Maria Magdalena in Frankrijk

Rating:

Wie was Maria Magdalena? Wat was haar relatie met Jesus? Wat is er gebeurd tijdens en na de kruizing? Is zij naar Frankrijk gevlucht? Op deze en meerdere vragen heeft Jaap Rameijer een en soms meerdere antwoorden. Een boek met prachtige illustraties van hem.

Jaap heeft zicht verdiept in haar bijzondere relatie met de Katharen en Tempeliers. En met de vraag wie of wat nu precies de Heilige Graal is. En of Maria Magdalena een reincarnatie is van de Moedergodin of van de vele Zwarte Madonna's. Tijd zijn jarenlange onderzoek heeft een aantal belangrijke bevindingen gedaan.

Dit boek bevat honderden prachtige foto's. Inclusief afbeeldingen waar Jezus en Maria Magdalena hevig verliefd tegen elkaar aan leunen. Er zijn hoofstukken gewijd aan het heilige vrouwelijke en aan het belang van Frankrijk als tweede Heilige Land. Ook beschrijft het boek een pilgrimstocht langse de belangrijkste plaatsen waar Maria Magdalena nog "aanwezig" is en vereerd wordt. Het boek besluit met een boodschap, advies aan de Christelijke Kerken.

Price: 16,40 EUR
plus 6 % TAX plus shipping
Quantity:
Comments
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Select your Language

nldaenfifritnoptessvcy

My Cart

0 Products - 0,00 EUR
Go to cart

Twitter Feeds

Go to top