maandelijkse nieuwsbrief is een tweewekelijkse nieuwsbrief geworden.

 

November, de maand waarin nieuwe maatregelen worden aangekondigd en waarin de touwtjes rond de ongevaccineerden nog strakker worden aangehaald. Maar ook een tijd waarin de eerste barstjes in het overheidsbeleid zichtbaar worden en waarin iets genuanceerder over niet-gevaccineerden gesproken wordt.

De hoeveelheid informatie die nu ‘binnen komt’ is zo omvangrijk dat ik er maar een tweewekelijkse nieuwbrief van ga maken.

1 november, Frontnieuws. Volledig gevaccineerd zijn is een eindeloze weg naar een twijfelachtig bestaan. Volledig gevaccineerd zijn wordt door de mainstream media afgeschilderd als een burgerplicht, een morele verantwoordelijkheid en “het juiste om te doen”. Laten we de schandalige propaganda die met die bewering gepaard gaat even buiten beschouwing laten en ons concentreren op wat dat eigenlijk betekent. Wat is volledig gevaccineerd? 1 prik? 2 prikken? 3 prikken (2 prikken plus een booster)? 4 prikken? Het antwoord hangt niet alleen af van waar je bent, maar ook wanneer je bent, schrijft Makia Freeman.
Veel Israëli’s protesteerden toen hun regering een 4e COVID-vaccinatie verplicht stelde om hun vaccinatiepaspoort (de zogenaamde Groene Pas) geldig te houden. Misschien drong het eindelijk tot hen door dat volledig gevaccineerd zijn iets was waarvan de definitie door hun regering, en niet door henzelf, werd bepaald. Maar het gaat niet alleen om de locatie, het gaat er ook om op welk moment in de tijd je je bevindt. Volledig gevaccineerd betekent verschillende dingen op verschillende momenten in deze ‘nepdemie.’ Dat is het hele punt: de term volledig gevaccineerd is ontworpen om te betekenen wat de NWO-controleurs willen dat het op een bepaald moment betekent.

Frontnieuws.


Ivermectine: Het wordt “paardenontwormer” genoemd voor elke burger die het neemt tegen Covid, maar voor het Amerikaanse Congres is het hun EERSTE KEUZE voor preventie en behandeling.
Ivermectine is een merkloos geneesmiddel waarop geen patent meer rust, en dit is de belangrijkste reden waarom de beroemdste podcaster ter wereld, Joe Rogan, gelooft dat de medische industrie en de mainstream media hem afkraken omdat hij het gebruikt om Covid te verslaan – omdat er voor Big Pharma geen geld mee te verdienen valt, schrijft SDWells. Omdat het slechts 30 cent per dosis waard is, is het een verschil van dag en nacht vergeleken met de winsten over vaccins, winsten die de makers van Covid-prikken met miljarden binnen harken. Merck en Pfizer hebben beiden hun eigen versies van Ivermectine, die op dezelfde manier werken en parasieten en bepaalde virale ziekteverwekkers doden (ze brengen ze alleen niet op de markt omwille van geld, controle en de “klonterinjecties”-agenda.)

Het is nu tijd om beter te kijken naar The Great Reset, een nep Utopia die ons wordt verkocht door charlatans. Verwacht, nu we de pandemie verlaten, veel meer te horen over de Great Reset en het weer beter opbouwen. Maar in plaats van te leiden tot een koolstofarm droomleven, is het een cartooneske fantasie die de wereldelite nog meer macht zal geven, schrijft Brendan Heard.


“De Great Reset” is een term die door de meeste neoliberale politici in het Westen graag in omloop wordt gebracht. Zo vaak zelfs, en zonder behoorlijke uitleg, dat het op de voorzichtige waarnemer overkomt als een soort betaalde reclame.

Maar wat is het precies? De term kreeg bekendheid tijdens de 50e jaarlijkse bijeenkomst van het Wereld Economisch Forum (WEF) in juni 2020. Het werd aanvankelijk gelanceerd door de Prince of Wales, voordat het werd opgenomen in de filosofie van de uitgedoste dystopische sci-fi schurk Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het WEF.

The Great Reset verwijst naar een plan om de infrastructuur van de wereld “op een duurzame manier” opnieuw op te bouwen na de economische verwoestingen van de Covid-19 pandemie en om een wereldwijd verdrag op te stellen om toekomstige pandemieën te voorkomen, of zoals het formeler wordt omschreven, om “een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur op te bouwen die toekomstige generaties zal beschermen”. Als je ooit mensen hoort praten over “building back better,” dan hebben ze het over The Great Reset.

2 november. Er worden door premier Rutte en Hugo de Jonge nieuwe maatregelen aangekondigd. Dat moest ook wel want het aantal besmettingen, sterfgevallen en ernstige vaccinatie schades begon weer aardig op te lopen. En straks in de late herfst en in de winter staat ook het griepseizoen voor de deur. Nu is er nog even gelegenheid om met een beschuldigende vinger naar de niet-gevaccineerden te wijzen. Straks, als de sterfgevallen en ziekteverschijnselen onder de gevaccineerde personen dramatische vormen aan gaan nemen, kan dat niet meer. Dan kunnen overheden,  Elite, Illuminati, Cabal en de WHO, er niet meer omheen. En dan wordt het gevaarlijk, want dan kunnen er echt drastische maatregelen genomen worden. Er wordt nu al gezinspeeld op drie dagen duisternis en zelfs een tot twee weken in het donker.

 

Telegraaf, 2 november. Sfeer slaat om tijdens persconferentie: ME moet ingrijpen. Tijdens de persconferentie sloeg de sfeer buiten om. Er was extra politie-inzet op de been. Betogers maakten herrie en staken vuurwerk af. Later moest de Mobiele Eenheid ingrijpen om de orde te bewaken. Ja, schilder de betogers maar af als herrieschoppers. Maar zouden het misschien ook mensen kunnen zijn die zo langzamerhand schoon genoeg hebben van maatregelen die niet helpen en van liegende overheden en medische adviescolleges?

 

2 November. Secret scientific discoveries that are changing everything. Video: The Deep Truth of Our Origin, History, Destiny & Fate. Door Gregg Braden en Nassim Haramein. Een paar uitspraken:

Why these profound and life-changing discoveries aren’t being shouted from the rooftops and making headlines in every newspaper and online news source.

How your life would be affected if the mainstream scientific community officially accepted these monumental discoveries, quite literally changing everything about the way we see our history and the way we navigate the future. 

The evidence that human progress and evolution has been directly affected by extraterrestrial intervention.

What the story told on the artifacts that were uncovered in a secret archaeological dig tell us about our present and our future, and change what is possible for us all.

Prachtig, want dit heb ik ook beschreven in mijn boek: ‘Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’, dat uitkwam in september 2019.

 

Frontnieuws. 28.103 doden 2.637.525 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen. Van het totaal aantal geregistreerde verwondingen is bijna de helft (1.249.109) ernstig letsel, bericht Brian Shilhavy. Dit wordt gevolgd door een nauwgezet en compleet uitgewerkt overzicht van de reacties op de vaccins van de verschillende farmaceutische industrien, Pfizer-BioNTech, Oxford/AstraZeneca, Moderna en Janssen.

Frontnieuws. Een uitgebreid artikel, in de vorm van een vraaggesprek, met de niet mis te verstane titel; “Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoorden.”

Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedstroom giftig zijn voor mensen. Het vaccinatieprogramma moet onmiddellijk worden stopgezet terwijl een onafhankelijke veiligheidsanalyse wordt uitgevoerd om de volledige omvang van de schade te onderzoeken, die volgens de gegevens van de UK Yellow Card onder meer trombo-embolie, ontstekingsziekten van meerdere systemen, immuun-suppressie, auto-immuniteit en anafylaxie, alsmede antilichaamafhankelijke versterking (ADE) zou omvatten.” – Tess Lawrie, Evidence-Based Medicine Consultancy, schrijft Mike Whitney.

 

Frontnieuws. Een mooi artikel waarin duidelijk wordt gemaakt:

Waarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen ‘zien’ en anderen niet? Zie de onderstaande voorbeelden.

Willekeurige blindheid (ook bekend als het struisvogeleffect): Onze denkgeest staat ons niet toe iets te erkennen als dit psychologische pijn zal veroorzaken. Dus negeren we het, zeggen dat het er niet toe doet, verzinnen excuses, etc. schrijft Patrick Fagan.

Regressie (en angst voor vrijheid): Vrijheid komt met risico en verantwoordelijkheid. De meesten verlangen terug naar het onderdanige comfort van hun kindertijd, waar volwassenen voor alles zorgden. Ze willen dat de staat voor hen zorgt.

Systeem Rechtvaardiging: We kunnen ons niet voorstellen dat het systeem waarin we zijn opgegroeid en waarvan we hebben geprofiteerd ons kwaad zou kunnen doen. We gaan ervan uit dat het altijd het beste met ons voor heeft.

Terreur Management: Denken aan de dood (of het idee dat onze psychologische constructie van de werkelijkheid zou kunnen uitsterven) zorgt ervoor dat we ons psychologisch ‘afsluiten’ en intolerant worden voor andere ideeën.

Conformiteit: We gaan ervan uit dat de massa wel moet weten wat ze doet, en we zijn doodsbang om uitgestoten te worden, aangezien dit evolutionair gezien de dood betekent.

Cognitieve Dissonantie: Wanneer iets niet overeenkomt met onze verwachtingen van de wereld, veroorzaakt dit ongemakkelijke psychologische spanning, die we proberen te minimaliseren door middel van verdedigingsmechanismen zoals ontkenning.

Vooringenomenheid binnen de Groep: Omdat we sociale dieren zijn, hebben we de neiging om informatie te verwerpen als deze in strijd is met onze groepsidentiteit (“het moet verkeerd zijn als de andere kant het zegt”). In feite kan dit ons alleen maar meer gepolariseerd maken.

Cognitieve Misleiders: We hebben gewoon de tijd noch de energie om veel nieuwe, complexe informatie te verwerken of onze denkgewoonten te veranderen.

Aangeleerde Hulpeloosheid: Als we hebben geleerd / voelen dat we machteloos zijn, nemen we niet eens de moeite om te proberen de status quo uit te dagen. We worden gewoon passief en accepteren.

Autoriteit: We gaan ervan uit dat mensen met geloofsbrieven of in gezaghebbende posities wel moeten weten wat ze doen, dus we vertrouwen ze impliciet en volgen hun instructies op.

Heb ik er een paar gemist? Ik geloof het niet. Een goed verhaal dat duidelijk maakt waarom veel mensen de werkelijkheid niet onder ogen kunnen of willen zien. Mensen die nog niet met hun hart kunnen denken.

3 november, Telegraaf. Kop: LIVE ‘Niet-gevaccineerden vaak laagopgeleid, ‘rechts-christelijk’ of allochtoon’. Ja hoor, daar gaan we weer en worden er nieuwe etiketten op de groep geplakt.

Telegraaf, Kuipers: Aantal corona-patiënten in ziekenhuizen gaat naar 2000 stijgen. Nu behandelen ziekenhuizen iets meer dan 1300 mensen wegens Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Het aantal patiënten op de ic’s gaat in de komende weken stijgen van ongeveer 250 naar ongeveer 500. En dat zou best eens kunnen kloppen, waarbij het de vraag is of dit wel door het nog nimmer geïsoleerde Coronavirus komt, of door de luchtvervuiling, 5G of de vaccins/injecties zelf vol gevaarlijke nano-deeltjes als grafeenoxide. In elk geval komt het niet door de niet-gevaccineerden.

 

Telegraaf 3 november. ‘Fitgirls weigeren bij sportschool? Coronamaatregelen schieten doel voorbij’. Weer een barstje in het corona pantser van de overheid. En, “Sportwereld klaar met QR-code: We worden afgeremd’.

Telegraaf. Bruls: ‘coronapas bij sportvelden niet te handhaven’. Invoeren van de coronapas op en rond sportvelden voor amateurs is geen goed idee. Dat zei voorzitter Bruls van het Veiligheidsberaad. En gelijk heeft hij. Er worden steeds opnieuw maatregelen bedacht die niet of maar heel moeilijk te handhaven zijn en die de tweedeling en spanning in de maatschappij alleen maar vergroten. En die voorts zullen leiden tot burgerlijke ongehoorzaamheid en valse, gekochte QR-codes.

Telegraaf. QR-codes voor zwembaden en sportscholen: vervelend of juist wel fijn?

 

U ziet wat er allemaal, op een dag, op de Digitale Telegraaf te zien is. Geen wonder dat zo veel mensen geloven wat er gezegd wordt. De hoeveelheid en intensiteit van deze tendentieuze informatie is gewoon te hoog. Dan kan je het maar beter gewoon geloven, in plaats van na te gaan denken, of op je gevoel af te gaan.

 

3 november NRC. ‘RIVM: vaccineffectiviteit neemt af. De vaccins beschermen met name minder tegen besmetting, maar er zijn ook eerste aanwijzingen dat de bescherming tegen ziekenhuisopname afneemt’. Ja, logisch denk ik dan. Als de besmetting door piepkleine nanodeeltjes in de lucht, door 5G straling, door ‘shedding’ (uitstraling) van gevaccineerde mensen, om nog maar te zwijgen van de besmetting door grafeenoxide en andere rotzooi in de vaccins/injecties zelf toeneemt en er tegelijkertijd een misdadig verbod is op de inzet van alternatieve, goed werkende medicijnen als Ivermectine (die in India prima werk doen), dan hoef je niet verbaasd te zijn dat de vaccin-affectiviteit, tegen besmetting afneemt. De vaccin-effectiviteit als veroorzaker van besmettingen, ziektes en sterfgevallen neemt echter toe. Denk toch eens na beste mensen!

 

NRC. Covid-19 in China. Dat er weer tientallen besmettingen per dag zijn, is reden voor harde ingrepen in China. Zoals minder vluchten naar Beijing. De helft van alle vluchten van en naar de Chinese hoofdstad Beijing is dinsdag geannuleerd uit angst voor verdere verspreiding van corona door het land. En er wordt massaal getest. {

NRC. ‘Derde coronavaccinatie. Iedereen kan straks een boosterprik krijgen – wat is daarvan het nut? Bij ouderen neemt de bescherming relatief snel af. De Gezondheidsraad adviseert om zestigplussers een extra prik te geven.” Weer zo’n curieus bericht dat ons aan het denken zou moeten zetten. Allereerst is het kennelijk zo dat de vaccins maar korte tijd werkzaam zijn. Terwijl wij vroeger altijd dachten dat vaccins ons jarenlang, zo niet ons hele leven tegen bepaalde ziektes zouden beschermen. Maar ja dit zijn dan ook geen echte vaccins, het zijn injecties met gevaarlijke stoffen, en bovendien injecties die zich nog in een experimenteel stadium bevinden, die door de FDA nog niet veilig en effectief zijn verklaard en alleen in noodsituaties gebruikt mogen worden. Ze werken maar korte tijd, variërend van een paar weken tot een paar jaren. Daarna moeten ze weer ‘opgepord’ worden, met een volgende prik, en na de tweede prik zelfs met een boosterprik. Dan gaat het weer even goed want daarmee neemt de bescherming inderdaad voor korte tijd toe. Maar daarmee neemt ook de besmetting van ons lijf toe, met onder meer grafeenoxide, wat op de lange termijn tot nog meer en snellere sterfgevallen zal leiden. Vandaar dat nu eerst de 60-plussers aan de beurt zijn. Niet doen dus!

 

NRC. ‘RIVM deelt voor het eerst demografische cijfers over ongevaccineerden. De meeste mensen zonder coronavaccinatie zijn te vinden in de steden. In Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wonen de meeste ongevaccineerden per vierkante kilometer.

NRC. ‘Kabinet leunt zwaar op de coronapas. Nu coronabesmettingen weer toenemen, ondanks vaccinaties, breidt het kabinet de werking van de coronapas uit, wat niet-gevaccineerden raakt’. Zou bij zo’n  uitspraak nou niemand op het idee komen dat de toename van de coronabesmetting wel eens door de vaccinaties/injecties zou kunnen komen? En door het feit dat de beschermende werking die in eerste instantie van de vaccinaties schijnt uit te gaan, nu vervangen wordt door een, direct daarop volgende, desastreuze werking van de vaccins/injecties.

Frontnieuws. Peer-reviewed onderzoek vindt verhoogd risico op spontane abortus na COVID-19 vaccinatie tijdens de zwangerschap

Drs. Simon Thornley en Aleisha Brock melden: In een nieuwe peer-reviewed Rapid Communication, gepubliceerd in Science, Public Health Policy & the Law, melden wetenschappers verbonden aan de afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van de School of Population Health van de Universiteit van Auckland, dat het Amerikaanse CDC een ernstige fout heeft gemaakt in zijn eigen rapport over de vraag of COVID-19 vaccinatie leidt tot spontane abortussen bij gebruik tijdens de zwangerschap, schrijft James Lyons-Weiler.

