Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://jaap-adventures.com/

Featured 

ORB's Deel 3

36-Dans-geniet-Quillan

Orb is een gewoon woord dat in het Engels lichtbol betekent. Maar het zijn allesbehalve gewone lichtbollen. Ze komen voor op bepaalde plekken, in bepaalde omstandigheden en in verschillende vormen en kleuren. Orbs worden steeds vaker gezien en dat is goed, want ze hebben een betekenis voor ons. En ze zijn goed voor ons.

Daar heb ik diverse presentaties over gegeven en dat wil ik graag blijven doen. Voor een lezing neem aub contact op met me.

Evolutie

Het is fascinerend om te zien hoe de Orbs zich in enkele jaren hebben ‘ontwikkeld.’ Het lijkt wel een evolutie. Misschien willen ze ons iets duidelijk maken door zich in steeds explicietere vormen te manifesteren. Hier volgt een opsomming van de mij bekende, opeenvolgende verschijningsvormen van Orbs.

 

Allereerst de klassieke Orbs. Die prachtig ronde, doorschijnende Orbs met een aantal concentrische cirkels en soms een kern in het midden. En de helwitte, niet doorschijnende Orbs, veelal met een roodachtig of blauw randje. Daarna kwamen de gekleurde Orbs. De blauwe, de groene, de gele, de rode, oranje, violette, bruine en de gouden Orbs. En enkele grote Orbs met een doorsnee van wel enkele meters. En niet te vergeten, die hele kleine, helende Orbs, de Sparks. Soms zaten er wel duizend op mijn scherm.

Toen volgden de shooters, een soort kometen, met een lange staart en soms voorzien van een soort hitteschild of nabrander. Ze vlogen alle kanten op. En de ‘rods,’  de kokers vol met Orbs. Sommigen waren recht en sommigen gebogen. Ze wezen ze naar een bepaalde persoon. Daarna kwamen de wolken. Gigantische wolken opgebouwd uit Orbs. Wolken die bijzondere vormen aannamen. Van vortexen, draken en honden.

Toen volgden de ‘blots.’ Heldere, witte vlekken, in verschillende vormen. Daarna trad een nieuwe verschijningsvorm op of eigenlijk was het meer een energie. Een mist die heel een gebouw omringde waarin door Tom Kenyon gezongen werd. Of die een grot vulde met Orb energie. We zagen ook steeds meer ‘persoonlijke’ Orbs die een gebaar maakten. Die mensen feliciteerden, ze troosten of zelfs een kus gaven. Nog weer later kwamen er de ‘shining’ Orbs. Orbs die een helder licht uitstraalden.

Daarna kwamen de Ufo’s of lichtwezens die veel op Ufo’s leken. Compleet met staarten in de lucht. En heldere, witte bollen die me vaak vergezelden op mijn tochten. Ook verschenen er bij bepaalde ceremoniën rood en paars gekleurde wolken of kleurde de hele lucht paars.

Nog weer later zag ik Orbs die gehavend waren. Alsof ze bij het passeren van het gordijn dat onze wereld van hun wereld scheidt, schade hadden opgelopen. Dat kwam vaak voor bij onweer.

Daarna traden er de meest bizarre combinaties op.  Van Orbs die naast elkaar of soms in elkaar zaten. En bijzondere configuraties vormden.

Toen zag ik plotseling Orbs in allerlei kleuren. Een palet vol kleuren. Ze deden zich vaak voor als ik recht omhoog fotografeerde. In de regen.

Steeds vaker gebeurde het ook dat ik de energie voelde van Orbs die assisteerden bij belangrijke ceremoniën, zoals initiaties van sjamanen of healing sessies.

Daarna kwamen er lichtstralen, vreemde stralen die uit de hemel op mij neerdaalden, of die uit de grond omhoog schoten. Het voorlaatste fenomeen betrof Orbs met een binnenwerk. Orbs met een duidelijke, interne structuur.

En dan heb ik uitsluitend de ‘echte’ Orbs genoemd. Maar er zijn ook tal van lichtfenomen die heel goed Orbs zouden kunnen zijn. Denk maar aan de beschermingstekens bij heilige plaatsen, of groene linten, of vliegende voorwerpen.

