My books are for sale at various online stores with good prices and shipping terms

I do not control the pricing in these stores, prices on my site are indicative. Below I list a few, just click on them to see my books.

AMAZON ~ Barnes & Noble BOL ~ ASPEKT

If you cannot find a book you want please contact me.

Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde

Hits: 1703 | Rating:

De afgelopen jaren waren ongekend hectische tijden. Jaap Rameijer beschrijft hoe eind 2019 een gevaarlijk virus, als het al een virus was, ontsnapte, of bewust gelekt werd uit het virologische lab in Wuhan, een miljoenenstad in China, waar op dat moment een volledig 5G netwerk actief geworden was.

De WHO, de Wereld Gezondheid Organisatie in Geneve riep door wijziging van definitie, de ziekte uit tot pandemie en verplichte zo alle 193 bij haar aangesloten landen tot het nemen van ongehoord strenge maatregelen.

De wereld, en vooral het Westen, ging op slot. Verpleeghuizen werden gesloten, ouders mochten hun stervende kinderen in ziekenhuizen niet meer bezoeken. Het was vreselijk.

Was dit alles aangestuurd door hogere machten, door de schatrijke Illuminati, de Elite, de Cabal, met als doeltreffend middel: angst en onzekerheid zaaien?

In 2021 werden er, na nog geen jaar ontwikkelingstijd, door farmaceutische bedrijven als Pfizer en Moderna, met goedkeuring van toezichthoudende organisaties, nieuwe vaccins op de markt gebracht. Vaccins die helemaal geen vaccins leken te zijn maar giftige injecties, die spike eiwitten creƫerden en het immuunsysteem om zeep hielpen. Of die vol met Nano Grafeenoxide deeltjes zaten en kleine bloedvaten deden dicht slibben. De schade was enorm. Menselijk, medisch, sociaal, maatschappelijk, economisch.

Maar steeds meer mensen kwamen in het geweer. Schreven boeken, gaven interviews, hielden lezingen. Er kwamen nieuwe bladen op de markt, er werden WOB verzoeken gedaan, de onthullingen vlogen ons om de oren. Veel mensen werden zich bewust van wat er gebeurde. Er was weer hoop.

Nu in 2023 is het weer even rustig. Is het de opmaak voor een nieuwe fase?
De bekende auteur Jaap Rameijer ontrafelt deze turbulente episode.

 

 
Price: 24,95 EUR
plus shipping
Comments
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Go to top