“…het invloedrijke CDC-gesponsorde artikel van Shimabukuro et al. (2021) dat gebruikt wordt om dit idee te ondersteunen, biedt bij nader inzien weinig zekerheid, vooral voor degenen die in de vroege zwangerschap blootgesteld worden. De studie presenteert ten onrechte geruststellende statistieken met betrekking tot het risico van spontane abortus in de vroege zwangerschap, omdat de meerderheid van de vrouwen in de berekening werd blootgesteld aan het mRNA-product nadat de uitkomstperiode was vastgesteld (20 weken zwangerschap).” De auteurs voeren vervolgens hun eigen her-evaluatie uit en schatten dat onverwachte zwangerschapsafbrekingen in feite 7-8 keer meer voorkwamen bij gevaccineerde zwangere vrouwen dan het percentage in de basislijn gedurende dezelfde periode.

Maar beste mensen, hoe kan je er nu in hemelsnaam toe besluiten om je tijdens de zwangerschap te laten vaccineren. In een periode waarin je ongeboren kind in de baarmoeder de beste bescherming heeft die je je maar kan denken.

3 November. Pentahof. Dr. Sherri Tenpenny Explains How the Depopulation Vaccine Will Work Over 3 – 6 Months. You need to tell your family members that if they start to develop all sorts of health problems after getting one of these jabs that we pleaded with them not to get, that they are ON THEIR OWN. Do not assist them in any way. It’s the last line of defense we have. It may sound cruel, but it’s for their own good. 

Here’s the deal: If the powers that be tell you to do X, do the inverse of X. Whatever they are pleading with you to do, do the opposite of. Never get tested, do not wear a bacteria-infection-inducing mask and do not under any circumstances get one of these experimental, malignant gene therapies that they are trying to pass off as benign-antibody-generating-vaccines. 

Did you hear that mask wearer’s? All the people that have been getting sick have all been mask wearing Covidiots. It’s non mask wearer’s that have functioning immune systems that haven’t been suppressed and muzzled via a filthy moist rag covering our faces. Don’t forget that before Tony Fauci was disciplined behind the scenes and then switched up his stance, he had made it very clear that people should not be walking around with masks on. I think that Fauci was indeed arrested and executed and the CGI version they replaced him with has simply been reading from a script. Hence why he’s fallen in line since those original, honest statements. 

Het is toch onvoorstelbaar. Niet alleen zijn de vaccins, de injecties van de farmaceutische industrien levensgevaarlijk, ze zitten immers vol met grafeenoxide spikes, magnetische metaaldeeltjes, mRNA en gentherapie, allemaal gevaarlijke stoffen, de gevaren komen nu van alle kanten. Van de mondkapjes waarvan de stof geen enkele bescherming biedt tegen piepkleine nanodeeltjes, maar die bovendien gemaakt is van giftig materiaal. En van de PCR testen met hun foute wattenstaafjes, die snoeihard boven in de neus tegen de hersen-bloed barrière aan gebeukt worden en daar beschadigingen veroorzaken. Van de de super hoogfrequente 5G frequenties  die vreselijke ziekten kunnen veroorzaken en die bovendien interacties kunnen aangaan met de metalen nano-deeltjes in ons bloed. Van de nano machientjes in ons lijf waarmee we gevolgd kunnen worden, waar gezichtsherkenning plaats kan plaatsvinden en waar men zelfs onze gedachten kan lezen en aansturen. En waar we langzaam naar zielloze, wandelende robots, cyborgs, omgevormd worden. En alsof dat nog niet genoeg is kan het klimaat aangestuurd worden door zeer laagfrequente trillingen in de atmosfeer en kunnen door het op hoge temperatuur verbranden van kleine afvalstoffen, zoals roetdeeltjes, piepkleine nano-deeltjes, kleiner dan 10 nanometer, in de lucht ontstaan en om ons heen verspreid worden. Nanodeeltjes die, zonder dat er geprikt hoeft te worden, onze huid en onze cellen binnen kunnen dringen en ons DNA en ons immuun systeem kunnen aantasten. En in de ziekenhuizen, op de IC’s vinden de veel patiënten geen genezing, maar worden er vaak verkeerde, speciale ‘ therapieën’ gebruikt die leiden tot hoge sterftecijfers. En bij dat alles zijn alternatieve medicijnen zoals Ivermectine, die bewezen hebben goed te werken en die elders in de wereld op groten schaal en met veel succes gebruikt worden, streng verboden, op straffe van hoge boetes. Bent u er nu van overtuigd dat er dingen gebeuren die niet helemaal kloppen?

3 november, Frontnieuws. Israëlische moeder lanceert project om vaccinatieschade bloot te leggen en wordt overspoeld met onnoemelijk lijden. Eerstelijns verpleegkundige: “heb er vlak na de prik zelfs een paar out zien gaan, anafylactische shock zien krijgen, hevige ontstekingen aan de huid , acute doofheid en ga maar door”

Martin Vrijland. Een eerstelijns verpleegkundige meldde zich bij mij met onderstaande getuigenverklaring die een totaal ander beeld geeft dan wat ons verteld wordt. Natuurlijk heb ik het verhaal geverifieerd en natuurlijk heb ik ook gevraagd om bewijs dat zij daadwerkelijk eerstelijnsverpleegkundige is. Deze dame vangt patiënten dus op vóórdat de ambulancedienst ingeschakeld wordt. en haar getuigenis is glashelder.

Lees haar verhaal en weet dan dat zij naderhand ook nog toegelicht heeft dat ook al bij de griep een piekstijging zichtbaar was na vaccinatie. Zij heeft dus alle reden om te geloven dat de besmettingsleugen een fabeltje is en dat mensen ziek gemaakt zijn in plaats van dat ze besmet zijn. Dat is hier op de website al regelmatig toegelicht, zoals in dit artikel (lees dat straks nog even)

 

Let wel, ik heb gevraagd om bewijs voor onderstaand verhaal en ik heb foto’s in uniform en foto’s van en met de UZI pas (Unieke Zorgverlener Identificatie register) ontvangen. Deze dame bestaat echt en het verhaal is authentiek.  En zeer de moeite waard. Uit het hart gegrepen. Lees hier:


Begin 2020 hoorden we al van een killervirus uit China. “Ach, China” , denk je dan, “ zij eten alles wat beweegt dus het zal wel”. Heerlijk die aannames, we zijn er tot nu toe best wel mee weggekomen. Ook in de zorg… Ik heb namelijk nog geen Killervirus patiënten voorbij zien komen.

Ik werk sinds 2010 in de zorg. Aanvankelijk de eerstelijnszorg maar ook in de tweedelijns en acute eerstelijnszorg. Ja, die Huisartsenposten. We zien elke winter lange periodes van griep, ziek en zeer. Ouderen die in hun laatste levensfase door de griep hun laatste adem uitblazen. Vaak wordt er dan besloten te gaan “sederen”, we willen immers niet dat er te veel geleden wordt. Daarnaast, de dood hoort bij het leven en we zien het veel. 

Die laatste griepepidemie, 2017/2018 meen ik, was horror voor onze bezetting. Een derde van ons team was ziek. We vulden gaatjes op met externen en anders gewoon niet. Het was wat het was. Mensen waren stikbenauwd, hoge koorts voor dagen en voelden zich dood en doodziek. Jong en oud. Ik was ook ziek geworden, goed ziek. Ik had 3 dagen 40 graden koorts, hoestte extreem en kan me eigenlijk niet eens meer zoveel herinneren.

Terug naar 2020. In de eerste persconferentie werd er angstaanjagend nieuws verteld. We moesten in Lock-down en veel “heel veel” mensen zouden ziek worden vertelde Mark Rutte. Nou ik was eigenlijk wel onder de indruk. Dan was het zo’n virus uit China tóch gelukt om naar Europa te komen.

Shit. Ik was op zich niet zo’n tegenstander van het afstand houden of mondkapjes op werk gebruiken. Eigenlijk vond ik het wel prettig. Want hoe vaak we wel niet patiënten met hevige griep zagen de afgelopen jaren en daarna zelf ook doodziek op bed lagen omdat we ook ziek waren geworden. Dus ik was nog niet heel erg onder de indruk. Dit zouden we wel fiksen en die druk konden we ook wel aan. We hadden een groot en stabiel team namelijk.

Niet lang erna werden de mensen ziek. En flink ziek. Mensen waren stikbenauwd, hadden hoge koorts enzovoort. De druk werd wat hoger op het werk, maar het was vooralsnog prima te doen. 

De (huis)artsen op ons werk vonden alles maar “belachelijk”, het is maar “een zwaar griepje”. De mondkapjes deden
hun intrede en er werd zelfs gesproken over het dragen van handschoentjes. 

Ik weet nog dat ik mijn ouders waarschuwde voor dit virus. Niet zozeer omdat ik geloofde dat iedereen er direct dood aan zou neervallen maar omdat ze tegen de 80 lopen en ja, dat is toch wel de groep die we elk jaar voorbij zien komen. 

Enfin, de tijd verstreek en er kwamen steeds meer maatregelen bij. Er was een moment waarop ik begon te twijfelen. Er was namelijk door de telefoon niet vast te stellen wat iemand zijn saturatie was, er waren richtlijnen die we moesten volgen en aan de hand daarvan maakten we een inschatting of iemand vegetatief was of “ernstig benauwd”. Dan ging er een ambulance heen. 

Maar dat betekende dus dat we heel veel ambulances moesten sturen volgens de richtlijnen. Er was een moment waarop ik dacht, heh? Maar dit doen we toch ook niet al die andere jaren waarin mensen van 90 zo vreselijk benauwd waren? Voorheen werd er door familie en de patiënt zelf dan gezegd, “het is goed zo, ik wil lekker thuis blijven”. Maar nu schreeuwde iedereen moord en brand. 

Patiënten van tegen de 100 moesten en zouden met een A1 rit naar het ziekenhuis vervoerd worden. Maar een jaar eerder werden ze gesedeerd en was het “goed zo’ . Begrijp me niet verkeerd he, ieder mensenleven is evenveel waard. Die van een 30-jarige maar ook die van een 100-jarige. Alleen bij een bepaalde groep verwacht je meer een bepaald verloop. 

Nu mocht dat niet, nu moest en zou iedereen per ambulance aan de zuurstof gelegd worden. Iedereen die zeer waarschijnlijk al lang en breed aan een pneumonie was overleden bij een reguliere griep. Doordat we voor iedereen een rit bestelden waren er al snel geen ambu’s meer beschikbaar. Zelf gingen we niet meer naar de patiënten toe om te vernevelen of iets dergelijks, want dat was immers tegen de richtlijnen. 

Door de aerosolen zou er meer besmettingsgevaar zijn. Nou helemaal prima, maar op een gegeven moment hield het op. Nu is het natuurlijk de vraag: waren die ambu’s gerechtvaardigd? Want als je overal een ambu voor stuurt, dan is het niet gek dat de druk in de acute zorg oploopt. Je moet immers triage doen, iemand beoordelen enzovoort. Ik werd sceptischer.

Toen kwam de fase waarin men begon te praten over “het vaccin”. Inmiddels waren er al heel veel doden gevallen door Corona. Toch? Of was het met Corona? Die ene patiënt van 84 met uitgezaaide prostaatcarcinoom, was die niet ook overleden bij een griep? Nou ja…

Het vaccin werd uitgedeeld aan de ouderen. Ze gingen met de auto’s van de huisartsenposten met de dokters en een chauffeur langs de patiënten. Wat aardig he? Ze kwamen het dus zelfs brengen. 

Daarna mochten de overblijfsels verdeeld worden onder de medewerkers. Het ging in dit geval vaak om Moderna en de Pfizer. Diezelfde artsen die in het begin zeiden dat het allemaal nergens op sloeg en het toen nog konden onderbouwen, waren nu makke schaapjes geworden en eisten van hun personeel dat ze gevaccineerd werden. 

Bizar. Ik weigerde het vaccin en met mij nog vele anderen. De medewerkers die hun vaccin hadden gehad ontdekten dat het niet zonder bijwerking ging. Dood- en doodziek. Heb er vlak na de prik zelfs een paar out zien gaan, anafylactische shock zien krijgen, hevige ontstekingen aan de huid , acute doofheid en ga maar door. Daarnaast was een flinke groep van artsen en personeel een paar dagen doodziek na de prik. Maar goed dan werd er gezegd “dan
werkt het vaccin hoor! Je immuunsysteem is aan het werk”.

Toen mocht de bevolking hun prikje halen…. Daar begon de ellende. Nog nooit, lees : NOG NOOIT, zijn we zo vaak gebeld met ogenschijnlijk gezonde mensen die zich na hun prik meldden met POB (pijn op de borst), hartkloppingen, insulten en ga maar door. Er werd dan gezegd: ik heb de Pfizer gehad, heeft het daar iets mee te maken?

Nou ja 1+1 = 2 he? Maar dat mocht je niet zeggen. “dat is namelijk niet bewezen”. Dan zei ik, nee maar ook niet bewezen dat het daar níet van komt. Dus ja. Weer gingen de ambulances af en aan rijden. Echt waar, vaak. Heel vaak. Zo vaak dat soms de meldkamer zei: Oh, pijn op de borst? Pfizer zeker?

Hoe kunnen we het dan nog ontkennen? Wat gebeurt er eigenlijk met je lijf na zon prik? De patiënten die ik sprak gaven aan helemaal geen prik te willen maar zich gedwongen voelden. De meeste argumenten waren : ik wil mijn leven weer terug, ik wil op vakantie of ik doe het voor mijn gehandicapte broer/tante/oom/goudvis. Name it. 

Er was dus flink ingespeeld op hun gevoel en logisch denkvermogen. Dat laatste was er dus niet meer. Ik moest terugdenken aan mijn opleiding. Ik liep naar de voorraadkast en pakte een doos handschoenen en mondkapjes erbij. Ik las de verpakking en daar stond het hoor: het helpt niet tegen virussen. Net zoals handalcohol. 

Afstand houden, ja dat waarschijnlijk wel maar daar heb ik toch geen moeite mee. Niks was ineens meer logisch. Mijn spontane collega’s veranderden in draken. Er werd aan de telefoon gevraagd: maar bent u wel gevaccineerd? “dat moet echt hoor” . Dit moet ergens in juni dit jaar zijn geweest. 

Hardop werden collega’s die niet wilden vaccineren ineens uitgemaakt voor wappies en achterlijk. Ondertussen werd het lijstje van mensen langer die met een beroerte of hartinfarct zich meldden… Dit allemaal in minder dan 4 weken na de prik. Maar het werd nergens gemeld. 

Hartritmestoornissen? Ach, pech. Opeens uitzaaiingen van een eerder schoon verklaard persoon? Kan gebeuren. Vaccin? Nee komt absoluut niet daarvan… 

We raakten elkaar volledig kwijt. Angstige patiënten werd gewezen op hun verantwoordelijkheid naar de medemens, en kritische collega’s werden ‘en public’ te schande gemaakt. 

Ouderen en jongeren voelden zich eenzaam en de suïcidaliteit en psychische problematiek nam toe. Ook dat zagen we gebeuren. In zo’n korte tijd veranderde alles en iedereen in een zombie. Niemand leek meer normaal na te denken. Alles was Corona.

Er werden mailings gestuurd met informatie over de nabije ziekenhuizen. In de kop van zo’n nieuwsbrief stond dan: IC is VOL! Met alleen die 3 woorden schrik je jezelf een hoedje. Maar dan lees je verder en dan stond er zoiets als : van de 10 IC bedden zijn er 3 bestemd voor Covid patiënten. Deze zijn allemaal bezet…. Ja, dit is dus ‘vol’’. Maar men ziet die zin erna niet meer, men leest : VOL en gaat dan op zwart. Bizar. 

Daarnaast, de spreiding van patiënten deden we al jaren, dus ja nu ook. Alleen met de noemer Corona erbij, dan ineens komt het door de hevige stroom aan bijna dode mensen. Maar als ik vraag aan collega’s waarom we 3 jaar eerder patiënten van 80 niet aan de zuurstof legden, maar dormicum gaven dan werden de schouders opgehaald. “dit is corona”.

Nee dit is niet alleen Corona. Het hele verhaal klopt niet. Ik weiger mee te werken hieraan, sterker nog, ik vertel het gewoon tegen de patiënt. 

Ik kan je zeggen dat heel erg veel collega’s er zo over denken. Maar velen zijn bang, voelen zich onder druk gezet of hebben een tijdelijk contract. Ik, ik heb er maling aan. Ik heb me ziek gemeld en ik kom zeker niet terug. 

Dit moet veranderen, het klopt niet mensen, ook wij zagen het groeien en ontwikkelen. Ik weet niet waarom iedereen boos langs de zijlijn staat te schreeuwen dat het “niet oké is”, maar dan maar weer snel over gaat tot de orde van de dag. Wij hebben hier de macht he? Niet zij! Neem die macht.


Na deze brief legde zij ook nog uit dat ze met haar UZI pas toegang heeft tot het landelijk patiënten dossier LSP (Landelijk Schakelpunt Kennisbank). Daarvan zei ze het volgende:

Ik zal je uitleggen wat er gebeurt als iemand met bepaalde typische klachten zich meldt. Als men het niet 100% zeker weet dan krijgt men geen diagnose maar dd= differentiaal diagnose; wat het ‘mogelijk’ kan zijn. Dan stond er vaak covid, zelfs bij buikpijn.

