Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

We naderen het omslagpunt, situatie begin april 2021

Frontnieuws-4

De tekenen aan de wand spreken voor zich.

Zelfs de mainstream media kunnen er niet meer omheen.

Wat gebeurt er allemaal?

Waarschuwingen voor een derde golf.

Waarschuwingen voor nieuwe virus soorten, de een nog

gevaarlijker dan de ander. Uit Brazilië, India

De snode plannen neergelegd in The Great Reset story van het World Economic Forum in Davos, komen in de publiciteit.

De plannen van de Illuminati, Elite, Cabal komen in de publiciteit,

en de mensen die aan de touwtjes trekken worden bekend en gekend.

Er verschijnen steeds meer verhalen over mogelijke buitenaardse beschavingen die achter de Illuminati aan de touwtjes trekken

Er verschijnen talloze nieuwe boeken, kranten, websites, newsletters

Zelfs de artsen verenigen zich nu en protesteren inmiddels via de Stichting Artsen Covid Collectief.

De plannen van China worden steeds duidelijker. Wereldheerschappij en een gecontroleerde samenleving

De adviezen van het OMT aan de regering zijn nog steeds geheim. Waarom?

Men blijft zeggen dat de vaccins veilig en effectief zijn, maar daar is geen wetenschappelijk bewijs voor. Eerder het tegendeel.

In Israel waar nu meer dan 50% van de inwoners verplicht gevaccineerd is, treden steeds meer gruwelijke misstanden naar buiten. Sterfgevallen en heftige vaccinschade, zowel bij jong als oud.

Steeds duidelijker ook wordt dat de vaccins niet adequaat getest zijn.

De vaccinaties zijn een gigantisch experiment en de gevaccineerden zijn tot eind 2023 gewoon proefpersonen.

Ook wordt duidelijk dat de PCR testen gevaarlijk zijn. De hersenen kunnen door de diep ingestoken wattenstaafjes beschadigd raken.

En er wordt zelfs gezegd dat de watten, uit China, met een giftige stof zijn behandeld, evenals de mondkapjes.

We worden dus ziek van de testen, ziek van de mondkapjes

en helemaal ziek van het vaccin en van de frauduleuze media. En dan hebben het nog niet eens over chemtrails, klimaatveranderingen en 5G en Artificial Intelligence.

De mRNA vaccins zijn ook geen echte vaccins, maar er wordt genetisch materiaal ingespoten dat DNA-veranderingen kan veroorzaken, ons auto-immuun systeem om zeep helpt  en dat niet uit het lichaam verwijderd kan worden.

Steeds duidelijker wordt ook dat regeringsleiders aan het handje lopen van supranationale organisaties als de VN, de WHO en de Europese banken en Brusselse instituten.

We worden’ ingekapseld’ door machtige industrien, machtige, superrijke mensen, machtige media, machtige banken, machtige foundations, machtige organisaties die ook allemaal met elkaar verbonden zijn als aandeelhouders, raden van commissarissen en investeerders, een gigantische belangenverstrengeling.

Het politieoptreden op 28 maart in Amsterdam was gruwelijk.

Een vreedzame demonstratie met waterkanonnen en geweld opbreken, groepen mensen isoleren en afvoeren, politieagenten die mensen op de grond tegen het hoofd trappen, honden die liggende  mensen bijten, het is onwerkelijk, onwettig en beschamend.

De beelden van dit brute geweld hebben voor veel mensen de ogen geopend. Het heeft zelfs de buitenlandse pers gehaald.

En hetzelfde geldt voor de onbeschofte tirade van minister Hugo de Jonge richting Wybren van Haga die enkele hele normale vragen stelde in de Tweede kamer.

Heel opvallend was ook dat de kamervoorzitter dit keer niet ingreep

Tekenend is ook het grote aantal voorkeursstemmen bij de laatste verkiezing voor kritische mensen als Pieter Omtzigt (342.472) en Wybren van Haga (241.000)

En steeds duidelijker wordt ook dat er in deze coronapandemie ongelooflijk gemanipuleerd is met cijfers. Wie ooit getest is en positief bevonden en daarna van de trap valt of aan een of andere, bovenliggende ziekte overlijdt, is ‘dus’ een Corona dode.

