We have updated our Privacy Policy as of August 25, 2018. Please Read.

 

Orbs, magisch lichtwezen

From 15.04.2018 20:00 until 23:30
Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek, netherlands
Posted by Jaap Rameijer
Categories: Lezing
Hits: 106

Wanneer een mysterieus fenomeen nog volledig ‘onopgelost’ is, is het natuurlijk niet vreemd, wanneer je, in het geval van het mysterieuze fenomeen ‘Orbs’, dé 2 deskundigen in Nederland, Ed Vos en Jaap Rameijer, uitnodigt om hierover een duopresentatie te geven.Hoe zijn ze bij dit fenomeen gekomen? Bij beide mannen kwamen de ‘Orbs’ als het ware op hen af; vroegen om ‘her-kenning’ en aandacht. Wat zijn Orbs, en is het geen nepfenomeen..? In het geval van Ed Vos -fotograaf van origine- is er altijd die kritische blik in dit opzicht op Orbs..

Ongetwijfeld heb jij ze ook op de foto gezet, in vaak een vrolijke situatie, zie je orbs verschijnen als die mysterieuze lichtbolletjes. Soms ook volledig solitair, zoals op deze foto hiernaast.

Ed Vos spreekt over Orbs en over hoe hij erop uit trok om onderzoek te doen om antwoord te krijgen op de vraag ‘Wat zijn Orbs?’ Voor hem is het geen vraag meer, want hij wéét, dat het Orbs fenomeen echt bestaat. Op alle foto’s waarop ze voorkomen, analoog/digitaal, met en zonder flits, lijken orbs het bestaan en de schoonheid ervan op te sieren.

Ed Vos heeft geen moeite om critici (o.a. stichting Skepsis) te weerspreken, vanuit zijn eindeloze ervaringen als eerste ‘Orb-expert’ in Nederland. Zijn indrukwekkende boek is inmiddels helaas uitverkocht, maar nog wel verkrijgbaar.. Dit vertelt hij in zijn presentatie. Zijn lezingen en website worden nog immer goed bezocht. Ed Vos zal spreken over de genezende werking van Orbs en zal 2 video’s tonen.

Jaap Rameijer was jarenlang de gastvrije beheerder van het landgoed/domaine ‘Les Labadous’ in Frankrijk, in de schaduw van het mysterieuze plaatsje Rennes-le-Chateau. De Orbs zochten ook hem op.. Jaap is geraakt door deze ‘wezens van licht’ en vertelt erover. Wat zijn nou die Orbs? Volgens Jaap zien we en praten we over een manifestatie van energie en zijn het intelligente entiteiten, die een hele evolutie hebben doorgemaakt. Jaap ziet dat ze al sinds de jaren 2000. Zijn nieuwe boek toont aan dat ze zich in steeds complexere gedaanten manifesteren..! En dan is er nog de relatie van Orbs met UFO’s en graancirkels. Kortom, tijd om poolshoogte te nemen..?!

Bijzonder detail is dat Jaap te gast was op de meet & greet van WantToKnow, vorige zomer en ja, ook daar verscheen een orb, toen Jaap een kleine presentatie gaf, om over het fenomeen te vertellen..!! (foto). Voor Jaap is het duidelijk: Er is een ‘boodschap van Orbs’en die luidt: ‘Er is een Spirit World, er is leven na de dood, en pas heel goed op onze aarde’.. Jaap zal ook video en foto’s laten zien en.. zijn splinternieuwe boek dat onlangs uitkwam.. Beide presentaties zullen ruim één uur duren.

 

Select your Language

nldaenfifritnoptessvcy

Twitter Feeds

Go to top