Mijn diepe hoop is dat meerdere verpleegkundigen, artsen en anderen zich uitspreken en met de waarheid naar voren komen. Ook die artsen die een incentive per prik ontvangen hebben en spijt hebben dat ze hun geweten verruild hebben voor een extra zakcentje. Wees een held als deze dame en leg uw werk neer! Werk niet langer mee aan het systeem door stilzwijgend toe te kijken en gewoon uw werk te blijven doen!

Deel dit verhaal en blijf doorgaan tot iedereen doorziet hoe we middels propaganda en het ziek maken van mensen overtuigd worden in de grootste ‘große Lüge’ sinds de tweede wereldoorlog.

Bron linkvermeldingen: netinbag.com, kennisbank.patientenfederatie.nl

Onderstaande deeltellers worden nog steeds geblokkeerd, maar blijf delen, blijf vertrouwen en blijf strijden!

 

Wat een goed verhaal, recht uit het hart en uit de praktijk!

Ik kan dit ook beamen. Ik ben ook sinds 1,5 jaar werkzaam in het ziekenhuis, en wel op een polikliniek. Maar ik zie ook veel vreemde dingen na vaccinatie, vooral de leeftijdsgroep 30-40-50+.
Gordelroos, blindheid, trombose, nierfalen, oogontstekingen, neurologische problemen en ga zo maar door. Hier is helaas het grootste deel van de poli wel gevaccineerd en een stuk of 6 mensen niet, laat ik er wel bij vertellen dat een aantal zich onder druk gezet voelde en het vaccin tegen beter weten in hebben genomen.
Ik volg momenteel een opleiding op het MBO, waar ik me woensdag heb ziek gemeld na de afpersconferentie, ik heb de docent laten weten dat ik genoodzaakt ben te stoppen met de opleidingen wanneer de school gaat vragen om QR codes. Datzelfde geldt voor mijn werk, ik meld me dan overspannen. De gevaccineerden hier kunnen niet meer helder nadenken en het valt hun dan ook echt niet op dat na vaccinatie vreemde gevallen binnen komen. Artsen melden dit alleen bij het Lareb als de patiënt daar op staat en zelf ook weet dat het van het vaccin moet komen. Sinds een jaar heeft het ziekenhuis het programma HiX waar wij mee werken uitgebreid door er een kopje covid19 vaccinatie aan toe te voegen, dit wordt echter niet gebruikt. Door anamnese te doen komen we erachter dat iemand pas het vaccin gehaald heeft, of het staat op de verwijzing van de huisarts. Er is dus geen landelijk registratie systeem waarin dat bijgehouden wordt. Dus Hugo de Jonge kan nooit stellen dat er meer ongevaccineerde liggen dan gevaccineerden. Stay strong allemaal.

 


 

4 november, Frontnieuws.

In 2020 was er in Nederland Corona griepinfectie in de weken 11 t/m 22. Daarna niet meer. Officieel bekend gemaakt door de RIVM, schrijft gastauteur Paul Veenstra.

In dezelfde tijd werden we al geconfronteerd met SARS–2 maar om dat gelijk wat te camoufleren werd aanvankelijk alles op het griepvirus Corona geschoven ook al was dat al verleden tijd.
Coronavirus is iets anders dan het SARS virus.

In contact met de CDC (VS) vergelijkbaar met de RIVM, verklaarden zij mij het volgende: Er is een SARS-virus van 2003 gebruikt. Is ontdaan van zijn Buitenste Oppervlakte- eiwitten (Outer Surface Proteïnes kortweg, (OSP´s) en die eiwitten zijn nu vervangen door SPIKE-eiwitten, die de functie gaan overnemen van het immuunsysteem, zodat dit virus niet is te genezen. (einde citaat) Als daarmee bedoeld wordt dat een vaccin totaal niet werkzaam kan zijn doordat de spikes het immuunsysteem hebben overgenomen (en tevens aan het vernielen zijn) dan heeft de CDC gelijk! Zonder het met zoveel woorden te zeggen, geeft de CDC wel duidelijk weer, dat alle vaccins een totaal andere bedoeling nastreven!

Het SARS-virus heb ik toen ook genoemd met de woorden: Je zou het eigenlijk SARS-2 moeten noemen (daar het niet meer het SARS virus uit 2003 is) en niet voldoet aan de normen en specificatie van een virus! SARS-2 is geen virus maar is naar een drager/verspreider/transporteur omgebouwd. Noem het dus geen virus meer, geen covid-19 en ook zeker niet corona(virus)

Het zal je bekend zijn dat zowel het SARS-2 en de vaccins behoorlijk voorzien zijn van schadelijke bestanddelen zoals de spikes, grafeenoxide magnetische metaaldeeltjes, mRNA en gentherapie. (Nog nooit geplaatst in griepvirussen!)

 

Onder de covid tirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt

 

De functie van zowel SARS-2 als ook alle vaccins zijn hiermee uitgerust met een tweeledig doel :
1. het uitdunnen van de wereldbevolking tot 500 miljoen; 14 van de 15 moeten sterven
2. De overgebleven geprogrammeerde mens-robot voor de ” ELITE ” te laten werken. WEF directeur Klaus Schwab zegt hierover: ” Je zult niets meer bezitten en gelukkig zijn.”

Er is geen virus en je zult toch echt eerst dat virus moeten isoleren, (zichtbaar maken) en zuiveren.
Er moet met een Electro-microscoop en een miljoen vergroting een bruikbare afdruk moeten maken die als referentiewaarde dient voor o.a. PCR-test.

Er kan niet getest worden. Waar wil en kan je op testen? Influenza A of B en iets anders is geen SARS-2. Tot op heden is nog nooit het virus gezien, aangetoond noch gezuiverd.
Het is er niet en bestaat niet en er valt niks te testen!
Er zou zelfs een miljoen euro zijn uitgeloofd aan diegene die het bestaan van het virus kan bewijzen en het kan tonen!
Waarom wordt er dan getest? En waarop? Kennelijk om diep in je neus te boren, de bloedbarrière naar de hersenen te doorboren en je zo voorbereiden op meer effectiviteit van de vaccins met grafeenoxide.

Dat is toch wel buitengewoon schrijnend. De mensen die zich niet willen laten vaccineren, worden gedwongen om zich te laten PCR-testen en weten niet dat deze testen schade kunnen veroorzaken aan de hersen-bloed barrière en zelfs door deze barrière heen grafeenoxide in de hersenen kunnen brengen. Waarom wordt er geen slijm afgenomen uit de mondholte? Dat is net zo effectief.

(Ik was bij de introductie van de PCR in Leeuwarden in 1994 waar de directeur zei: Nu kunnen we eindelijk zien hoe een infectiebron er uitziet.)
Als een monster van een patiënt wordt onderzocht moet je de referentie gegevens erbij hebben van het te onderzoeken virus of bacterie. In een monster kan van alles zitten. De norm wordt nu in de test ingevoerd en de test geeft dus weer of in het serum het desbetreffende aanwezig is. Als de instelnormen van de normwaarde afwijken, zoals nu blijkt, dat kan alles als positief worden aangemerkt. Is dus vals positief en hetzelfde geldt voor vals negatief. PCR is 100% onbruikbaar met valse instellingen, met een ontbrekend virus dat niet bestaat.

 

Ja, Pfizer's Covid pil is een Ivermectine rip-off! Pfizer's "tweemaal daags Covid pil" is vrijwel hetzelfde als Ivermectine

 

WAT DOET MEN ALS ER EEN NORMALE GRIEPVIRUS OP KOMST IS?

Er wordt een kweek gemaakt uit onschadelijke deeltjes van het virus en afkomstig van de buitenste oppervlakte eiwitten (OSP´s) die in de vaccins worden verwerkt om daarmee het immuunsysteem te activeren met de aanmaak van antilichamen tegen het virus, zodat het ziekteverloop mild is en zelfs niet wordt opgemerkt
Wat doe je met een griep. Koorts? Onder de wol, uitzweten, aspirientje en meer kan je niet doen omdat er geen geneesmiddelen tegen een griep bestaan.

Wat zien we nu bij sars-2. Niks helemaal niks. Er is geen virus. Er zijn geen buitenste oppervlakte eiwitten waar je vaccins van kunt maken! duidelijk? Vaccineren is niet tegen sars-2 en evenmin door de andere benamingen die niet juist zijn. Daarom schreef de CDC ” is niet te genezen “.
Dan mag de CDC mij en de wereld verklaren waarom zij in de jaren 2017 en 2018 zoveel mogelijk geneesmiddelen bij miljarden uit de handel hebben genomen die effectief zouden kunnen zijn tegen SARS-2.
In eerste instantie in de VS medische berichten over genezing van patiënten met HCQ, zink en dat bij 1000-den.

Daarna een 1,5 jaar geleden, ben ik mij in gaan zetten voor het gebruik van Ivermectine (lees mijn eerdere plaatsing in Frontnieuws) wat ongelofelijk effectief is, maar helaas dankzij de big Pharma bijna nergens meer te koop is. Aan deze eenvoudige tabletjes die nagenoeg niks kosten, kan de big Pharma niks aan verdienen terwijl totaal ineffectieve vaccins miljarden opleveren !
Zie het eindelijk eens in mensen… Vaccins is moord en Ivermectine is leven! Als profylaxe, bescherming naar anderen, en patiënten zijn van de infectie verlost in 48 uur.
Iedereen veel sterkte gewenst.

 

Rapport: "De vaccins zijn noch veilig noch effectief"

 

4 november. Blog Vaccinvrij. Door Gastauteur. EU parlementslid Christine Anderson legt in twee minuten de kern van de zaak bloot

door Gast auteur, COVID-19 vaccin

“Ik laat me niet tot proefkonijn reduceren door me te laten vaccineren met een experimenteel geneesmiddel. En ik laat me zeker niet vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen”. – Christine Anderson, lid van het Europees Parlement.

Zelden heb ik iemand zo kort en krachtig horen zeggen waar het op staat als Christine Anderson, lid van het Europees Parlement. Het onderstaande fragment is niet ondertiteld, maar de vertaling staat onder het filmpje. Waarom blijven we ervan uitgaan dat de politieke elite oprecht begaan is met het welzijn van gewone mensen?

 

“Maar het is niet het doel dat een systeem onderdrukkend maakt. Het zijn altijd de methoden waarmee het doel wordt nagestreefd. Wanneer een regering beweert het belang van het volk ter harte te nemen, moet je twee keer nadenken.

In de hele geschiedenis van de mensheid is er nog nooit een politieke elite geweest die oprecht begaan was met het welzijn van gewone mensen. Waarom zou iemand van ons denken dat het nu anders is?

Als het tijdperk van de Verlichting iets heeft opgeleverd, dan zeker dit: Neem nooit iets wat een regering je vertelt voor waar aan. Trek altijd alles in twijfel wat een regering doet of niet doet. Zoek altijd naar bijbedoelingen, en vraag altijd Cui Bono? – Wie heeft er baat bij? Wanneer een politieke elite een agenda zo hard doordrijft en haar toevlucht neemt tot dwang en manipulatie om haar zin te krijgen, kun je er bijna altijd zeker van zijn dat jouw voordeel zeker niet is wat zij in gedachten hadden.

Wat mij betreft, ik laat me niet vaccineren met iets dat niet goed is doorgelicht en getest en waarvan niet wetenschappelijk is aangetoond dat de voordelen opwegen tegen de mogelijke bijwerkingen op lange termijn, waar we tot op de dag van vandaag nog niets van weten.

Ik laat me niet tot een proefkonijn reduceren door me te laten vaccineren met een experimenteel geneesmiddel, en ik laat me zeker niet vaccineren omdat mijn regering me dat opdraagt en belooft dat ik in ruil daarvoor vrijheid zal krijgen. Laten we over één ding duidelijk zijn: niemand geeft mij vrijheid, want ik ben een vrij mens.

Dus daag ik de Europese Commissie en de Duitse regering uit: Gooi me in de gevangenis, sluit me op en gooi voor mijn part de sleutel weg. Maar jullie zullen me nooit kunnen dwingen me te laten vaccineren als ik, de vrije burger die ik ben, ervoor kies me niet te laten vaccineren.” – Europarlementslid Christine Margarete Anderson (Alternative für Deutschland-Partei). Wat een heldere, duidelijke en fantastische uitspraak! Van een vrouw die niet bang is.

 

 

5 november. En als er even geen nieuws is, wat heel onwaarschijnlijk is, maar toch, kijk dan naar de even boeiende als leerzame Jorn Luka interviews. The Truman Show. Met onder meer Gideon van Meijeren, Peter Vereecke, Door Frankema, Karen Hamaker, Marcel Messing en vele, vele  anderen. De video van Door Frankema is door YouTube verwijderd, wat in mijn ogen een compliment voor de inhoud is, maar het is nog wel te zien op www.jornluka.com.

5 november. Behoud alternatief voor vaccinatiebewijs. Coronabeleid Burgers onder druk zetten om de volksgezondheid te beschermen, is niet effectief, schrijven Corrette Ploem en Anniek de Ruijter.

Bij de nieuwe coronamaatregelen die afgelopen week zijn voorgesteld wordt steeds vaker gesproken over het invoeren van een vaccinatiebewijs om toegang te krijgen tot essentiële voorzieningen, zoals publieke ruimten, werk en hoger onderwijs. Dus niet een coronapas waarbij ook een negatieve testuitslag toch toegang verleent. Een vaccinatiebewijs zou ook ingevoerd moeten worden in ziekenhuizen en andere zorginstellingen, niet alleen voor de zorgmedewerkers zelf, maar ook voor bezoekers of andere mensen die in het verpleeghuis verblijven. Zo’n vaccinatiebewijs zou in strijd zijn met de traditie van de Nederlandse infectieziektebestrijding. 

Is het niet opvallende hoe iedere keer, telkens opnieuw, weer een nieuwe stap gezet wordt om de situatie verder te verscherpen. Daar moet een heel uitgekookt plan achter zitten.

 

5 november, Café Weltschmerz.

Frontnieuws, 5 november. Uit de laatste gegevens van het UK Health Security Agency over Covid-19 gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen blijkt dat Covid-19 injecties nog steeds niet lijken te werken, bericht Theexpose.uk. Het totale aantal gevallen per vaccinatiestatus tussen 4 en 31 oktober 2021, was als volgt: Ongevaccineerde bevolking = 76.219 gevallen, gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 61.288 gevallen, volledig gevaccineerde bevolking = 439.790 gevallen. Dat betekent dat 86% van de gevallen van Cocid-19 tussen 4 en 31 oktober voor rekening kwam van de 18-plussers die waren gevaccineerd, terwijl slechts 14% voor rekening kwam van de ongevaccineerden. NB. Weet u nog dat Hugo de Jonge onlangs beweerde dat 90% van de ziekenhuisgevallen veroorzaakt weren door ongevaccineerde personen. Leven wij soms in een ander land dan Engeland, Duitsland, Frankrijk of Amerika, of staat Hugo de Jonge weer eens spijkerhard te liegen?

 

6 november. NRC. Coronacheck op de werkvloer? ‘Echt bizar’

Coronapas. Als werkgevers straks personeel zonder coronapas mogen weigeren, kan dat de verhoudingen op de werkvloer verscherpen. Hoe denken werknemers hierover? „Als wij tegen ons ongevaccineerde horecapersoneel moeten zeggen dat ze niet meer welkom zijn, kunnen we de tent wel sluiten.” Rogier Duurkoop zou het „echt bizar” en „een zware uitsluiting” vinden als werknemers een QR-code moeten laten zien om naar hun werk te kunnen. De IT-consultant vindt het al ver gaan dat je voor een horeca- of bioscoopbezoek een coronapas moet laten zien. „Maar dan heb je nog een keus: je laten testen of thuisblijven.” Als werknemers dag in dag uit een geldige QR-code moeten tonen, „kun je niet meer volhouden dat er geen vaccinatiedwang is”, zegt hij. „Ik kan nog thuiswerken, maar ik ken genoeg mensen die achter een machine werken, in een fabriek.”

Deze maatregel zal de polarisatie alleen maar versterken, verwacht Duurkoop, die zelf niet gevaccineerd is. „Dit trekt mensen echt niet over de streep om een inenting te nemen. Wie al wantrouwend is, maak je zo alleen maar wantrouwender.” Duurkoop zegt zelf te wachten met een vaccinatie tot hij meer zekerheid heeft over bijwerkingen op de lange termijn.

6 november, Telegraaf. Overheid komt met ‘uitzonderlijk’ campagneoffensief tegen corona. De overheid hoopt de komende tijd met een campagneoffensief mensen over te halen zich aan de basismaatregelen te houden, zich laten testen bij klachten, mondkapjes dragen waar dat verplicht is en hun coronatoegangsbewijs laten zien waar dat moet. Er komen advertenties online en in de krant, in spotjes op radio, televisie en op videodiensten.

De komende tijd worden op televisie veertig tot vijftig spotjes per dag uitgezonden en op de radio vierhonderd per week, meldt het ministerie van Volksgezondheid. Daarnaast staan er woensdag paginagrote advertenties in de huis-aan-huisbladen om mensen te herinneren aan de basismaatregelen.