Wie echter kort na een Covid-19 vaccinatie overlijdt, is overleden aan ouderdom, hartklachten, obesitas, kanker, kortom aan alles en nog wat, maar niet aan vaccin.

En nog een vraag. Komt het grote aantal ‘Corona doden’ nu door het virus of door de onmenselijke maatregelen rond het virus? Zoals foute testen, mondkapjes, afstand houden, angst genereren, onzekerheid, ziekelijke media propaganda en eenzaamheid in verpleeghuizen en elders. Een verkilde maatschappij.

Steeds opvallender wordt ook dat het aantal Corona doden veel en veel lager ligt dan het aantal sterfgevallen aan bijvoorbeeld kanker, hart -en vaatziekten, diabetes. En dat er miljoenen mensen in de derde wereld sterven aan malaria, Aids of omkomen van de honger. Waarom wordt daar geen aandacht besteed, terwijl de overheden hun onderdanen hier wel kunnen helpen.

Steeds meer staten in de US schaffen de Corona maatregelen af, vooralsnog zonder de voorspelde dramatische consequenties.

Er worden ook steeds meer experimenten met negatief geteste groepen mensen in stadions gehouden. En die verlopen bijna allemaal goed.

Steeds duidelijker wordt ook dat natuurlijke, alternatieve geneesmiddelen als bijvoorbeeld hydroxychloroquine, middelen die al jaren in gebruik zijn, die effectief tegen Corona zijn gebleken en die geen bijwerkingen hebben, vanwege de overheid niet aan patiënten verstrekt mogen worden. Het moet toch niet gekker worden. Hier verbiedt de overheid aan artsen om levensreddende medicijnen aan Corona patiënten te verstrekken!

En dan hebben we het nog niet eens over de steeds groter wordende economische, sociale en maatschappelijke schade. Over de toenemende verschillen tussen arm en rijk. En het groeiende onderlinge wantrouwen. De mensen raken van elkaar vervreemd en het aantal zelfmoorden stijgt.

Columnisten, als Leon de Winter, worden steeds kritischer en zien in welke intenties er achter de diverse maatregelen schuilgaan. En waar het naar toe dreigt te gaan.

Telegraaf 31 maart. Duitsland stopt met AstraZeneca bij 60-minners. Denemarken, Zweden en Noorwegen vaccineren nog steeds niet ondanks het advies van EMA dat ‘vaccins veilig en effectief ‘ zijn. Waar hebben we dat meer gehoord?

Duitse media boren AstraZeneca de grond in: ‘Wie vertrouwt dit vaccin nog?’ ‘Chaos um AstraZeneca!’ kopte Duitslands grootste krant Bild woensdagmorgen (31 maart 2021), nadat de Duitse regering bekendmaakte dat het vaccin voorlopig niet meer gebruikt mocht worden voor mensen onder de 60 jaar. “Wie vertrouwt dit vaccin nog?” vraagt een commentator zich af op de site van de krant. “Hoeveel mensen willen dit vaccin nu onder geen enkele voorwaarde krijgen?”

Rechtbank België: de overheid moet alle coronamaatregelen opheffen. Een avond- en nachtklok, een reisverbod naar het buitenland voor alle inwoners, veel gesloten scholen en niet-essentiële winkels: het is niet mis wat er in een jaar over de Belgische burgers is uitgestort. Dat daar echt een streep door gaat op gezag van de rechter wordt door weinigen geloofd.

Nu een overzicht van de consequenties van de massale, vaccinaties in Israel. Het “Groene Paspoort”. Het stuk is in  het Engels, maar dat is wel een taal die “spreekt”.

“Outcry to the World from Israel - Ilana Rachel Daniel

It's called the Green Passport. We're not told to wear it, but what they have done is they have, essentially, overnight created a second-class citizenry--a true medical apartheid that is disallowing healthy, law-abiding, tax-paying citizens from entering their place of culture if they do not participate in this experiment. It's that simple. We literally have been told that there are people who've been kicked out of their choirs, out of their pools, out of their gyms. I don't know who's going to hear the message we're saying. I don't know what is going to become of it. I know that there is no other option than to give every fiber of energy and strength into battling this, because there is no other option.

