My books are for sale at various online stores with good prices and shipping terms

I do not control the pricing in these stores, prices on my site are indicative. Below I list a few, just click on them to see my books.

AMAZON ~ Barnes & Noble BOL ~ ASPEKT

If you cannot find a book you want please contact me.

Jamie op zijn Wolk

Hits: 4995 | Rating:

Een wonderbaarlijk verhaal van Jamie verliefd. Met prachtige kunstwerken, geïllustreerd door Marie-France Lebailly, een prachtige schilderes en artiste wonende in het gebied van Rennes-le-Chateau.

Jamie is een ziel die op weg gaat naar de aarde om daar te ervaren wat het is om een mens te zijn. Hij komt tweeduizend jaar geleden aan in Rhedae, het huidige Rennes-le-Château, een spirituele plek in Zuid-Frankrijk, bekend door 'De Da Vinci Code'. Als kind heeft Jamie nog spirituele contacten. Als jong volwassene ontmoet hij naast wraak, oorlog en geweld ook de spirituele wereld van het kleine meisje Silvie. Hij wordt de begeleider van Maria Magdalena, die gevlucht is uit het Heilige Land, en hij wordt door haar gedoopt. Al vrij jong sterft Jamie, omdat de Oudsten uit de spirituele wereld een nieuwe taak voor hem hebben. Hiermee komt het sterven in een ander licht te staan dan meestal ervaren wordt. Het verhaal wordt geïllustreerd met paginagrote pentekeningen in zwart, wit en grijstinten; het is plezierig te lezen en vlot verteld. Door de eenvoudige stijl zijn de spirituele inzichten voor een breder publiek toegankelijk. De tekst op de achterflap, 'een kinderboek voor volwassenen', geeft de inhoud goed weer. De auteur werd geïnspireerd door 'De kleine prins' van De Saint-Exupéry. Kleine druk. 

Price: 8,40 EUR
plus shipping
Comments
Write a comment for this product!
Name
E-mail
Please write comment
Rating for product
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support
Go to top