Door mensen te wijzen op de mogelijkheid om zich te laten prikken zonder afspraak, hoopt het ministerie de vaccinatiegraad op te krikken. Het campagneteam richt zich specifiek op gebieden waar relatief weinigen zich hebben laten inenten, en op mensen die geen Nederlands spreken. Ook online gebeurt er van alles. Zo krijgen mensen advertenties te zien als ze googelen of ze zich met hun klachten moeten laten testen. Het antwoord van de Rijksoverheid is: ja. Spotjes en advertenties zijn ook te zien en horen op Spotify en in bushokjes. De meeste campagnes liepen al, maar worden nu op meer plekken en vaker onder de aandacht gebracht. Hoeveel budget daarvoor is uitgetrokken, kon het ministerie niet direct zeggen.

Gedurende de pandemie liepen er altijd wel campagnes vanuit de overheid. Meestal waren dat er een of twee, maar de komende weken vijf. Die „intensivering” van de campagnes is volgens het ministerie „uitzonderlijk”, maar nodig om het aantal besmettingen terug te brengen en mensen te wijzen op de regels die vanaf zaterdag worden aangescherpt.

Volgens onder anderen Jaap van Dissel van het RIVM zou een betere naleving van de basismaatregelen effectiever zijn dan nieuwe regels. Een aantal partijen in de Tweede Kamer vroeg tijdens het coronadebat om meer voorlichting in plaats van strengere beperkingen.

Als ik dit lees denk ik: ‘De tijd begint kennelijk te dringen.’ Nu moeten er snel zoveel mogelijk niet-gevaccineerde mensen “onder de naald”. Nu het nog kan. Want straks, als de sterfgevallen en de ernstige bijwerkingen de spuigaten uit beginnen te lopen, kan het niet meer. Dan moeten de media, noodgedwongen, een andere koers gaan varen. Dan zullen er tal van rechtszaken aangespannen worden, rechtszaken die ook gewonnen worden. Dan zullen de Illuminati, de Cabal, de Elite op groten schaal vervolgd en aangeklaagd worden. Dan is de omslag een feit en gaat de aarde en de mensheid een andere koers varen. Op naar een ‘gouden toekomst’. Houd dat maar voor ogen, want die gouden toekomst komt er aan!

6 november. B.Izar, schrijver van het boek “De macht van de onzichtbare bankiers”, geeft zijn mening over de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Zie de foto met de Pinoccio neuzen.

De pauze is voorbij en het toneelstuk gaat weer beginnen.
Het is tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Zolang wij onze rol in dit waanzinnige toneelstuk blijven meespelen zal het alleen maar erger worden. Er is geen enkel bewijs dat het virus überhaupt bestaat,
laat staan dat er sprake is van een pandemie. 

DUS.... 

geen muilluiers, laat je glimlach zien.
geen anderhalve meter, een Hug voelt beter.
geen QR code, je bent toch gezond?
geen PCR test. Gevaarlijk en bewijst niets.
geen avondklok. Totale waanzin.



Zijn er echt nog mensen die geloven dat deze maatregelen
iets met onze gezondheid te maken hebben? Sinds wanneer
maakt onze overheid zich druk over uw en mijn welzijn?


Stap uit de kudde en denk na!
Als wij allemaal stoppen met klakkeloos doen wat onze
liegende en bedriegende overheid en media van ons verlangen,
dan smelt corona als sneeuw voor de zon en kunnen wij
weer gewoon gaan doen.


Denk na...
Zou er iets met de prik aan de hand zijn?

6 november. Nieuwbrief van de Stichting Vaccin Vrij. LAREB.

“Bijwerkingencentrum Lareb is het Nederlandse meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van geneesmiddelen, waaronder vaccins, én geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Lareb signaleert risico’s van het gebruik van geneesmiddelen in de dagelijkse praktijk en genereert en verspreidt kennis hierover.” 

 

“Lareb is een onafhankelijke stichting en wordt voor haar taken gefinancierd door het CBG en het Ministerie van VWS.” -  Lareb1

Het Lareb is verre van onafhankelijk, en de registraties van de meldingen zijn niet veel meer dan een bureaucratische procedure. In de ruim 20 jaar dat ik gesprekken heb gevoerd met ouders, heb ik niemand gehoord die tevreden was over de afhandeling van de melding als het een ernstige bijwerking betrof. Het wordt niet serieus onderzocht, het wordt ontkend en niet gecommuniceerd in de vorm van Informed Consent naar gebruikers van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) toe.

Het Lareb wordt gefinancierd door de overheid die de beheerder is van het RVP en staat derhalve aan de kant van de overheid. Nu de bijwerkingen vanwege Covid “vaccins” de pan uitrijzen wordt nogmaals pijnlijk duidelijk dat we van het Lareb niet veel meer kunnen verwachten dan dat dit instituut ons een smak geld kost.

“De voorbereidingen begonnen een jaar geleden al. Dat is vooral terug te zien in het aantal medewerkers: van zo’n 50 toen naar ruim 100 nu. Nodig om al die extra meldingen aan te kunnen. Want dat is wat het Lareb doet en deed; meldingen van particulieren en zorgverleners over vermoedens van bijwerkingen grondig onderzoeken. Uiteenlopend van wat Agnes Kant noemt huis-, tuin- en keukenklachten (‘die overigens heel vervelend kunnen zijn’) tot ernstige meldingen als allergische reacties en overlijdensgevallen.” – Brabants Dagblad.

“De topdrukte bij Lareb zal nog een tijdlang aanhouden. Er is maar een heel klein deel van de prikken gezet in Nederland. En: hoe meer vaccinaties, hoe meer (vermoedens van) bijwerkingen, hoe meer meldingen.  “Het is aanpoten, maar we kunnen het aan. De urgente meldingen blijven écht niet op de plank liggen.”

De groene rekenkamer. Nog maar een half jaar verder blijkt al dat ze wel degelijk op de plank liggen! De Groene Rekenkamer is “een door ingenieur-wetenschappers en journalisten opgerichte stichting met als missie: Cijfermatige controle van economische en/of wetenschappelijke aannames, berekeningen alsmede de daar aan gekoppelde conclusies.”3 Zij worden gefinancierd door donateurs en doen onafhankelijk onderzoek en kwamen erachter dat er 88.000 meldingen ontbreken op de website van het Lareb.

Op 4 november 2021 schreef de Groene Rekenkamer:

Geachte mevrouw Kant,

Ik schrijf u omdat wij constateren dat Lareb onvolledig blijkt te zijn met het rapporteren van meldingen van bijwerkingen ten gevolge van vaccinatie tegen corona – we spreken hier over circa 36% van het totale aantal, dat ontbreekt.

De experimentele vaccins tegen CoVid-19 staan in de belangstelling tegen de achtergrond van de vragen omtrent effectiviteit, veiligheid en noodzaak. Het werk van Lareb is bij uitstek van belang voor objectieve vaststelling van het aantal meldingen van bijwerkingen, want de omvang hiervan bepaalt de balans, zeker waar overheden streven naar massa-vaccinatie met steeds toenemende dwang. We hebben in de door Lareb verstrekte gegevens tot oktober – voor alle medicatie samen – nu ontdekt dat er op dat moment eigenlijk sprake zou moeten zijn van circa 236.000 meldingen, terwijl er slechts 147.646 zijn gerapporteerd.

Er ontbreken, ondanks een verdubbeling van het personeelsbestand bij Lareb wegens “extra bijwerkingen” Covid, ruim 80.000 meldingen! Het is toch van de zotte, dat een speciaal daarvoor opgerichte, onafhankelijke organisatie, gefinancierd door de overheid, met extra werknemers, haar werk zo slecht doet, dat er naast deze organisatie een particuliere organisatie is opgericht, gefinancierd door donateurs, die het werk van het Lareb doet!

6 november, Frontnieuws. Dr. Mike Yeadon, voormalige vice-president bij Pfizer, ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk

7 november, Telegraaf. Nederlaag Biden. Hof blokkeert vaccinatiebesluit. Washington Een federaal hof heeft zaterdag een vergaande coronamaatregel van de regering-Biden geblokkeerd. De Amerikaanse president besloot deze week in de strijd tegen de epidemie om inenting tegen Covid-19 of het

wekelijks testen op het virus verplicht te stellen voor bedrijven met meer dan honderd werknemers. De rechter van beroep wil die zwaarwegende beslissing echter eerst uitgebreid statutair en grondwettelijk toetsen. Verscheidene staten met een Republikeinse meerderheid hadden onmiddellijk bezwaar gemaakt tegen de nieuwe regeling, die op 4 januari had moeten ingaan.

7 november Frontnieuws. Begrafenisondernemer spreekt zich uit over zijn observaties in de afgelopen 2 jaar – Er zijn “10 keer meer dode baby’s”. Aldus de Britse begrafenisondernemer Wesley. Beschreven door Dailytelegrapg.co.nz.

7 november, Café Weltschmerz. De uitgekookte marketing van de overheid. Door Martina Groenveld en Willem Sorm. In deze uitzending wordt nader ingezoomd op de beproefde wijzen waarop mensen worden bespeeld en ‘ge-nudged’ inzake de vaccinatiecampagne, alsook het coronabeleid in bredere zin. Maar ook: welke marketingstrategieën gebruikt de overheid bij maatschappelijke weerstand?
Voor wie geïnteresseerd is in de commercie en marketing achter de maatregelen en de prikdwang, is deze uitzending een absolute ‘must see’.
Ook vertelt Sorm over de website ‘Rijksvrijheid‘ die hij in het leven geroepen heeft. Deze site fungeert als een overzichtelijke gids door het vrije informatie- en medialandschap, dus waar het vrije woord nog werkelijk regeert en geen holle frase blijkt. Want zo stelt hij, het is nu belangrijker dan ooit om informatie, dialoog en reflectie te verdedigen en te koesteren.
In tijden waarin (zelf-)censuur hoogtij viert en desinformatie vanuit overheidswege alsook binnen media-gelederen schering en inslag is, is toegang tot betrouwbare, verifieerbare en transparante informatie belangrijker dan ooit. Bij Café Weltschmerz staan we garant hiervoor. Wij dienen geen enkel hoger belang en opereren volkomen autonoom. En dat is bepaald geen sinecure die we lichthartig nemen. Bij ons bent en blijft u in ieder geval altijd welkom, ook zonder QR-code.
 

Max von Kreyfelt, oprichter van Café Weltschmerz

 

7 november. Demonstratie ‘Samen voor Nederland’ op het Malieveld in Den Haag. De grootste tot nu toe. Tegen de maatregelen en voor een beter Nederland. Vreedzaam verlopen, maar wel met steeds ‘hardere’ teksten op de borden.

 

7 november NRC. De coronapas moest er komen, volgens strenge eisen – nu worden de praktische gevolgen daarvan zichtbaar. Technologie. Wie als gevaccineerde positief test, houdt een geldige code in de corona-app. Daar is niets aan te doen zegt het ministerie. Door Rik Wassens. Wat heeft zo’n pas dan nog voor zin? Ook al ben je besmet en ook al test je positief, dan nog kan je gewoon de straat op en alles doen wat je wilt, zolang je maar een geldige code in de corona-app hebt! Niks aan te doen. Zijn we nu bezig met het bevorderen van de gezondheid, of met het reduceren van de wereldbevolking, of gaat het om de QR-code en de registratie van al onze gegevens middels een corona-pas. 

 

8 november, WantToKnow. Hier wordt een nieuw begrip geïntroduceerd. Eugenetica. In deze aflevering van Café Weltschmerz, neemt Erik Boomsma, aan de hand van interviewer Max von Kreyfelt, je mee in de wereld van de ‘Eugenics Ideologie’. Vanuit een historisch perspectief laat hij zien, in welk perspectief de actuele ontwikkelingen van Corona-maatregelen, medische experimenten met Covid-19 injecties, The Great Reset, Build Back Better en de New World Order moeten worden gezien.

Al vanaf halverwege de jaren 1800 is er een Upperclass (Elite) in de maatschappij nauw verbonden met deze Eugenics Ideologie, die streeft naar genetische rassenzuivering, rasverbetering en uiteindelijk ook de-populatie van de Wereld. Erik laat met een stevige onderbouwing zien, dat de huidige maatschappelijke ontwikkelingen niet los gezien kunnen worden van de ideologie van het Eugenics Genootschap.

Vele zeer bekende personen uit de geschiedenis…, maar ook huidige zeer hoog geplaatste functionarissen, maken deel uit van het Eugenics gedachtengoed. Het lijkt er zelfs op, zo laat Erik ons in deze uitzending zien, dat er doelbewust op aangestuurd wordt op – iets wat binnen de Eugenics Society aangeduid wordt met – ‘Uitdunning van de Kudde’. Een beangstigende, maar realistische werkelijkheid.

 

8 november, de digitale Telegraaf. Een opmerkelijk fenomeen. Nergens in deze digitale uitgave heb ik iets kunnen lezen over de Protestmars “Samen voor Nederland” gehouden op het Malieveld in Den Haag. Een rustig verlopen demonstratie waar vele tienduizenden, bezorgde Nederlanders aan deelnamen. Maar geen woord in de krant. En het is voor het eerst dat de grootste krant van Nederland het hier laat afweten. Zou de Telgraaf, die tot nu toe nog enige objectiviteit betrachtte waar het de Corona pandemie betrof, op de vingers getikt zijn? Omdat de tijd begint te dringen en steeds meer ziek worden of overlijden na een prik. Ik weet het niet, maar het zou zomaar kunnen.

8 november, Telegraaf. Geen coronademonstratie, maar wel een lang artikel met als kop: “Uitweg lijkt nog lang niet in zicht” en daaronder: Komen we ooit uit de coronacrisis? ‘Maatregelen mogelijk nog jaren nodig’. Hier volgt het hele artikel, waarbij ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat de Elite, de Illuminati, Club EL, de Cabal, de Hoge Heren, alsmede de overheid en de medische adviescolleges, de redactie van de Telegraaf het een en ander ingefluisterd hebben. Om ons voor te bereiden op wat er gaat komen en om de niet-gevaccineerde mensen nog verder onder druk te zetten.

AmsterdamNu de vierde golf aanzwelt, begint zich een ongemakkelijke waarheid op te dringen: de uitweg uit de coronacrisis is nog lang niet in zicht. Wanneer corona een beheersbaar onderdeel van ons leven wordt, is amper te zeggen. Volgend jaar misschien, hopen het kabinet en experts.

Er klonk radeloosheid door in de woorden van de doorgaans kalme Kees van der Staaij. „Waar is dan het eindpunt? Dit is toch een situatie die nog járen kan duren?” Eerst waren de vaccins het ’ticket naar de vrijheid’, zo hield de SGP-leider zijn VVD-opponent Aukje de Vries voor, nu wordt dat heil verwacht van de coronatoegangsbewijzen. „Wat is het perspectief?”

’Zoveel mogelijk vaccineren’

Heus geen jaren, zei De Vries. „Maar ik ben misschien wel een optimistischer mens dan de heer Van der Staaij. Intussen moeten we gewoon verder op de ingeslagen weg: zoveel mogelijk vaccineren en maatregelen nemen als die nodig zijn om de zorg te ontlasten, desnoods gericht tegen ongevaccineerden.”

Ondanks een hoge vaccinatiegraad zitten we nog middenin een pandemie, waarbij ook minister Hugo de Jonge zich niet waagt aan een voorspelling over het eindspel. „Er komt natuurlijk na dit najaar ook weer een voorjaar en je hoopt toch dat hoe verder we zijn met vaccineren, hoe beter we ook in staat zullen zijn om het virus te controleren”, zei hij tijdens hetzelfde debat.

Het goede nieuws: „Elke nieuwe golf die we krijgen, is altijd weer lager dan de vorige.” Dat wil zeggen: „Als we op tijd ingrijpen.”

Verdere aanscherping coronaregels

De ingreep van afgelopen zaterdag is een tussenstap. Vrijdag 12 november kondigt het demissionaire kabinet waarschijnlijk een verdere aanscherping aan, zoals inzet van de coronapas in winkels, in dierentuinen en in pretparken. Vermoedelijk krijgt ook de horeca met verdere aanscherping te maken.

Voor de langere termijn sluit het Outbreak Management Team verdere beperkingen niet uit, zoals sluiting van sectoren of beperking van groepsgroottes.

Maar wat de rol van corona voor de komende jaren in onze samenleving zal zijn, is onduidelijk. De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) en de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW) schetsten in een recent rapport vijf scenario’s. Die variëren van totale uitroeiing van het virus tot een worst-case-scenario waarin het nog dodelijker wordt.

’Seizoensgebonden opschaling van zorgcapaciteit’

De meeste experts die De Telegraaf gesproken heeft, verwachten een middenweg, die in het tweede scenario van het rapport samengevat wordt: „Mensen kunnen nog steeds ernstig ziek worden en in de winter is de druk op de zorg groot. Er is ruimte voor herstelbeleid, maar er zijn ook een aantal nieuwe beleidsopgaven zoals seizoensgebonden opschaling van de zorgcapaciteit.”

De deskundigen verschillen echter van mening of die ’endemische fase’ na deze winter al aanbreekt of dat het nog enkele jaren duurt.

