Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!

Rondreis Cambodia, 16 dagen, van 19 maart tot 3 april 2017

Rondreis Cambodia, 16 dagen, van 19 maart tot 3 april 2017

Een nieuwe reis, een avontuurlijke reis, een reis die bovendien  net op het nippertje doorgang vond na een laatste aanmelding. We zijn met een kleine groep, een selecte groep, een groep van 9 personen, de reisleider niet meegerekend.

Hier volgt een persoonlijk verslag van deze bijzondere reis, primair bedoeld voor de groep zelf. De officiële reisbeschrijving staat in de brochures en op de site van Djoser.

PLEASE USE SELECT LANGUAGE to the LEFT, FOR OTHER LANGUAGE.

Continue reading
0
  3511 Hits
  0 Comments
3511 Hits
0 Comments

Extase uit Verschil moet er Zijn

Extase uit Verschil moet er Zijn

Een stukje uit mijn boek. Hopelijk geniet u ervan en bestelt u mijn boek voor meer vermaak en inzichten!

Wij mannen, althans de meeste mannen, zijn gefascineerd door vrouwen. Dat is niets nieuws. Het zijn zulke bijzondere, zulke magische wezens. Zo mysterieus. En ze kunnen iets wat wij niet kunnen, namelijk kinderen baren. Ze zijn een en al liefde, ze kunnen ons ongelooflijk inspireren en ze kunnen ons maken en breken. We hunkeren naar de liefde van een vrouw. We hunkeren naar hun lach. 

Continue reading
0
  2615 Hits
  0 Comments
2615 Hits
0 Comments

Fragment uit Deel I Koken met plezier ~ Een Ander Kookboek

Fragment uit Deel I Koken met plezier ~ Een Ander  Kookboek

Dit is geen gewoon kookboek. Althans geen kookboek in de traditionele zin. Geschreven door een bekende kok of ervaren restaurateur, vol met prachtige recepten en gewaagde, nieuwe combinaties. Het is zelfs geen kookboek speciaal voor mannen, want die zijn er ook. Maar die hebben vaak iets belerends. Zo van laten we deze achtergebleven bevolkingsgroep nu ook maar eens de meest elementaire principes van het koken bijbrengen. Dan kunnen ze tenminste nog iets. Dan kunnen ze nog een beetje voor zichzelf zorgen. En, wie weet, kunnen ze dan ook voor hun medemensen nog wat eetbaars op tafel zetten. 

Continue reading
0
  2620 Hits
  0 Comments
2620 Hits
0 Comments

Inleiding boek ~UIT IN EIGEN HUIS~

Inleiding boek ~UIT IN EIGEN HUIS~
In mijn boek "Uit in Eigen Huis" om- en beschrijf ik de sfeer, het contact met de natuur, van volkstuintjes en onbespoten groenten, van de mooie kleuren en vormen van de vruchten, de groenten en de bloemen.En iets van de oorsprong en de historie van de gerechten en van de bijzondere smaken.  En vooral van het genieten in eigen huis,  van het “ontstressen”, met wijn, bier en muziek, het genieten van de markt,  het mooie culinaire gereedschap,  van het proces, met potten, pannen en schalen., van het land van oorsprong, van de man die plezier heeft van een prachtig gedekte tafel en tot slot van een keurig opgeruimde keuken.Dit boek bestaat uit twee, of liever gezegd drie delen. Momenteel denk ik ook aan een engelse versie. En ik laat een aantal hoofdstukken op mijn site publiceren als voorgerecht! Genietse, Jaap!
Continue reading
0
  2553 Hits
  0 Comments
Tags:
2553 Hits
0 Comments

De tantra cursus

Ik ben twee keer naar een tantra cursus geweest, want ik wil graag alles één keer geprobeerd hebben. Het één keer aan den lijve ondervonden hebben.

En je hoort er zulke verschillende verhalen over. Spannend, afknapper, spiritueel, emotioneel, mooi, vies, liefdevol, zweverig, verkapte seksclub, noem maar op. Van alles wat.
 
Dus eerst uitgebreid zoeken op Internet. Dan kan je aan de hand van de beschrijving meestal vrij snel zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Of je met echte tantra of met verkapte seks te maken hebt.
Ik koos voor echte tantra. Echte seks vindt je elders.
 
Continue reading
0
  9297 Hits
  1 Comment
Recent comment in this post
Guest — Greta39
Beste Jaap, Wat fijn om je verhaal en ervaringen te lezen. Vooral natuurlijk je mooie eerste ervaring. Dat is wat ik ook in een t... Read More
Tuesday, 14 January 2020 16:00
9297 Hits
1 Comment

Contact me

Jaap Rameijer

Dorpsstraat 52
8759 LE Exmorra, Netherlands
Tel: 00 31 (0)515-856564
Mobile: 00 31 (0)6 26 28 77 99
Contact Jaap Rameijer by email
 

Select your Language

nldaenfifritnoptessvcy

Blog Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar

Like Us on Facebook

Twitter Feeds

Go to top