Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Extase uit Verschil moet er Zijn

Extase uit Verschil moet er Zijn

Een stukje uit mijn boek. Hopelijk geniet u ervan en bestelt u mijn boek voor meer vermaak en inzichten!

Wij mannen, althans de meeste mannen, zijn gefascineerd door vrouwen. Dat is niets nieuws. Het zijn zulke bijzondere, zulke magische wezens. Zo mysterieus. En ze kunnen iets wat wij niet kunnen, namelijk kinderen baren. Ze zijn een en al liefde, ze kunnen ons ongelooflijk inspireren en ze kunnen ons maken en breken. We hunkeren naar de liefde van een vrouw. We hunkeren naar hun lach. 

Naar hun waardering. Daar worden weer mens van, daar worden we weer man van, daar worden we blij van. We zijn gefascineerd door de wijze waarop zij zich uiten, en dan vooral door hun meer extreme uitingen. Zoals hun fantastische orgasmen. In opperste verbazing en vol ontzag zien wij hen intens genieten. Ze zijn inderdaad in de Zevende Hemel. We kijken vol bewondering naar hen als ze in een roes verkeren, als ze in extase zijn. Als ze ergens heel intens van genieten. het is zo puur, zo vol hartstocht en vol overgave. Van muziek, van rock festivals, van live optredens van beroemde artiesten. Daar zie je ze helemaal uit hun dak gaan. Kijk de video’s en DVD’s er maar op na. Met de live optredens van Neil Diamond, Freddy Mercury, Elvis Presley, Simon en Garfunkel, Leonard Cohen en vele, vele anderen. Wat een geweldig schouwspel is dat. Ik geniet soms meer van hun gezichten, dan van de muziek.

En dat geldt niet alleen als ze naar muziek luisteren, maar ook als ze muziek maken. Kijk maar eens naar het uitgelaten gezicht van een zangeres als Dolly Parton, wanneer ze “Me and Bobby McGee” zingt. Of naar vrouwen die dansen. Vrouwen die helemaal opgaan in hun dans. Die met hemelse gezichten en uiterst sensueel over de dansvloer bewegen. Ze kijken niet op of om, ze hebben genoeg aan zichzelf en aan de muziek. Fantastisch.

En dat geldt in feite voor alles waar een vrouw van geniet. Als ze tevreden glimlachend naar haar kinderen kijkt die aan het spelen zijn. Of als ze vol overgave haar baby de borst geeft. Of wat dan ook.

Het is een vorm van genieten die, denk ik, vooral eigen aan de vrouw is. Die heel authentiek is, heel puur en heel intens. Het is iets wat wij mannen over het algemeen niet zo goed kunnen. We kunnen wel lachen en plezier hebben, daar schort het niet aan, maar dat hele intense, hele authentieke genieten van de vrouw, dat kunnen we niet. Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.

Wij willen dan ook niets liever dan het onze vrouw naar de zin maken. Als zij tevreden zijn, als zij genieten, dan doen wij dat ook. Vandaar dat wij bijna alles willen doen voor de liefde en de lach van een vrouw

 

!

 

 

0
Newsletter January 2014 with wonderful ORB images
The Start of Sequel of Jamie in... ~ The Children'...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Monday, 15 July 2024
Go to top