’Honderden in quarantaine in gevangenis Zaanstad’

Zo twijfelt viroloog Louis Kroes van het Leidse LUMC of we de komende jaren in de winter zonder maatregelen kunnen. „Buiten het griepseizoen kunnen we het vanaf komend jaar waarschijnlijk wel aan en is er mogelijk helemaal niets meer nodig, maar breken eenmaal de wintermaanden aan dan sluit ik niet uit dat bijvoorbeeld het afstand houden en de coronapas toch weer nodig zullen blijken.”

„Zolang er veel ongevaccineerden zijn, blijf je het risico houden dat de zorg het niet aankan, ook al zal die groep afnemen. Het hangt er vooral van af hoe effectief de vaccins blijven en hoe goed natuurlijk geïnfecteerde mensen beschermd blijven.”

NB. Dit is alweer de tweede keer in het artikel dat de niet-gevaccineerden ‘op de hak genomen worden. Als zouden zij er de oorzaak van zijn dat de zorg overbelast wordt. Terwijl het juist de gevaccineerde mensen zijn die op grote schaal in het ziekenhuis worden opgenomen. Dat is in de ons omringende landen zo en dat wordt daar ook openlijk besproken, maar (nog) niet in het o zo correcte, leugenachtige Nederland.

Viroloog Bert Niesters verwacht dat dit de laatste winter is waarin de aantallen echt hoog oplopen en strenge maatregelen nodig zijn. „Ik reken erop dat de komende golven steeds minder worden. Op een gegeven moment is bijna iedereen wel geïnfecteerd of gevaccineerd. Als er dan nog een vaccin komt dat meer gericht is tegen nieuwe varianten, zou het virus ’gewoner’ moeten worden: dus vergelijkbaar met de gewone griep. Dan ligt een nieuwe lock-down niet meer voor de hand.”

Dat denkt zijn collega Ab Osterhaus ook. „We zullen toegaan naar een systeem waarin je jaarlijks, in ieder geval de mensen uit risicogroepen, een cocktailvaccin geeft dat tegen zowel influenza, als corona werkt. Op de korte termijn van het komende jaar is het niet uit te sluiten dat je nog richting ingrijpendere maatregelen gaat, maar op langere termijn zullen de vaccins, als het virus wereldwijd meer onder controle gehouden wordt, toch de angel eruit halen.”

’Nog twee jaar crisissituatie’

Epidemioloog Arnold Bosman verwacht daarentegen dat voor Nederland het gevaar bestaat dat we nog twee jaar met een crisissituatie te maken krijgen. „Ik denk dat het nog zo’n periode gaat duren voordat je wereldwijd het overgrote deel gevaccineerd hebt. Zolang dat niet gebeurd is, blijft het virus in andere landen circuleren, en groeit de kans dat er allerlei varianten ontstaan waartegen de vaccins minder goed werken.”

Hij hoopt van harte dat een nieuwe lock-down in ons land in die periode niet meer nodig zal zijn, maar weet het niet zeker. „Voor hetzelfde geld leiden de varianten tot een ergere pandemie omdat die zich mogelijk makkelijker kunnen verspreiden. En het blijft ontzettend krap in het zorgsysteem.”

’Beroep op eigen verantwoordelijkheid’

Bosman denkt dat het zeker in die vermoedelijke overgangsperiode verstandig is om de QR-code in specifieke gebieden te gebruiken. „Ik zou het niet raar vinden als je dat aan mensen vraagt die met kwetsbare mensen in ziekenhuizen en verpleeghuizen omgaan.”

Na die twee jaar heeft hij goede hoop dat corona meer op influenza zal lijken. „Maar ook dan lijkt het me verstandig dat de overheid in ieder geval een beroep blijft doen op eigen verantwoordelijkheid.”

Mondkapjes in griepseizoen

Hij hoopt dat het bewustzijn ten opzichte van luchtweginfecties blijvend veranderd zal zijn. „Ik hoop dat er dan bij wijze van spreken in het Journaal omgeroepen wordt dat het griepseizoen begonnen is en dat mensen dan geadviseerd wordt om op drukke plekken mondkapjes te dragen. Het zou mooi zijn als die gewoonte vergelijkbaar wordt met het dragen van een sjaal bij kou en een paraplu bij regen.”

„En dat in die periode geadviseerd wordt om jezelf te laten testen als je naar een echt druk evenement gaat of als je met de feestdagen naar familie en vrienden trekt, terwijl drogisterijen structureel zelftests blijven verkopen. Net als dat mensen voortaan standaard hun handen wassen voor het eten. Met die zaken verklein je zowel de kans op verspreiding van griep als van corona.”

Endemische fase

Volgens Osterhaus wordt het in die ’endemische fase’ vooral een politieke vraag wat je nog aan virusbestrijding doet. „Er zullen dan nog steeds mensen aan corona sterven, maar in mindere mate. Accepteren we dat dan, en houden we het net als bij influenza bij een advies om je te laten vaccineren of gaan we meer doen?”

De viroloog vraagt zich af of er nog draagvlak voor maatregelen is als de ergste crisissituatie voorbij is. „Ik denk niet dat mensen zich dan nog gaan houden aan QR-codes, de anderhalve meter en mondkapjes. Dan kun je hen hooguit zaken gaan adviseren, waarbij vaccinatie, het thuisblijven bij klachten en je dan laten testen het belangrijkste blijven.”

Testcapaciteit GGD

Het kabinet moet met de aanbevelingen nog aan de slag. Intussen zijn de voorbereidingen in volle gang. Zo blijft de capaciteit in de GGD-teststraten in elk geval tot juli 2022 op peil. Voor dit najaar liggen er 25 miljoen vaccins klaar en ook voor volgend jaar zijn al contracten afgesloten voor miljoenen vaccins.

De ’boosterprik’ die ook gezonde mensen onder de 60 straks kunnen krijgen, wordt later mogelijk een jaarlijks terugkerend ritueel, bij meer mensen dan nu de griepprik krijgen.

Uitgestelde zorg

Toch is de vraag: wat betekent dit voor de zorg? De Nederlandse Zorgautoriteit schat dat er nog 180.000 tot 200.000 operaties extra moeten worden uitgevoerd als gevolg van zorg die tijdens de pandemie is uitgesteld. Volgens het Landelijk Netwerk Acute Zorg zijn de komende periode tussen de 1050 en 1650 ic-bedden nodig.

Dat zal echter niet meevallen, want hoewel er in 2021 tot dusverre meer ziekenhuispersoneel is opgeleid dan in 2019 en 2020, was de uitstroom vanwege de aanhoudende druk groter dan beoogd. „Dat zal structureel met meer geld vanuit politiek Den Haag opgelost moeten worden”, vindt epidemioloog Bosman.

Ook branchevereniging V&VN vindt dat er meer waardering voor het zorgpersoneel moet komen. Dat beaamt Kroes. „Als je de zorgcapaciteit structureel kunt opschalen, zijn maatregelen uiteindelijk steeds minder nodig.”

’Einde aan drie zoenen’

Wat voor blijvende invloed zal de pandemie hebben op onze omgangsvormen in die ’endemische fase’? Etiquette-deskundige Jan Jaap van Weering verwacht dat meerdere zaken blijvend veranderd zullen zijn.

„Waarschijnlijk keert het geven van de drie zoenen buiten de familiaire sfeer bijna niet meer terug. Dat kon toch al een ongemakkelijke aangelegenheid zijn waar niet iedereen van gediend was. Het handen geven zal vast wel weer gebruikelijk worden, maar ik kan me voorstellen dat veel mensen het zullen blijven houden op het vriendelijke knikje met een lach.”

Dat beaamt etiquette-expert Reinildis van Ditzhuyzen. „Het zou kunnen dat de drie zoenen na de piek van de pandemie teruggebracht worden naar één zoen op de wang of dat sommige mensen helemaal niet meer zoenen. En mogelijk vervangt het knikje en/of de boks het handen geven.”

„Wat de pandemie ook met zich meebrengt is dat mensen meer begrip voor elkaars begroeting tonen. Tot de coronapandemie werd het weigeren van een uitgestoken hand immers beschouwd als een fikse belediging. Nu niet meer. Dus na de pandemie blijft het geen handen willen geven mogelijk meer geaccepteerd.”

Van Weering denkt ook dat werknemers wat meer regie zullen blijven houden om te bepalen wanneer ze naar kantoor komen. „Ik kan me voorstellen dat bijvoorbeeld twee keer per week werken op locatie een blijvertje wordt.”

„Op eenzelfde manier zullen mensen dan ook minder snel zoals voor de pandemie met een kuchje of niesje naar kantoor komen of bijvoorbeeld naar een verjaardag gaan. Het zelfbewustzijn daarover zal toch blijvend toegenomen zijn.”

Wat een mooi, bijna rustiek kabbelend verhaal over wat ons in de toekomst te wachten staat. Ik ben er niet zo zeker van. Ik denk dat de strijd zich overal ter wereld verder zal verharden als duidelijk wordt, voor het grote publiek, dat de Illuminati, de overheden, de media en de rechtelijke macht het keer op keer lelijk hebben laten afweten en als de schatrijke machthebbers, in het nauw gedreven, nog veel drastischer maatregelen gaan nemen.

8 november. Wybren van Haga was te zien in het bekende TV programma van Jinek. Waarin hij wederom verklaarde dat de Corona pandemie in feite een gewone griep is. En op de vraag wat je dan moet doen als je ziek wordt zei hij: “nou, net als bij de griep, gewoon thuis blijven.” Heel rustig en heel zakelijk, waarbij ook nog even fijntjes werd opgemerkt dat de wel gevaccineerde mensen nu op groten schaal de ziekte krijgen waartegen ze zijn gevaccineerd. Wybren van Haga gaat zelfs zo ver dat hij aangifte doet tegen de staat en de mensen vraagt om zijn petitie te steunen

.

 

 

 

8 november. De Binnenlandse Bataafse Courant. Begrafenisondernemers Nederland: “Geen piek, geen oversterfte, geen pandemie. Angst is de slechtste raadgever. Leugens dicteren de maatregelen.” Ook in ons land – tenminste zo was het ooit, ons land – zijn er begrafenisondernemers die wel eens wat vertellen wat niet op de staatsomroep verschijnt. Tijdens de “pandemie’ vorig jaar maart/april was er geen sprake van een piek. Dat klopt want over het algemeen hebben wij ondersterfte geregistreerd en kregen we van sommige gemeenten verslagen, dat de leges zo terug liepen in 2020. Ook weten wij van insiders dat sommige begrafenisondernemers werktijdverkorting hebben aangevraagd en een aantal zelfs een aanvraag voor Corona steun bij de overheid heeft gedaan. Terwijl dit toch ongeveer de enige branche is, die baat heeft bij hetgeen de mensen allemaal ooit een keer overkomt.

9 november. Frontnieuws. Amerikaanse topsporter dropt 9 explosieve vaccinfeiten die je niet mag zeggen.

De quarterback van de Green Bay Packers, die momenteel onder vuur ligt van de vaccinzeloten omdat hij “stiekem” ongevaccineerd zou zijn en het virus zou hebben opgelopen, schoof aan bij “The Pat McAfee Show” om zijn situatie te bespreken. En laten we zeggen dat hij zich niet inhield. Hier is de top negen van de meest gefundeerde dingen die Rodgers zei, schrijft Greatgameindia.com.

Een aantal van zijn uitspraken.

 

‘Je bent egoïstisch’ laster is mediapropaganda. Het idee dat “ongevaccineerde mensen de gevaarlijkste mensen in de samenleving zijn,” is het “propagandaverhaal” van de media, zei Rodgers. “Dat is wat de media proberen te doen, ze proberen ons, ongevaccineerde mensen, te schande te maken en te cancelen, ons egoïstisch te noemen,” vervolgde hij. “Ik bedoel dat is nu ook de propaganda-lijn: Je bent egoïstisch omdat je een beslissing neemt die in het beste belang van je lichaam is.”

Persoonlijke gezondheid moet privé zijn. “Persoonlijke gezondheidsbeslissingen horen naar mijn mening privé te zijn,” zei Rodgers nadat hij de media had geschoffeerd omdat ze hem “te grazen hadden genomen”.

Pandemie van de ongevaccineerden’ is een leugen. Rodgers haalde uit naar president Joe Biden en iedereen die met hem collaboreert voor zijn narratief dat COVID-19 nu een “pandemie van de ongevaccineerden” is, iets waar de Amerikaanse regering nog steeds op hamert met haar ingrijpende vaccinatiemandaat.

“Dit idee dat het een pandemie is van de ongevaccineerden, het is gewoon een totale leugen,” zei Rodgers voordat hij de onwaarheid weerlegde. “Als het vaccin zo geweldig is, hoe komt het dan dat mensen nog steeds COVID krijgen en COVID verspreiden en helaas aan COVID overlijden? Als het vaccin zo veilig is, hoe komt het dan dat de fabrikanten van het vaccin volledige immuniteit hebben [tegen rechtszaken]?”. Als dit echt over gezondheid gaat in plaats van politiek, vroeg Rodgers zich af, waarom hebben de gezondheidsdeskundigen het dan niet gehad over dieet, beweging of vitamines?

Rodgers zei dat hij, omdat hij niet gevaccineerd is, elke dag een COVID-test moet ondergaan, terwijl alle gevaccineerde spelers dat niet hoeven, ondanks dat ze het virus nog steeds kunnen oplopen en overdragen. “Ik ben meer dan 300 keer getest voordat ik uiteindelijk positief werd. Zoals ik al zei, het was waarschijnlijk van een gevaccineerd individu,” zei Rodgers. “Ik denk niet dat veel van het beleid gebaseerd is op de wetenschap.

COVID-herstel biedt robuuste immuniteit. “Ik ga nu de best mogelijke immuniteit hebben,” zei Rodgers, verwijzend naar de studie uit Israël over de robuuste immuniteit die COVID-infectie en -herstel oplevert. De feiten ondersteunen dit. Epidemioloog en biostatisticus Martin Kulldorff, die tien jaar lang hoogleraar was aan de Harvard Medical School, heeft onlangs een analyse gepubliceerd waarin de methodologie van verschillende studies over natuurlijke immuniteit wordt uitgesplitst. Hij toonde aan hoe de Israëlische studie, die Rodgers aanhaalde, superieur is in haar methodologie en precisie van haar bevindingen dan de gangbare studie van de Centers for Disease Control and Prevention.

Wetenschap is beter dan shaming. “Sommige van de regels zijn volgens mij helemaal niet gebaseerd op wetenschap,” zei Rodgers over de vele regels die hij al had geïllustreerd en die niet op wetenschap waren gebaseerd. “Ze zijn puur gebaseerd op pogingen om mensen aan de schandpaal te nagelen, zoals het moeten dragen van een masker op een podium, terwijl iedereen in de zaal gevaccineerd is, het dragen van een masker lijkt me onzinnig.”

Algehele gezondheid is ook belangrijk. “Het is een gezondheidsvirus, en het belangrijkste zou zijn om mensen te leren hoe ze gezonder kunnen leven,” zei Rodgers over de pandemie die sterk werd verergerd door co-morbiditeiten en vooral obesitas. Uit vroege gegevens bleek dat zwaarlijvigheid het risico op ziekenhuisopname verdrievoudigde, en 78 procent van de mensen die met het Wuhan-virus in het ziekenhuis werden opgenomen, had overgewicht of obesitas.

10 november. We komen zo langzamerhand in een situatie waarin de befaamde uitspraak van Emile Zola, gedaan in 1898 naar aanleiding van de Dreyfus affaire, de uitspraak: ‘J’accuse’, ik beschuldig u, van toepassing wordt.

