My books are for sale at various online stores with good prices and shipping terms

I do not control the pricing in these stores, prices on my site are indicative. Below I list a few, just click on them to see my books.

AMAZON ~ Barnes & Noble BOL ~ ASPEKT

If you cannot find a book you want please contact me.

Uit in Eigen Huis

Hits: 4992 | Rating:

Samenvatting

Dit is een boek voor mannen. Mannen die niet zo nodig elk weekend het huis uit moeten. Mannen die gezond willen eten en die liever niet te vaak uit de muur, uit blik of uit plastic willen eten.

Mannen die met eigen handen iets willen scheppen, iets moois, iets tastbaars. Mannen die weer contact met de natuur willen. Maar ook een boek voor mannen die nooit hebben leren koken en die er nu alleen voor staan. Of mannen die een leuke hobby zoeken en nieuwe contacten willen opdoen. 

Maar het is vooral een boek voor mannen die graag een dagje uit willen zijn, uit in eigen huis. En die daar volop van willen genieten. Een boek vol met recepten, recepten waar je de hele dag mee zoet bent. Vol leuke wetenswaardigheden en goede adviezen. Over wat die dag te doen. En hoe om te gaan met uw partner, die deze nieuwe hobby aanvankelijk met enige argwaan zal bezien.

Recensie(s)

Een kookboek met een lange inleiding, speciaal voor mannen. De inleiding stimuleert mannen om de keuken, waar zij de hypotheek ook voor betalen, af en toe op te eisen, de vrouw weg te sturen en te gaan koken. De in vlotte stijl en beeldend geschreven teksten staan vol vooroordelen en zijn rolbevestigend. In het begin komt het humoristisch en ironisch over, maar gaandeweg kun je gaan twijfelen of de auteur het niet echt meent. In het tweede deel worden recepten uit tien verschillende landen uitvoerig en breedsprakig beschreven. Bij ieder land wordt eerst wat achtergrondinformatie gegeven, waarna een aantal gerechten volgt. De recepten zijn helder en goed beschreven, steeds verdeeld in ingrediënten en het proces. Bevat geen foto’s van gerechten, wel enkele eenvoudige met grijstinten ingekleurde tekeningetjes. De stijl moet je aanspreken, maar voor beginnende, mannelijke koks kan het erg vermakelijk zijn met aardige recepten.

Mede naar gegevens van Felix Meijer

Price: 17,95 EUR
plus shipping
Comments
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Go to top