The Beauty and Message of ORBS And The Orbs Evolution during SHINE

From Sun 17 Nov 2019 09:15 until 17:00
Categories: Lecture
Hits: 449

Shine is the event of light

In the month of November we come together annually and experience a day full of enlightenment, with fine meditations, special presentations, loving presenters and warm encounters with old and new acquaintances.
 
The Shine event has 3 presentation rooms and an exhibition floor with around 20 stands. There is good catering available and terraces to relax and talk to each other.

Mijn presentatie zal tijden dit evenement worden gegeven, details volgen.

Entree Ticket is bij Shine te verkrijgen

Wanneer een mysterieus fenomeen nog volledig ‘onopgelost’ is, is het natuurlijk niet vreemd, wanneer je, in het geval van het mysterieuze fenomeen ‘Orbs’,  Een deskundige in Nederland,  Jaap Rameijer, uitnodigt om hierover een presentatie te geven.Hoe is hij bij dit fenomeen gekomen? Bij hem kwamen de ‘Orbs’ als het ware op hen af; vroegen om ‘her-kenning’ en aandacht. Wat zijn Orbs, en is het geen nepfenomeen...? 

Ongetwijfeld heb jij ze ook op de foto gezet, in vaak een vrolijke situatie, zie je orbs verschijnen als die mysterieuze lichtbolletjes. Soms ook volledig solitair, zoals op deze foto hiernaast.

Jaap Rameijer was jarenlang de gastvrije beheerder van het landgoed/domaine ‘Les Labadous’ in Frankrijk, in de schaduw van het mysterieuze plaatsje Rennes-le-Chateau. De Orbs zochten ook hem op.. Jaap is geraakt door deze ‘wezens van licht’ en vertelt erover. Wat zijn nou die Orbs? Volgens Jaap zien we en praten we over een manifestatie van energie en zijn het intelligente entiteiten, die een hele evolutie hebben doorgemaakt. Jaap ziet dat ze al sinds de jaren 2000. Zijn nieuwe boek toont aan dat ze zich in steeds complexere gedaanten manifesteren..! En dan is er nog de relatie van Orbs met UFO’s en graancirkels. Kortom, tijd om poolshoogte te nemen..?!

Bijzonder detail is dat Jaap te gast was op de meet & greet van WantToKnow, vorige zomer en ja, ook daar verscheen een orb, toen Jaap een kleine presentatie gaf, om over het fenomeen te vertellen..!! (foto). Jaap zal ook video en foto’s laten zien. De presentatie zal ruim één uur duren.

Voor Jaap is het duidelijk: Er is een ‘boodschap van Orbs’en die luidt: 

Er is een Spirit World, er is leven na de dood, en pas heel goed op onze aarde’..

 

OrbsEvolutionFront
BeautyandMessageOrbs
17-2-Strange-entity
51-9-Incredible
21-4-An-Orb-opening-up

 

 
 
Jaap Rameijer at Shine & Truth Convention

 

 

 

Map of Events

Select your Language

nldaenfifritnoptessvcy

Like Us on Facebook

Twitter Feeds

Go to top