Beginnen we het zo langzamerhand door te krijgen? Zou er dan toch iets kloppen van de verhalen van ongevaccineerde mensen? Mensen die het over het algemeen goed met hun medemensen voor hebben. Met het feit dat zij gezonde mensen zijn, die vertrouwen op hun eigen immuunsysteem, mensen die zij zich niet willen laten inspuiten met ‘vaccins’ vol giftige stoffen, ‘vaccins’ die zich bovendien nog in een experimenteel stadium bevinden. En het feit dat zij geen enkel gevaar voor de volksgezondheid opleveren. En voorts het zorgwekkende gegeven dat je, als je gevaccineerd bent, evengoed de ziekte kan krijgen waartegen je gevaccineerd bent. En dat het aantal sterfgevallen en ernstige vaccinschades nu dramatisch begint op te lopen, maar dat dit niet bij het LAREB en ook niet in de media gemeld wordt. Ja zelfs het gegeven dat de ziekenhuizen voor 70 – 80% vol liggen met gevaccineerde mensen. Let wel ‘gevaccineerde mensen”. Dat is het geval in Nederland en Belgje en overal elders in de wereld. En voorts dat de overheden aan de zorgverleners verboden hebben om goede, werkzame, alternatieve geneesmiddelen voor te schrijven. Op straffe van hoge boetes. Geneesmiddelen die op groten schaal in India gebruikt worden en daar goed werken, zoals Ivermectine. Dat de maatregelen van de overheid steeds extremer worden en dat onze bewindslieden in tal van situaties glashard staan te liegen of halve waarheden vertellen. Dat het misschien toch waar is wat de Illuminati, de Cabal en de machtigen verkondigen, namelijk dat ze de wereldbevolking drastisch willen reduceren, van 7,8 miljard naar 500 miljoen mensen. Zogenaamd ten behoeve van de duurzaamheid van de aarde. Dat er in democratische landen als Australie, Nieuw Zeeland en Canada ongekend zware maatregelen worden getroffen, waarbij zelfs militairen ingezet kunnen worden en waar mogelijk concentratiekampen opgericht gaan worden. En dat de Illuminati de resterende, 500 miljoen mensen middels angst, ‘artificial intelligence’ en 5 G willen omvormen tot willoze robots, tot cyborgs. En dat deze kleine groep super rijke en super machtige mensen inderdaad de agenda’s van de Nieuwe Wereld Orde en The Great Reset aan het uitvoeren zijn. Agenda’s die gewoon openbaar zijn, die iedereen kan ze lezen. Want ook dat is een kenmerk van de Illuminati, om de mensheid te laten weten waar zij mee bezig zijn. En dan het gegeven dat vele mensen, wereldwijd, week in week uit demonstreren tegen de misdadige overheidsmaatregelen. Die zullen toch niet allemaal gek zijn? Dat de honderden nieuwe bladen, blogs, interviews, artikelen, websites, tijdschriften en boeken, vol met belangrijke informatie, toch niet zomaar uit de lucht komen vallen. Dat er zinvolle dingen geschreven en gezegd worden, dingen die, als ze iets te zinvol zijn, weg gecensureerd worden. Dat we langzaam toegroeien naar een  Chinees model, een sociaal kredietsysteem, waar iedereen genummerd is, continu in de gaten gehouden wordt en waar de levens door een puntensysteem bepaald worden. Dat het zelfs voor de meest gezagsgetrouwe mensen duidelijk moet zijn dat onze bewindslieden ons keer op keer voorliegen. Dat de pers en media overduidelijk gekocht zijn en aan de leiband van overheden en medische adviescolleges lopen en dat het met de rechtelijk macht al niet veel beter is gesteld. Dat er juist nu, in deze tijd, enorm veel druk op de ongevaccineerden wordt uitgeoefend om zich te laten injecteren, niet voor hun gezondheid, maar om weer aan het maatschappelijk leven deel te kunnen nemen. En dat de gevaccineerde mensen, die dachten goed beschermd te zijn, nu een tweede, derde, vierde en zelfs een boosterprik moeten laten zetten.

Maar gelukkig, er zijn tekenen die erop wijzen dat de Illuminati, de Cabal, de superrijken, de machtigen der aarde bezig zijn om de ‘strijd’ te verliezen. Er komen barstjes in hun elitaire pantser. Waardoor zij er alles aan doen om het tij te keren, zich niet realiserend dat ze daarmee het restant van hun ongeloofwaardigheid ook beginnen te verliezen. En ‘last but not least’ dat de verhalen die er in besloten kring gedeeld worden, verhalen van familie, vrienden en kennissen over sterfgevallen en ernstige bijwerkingen in hun directe omgeving, een steeds grotere invloed krijgen. Logisch, want die verhalen zijn waar zijn, het zijn verhalen die geloofd worden. Evenals de verhalen van zorgverleners die weigeren om hun patiënten met giftige stoffen in te spuiten en begrafenisondernemers die verslag doen van de laatste uren van mensen die op het punt staan te overlijden.

10 november, Gezond Verstand. Dit onvolprezen tweewekelijkse magazine staat weer vol met boeiende, informatieve artikelen. Zoals het artikel ‘Nieuwe golven van leugens’ van Karel van Wolferen. Ik citeer enkele passages:’ De nieuwe grote leugen die de overheid verkondigt is dat de nieuwe ziekenhuisopnames voor rekening komen van de zogenaamde vaccinweigeraars. Uit de cijfers hierover, die mondjesmaat beschikbaar komen blijkt evenwel dat in Nederland en Belgje iets van tussen de 70 en 80% van de nieuwe patiënten, wel degelijk de dubbele injecties heeft ontvangen.’

Een nieuwe quote: ‘Als we specialisten in acht nemen wanneer zij schatten dat officiele instanties die dit moeten bijhouden (het aantal Covid sterfgevallen) nog geen tiende van de werkelijke gevallen registreren, dan zien we dat bij elkaar opgeteld dat aantal sterfgevallen in de VS, Engeland en de EU komt tot iets van twee miljoen. De media mijden dit onderwerp als ware het een levensgevaarlijke hoogspanningskabel.

En uit het artikel “De schuldigen die niet ‘samen’ en ‘voor elkaar’ doen”. Van Bert Nagelvoort. Dit keer over de klimaatcrisis. “Een op de juist manier ingezette angst vernauwt het opmerkzaam vermogen van de bevolking, en zodra dit vermogen uit de weg is, kunnen autoriteiten bijna alles voor elkaar krijgen. Geheel en al feitenvrij gekaderd.

Momenteel betekent de QR pas bijvoorbeeld alleen uitsluiting bij de horeca en culturele en sportevenementen. Is men daar eenmaal aan gewend, dan is een verdere uitrol – om de Coronapas ook in te zetten als werk, boodschappen- of brandstofvoorziening – eenvoudig.

10 november. Nieuw bericht op De Binnenlandse Bataafse Courant. Mijd ziekenhuizen als de vliegende builenpest! Zorg voor jezelf. De huisarts moet jou gehoorzamen. De schandalige manier waarop de overheid in samenwerking met het Pharma kartel bepaalde medicaties torpedeert en wettelijk verbiedt, is algemeen bekend. De overheid en het Pharma kartel zijn er niet voor u, maar werken u tegen. Er is behoefte aan chaos en stress. Dat levert patiënten op en dat is het enige belang.

10 november, Telegraaf. CBG: 36 bijwerkingen ontdekt sinds toelating coronavaccins. Er zijn sinds de Nederlandse inentingscampagne begin dit jaar van start ging in totaal 36 nieuwe mogelijke bijwerkingen opgedoken van de vier coronavaccins die zijn ingezet. Dat bevestigt een woordvoerster van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) na eerdere berichtgeving van RTL Nieuws.

11 november. Een bijzondere dag, 11-11- 2021

In deze blog staan zo veel, en zulke boeiende artikelen dat ik hier alleen maar de aankondigingen zal weergeven. Dan kunt u de volledige artikelen zelf opzoeken en lezen.

“Ik ben arts en ik vrees dat we na Covid nooit meer het vertrouwen van het publiek zullen terugwinnen.” Een onmiskenbaar resultaat van de pandemie is dat het vertrouwen van het publiek in wetenschappelijke en medische autoriteiten misschien wel op het laagste punt sinds mensenheugenis is – en geen objectieve waarnemer kan echt verbaasd zin, schrijft Dr. M. Huffman.

Dr. Mike Yeadon: De rottige leugenaars van het CDC hebben eenzijdig de definitie van een vaccin veranderd. Sorry mensen, niemand stierf en liet jullie de leiding nemen over het definiëren van wat woorden betekenen, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Serieus, een vaccin heeft al minstens tientallen jaren een specifieke betekenis. Het is hier expliciet het geval dat de covid19 “vaccins” niet voldeden aan de definitie van het woord. Dat maakte ze vatbaar voor beschuldigingen dat deze middelen helemaal geen vaccins zijn. Om legitieme bezwaren af te weren, veranderden zij de definitie van het woord vaccin.

Israel heeft zich overgegeven aan de vaccin-mafia – en waarvoor? Een vriendin is onlangs teruggekeerd uit Israël. Ze vertelde me over een volgzame bevolking die nog steeds bang is om Covid-19 op te lopen. Overal worden maskers gedragen en de ongevaccineerden worden gedwongen een PCR-test af te leggen telkens als zij een winkel willen bezoeken, schrijft Karen Harradine. Israël is nu een lakmoesproef voor regeringen die autoritaire lock-downs en gedwongen vaccinaties willen opleggen, hoewel geen van beiden effectief is in de bestrijding van een virus.

Duitsland: Ongewone toename van spoedgevallen door zenuw- en cardiovasculaire aandoeningen.
Uit gegevens van zes Duitse spoedeisende hulpafdelingen, die routinematig door de gezondheidsautoriteit RKI (Robert Koch Institute) worden verzameld, blijkt dat het aantal spoedgevallen als gevolg van ziekten van het zenuwstelsel en het hart- en vaatstelsel sinds dit voorjaar sterk is toegenomen. De hoogste gezondheidsautoriteit gelooft echter dat dit louter toeval is, bericht Journalistenwatch.com. Sinds het begin van de massavaccinatie zijn er steeds meer aanwijzingen dat het aantal spoedopnames van patiënten met hartspierontstekingen, bloedstollingsstoornissen en zenuwaandoeningen enorm is toegenomen – genoemde aandoeningen behoren tot de vaker gemelde ongewenste bijwerkingen na COVID-19 vaccinatie.

Toeval, ja hoe ongeloofwaardig kan je zijn. Als er kort na een corona injectie ernstige ziekteverschijnselen en zelfs sterfgevallen optreden, bij gezonde personen, is dat overduidelijk en zonneklaar toe te schrijven aan de corona injectie. Om zoiets ‘toeval’ te noemen is misdadig. Maar het draagt gelukkig wel bij aan het besef dat medische autoriteiten en overheden keihard staan te liegen.

American Airlines vlucht 2740: Waarom piloten niet moeten vliegen. Later werd vastgesteld dat de PIC een fatale hartaanval had, veroorzaakt door myocarditis, een bekende bijwerking van de Covid-19 vaccinaties. Hij had zijn tweede dosis van het vaccin twee weken voor die vlucht gekregen. Zijn laatste volledige onderzoek was drie maanden daarvoor, en zijn dokter had hem een blanco gezondheidsverklaring gegeven,” zei onze bron.

Incident 1: Toen het vliegtuig aan een geleidelijke daling richting zuidwest Florida begon, kreeg de gezagvoerder (PIC) stuiptrekkingen en een hartstilstand. Gelukkig stond het vliegtuig nog op de automatische piloot, zodat de copiloot tijd had om de situatie te beoordelen, zich los te maken, de PIC uit zijn stoel te trekken en te proberen hem te reanimeren. Maar zijn pogingen waren tevergeefs, bericht Principia-scientific.com.

De copiloot keerde terug naar zijn stoel en schreeuwde 7700, de internationale transpondercode voor “Ik heb een noodgeval.” Het vliegtuig landde veilig, maar de copiloot werd met administratief verlof gestuurd omdat hij zijn stoel had verlaten en het vliegtuig in gevaar had gebracht, zei onze bron.

“Later werd vastgesteld dat de PIC een fatale hartaanval had, veroorzaakt door myocarditis, een bekende bijwerking van de Covid-19 vaccinaties. Hij had zijn tweede dosis van het vaccin twee weken voor die vlucht gekregen. Zijn laatste volledige onderzoek was drie maanden daarvoor, en zijn dokter had hem een blanco gezondheidsverklaring gegeven,” zei onze bron.

Incident 2

Het tweede dodelijke incident vond een week later plaats, en ook dit was een vertrek van DFW. Vlucht 971 van American Airlines, een Airbus A321, vertrok van DFW naar LAX om 8 uur ’s morgens. Halverwege de vlucht klaagde de copiloot dat hij pijn op de borst had, maar hij schreef het toe aan het eten van een pittige maaltijd voor vertrek. Hij vertelde de PIC dat het indigestie was.

Toen het vliegtuig op 32.000 ft. over de staatsgrens van New Mexico/Arizona vloog, begon de copiloot te stuiptrekken en over te geven op de stuurknuppel. Op dat moment nam de PIC contact op met de luchtverkeersleiding en vroeg toestemming om te draaien en een noodlanding te maken in Albuquerque, NM, maar de verkeersleiding, na kennelijk overleg met American Airlines, weigerde het verzoek en dwong de PIC om de vlucht naar LAX te voltooien.

De co-piloot stierf in zijn stoel, ook aan acute myocarditis. Hij had zijn tweede vaccinatie -Pfizer – 21 dagen voor die noodlottige vlucht gekregen.

“De PIC kreeg een spreekverbod opgelegd en mocht het incident met niemand bespreken op straffe van verlies van zijn baan,” zei onze bron. “Er wordt nu systematisch geprobeerd te voorkomen dat het publiek iets te weten komt over piloten die erg ziek worden of erg dood zijn in de lucht. De luchtvaartmaatschappijen willen geen geld verliezen, en de regering wil niet dat het publiek de ware gevaren van het vaccin kent. Ik weet dat de minister van transport Pete Buttigieg de luchtvaartmaatschappijen heeft opgedragen om incidenten waarbij piloten zijn omgekomen te classificeren.” Tot slot voegde hij eraan toe dat hij op de hoogte is van ten minste 12 niet-dodelijke incidenten waarbij piloten waren betrokken die onlangs de prik hadden genomen.

52-jarige Canadese cardioloog zegt tegen ongevaccineerden “Ik zal niet huilen op je begrafenis,” dood twee weken na derde (booster) mRNA-injectie. En 52-jarige cardioloog, ziekenhuisdirecteur en hockeycoach is dood nadat hij een groot deel van 2021 besteedde aan het kleineren van de ongevaccineerden, schrijft Thecovidblog.com.

Dr. Sohrab Lutchmedial kreeg op 16 januari zijn eerste mRNA-injectie, aldus zijn Facebookpagina. Het is onduidelijk of het Pfizer of Moderna was. Het maakt ook niet uit. Maar dat waren de enige twee injecties die op dat moment in Canada waren toegestaan voor gebruik. De AstraZeneca virale vector DNA-injecties kregen eind februari een vergunning. Canada gaf kort daarna toestemming aan Johnson & Johnson (Janssen). Dr. Lutchmedial postte nergens op zijn drie sociale media platforms over zijn tweede injectie. Maar hij sprak wel over zijn minachting voor de ongevaccineerden, en verspreidde gevaarlijke desinformatie ter ondersteuning van de wereldwijde de-populatieagenda. Hij zei op 10 juli dat de onvaccineerden egoïstisch zijn en dat hij “niet zal huilen op hun begrafenis.”

Officiele data: 35.924 Britten overleden binnen 21 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin tijdens de eerste maanden van 2021.
Officiële gegevens van het Office for National Statistics hebben onbedoeld onthuld dat 35.924 mensen zijn overleden binnen eenentwintig dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin in Engeland tijdens de eerste 8 maanden van 2021, schrijft Theexpose.uk. De afgelopen maanden zijn tientallen freedom of information (verzoeken om informatie) ingediend bij Public Health England (PHE) om te weten te komen hoeveel mensen zijn overleden binnen 28 dagen na het krijgen van een Covid-19 vaccin, maar elke keer heeft PHE beweerd dat zij “niet over de gevraagde informatie beschikken”. Wat een onzin. Dat zij niet over de gevraagde informatie beschikken. Natuurlijk hebben zij die informatie en u kunt er donder op zeggen dat als zij verklaren niet over de informatie te beschikken, zij er alles aan zullen doen om u die gevraagde informatie te onthouden.

Covid vaccin genocide: Amerikaanse ziekenhuizen overspoeld met baby hartpatiënten. Onderzoeksverslaggever Steve Kirsch zegt dat kinderziekenhuizen in heel de V.S. vollopen met pasgeboren baby’s die ernstige hartproblemen hebben, allemaal omdat hun moeders zijn “ingeënt” tegen het coronavirus, schrijft Naturalnews.com.

In een e-mail die hij ontving wordt beweerd dat de drie NICU’s (neonataal intensive care afdelingen) van één ziekenhuis allemaal volledig vol zitten met baby’s. Alle baby’s zijn afkomstig van moeders die volledig gevaccineerd zijn, zo bevestigde een verpleegster op basis van hun dossier, hoewel het ziekenhuispersoneel niet rechtstreeks naar de vaccinatiestatus van de moeders mag vragen. “Omdat dit een gerucht uit de derde of vierde hand is, zou ik het normaal gesproken proberen te bevestigen voordat ik het met iemand zou delen,” stond er als voorbehoud in de e-mail.

“Maar mijn eerste opzoekingen op het internet leverden niets op, en ik vrees dat dit het soort dingen is dat voor een hele lange tijd effectief onderdrukt zou kunnen worden door diegenen die de controle hebben over onze grootste ziekenhuizen – vooral diegenen die momenteel druk bezig zijn met het ontslaan van dokters en verpleegsters die vaccinatie weigeren.”

Aangezien het ruwweg negen maanden geleden is dat “Operatie Warp Speed” voor het eerst werd gelanceerd door Donald “Vader van het vaccin” Trump, die vervolgens het stokje doorgaf aan “Pedo” Joe Biden, begint de wereld nu pas de effecten ervan te zien op baby’s die geboren worden uit moeders die een vaccinatie hebben gekregen.

