Bomen en (toevallige?) ontmoetingen - "Van Annunaki tot Illuminati

From Sat 23 Nov 2019 14:00 until 16:00
Lemsterpad 54a, 8531 AA Lemmer, Netherlands
Posted by Jaap Rameijer
06 104 909 31
Categories: Lecture
Hits: 136
Ik geef bij Praktijk Uit & Thuis in Lemmer een lezing over mijn nieuwe boek. Bedoeld voor zowel degenen die maar net 'wakker' geworden zijn als die al langer wakker zijn!
Zeer informatief en vragen staat vrij!

Introductie van Praktijk Uit & Thuis 

Toen ik bij betekenissen gezegden keek, stond bovenaan in het rijtje 'bomen' deze : "Bomen ontmoeten elkaar niet, mensen wel." Dat betekent, dat de kans dat je iemand toevallig tegenkomt, groot is. Tja, en nou geloof ik niet in toeval ...

In deze tijd zijn veel mensen onrustig. Men voelt zowel op persoonlijk vlak als op wereldniveau dat er dingen gebeuren die niet kloppen. En gaan dat onderzoeken. Gaan erover lezen, op internet en in boeken. Komen bij elkaar, zoals in mijn bijeenkomsten Nieuwe Wereld, om te praten en luisteren naar gelijkgestemden, op zoek naar de waarheid. Ze komen snel uit op 'fake news'  en 'conspiracy'. Of is het nu toch de waarheid?
Het is veel, veel te veel, niet meer te overzien. Zeg maar "De bomen in het bos ..." Het is overweldigend, zeker als je net pas inziet wat er werkelijk gaande is, en bent gaan onderzoeken 'dat er iets niet klopt'... maar wat dan? Wat is waar en niet waar? Hoe maak je het onderscheid?En dan ontdekken dat de waarheid ...  schokkend is.

Er zijn vele professionele journalisten en burger journalisten die onderzoek hebben gedaan. Vele klokkenluiders uit alle branches die hun ervaringen - vaak op gevaar voor eigen leven - met de wereld deelden en delen.

Veel informatie is terug te vinden op internet en YouTube (zolang als het duurt want Google is lekker aan het opschonen en waarheidsdocumenten verdwijnen zodat fake news (leugens) overblijven ...).

De echte waarheid kan echter niet meer worden tegengehouden. Het is te laat. Mensen doen hun eigen onderzoek, worden massaal wakker en gaan inzien, voelen, niet alleen dát er iets niet klopt, maar ook wát er niet klopt.

Toevallig ... ontmoette ik eind 2018 Jaap Rameijer op een beurs waar we samen stonden. Jaap schrijft boeken over wat er in de wereld gaande is en heeft nu een nieuw boek geschreven: "Van Annunaki tot Illuminati". Het gaat over de alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. Het is een onthullend boek.

Zijn bedoeling is om ons wakker te schudden en bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar Jaap schreef ook over een boek vol hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Een boek van Licht en Liefde. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan, het Kosmische Experiment, waar wij nu deel van uitmaken en de rol die wij daarin spelen.

Zoals altijd ... doe je eigen onderzoek en oordeel zelf? Onder de afbeelding van het boek bij bol.com kan je ook klikken op 'inkijkexemplaar',

Deelname :E 5,= voor onbeperkte koffie en thee  
Aanmelden is noodzakelijk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 06 104 909 31

 


Map of Events

Select your Language

nldaenfifritnoptessvcy

Like Us on Facebook

Twitter Feeds

Go to top