My books are for sale at various online stores with good prices and shipping terms

I do not control the pricing in these stores, prices on my site are indicative. Below I list a few, just click on them to see my books.

AMAZON ~ Barnes & Noble BOL ~ ASPEKT

If you cannot find a book you want please contact me.

De geheime boodschappen van Rennes-le-Château Deel 1,2 & 3

Hits: 6695 | Rating:

Rennes-le-Château, een nieuw pelgrimsoord aan de voet van de Franse Pyreneen. Vorig jaar kwamen er maar liefst 120.000 mensen naar dit kleine bergdorpje. Wat is er zo bijzonder aan dit dorp en aan deze streek? Honderden boeken zijn erover geschreven en tientallen documentaires zijn er over gemaakt.

Deze trilogie geeft een overzicht van alles wat er nu bekend is over Rennes-le-Château. Voorzien van tekeningen, kaarten, heldere uitleg, veel foto's en spannende verhalen. 


In deel 1 wordt de turbulente historie van deze streek belicht.
In deel 2 wordt het 'Heilige Gebied' rondom Rennes-le-Château verkend.
In deel 3 wordt verder ingegaan io de belangrijkste mysteries van Rennes-le-Château en het hele 'Heilige Gebied'. 

Door onder andere boeken als 'De Da Vinci code' van Dan Brown is er bij een breed publiek belangstelling ontstaan voor mysteries en geheimen van geestelijke stromingen en genootschappen. In dat kader mag het Franse plaatsje Rennes-le-Château zich verheugen in een meer dan normale belangstelling. Dit is niet zo verwonderlijk omdat al heel lang over dit gebied verhalen de ronde doen die vooral zijn geïnspireerd door de verhalen rond de kerk van pastoor Saunière. Jaap Rameijer vertelt op een boeiende wijze in drie delen over deze streek en de (vermeende) geheimen. Volgens de overleveringen is deze streek het land van Katharen, Tempeliers, Maria Magdalena en nog veel meer. In het eerste deel gaat de auteur voornamelijk in op de eeuwenoude historie van deze streek en hij fungeert als gids voor de lezer op zijn uitgebreide rondgang door het dorp. Verder vertelt hij de geschiedenis van père Saunière en de fabelachtige rijkdom die deze priester vergaarde. Het onderwerp is voor liefhebbers belangwekkend. De gereproduceerde zwart-witfoto's zijn amateuristisch. De stijl is in zijn algemeenheid eenvoudig en toegankelijk. 
E. Mutter (NBD|Biblion recensie)

Price: 46,00 EUR
plus shipping
Comments
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Go to top