Atleten over de hele wereld vallen als vliegen met hartproblemen. Iemand heeft een videomontage gemaakt waarop te zien is hoeveel atleten over de hele wereld als vliegen neervallen met hartproblemen, schrijft Brian Shilhavy. En de media noemen dit een “mysterie”. Hoeveel mensen hebben ooit gehoord van het woord “myocarditis” voor de COVID prikken? Maar geef niet de schuld aan de “vaccins.” Dat zou politiek incorrect zijn. Mark Payne in het Verenigd Koninkrijk houdt hier een snel groeiende lijst van deze verhalen bij. ATHLETES AROUND THE WORLD ARE DROPPING LIKE FLIES WITH HEART PROBLEMS.

Mysterie, toeval, niet beschikbaar, als u die woorden hoort weet u dat het goed mis is!
Abnormaal veel Britten sterven thuis – Aanzienlijke en aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen dat niet door Covid-19 wordt veroorzaakt. Uit cijfers van het Office of National Statistics voor Engeland en Wales blijkt dat er in de afgelopen achttien maanden ten minste 74.745 sterfgevallen – sterfgevallen boven het vijfjarig gemiddelde – in particuliere woningen zijn geweest. Bij slechts 8.759 (12 procent) was COVID-19 betrokken. De cijfers van sterfgevallen thuis van 7 maart, 2020 tot 17 september, 2021 zijn 37 procent hoger dan het gemiddelde van 2015 – 2019 en de aantallen blijven stijgen. Vorige week was de 16e week op rij waarin het ONS extra of “overtollige” sterfgevallen meldde, schrijft Express.co.uk.

De verontrustende trend betreft onder meer 15-19-jarige jongens. Het aantal sterfgevallen in deze groep is tussen januari en oktober van dit jaar met 30 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2020 – van 355 naar 462. Dat is 20 procent hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde voor deze periode, dat 386 bedroeg.

Al deze verhalen werden gepubliceerd op een dag, op 11 november, de dag van Sinte Maarten.

12 november, Vaccinvrij. Hoorzitting in Washington DC over vaccinatieschade – Big Pharma en overheidsadviseurs schitteren door afwezigheid. Een artikel dat met toestemming is overgenomen van EllaSter.nl. De sprekers op deze hoorzitting geven woorden aan de pijnlijke schaduwkanten van de Covid-injectie. We worden er niet over voorgelicht. Een heldere analyse over wat er met de Covid injecties aan de hand is. Verhalen over de volle breedte van het dramatische Covid spectrum.

De Amerikaanse senator Ron Johnson is een van de weinigen die de negatieve gevolgen van de Covid-19 vaccinatiecampagne naar buiten durft te brengen. Hij organiseerde een hoorzitting in Washington DC die een stem geeft aan kritische artsen, wetenschappers en degenen die na de Covid-19 injectie letsel hebben opgelopen of geliefden hebben verloren.

Senator Ron Johnson verwijt de regering dat ze niet eerlijk en transparant zijn geweest over de vaccinaties en dat deze een enorme tol hebben geëist. De groep mensen die blijvende zorg nodig zal hebben en arbeidsongeschikt is geraakt, zal een grote impact op de economie hebben. Daarom vindt hij dat mensen de vraag moeten stellen of het overheidsbeleid ten aanzien van Covid-19 wel succesvol is geweest. “Heeft het beleid gewerkt? Hebben de vaccins gewerkt?” Vragen waarop hij een antwoord wilde krijgen en daarom de ronde tafel-hoorzitting organiseerde, die op 2 november 2021 plaatsvond in Washington DC.

Naast enkele van de meest vooraanstaande wetenschappers en artsen ter wereld nodigde hij ook verschillende mensen uit die vaccinatieschade na de Covid-19-prik hebben opgelopen. Eveneens stuurde hij een uitnodiging naar mensen die een prominente rol hebben gespeeld in het coronabeleid, of de ontwikkeling van de vaccins. Degenen die hij wel uitnodigde, maar die niet bij de hoorzitting verschenen waren:

• CDC Directeur Dr. Rochelle Walensky
• Staatssecretaris van Defensie, Lloyd Austin
• Staatssecretaris van Werkgelegenheid, Marty Walsh
• Staatssecretaris van Transport, Pete Buttigieg
• FDA waarnemend commissaris, Janet Woodcock
• HHS secretaris, Xavier Becerra
• NIAID Directeur, Dr. Anthony Fauci,
• NIH Directeur, Dr. Francis Collins
• Johnson & Johnson CEO, Alex Gorsky
• Moderna CEO, Stéphane Bancel
• Pfizer CEO, Albert Bourla
• BioNTech CEO, Uğur Şahin

 

Behalve topfiguren uit de farmaceutische industrie schitterden ook de gevestigde media door hun afwezigheid bij dit historische event in Washington DC. De video van de drieënhalf durende ronde tafel-hoorzitting is te zien op het Rumble kanaal van Senator Ron Johnson (en onderaan dit artikel).

Johnson stelde in de introductie van de hoorzitting: “Er is geen noodzaak voor het verplichten van Covid-19-vaccinaties. Als het vaccin had gewerkt en overdracht zou stoppen, zouden de gevaccineerden niet bang hoeven te zijn voor de ongevaccineerden. Als het Covid-19 vaccin geen overdracht voorkomt, heeft het geen zin om ze te verplichten.”

Hieronder volgt een aantal (video)fragmenten van de getuigenissen.
 

 

Media en medische tijdschriften weigeren te publiceren

Brianne Dressen uit Utah is moeder en kleuterjuf. Ze kreeg een levens veranderende reactie na injectie met het Astra Zeneca Covid-19-vaccin, nu bijna een jaar geleden. Ze ervaarde een stortvloed aan neurologische reacties en hoewel de situatie enorm is verbeterd zegt ze: “Ik heb het gevoel dat ik 24/7 wordt geëlektrocuteerd.” Ze is medeoprichter van react19.org, een belangenorganisatie voor patiënten die zich inzet voor het vergroten van het bewustzijn over de bijwerkingen.

“Voor ons is dit geen politieke kwestie, dit is een menselijk probleem. We zijn hier slechts om onze verhalen te vertellen. Voorheen grotendeels genegeerd en in de doofpot gestopt.”


Brianne Dressen, oprichter van react19.org

Ze begint haar verhaal met: “De meesten van jullie hebben nog nooit van mij gehoord en waarschijnlijk ook niet van de meesten van ons die hier zijn. We zijn doorsnee Amerikanen, Republikeinen, Democraten, Liberalen … voor ons is dit geen politieke kwestie, dit is een menselijk probleem. We zijn hier slechts om onze verhalen te vertellen. Voorheen grotendeels genegeerd en in de doofpot gestopt.”

Ze dacht dat ze de enige en een op zichzelf staand geval was, maar ontdekte toen dat er “duizenden van ons” waren, velen met dezelfde symptomen, de meesten zonder een reeds bestaande medische aandoening. Een andere overeenkomst was dat hen medische zorg en de erkenning van vaccinatieschade werd ontzegd.

Mensen die zich bij haar organisatie hebben aangesloten kregen hiervoor alle gangbare vaccinaties tegen kinderziekten, velen zelfs de jaarlijkse griepprik. “We zijn geen anti-vaxxers.” Ze besloten actie te ondernemen toen ze zagen dat kinderen het doelwit waren van deze risicovolle Covid-19 injecties. Ze zochten contact met overheden. Elke volksvertegenwoordiger “heeft van ons gehoord”.

“De media wilden hun verhalen niet publiceren, met als reden “we kunnen de vaccins niet in een negatief daglicht plaatsen.”

Ze zochten ook contact met de NIH (National Institute of Health) en namen deel aan onderzoeken van gerespecteerde wetenschappers, “geen van hen kan hun onderzoek gepubliceerd krijgen.” Ze gingen van het ene wetenschappelijke tijdschrift naar het andere, om overal afgewezen te worden. Ook de media wilden hun verhalen niet publiceren, met als reden “we kunnen de vaccins niet in een negatief daglicht plaatsen.”

 

 
 
Vaccine Injured Brianne Dressen: "I feel like I am being electrocuted 24/7"
 
Goedkeuring zonder duidelijkheid over veiligheid
 
Dr. Linda Wastila is een professor van onderzoek en beleid voor het Peter Lamy Center on Aging in het Department of Pharmaceutical Health Services Research, aan de Universiteit van Maryland School of Pharmacy. Ze doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar gezondheidsbeleid en de impact van geneesmiddelen op kwetsbare bevolkingsgroepen.
 
In juni dienden dr. Wastila en verschillende van haar collega’s een petitie in bij de FDA (Food and Drugs Administration) met betrekking tot de experimentele Covid-injecties. Ze noemden zichzelf ‘CALM’ (Coalition advocating for Adequately Licensed Medicines), ofwel de ‘coalitie die pleit voor adequaat geregistreerde medicijnen’. Ze waren tegen de goedkeuring door de FDA van de Covid-19-vaccins, totdat bepaalde veiligheidsvragen waren beantwoord — vooral met betrekking tot kinderen en zwangere vrouwen. De FDA heeft hun verzoek afgewezen.
 
“Ik ben verbijsterd als ik hoor dat mensen myocarditis (ontsteking van de hartspier) afdoen als een aanvaardbare bijwerking, vooral bij jonge mensen. Myocarditis is een levensbedreigende aandoening die mensen levenslang gehandicapt maakt.”
 
 
DR. LINDA WASTILA
 
Niet alleen zijn deze vragen over veiligheid niet beantwoord, de injecties worden nu (in bepaalde staten – red.) verplicht gesteld, zonder dat er gegevens zijn over langetermijneffecten. “Hoe kunnen we geïnformeerde toestemming geven zonder deze informatie?”
 
Dr. Linda Wastila vindt het vernietigend dat er geen oog is voor de negatieve bijwerkingen. “Ik ben verbijsterd als ik hoor dat mensen myocarditis (ontsteking van de hartspier) afdoen als een aanvaardbare bijwerking, vooral bij jonge mensen. Myocarditis is een levensbedreigende aandoening die mensen levenslang gehandicapt maakt.”
 
Dr. Linda Wastila: "We have absolutely nothing to gain from being here, but everything to lose."
 
 
“Wij zijn burgers die onze burgerplicht hebben gedaan, maar wanneer we ernstige nadelige gevolgen ondervinden, worden we in de steek gelaten door de FDA, de CDC, de NIH en medische professionals.”
 
“Wij zijn wetenschappers die gealarmeerd zijn door de giftige omgeving in de academische wereld en wetenschappelijke publicaties.”
 
“Wij zijn militaire leiders die bezorgd zijn over de veiligheid van vaccins onder de strijdkrachten.”
 
“Wij zijn artsen die patiënten willen behandelen die schade hebben geleden door de vaccins, maar wiens praktijken worden beperkt door onze werkgevers en bestuurders.”
 “Wij zijn advocaten en pleitbezorgers van patiënten die hulp zoeken voor onze getroffen cliënten en hun families.”
 “Wij zijn de mensen van wie je nog nooit hebt gehoord.”
 “En we hebben niets, absoluut niets te winnen door hier te zijn. We hebben inderdaad alles te verliezen, inclusief onze banen, onze titels, ons levensonderhoud.”
 “Maar we zijn niet van plan om weg te gaan totdat we een echte verandering zien.”
 
 
 
Verwoeste carrière van een piloot
 
Cody Flint is een commerciële piloot uit Cleveland, die 10.000 vlieguren had opgebouwd. Als gevolg van het Pfizer Covid-19-vaccin ontstond in zowel zijn linker- als rechteroor een perilymfatische fistel, een scheur in het ovale venster dat de scheiding vormt tussen midden- en binnenoor. Dit kan diverse klachten veroorzaken, zoals misselijkheid, instabiliteit, gehoorverlies en oorsuizen. De klachten treden vooral op bij drukverhogende momenten zoals vliegen.
 
Na de Pfizer-injectie ontstond een zwelling in de hersenen. Toen de klachten tijdens een vlucht verergerden kon hij ternauwernood een noodlanding maken, voordat hij het bewustzijn verloor. Hij kan zich tot op de dag van vandaag hiervan niets meer herinneren. Hij onderging meerdere operaties en verloor bijna een jaar van zijn leven met zijn gezin.
 
“Ik weet niet of ik ooit nog een vliegtuig zal kunnen besturen.”
Cody Flint, piloot met vaccinatieschade
 
Zijn carrière is verwoest en hij heeft al zijn spaargeld moeten opmaken om de medische rekeningen te betalen. Hij heeft het gevoel dat de regering hem in de steek heeft gelaten omdat ze weigeren te helpen, nadat ze iedereen hadden verzekerd dat de injecties “veilig en effectief” waren.
 
 
Meer dan 200.000 militairen hebben het vaccin afgewezen
 
Luitenant-kolonel Theresa Long is een brigadechirurg voor de 1st Aviation Brigade van het Amerikaanse leger, werkzaam in Fort Rucker, Alabama. Ze is gecertificeerd luchtvaartgeneeskundig specialist, met een Master in Public Health. Ze legt tijdens de hoorzitting een verklaring af over de, in haar ogen, levensbedreigende bijwerkingen van het Covid-19-vaccin.
 
“Mijn mening wordt gevormd door mijn medische opleiding, training en mijn ervaring uit de eerste hand met het behandelen van soldaten die letsel opliepen door het vaccin. Deze verklaring doe ik als een “beschermende mededeling onder de Wet op de bescherming van militaire klokkenluiders, titel 10, USC 10-34.”
 
“Ik geloof dat het Covid-vaccin een grotere bedreiging vormt voor de gezondheid en militaire paraatheid van soldaten, dan het virus zelf. Meer dan 200.000 militairen hebben het vaccin afgewezen, maar het leger gaat door zonder rekening te houden met de schade aan het moreel en de bereidheid om deze soldaten af te schrijven. We hebben nog nooit in een paar maanden tijd 200.000 soldaten op het slagveld verloren. Soldaten uit hun uniform halen heeft dezelfde impact op de paraatheid, als ze op het slagveld te verliezen.”
 
“We hebben slechts 12 soldaten in dienstverband verloren aan Covid, maar we gaan de gezondheid van de hele strijdmacht op het spel zetten met een vaccin waarvan we slechts over een periode van twee maanden veiligheidsgegevens hadden?”
luitenant-kolonel theresa long, brigadechirurg in het amerikaanse leger
 
 
Lieutenant Colonel Theresa Long: "Over 200,000 service members have rejected the vaccine."
 
 
 Vader verloor 16-jarige zoon na injectie met Pfizer-vaccin
 
“Mijn regering loog tegen mij. Ze zeiden dat het veilig was.”
Ernest Ramirez, nabestaande
 
Ernest Ramirez is een vader uit Austin, Texas wiens enige zoon van 16 het Pfizer-vaccin nam, toen ze het bericht kregen dat het vaccin “veilig was voor tieners”. Hij dacht: “Om hem te beschermen, het juiste om te doen”. De gevolgen waren voor de tiener catastrofaal. Hij stortte tijdens het basketballen in en stierf aan myocarditis (ontsteking van de hartspier). Zijn vader concludeert nu: “Het was als het spelen van Russisch roulette.”
 
Texas Father Who Lost 16-Year-Old Son to Pfizer Shot: "My Government Lied to Me"
 
 
Sportcarrière voorbij na vaccinatie
 
Kyle Warner is een 29-jarige professionele mountainbike-racer en tweevoudig nationaal kampioen uit Idaho, bij wie na vaccinatie pericarditis (ontsteking van het hartzakje) werd vastgesteld. Zijn carrière is nu voorbij. Hij liet zich vaccineren, niet omdat hij bang van Covid-19 was, maar omdat de overheid dat vroeg. “Jullie vertelden me dat dit vaccin veilig en effectief is. Ik geloofde jullie.”
 
“Ik geloof dat waar er een risico is, er een keuze moet zijn.”
 
Het resulteerde in een hartkwaal die als bijwerking gemeld wordt. Hij raakte arbeidsongeschikt en kwam maanden zijn bed niet uit. Hij vraagt om erkenning en transparantie met betrekking tot de vaccinatiecampagne en de bijbehorende risico’s. “Ik geloof dat waar er een risico is, er een keuze moet zijn.”
 
Pfizer en Moderna zouden dit jaar rond de 60 miljard dollar aan omzet genereren, door de verkoop van de Covid-19-vaccins. Hij vindt daarom dat er een fonds moet komen voor de slachtoffers die als gevolg van vaccinatie letsel oplopen of hun geliefden verliezen, waaruit een schadevergoeding betaald kan worden. “De farmaceutische bedrijven moeten ons compenseren als ze op ons gaan testen.”
 
Kyle Warner: "The drug companies need to be compensating us if they are going to be testing on us."
 
 
Na vaccinatie verlamd vanaf het middenrif
 
Doug Cameron uit Idaho nam het Johnson & Johnson Covid-19-vaccin op verzoek van zijn werkgever. Voor de vaccinatie was hij fit en leidde een actief leven. Hij is nu permanent verlamd. Een bezoek aan de spoedeisende hulp na de injectie bracht geen duidelijkheid. Een paar dagen later vertelde hij zijn vrouw “dat het voelde alsof ik vergif had gedronken. Mijn hele lichaam voelde anders. Ik ging ‘s avonds om tien uur naar bed. Ik werd om twee uur ’s nachts wakker, verlamd vanaf het middenrif. (…) Mijn leven zoals ik het kende was weg.” Hij bracht 105 dagen door in allerlei ziekenhuizen en revalidatiecentra. Hij zit nu in een rolstoel.
 
