Presentatie over "Annunaki tot Illuminati" -

Presentatie over "Annunaki tot Illuminati" -

From Sun 15 Dec 2019 15:30 until Sun 15 Dec 2019 18:00

At Quinta Essentia

https://www.wanttoknow.nl/overige/de-4-najaarslezingen-van-2019-kom-je-ook/

Categories: Lecture

Hits: 686


Ja - het word ook tijd voor Jaap om naar het schone Zwaanshoek af te reizen en eens te vertellen over dit boek. Wellicht was je bij een ándere lezing van Jaap over het lichtfenomeen ‘Orbs’, waarin hij met Ed Vos sámen, een indrukwekkend inzicht in dát fenomeen gaf. Maar nu dus over zijn nieuwe boek. Feitelijk volledig aansluitend bij de lezingen van Janet Ossebaard en Peter Toonen.

Een lezing over de historie van de Aarde en dan met name over de ontwikkeling van het ‘verschijnsel Mens’.. Als een hedendaagse Erich von Dániken, die met zijn boeken miljoenen en miljoenen mensen deed ‘ontwaken’, zal Jaap Rameijer vertellen over zijn bevindingen. De ondertitel van het boek ‘van slaaf tot slaaf’ geeft al aan, dat de mensheid in dat opzicht gevangen zit. Opgesloten in een soort matrix, waarbij vooral energetisch (achter de ‘schermen’) de mens weinig tot niets te vertellen heeft over zijn bestaan op Aarde.

En toch is deze situatie de laatste decennia aan het veranderen; fundamenteel aan het veranderen! Ook daarom is het verspreiden van informatie op dit terrein een essentiële zaak. Kennis is macht en als mensen beseffen, hoe ze worden ‘gepiepeld’, is een verandering veel sneller door te voeren, dan wanneer je over een onbekende grootheid-achterd-de-schermen spreekt. Zoals ook Bram Vermeulen (HIER) ons liet zien in zijn prachtige voorstelling ‘In den Beginne’. Kortom, een fascinerende middag, met vele ‘vergezichten’, die je horizon -zonder enige twijfel- behoorlijk zullen ‘oprekken’… Welkom!

Book with Quinta Essentia

Quinta Essentia Spierdijk