Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +
Featured

2 Inspirerende nieuwe boeken van Jaap..!

jaap-rameijer1

 

In de jaren 2018 en 2019 heb ik een boek geschreven met als titel: Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf. Eerste druk 2019, tweede druk 2020 en derde druk 2021. Het klinkt misschien vreemd maar de Orbs, die bijzondere lichtbollen, hebben mij ertoe gebracht om dat boek te schrijven. Hoe weet ik niet, maar het is wel zo. Ik heb gedurende de jaren dat ik in Zuid-Frankrijk woonde, in het magische plaatsje Rennes- le-Chateau veel contact met Orbs gehad. Ik heb duizenden foto’s gemaakt, vaak hele bijzondere foto’s en heb er twee boeken over geschreven.

 

 

Het leek wel alsof ik tijdens het schrijven geleid werd en bezig was om mijn missie te vervullen. Want het voelde goed, ik zat he-le-maal in de ‘flow’, de woorden vlogen van mijn keyboard, nieuwe boeken en nieuwe mensen kwamen op mijn pad en ik had regelmatig prachtige inzichten die mij steeds weer een stukje verder hielpen. We woonden in Rennes-le-Chateau in het domaine Les Labadous, dat wasplaats of reinigingsplaats bete kent in het Occitaans, vlakbij het dorp. Hier woonden we 17 jaar mochten daar honderden groepen uit de hele wereld mochten ontvangen voor workshops, healings, retraites etc.

 

Dit eerste boek (zie hierboven bij de inleiding) is een boek geworden met een begin, een middenstuk en een eind. Een wonderbaarlijk begin, het ontstaan van de aarde, de goden van de planeet Nibiru die naar de aarde kwamen om er goud te delven en de schepping van de mens, de homo sapiens. Met een nieuwe kijk op de wereld waarin we de talloze onverklaarbare verhalen uit het verleden letterlijk gingen nemen.

Verhalen en mysteriën die de eminente geleerde Zecharia Sitchin, de man die de kleitabletten uit Soemerië niet alleen vertaalde, maar ze ook kon verklaren met de technologische kennis van nu. Dat was een openbaring voor me. Zijn uitspraak: ‘Study the past to survive the future’, werd het ‘Leitmotiv’, de leidraad voor veel van mijn eigen boeken.

Met een middenstuk waarin de opkomst van de Illuminati werd be schreven, en waarin hun macabere doelstellingen en hun gruwelijke misdaden uit de doeken werden gedaan. Waarin het ontstaan en het begin van de Corona pandemie werd beschreven. Met de angst die er werd gecreëerd, met liegende overheden, machtige supranationale organisaties, gekochte media, zwijgende medici, gekleurde juridische uit- spraken, niet gehonoreerde WOB verzoeken, giftige vaccins die geen vaccins waren maar dodelijke inentingen en met de talloze slachtoffers van de pandemie. Wereldwijd. Nu en in de toekomst. Ik kan niet anders dan tot de conclusie komen, dat de Corona-pandemie de grootste misdaad die ooit tegen de mensheid is gepleegd!

Met een eind waarin wij als aardmensen, na een zware overgangstijd en na behoorlijk ‘uitgedund’ te zijn, weer wakker zullen worden en gaan beseffen wie wij werkelijk zijn. Waar we in onze kracht gaan staan en de Illuminati zullen aanklagen voor hun gruwelijke misdaden. Waar we ons los zullen maken van de Anunnaki, de Draconians, de Archonten en de aliens die op de achtergrond de Illuminati besturen en ons leven verzie- ken. En waar we uiteindelijk een gouden toekomst tegemoet zullen gaan en een volwaardig lid zullen worden van de Galactische Federatie. Mijn boek loopt goed. Ik heb er diverse lezingen en enkele interviews over ge- geven. Een veel gehoorde reactie was vaak: “Ah, nou begrijp ik het!”

 

Het tweede boek. Er is inmiddels zoveel bekend geworden over het verloop van de pandemie in de jaren 2020, 2021 en 2022 dat daar een tweede boek over is geschreven met als titel: Van Illuminati en de Nieuwe Wereldorde. Over 9/11, Corona,’ vaccin’s, The Great Reset, het klimaat, 5G, het WEF en de WHO. Het is een schokkend verhaal geworden met pijnlijke onthullingen en nieuwe inzichtenHet is begin 2023 uitgegeven. Zie de blauwe cover hiernaast.