Doug Cameron: "I woke up at 2 am paralyzed from the diaphragm down. My life as I knew it was gone."
 
 
Topfitte triatleet kreeg auto-immuunziekte en kan niet meer zonder stok lopen
 
Suzanna Newell uit Minnesota was een triatleet bij wie na een tweede Pfizer Covid-19-vaccin een auto-immuunziekte is vastgesteld en nu afhankelijk is van een rollator of wandelstok om te lopen. “Ik was voorheen een langeafstandsfietser en triatleet. Ik was ceremoniemeester bij het afstuderen op mijn middelbare school, en nu heb ik moeite om op woorden te komen. Het is alsof ik van de ene op de andere dag 40 jaar ouder ben geworden. Mijn eens zo sterke lichaam doet constant pijn.”
 
Suzanna Newell: "I was valedictorian in my high school, and now I struggle to retrieve words."
 
 
Jonge moeder van 35 jaar afhankelijk van rollator
 
Kellai Ann Rodriguez is een jonge moeder uit Tacoma Washington. Begin dit jaar ging ze nog snowboarden en regelmatig naar de sportschool. Na de Covid-19-vaccinatie is ze afhankelijk van een rollator en heeft last van epileptische aanvallen. “Ik verloor mijn vermogen om op natuurlijke wijze te spreken. Ik kan niet meer lopen zonder rollator. Ik weet nooit wanneer en of de bevingen zullen komen of gaan.”
 
“Ik kan niet langer koken, schoonmaken of zelfs mijn baby oppakken en vasthouden voor te lang voordat mijn lichaam ongecontroleerd begint te trillen of ondraaglijke hoeveelheden pijn begint te krijgen.”
 
Artsen op de eerste hulp vertelden haar dat de ziekteverschijnselen allemaal in haar hoofd zitten en hebben zelfs de sociale dienst erbij gehaald en geprobeerd haar te laten opnemen op een afdeling voor geestelijke gezondheidszorg — in plaats van te erkennen dat de verschijnselen wellicht de gevolgen zijn van vaccinatie.
 
Kellai Ann Rodriguez: "I can no longer cook, clean, or even pick up and hold my baby"
 
 
 
Deelneemster klinisch onderzoek Pfizer kwam in rolstoel terecht
 
Maddie de Garay deed op 12-jarige leeftijd mee aan het klinische onderzoek voor het Pfizer-Covid-19-vaccin, na haar tweede injectie ontstonden ernstige bijwerkingen. Ze zit sindsdien in een rolstoel, krijgt voeding via een sonde, moet veel liggen en heeft voortdurend pijn. De lijst symptomen is lang, maar als onderdeel van het ‘klinische onderzoek’ bood het registratieformulier op de app TrialMax slechts ruimte voor het registreren van gangbare, niet ernstige bijwerkingen, die tot 7 dagen na de injectie plaatsvonden.
 
 Artsen vermoeden: “iets klopt er niet.”
 
Dr. Robert Kaplan is een faculteitslid aan het Stanford School of Medicine Clinical Excellence Research Center. Hij is pro-vaccinatie, maar bezorgd over de wijze waarop dit ‘vaccin’ is goedgekeurd. Hij betwist de stelling dat wetenschappers het onderling eens zijn. Hij vindt het ook zorgwekkend dat geleerden niet de kans krijgen om de ruwe data omtrent de effectiviteit van het vaccin te bestuderen, omdat de vaccinfabrikanten deze weigeren te delen.
 
“Ik ben geen anti-vaxxer, maar ben toevallig een wetenschapper die het huidige verhaal betwist dat nu het volksgezondheidsbeleid, over de hele wereld, in de VS en in Israël, domineert.”
 
 
Dr. Retsef Levi
 
Dr. Peter Doshi, is universitair hoofddocent farmaceutische gezondheidsdiensten onderzoek aan de University of Maryland School of Pharmacy. Hij stelt kritische vragen bij allerlei aannames, zoals ‘dit is een pandemie van de ongevaccineerden’. “Maar als ziekenhuisopnames en sterfgevallen exclusief toe te schrijven zijn aan de ongevaccineerden, waarom zouden boosterinjecties dan nodig zijn? Of waarom zouden de statistieken in het Verenigd Koninkrijk zo afwijken, aangezien de meeste ziekenhuisopnames en sterfgevallen behoren tot de volledig gevaccineerden?”
 
“Mijn punt is dat degenen die beweren dat de proeven aantonen dat de vaccins zeer effectief zijn en levens redden, het bij het verkeerde eind hadden. Proeven hebben dit niet aangetoond.”
 
 
Dr. Peter Doshi
 
Dr. David Healy, is professor op de afdeling Huisarts-geneeskunde aan de McMaster University in Ontario. Hij heeft in zijn carrière veel dossierkennis opgebouwd over de negatieve effecten van geneesmiddelen. Hij ziet het als de taak van artsen, wetenschappers en journalisten om zich af te vragen wat de meest plausibele verklaringen is voor medische vraagstukken. Hij vindt de getuigenissen zoals ze tijdens deze rondetafel-hoorzitting zijn afgelegd, meer plausibel dan de gelikte verhalen over de Covid-19-vaccins die de farmaceutische giganten en media ons willen doen geloven.13 november. Telegraaf.

 

Telegraaf 13 november  DEN HAAG - Het demissionair kabinet heeft vrijdagavond nieuwe maatregelen bekendgemaakt in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen gaan zaterdag 13 november om 18.00 uur in en gelden in ieder geval de komende drie weken. Een overzicht.

Thuis

 • Thuiswerken wordt weer de norm.
 • Ook geldt het advies om thuis maximaal vier bezoekers uit te nodigen.

Horeca, winkels en cultuur

 • De horeca moet de komende drie weken om 20.00 uur dicht.
 • Datzelfde geldt voor essentiële winkels, zoals supermarkten, dierenwinkels en drogisterijen.
 • Andere winkels moeten al om 18.00 uur dicht, net als onder meer kappers, casino’s, sauna’s en zonnebanken.
 • Bezoekers van bijvoorbeeld cafés en restaurants moeten weer verplicht een vaste zitplaats hebben.
 • Ook moeten zij bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs laten zien.
 • Bioscopen en theaters mogen wél open blijven.
 • Theater- of concertzalen mogen vanaf zaterdag maximaal 1250 mensen per zaal ontvangen.
 • Sinterklaasintochten kunnen doorgaan als burgemeesters dat goedvinden.

’Hiermee zijn we er na die drie weken echt niet van af’

Basisregels

 • 1,5 meter is per direct weer van kracht, behalve op plekken waar de coronapas geldt.
 • Schud geen handen.
 • Was vaak en goed je handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Wie coronaklachten heeft, moet zich laten testen. Dit geldt ook voor mensen die gevaccineerd zijn. Bij een positieve test moet je thuisblijven.
 • Als een huisgenoot besmet is, moeten alle andere huisgenoten in quarantaine. Ook mensen die gevaccineerd zijn.

Sport

 • Sportwedstrijden mogen doorgaan, maar publiek moet de komende drie weken wegblijven van tribunes. Dit geldt ook tijdens trainingen.

Onderwijs

 • Voor het mbo, hbo en wo geldt een maximale groepsgrootte van 75 studenten. Dit geldt niet voor een ruimte waar studenten een tentamen maken. In de praktijk betekent het dat sommige studenten bijvoorbeeld een hoorcollege online moeten volgen.

Met de maatregelen wil het kabinet de piek platslaan van besmettingen en ziekenhuisopnames. In de tussentijd worden maatregelen voorbereid voor de langere termijn, zoals de verplichting van de coronapas voor niet-essentiële winkels, de werkvloer en het hoger onderwijs.

Ook de beperking van de coronapas voor sommige sectoren voor wie gevaccineerd en genezen is, wordt in de steigers gezet. Van dit zogeheten 2G-beleid verwacht het Outbreak Management Team (OMT) veel effect, aangezien het vooral ongevaccineerde coronapatiënten zijn die de ziekenhuizen belasten. Daarnaast wil het kabinet het ook wettelijk mogelijk maken dat werkgevers op de werkvloer om het coronatoegangsbewijs kunnen vragen.

13 november, NRC. Kabinet zinspeelt op extra beperkingen voor niet gevaccineerden

Coronaregels de nieuwe besmettingsgolf is steeds meer een „epidemie van ongevaccineerden”, stelt minister de jonge. nieuwe maatregelen lijken onvermijdelijk.

Er zijn nieuwe coronamaatregelen nodig: dat is volgens demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, CDA) „onvermijdelijk”. Volgens de minister stijgt het aantal ziekenhuisopnames „harder en eerder dan verwacht”. De Jonge en demissionair premier Mark Rutte (VVD) zullen volgende week dinsdag een persconferentie geven waarop wordt bekendgemaakt welke nieuwe maatregelen er komen.

Eigenlijk stond er voor volgende week vrijdag een persconferentie op de agenda. Dat zou een nieuw „weegmoment” zijn voor de maatregelen, mogelijk zou er versoepeld worden, kondigden Rutte en De Jonge precies een maand geleden aan. Dat blijkt niet haalbaar: gemiddeld worden er elke dag ruim 85 nieuwe Covid-patiënten in het ziekenhuis opgenomen. Het kabinet had eerder gezegd dat bij een weekgemiddelde van meer dan honderd opnames per dag nieuwe maatregelen nodig zouden zijn. De Jonge gaat ervan uit dat de grenswaarde van honderd ziekenhuisopnames „binnen afzienbare tijd” wordt overschreden. 

Druk op intensive care

Maandag lagen er in totaal bijna achthonderd Covid-19-patiënten in het ziekenhuis, van wie bijna tweehonderd op de intensive care. Vooralsnog is dat lager dan bij eerdere golven, maar momenteel kampen ziekenhuizen met een hoog ziekteverzuim en uitstroom van personeel, gaat alle reguliere zorg door en moeten er nog vele duizenden operaties worden ingehaald. Het RIVM houdt voor deze winter bovendien rekening met een extra hevige griepgolf die ook ziekenhuisopnames zal veroorzaken. „De zorg mag erop rekenen dat wij er ook dit najaar en winter voor hen zijn”, zei De Jonge. „De zorg beschermen blijft het doel van onze crisisaanpak.”

In de ‘Aanpak najaar’, waarin staat wanneer er nieuwe maatregelen nodig zouden zijn, worden verschillende mogelijke maatregelen genoemd: onder meer de herinvoering van de anderhalve meter of vervroegde sluitingstijden voor de horeca. De Jonge zinspeelde er maandag heel duidelijk op dat nieuwe beperkingen mogelijk alleen gaan gelden voor niet-gevaccineerden. Omdat de meeste Nederlanders zich wel hebben laten vaccineren, vindt De Jonge het logisch om te kijken of nieuwe maatregelen vooral voor de niet-gevaccineerden kunnen gelden. Hij noemde de huidige epidemie „in toenemende mate een epidemie van niet-gevaccineerden” en vroeg zich hardop af of „het nog gerechtvaardigd is de hele samenleving aanvullende beperkingen op te leggen”. De minister herhaalde meerdere keren dat deze groep op de totale bevolking heel klein is, maar momenteel verantwoordelijk is voor driekwart van de ziekenhuisopnames en daarmee een hoge druk op de zorg. 

Avondklok

Het is onduidelijk welke maatregelen De Jonge precies in gedachten heeft, het kabinet wil het advies van het OMT afwachten voor er een besluit wordt genomen. Een maatregel die in het bijzonder niet-gevaccineerden raakt is het coronatoegangsbewijs, dat nodig is voor toegang tot de horeca en cultuur- en sportsector. Ongevaccineerden moeten zich steeds laten testen als ze naar binnen willen. Mogelijk wil het kabinet de coronapas breder inzetten – in de ‘Aanpak najaar’ staat als optie dat het coronatoegangsbewijs ook in het onderwijs kan worden ingezet. In Italië wordt ook op werkplekken naar de pas gevraagd, in Roemenië geldt een avondklok uitsluitend voor mensen die niet zijn gevaccineerd of kunnen aantonen dat ze corona hebben gehad.

De vraag is hoe effectief die maatregel is. Het is moeilijk te bepalen in welke sectoren de pas precies ingezet zou moeten worden: uit het bron- en contactonderzoek van de GGD’s komt geen duidelijke besmettingsbron, zoals dat bij de besmettingsgolf in juni bijvoorbeeld wel het geval was. Het kabinet hoopte in september dat de vaccinatiegraad zou groeien als de coronapas in onder meer de horeca zou worden gevraagd, maar er was geen duidelijk effect te zien. De vaccinatiegraad groeit wekelijks met 0,2 procentpunt, even hard als voor de invoering van de coronapas.

Lockdowns bij lage vaccinatiegraad

Een andere optie is om bijvoorbeeld Lock downs in te voeren in gemeenten waar veel besmettingen zijn of de vaccinatiegraad laag is. Ziekenhuisbestuurder Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg zei dit weekend in het AD dat regionale Lock downs rond bijvoorbeeld Staphorst in de Bible-Belt een oplossing kunnen zijn om de toestroom van coronapatiënten in de lokale ziekenhuizen daar te beperken. Dit zou dan evengoed kunnen gelden voor grote steden als Rotterdam. Het is onbekend of het kabinet iets in het idee van Kuipers ziet, hoewel De Jonge maandag wel zei dat hij wil kijken naar maatregelen in bepaalde regio’s. Het idee van regionale Lock downs kwam vorig jaar al eens ter sprake, maar burgemeesters zeiden toen bang te zijn voor een waterbedeffect: als de kroegen in de ene gemeente eerder sluiten, reizen mensen wel naar elders. Het kabinet nam daarom vorig jaar na de tweede golf afstand van het idee van een regionale aanpak en heeft sindsdien gezegd dat maatregelen alleen effectief zijn als ze landelijk worden genomen.

 

 “Een epidemie van niet gevaccineerden`’. Een uitspraak in de NRC, de kwaliteitskrant van Nederland. Waar onafhankelijke journalistiek altijd hoog in het vaandel heeft gestaan. Maar dat is verleden tijd. Hoe kom je op zo’n uitspraak? Waar baseer je dat op? En waarom toch die onophoudelijke hetze tegen niet-gevaccineerde personen? Waar dient dat voor?oe kom je er op?

Is het om de wel-gevaccineerden een beter gevoel te geven? Wie weet? Is het omdat de niet-gevaccineerden een gevaar voor de volksgezondheid zouden zijn. Maar dat wordt nergens beweerd en dat is ook nergens hard te maken. Is het omdat de niet-gevaccineerden de IC’s in de ziekenhuizen in beslag nemen? Maar ook dat klopt niet, want het zijn vooral de gevaccineerden die er nu liggen. Is het omdat de niet-gevaccineerden gemakkelijker besmet zouden kunnen worden? Maar dat is niet zo waarschijnlijk want ze hebben een sterk immuunsysteem en leven gezond. Is het omdat ze en hun besmetting aan anderen zouden kunnen overdragen? Dat ze andere mensen zouden kunnen besmetten? Maar waarmee dan?  Ze zijn nergens mee besmet en hebben dus niets over te dragen in tegenstelling tot de wel-gevaccineerde personen die door de giftige inentingen lelijk besmet zijn en die hun besmettingen ook op anderen kunnen overdragen.

Is het soms omdat de vaccins zich bij niet-gevaccineerden gemakkelijker kunnen vermenigvuldigen? Onzin natuurlijk, maar dit soort verklaringen zijn allemaal eerder verstrekt. Nee, er zijn andere redenen. Die betreffen naar mijn overtuiging de doelstelling om de wereldbevolking te decimeren, en dat lukt, op termijn, alleen bij gevaccineerde mensen

Ook is de vaccinatiegraad voor onze bewindslieden een belangrijke graadmeter voor het succes van hun maatregelen. Maar het belangrijkste argument zal wel zijn dat men de niet-gevaccineerde mensen in de gaten wil houden, hen wil registreren. Want dat zijn de huidige en toekomstige kritische volgers van het overheidsbeleid. Men wil weten wie het zijn en ook, middels hun mobieltje, waar ze zich bevinden, om dan, als dat nodig mocht zijn, hen met gerichte 5G straling, of anderszins, onschadelijk te maken.

 

 

Voor mij is het nu wel genoeg geweest. Ik kan het allemaal niet meer bijbenen, fysiek niet en emotioneel ook niet.  Gelukkig zijn er heel veel andere mensen, dappere mensen, die de stokjes hebben overgenomen. En die hun eigen verhalen vertellen. Hulde aan deze mensen.

Het is verschrikkelijk wat er allemaal gebeurt. Ik word er, zonder gevaccineerd te zijn, doodmoe en doodziek van. En dan die schande, die misdadige ontkenningen van onze eigen overheden, het willens en wetens wegkijken van medische advies organisaties en de ‘mankerende’ berichtgeving van onze mainstream media. Ik stop er mee.

 

 

 

 

0
Dagboek van een aanslag op de mensheid van 14 – 30...
Dagboek Corona, oktober 2021

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Sunday, 14 July 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top