Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +
Featured

Winterkil bundel door Gjalt Rameijer

Boek-Gjalt-

Ik ben enorm trots dat mijn zoon's bundel is verschenen! Het boekje is te koop op Boek Scout. Nieuwe gedichten worden gepubliceerd op Insta Winterkil.

Het zijn 50 nog nooit eerder gepubliceerde gedichten, exclusief voor de bundel geschreven én 15 populaire, al wel gepubliceerde gedichten. De bundel is geïllustreerd door #studiovlak Hendrik Zuidhoek en Hans Westerbeek. Voor ieder gedicht is een unieke afbeelding gecreëerd. Met speciale dank aan Ewout Key Rameijer en Joost Geurtsen.

Samenvatting

Veel pijnlijker wordt de liefde niet dan in Winterkil beschreven. Liefde brengt je naar de hoogste toppen, maar ook de diepste dalen. In deze gedichtenbundel voel je het verdriet van een verbroken relatie. Kleine gedichten over de grote gevolgen van verlaten worden door je geliefde. Als de liefde voorbij is, rest slechts de pijn. En niets doet meer pijn dan de liefde. Maar Winterkil geeft ook hoop, want zonder vreugde kan verdriet niet bestaan. Na ieder pijnlijk avontuur is daar altijd weer het enige wat telt... de liefde. Liefde doet dan wel pijn, maar het is ook het mooiste wat er is.

.

 

0
Mei 2021, Het ‘Nieuwe Normaal’, een overzicht van ...
We naderen het omslagpunt, situatie begin april 20...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 21 February 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top