 

Functie

Orbs hebben een functie. Dat kan bijna niet anders. Ze vertonen zich niet zomaar. Ze doen dat heel bewust, op bepaalde plaatsen, op bepaalde momenten en aan bepaalde personen. En op een geheel eigen wijze. In hun grootte, hun vorm, hun kleur en in hun wolkenformaties. Op allerlei manieren laten ze ons weten dat ze ons iets te zeggen hebben.

Denk even aan de Sparks. Die kleine Orbs vol liefde. De Orbs met hun prachtige, helende functie. Het is hun wens om met vooraanstaande wetenschappers, artsen en specialisten, en geleerden in contact te komen. Om informatie uit te wisselen.

We hebben ook gezien hoe de Orbs bepaalde mensen met veel liefde en energie omhullen. Ze in het zonnetje zetten of hen feliciteren bij hun huwelijk. Of, en dat is wel de meest bijzondere foto die ik heb, een Orb die iemand een zoen geeft. Die zich voor haar opent. Zoiets heb ik nog nergens ter wereld gezien. Duidelijker kan het niet.

Dan zijn er Orbs die ergens de aandacht op willen vestigen. Op schilderijen, op bijzondere plaatsen in kerken, grotten en crypten. Of die bepaalde dingen willen accentueren, zoals het silhouet van Maria Magdalena afgetekend in de bast van de zwarte populier op ons terrein op Les Labadous.

Vaak ben ik Orbs tegen gekomen die er gewoon bij wilden zijn. Die de positieve energie van mensen wilden ‘opsnuiven.’ Bij een kerstdiner, of bijzondere festiviteiten. Of die op bezoek gingen bij oude vrienden en familieleden. Niet alleen omdat ze daar graag wilden zijn, maar ook omdat ze aan hun familie wilden laten weten dat ze er zijn. Dat ze bestaan. Weliswaar in de Spirit World, maar toch, ze zijn er. Hun ziel is niet verloren gegaan. Die boodschap alleen al moet een enorme opkikker voor ons mensen zijn. En er zijn zelfs gezichten in Orbs waargenomen.

Dan zijn er de Orbs die de mensen graag willen helpen, iets waar je alleen maar om hoeft te vragen. Of Orbs die mensen bijstaan in emotionele momenten. En hen troosten. Of Orbs die ons blij maken, en een goed gevoel geven. Maar er zijn meer theorieën over de vele functies van Orbs. Orb kenner Martie McDougall zegt het volgende:

De Spirit Orbs zijn hier vooral om liefde te brengen. Liefde met een hoofdletter ‘L.’ Veel mensen op aarde dragen namelijk een donkere energie bij zich en andere mensen voelen dat. Die voelen hoe zij soms energie bij hen weg zuigen. ‘Energy vampires,’ noem ik hen. De Spirit Orbs brengen lichte en positieve energie naar de aarde. Om daarmee de mensen met donkere energieën te helen. Ze hoeven er alleen maar om te vragen. Of toestemming te geven. “To Light and to Love” is ook een veel gehoorde toast.

De Nature Orbs hebben een  andere functie. Ze helpen bij het schoonmaken van plekken met donkere energie door deze in het zonlicht te zetten, waar ze kunnen oplossen en zich kunnen transformeren. Ze werken ook ‘s nachts en helpen ons dan om de dingen te herinneren die we al weten.

De Past Human Orbs hebben specifieke taken, taken die ze gekozen hebben toen ze nog in de Spirit World verkeerden. Zij kunnen hun vrienden en familie bezoeken en hen liefde brengen. Het is belangrijk voor Past Human Orbs dat wij plezier hebben, dat we genieten. Orbs krijgen energie van mensen die genieten. Plezier creëert een hoger energieniveau en maakt mensen onkwetsbaar voor donkere krachten. En we zouden ons ook niet zo veel zorgen moeten maken. Want onze Hogere Zelfs weten heel goed wat ze moeten doen.

 

Boodschap

Wat is de boodschap van Orbs? Want die is er. Ze zijn niet voor niets vaak te zien op bijzondere plaatsen, op bijzondere momenten en bij bijzondere personen. Dat is geen toeval. Daar zit een bedoeling achter. Ze hebben een boodschap voor ons.

Voor mij is de belangrijkste boodschap het feit dat ze überhaupt bestaan. Dat er op aarde één of meer werelden zijn, naast onze eigen wereld. De wereld van de Orbs. En de Spirit World. Misschien is dat ook wel de wereld waar wij naar toe gaan als we onze laatste adem hebben uitgeblazen. Maar er is in elk geval ‘iets’ na de dood. Het leven is niet afgelopen, het gaat door. Onze zielen sterven niet. Wat een fantastische boodschap is dat!