Het beschrijft de opkomst van de Illuminati, hun hiërarchie, hun doelstellingen en de misdadige acties die er in de jaren 2020 t/m 2022 hebben plaats gevonden. Het geeft aan waar ‘het grote Kwaad’ zit, hoe de vaccins, die geen vaccins zijn, tot stand zijn gekomen en welke schade zij hebben aangericht en nog aan zullen richten.

Het derde boek.
Van het derde boek zie je de (roze) cover hier links. Het boek is een vervolg op mijn twee eerdere boeken. Een boek waarin dieper wordt ingegaan op onze bewustwording, op de missie die wij hier op aarde hebben en op de, laat ik het ‘Spirit World’ noemen. Daarmee is in mijn ogen een mooie trilogie tot stand gekomen.

Eerst over de Anunnaki, de schepping van de mens en over de opkomst van de Illuminati. Dan over de Illuminati, de Corona pandemie en een Nieuwe Wereldorde en dan -tot slot- over onze bewustwording, de Spirit World en buitenaardse beschavingen.

Recapitulatie
Het derde boek begint met een korte samenvatting van wat in mijn twee vorige boeken is beschreven; ze vormen de basis van dit derde boek. Samenvattend de belangrijkste gebeurtenissen uit mijn eerste boek, tot aan het ontstaan van de Corona pandemie begin 2020. Over de planeet Nibiru, de Anunnaki, hun komst naar de aarde, het delven van goud, de schepping van de mens, Lemuria en Atlantis, de zondvloed, de komst van Anu naar de aarde, de Toren van Babel, het Gilgamesh epos, Sodom en Gomorra, en de heerschappij van Marduk over de aarde.

Met een overzicht van de vele goden, bijzondere bouwwerken, het ontstaan van religies en verhalen uit de bijbel. En verder wat er zich de afgelopen 4.000 jaar allemaal aan fundamentele zaken op aarde afspeelde. Een vreselijke tijd met oorlogen, revoluties, vervolgingen, volkerenmoorden en gruwelijke ceremonies. Het wordt afgesloten met de opkomst van de Illuminati, met lessen uit het verleden, positieve ontwikkelingen, de Allies of Humanity en het Grote, Kosmische plan.

Ook uit mijn tweede boek een kleine samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen. Een overzicht van wat er in de laatste jaren allemaal is gebeurd. Ook over de rol van de Illuminati, de Cabal, de Elite, de VN, de EG, het WEF en de WHO. Over de maatregelen, de vaccins, de schade, 5G-introductie en -uitrol en ‘The Great Reset’. Er zijn vreselijke dingen gebeurd en het zal waarschijnlijk nog wel erger worden.

Maar er zijn -op een dieper, essentieel niveau- ook mooie dingen gebeurd; zoals het ‘openen’ van ons bewustzijn, dat ‘weet’ wat echt belangrijk is in het leven. Ook het ‘zichtbaar’ worden van de Spirit World en een kennismaking met buitenaardse beschavingen. Alles als de basis van mijn derde boek.

Taboes verdwijnen..!
In relatief korte tijd zijn belangrijke taboes verdwenen, waaronder het delen over de ‘Spirit World’ is geen taboe meer, kerkelijke doctrines hebben goeddeels afgedaan. En er zijn nieuwe theorieën over het ontstaan van de Aarde en de schepping van de mens, UFO’s en Aliens, buitenaardse beschavingen raken beter bekend, ons bewustzijn groeit, en zelfs de machtige Illuminati zijn niet langer onaantastbaar.

Ik besloot dit boek af te sluiten met positieve berichten, informatie die ons vertelt dat we nu in een overgangstijd zitten. Een tijd die lang geleden door o.a. primitieve volken, oude geschriften en grote zieners is voorspeld. En dat wij een moeilijke periode doormaken waarin we de rug recht moeten houden, het hart warm en de ziel zuiver, maar dat het uiteindelijk allemaal goed komt. Een boek vol hoop.

0
Nieuwsbrief oktober 2023
​Speciale aanbieding! Mijn boek 'Maria Magdalena i...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Sunday, 14 July 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top