En ook de boodschap dat we niet alleen zijn. Dat er entiteiten zijn die ons bijstaan en die het goed met ons voor hebben. Die donkere energieën weghalen en liefde brengen. Die kwaadaardige cellen kunnen vernietigen. Denk maar aan de Sparks. Ze zijn er, in onze wereld. Hier op aarde. We ze hoeven alleen maar te vragen om ons te helpen.

Dan zijn er de Orbs die ons blij maken. Het is alsof ze ons uitnodigen om blij te zijn en dankbaar voor dit leven. En ons aanmoedigen om er wat van te maken. ‘Thrive’ zouden de Amerikanen zeggen. Leef, geniet, vervul je missie!

Orbs geven ons ook een gevoel van overgave. Van het is goed zo. Vertrouw maar op ons en op de Spirit World. En vertrouw vooral op jezelf. Het komt goed. Je Hogere Zelf weet wat het doen moet. Laat je leiden door de Grote Roerganger. Orbs bevorderen tevens onze vergevingsgezindheid. Vergeving naar onszelf en vergeving naar anderen. Waardoor de kwaliteit van leven er stukken op vooruit gaat.

Dat betekent niet dat we nu achterover kunnen gaan leunen met het idee ‘alles is al geregeld,’ want zo gemakkelijk is het niet. De aarde is en blijft een planeet van de vrije keuze. En mogelijk maken we zelfs deel uit van een uniek kosmisch experiment. Met de aarde als ‘The only planet of choice.’

Tot slot denk ik dat de Orbs ons willen waarschuwen voor de gevaren die ons bedreigen. Zeker in deze tijd. De vreselijke gevolgen van ons eigen handelen en dat van de oppermachtige Elite, de Cabal, de Illuminati. Een veel te kleine groep mensen met veel te veel macht. Mensen die hun macht op gruwelijke wijze misbruiken. We worden aan alle kanten gemanipuleerd, verkeerd voorgelicht, bang gemaakt en vergiftigd met ongezond voedsel, verkeerde vaccins en medicijnen, 5G netwerken, Chemtrails, mind control en nog veel meer. En dat dreigt nu uit de hand te lopen.

In het blad Spiegelbeeld van oktober 2012 stond een artikel met de kop: ‘De onzichtbare hand wordt zichtbaar.’ Daar werd op plastische wijze geïllustreerd hoe verkeerd wij eigenlijk bezig zijn. En dat alles nu in feite ‘achteruit fietst.’ Hier een quote uit het artikel:

‘Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroys spirituality.’

Daar is geen woord Spaans bij!

De Orbs hebben ons laten zien dat er na dit leven nog een leven is en misschien wel meerdere levens. En dat we verantwoording moeten afleggen voor wat we hier op aarde hebben uitgespookt. En dat het leven in de Spirit World veel mooier en grootser is dan het leven op aarde. Dat het een leven is waarin we dichter tot God en onze eigen goddelijkheid komen. Een leven waar de rijken niets aan hun geld hebben en de Illuminati niets aan hun macht.


Misschien is dat wel wat de Orbs ons willen vertellen. Misschien is dat de betekenis van die prachtige beelden die ons steeds vaker en steeds indringender getoond worden. De beelden van UFO’s,  graancirkels en Orbs. De Orbs hebben mij er in elk geval toe gebracht om mijn laatste boek Van Annunaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf te schrijven

Copyright

© Gepubliceerd in: Paravisie

0
Maria Magdalena ~  deel 3
Annunaki, Deel 3 - De opkomst van de Illuminati  

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Sunday, 07 June 2020

Captcha Image

Jaap Rameijer Channel

+ Slide
- Slide
 

Contact me

Jaap Rameijer

Dorpsstraat 52
8759 LE Exmorra, Netherlands
Tel: 00 31 (0)515-856564
Mobile: 00 31 (0)6 26 28 77 99
Contact Jaap Rameijer by email
To communicate with me or to  request an engagement for a presentation on Orbs, Anunnaki & Marie Magdalene.
 

Select your Language

nldaenfifritnoptessvcy

Blog Calendar

Wait a minute, while we are rendering the calendar

Like Us on Facebook

Twitter Feeds

Go to top