Het groene paspoort is ‘medische apartheid”.

En dan het Omtzigt drama. Waarbij Ollongren per ongeluk, net nadat ze vernam dat ze besmet was, in grote haast met de papieren onder de arm, het gebouw verliet. Een fotograaf legde vast wat er op een van de documenten stond. Positie Omtzigt, functie elders? En natuurlijk heeft Rutte over Omtzigt gesproken, hoewel hij nu bij hoog en bij laag beweert daar geen actieve herinnering meer aan te hebben. Hoe ongeloofwaardig. Rutte werd gefileerd in de Tweede Kamer, door Wilders, FvD en vele anderen.

De fractieleider van D66, mevrouw Kaag, was keihard en heel arrogant. Rutte overleefde ternauwernood een motie van wantrouwen, maar kreeg wel een motie van afkeuring aan zijn broek. Beschadigd moet hij nu verder. En niet alleen is Rutte van zijn voetstuk gevallen, het is duidelijk dat dit kabinet, en dat het hele politieke systeem knap rot is. Dat is dan weer de winst van deze pandemie. Wat dit voor het foute kabinet en zijn medische adviseurs in relatie tot Corona betekent, zal straks duidelijk worden.

„Het wordt steeds erger en stuitender die arrogantie van de macht. Deze premier kan toch nooit meer het vertrouwen in de rechtsstaat herstellen? Deze tijd vraagt om dienend leiderschap. We staan voor grote problemen die structureel en daadkrachtig aangepakt moeten worden. Het moet afgelopen zijn met brandjes blussen, fouten wegmoffelen, liegen, de Kamer belangrijke informatie onthouden, het tegenwerken van Kamerleden, en met imago bezig zijn”, schrijft Koç, de vrouw van Pieter Omtzigt, op Twitter. Ze is ook fractievoorzitter van het CDA in Enschede.

Heeft u al eens goed gekeken naar het verleden van mevrouw Kaag? De ‘kille Kaag’. Naar haar CV en haar talloze nevenfuncties. Zij is een van de meest belangrijke Illuminati in ons land, die haar hand nu echter overspeeld heeft.

Kijk eens naar de aandacht die de media nu aan Corona en de vaccinaties besteden. De Telegraaf plaatst per dag zo’n 3 tot 5 artikelen over dit onderwerp en ook de NRC kan er wat van. De onrust en onzekerheid die uit veel van deze verhalen oprijst, maakt een steeds grotere groep mensen wakker. Velen willen het vaccineren nog even uitstellen en vrezen de lange termijneffecten van deze vaccins. AstraZeneca heeft flinke Imago schade opgelopen. En de pogingen van de autoriteiten om de mensen er desalniettemin toe te bewegen zich te laten testen en vaccineren, want dan kunnen ze weer ‘normaal’ leven, doen bijna zielig aan. Ze zijn zo overdreven dat ze zelfs contraproductief kunnen gaan werken. Gelukkig maar.

Het is bijna niet meer bij te houden. De ontwikkelingen in de laatste maanden gaan supersnel. In Amerika weigeren de gouverneurs van bepaalde grote staten al om vaccinaties verplicht te stellen, en mondkapjes te dragen.

Schokkende nieuws speelt zich ook af rond het in het Suezkanaal vastgelopen containerschip Evergreen. Dat bewust middels EM-signalen uit het roer is gelopen. Een evenement waar ook oorlogsschepen uit China en Amerika bij betrokken waren, waar containers met giftig gas, te activeren door 5G zijn aangetroffen, waar pedo netwerken zijn onthuld. En Q komt ook weer in actie. Steeds duidelijker blijkt ook dat Ex president Trump zowat de enige politicus was die het gevaar van China zag en daartegen ook optrad. Ongelooflijk.

Verder een oproep van B.Izar (Lucas Hollert) om aangifte te doen tegen Rutte, de Jonge, Ollongren, Schouten van Ark, Grapperhaus en Kaag wegens meerdere misdrijven zoals deelneming aan een criminele organisatie, schending van internationaal humanitair recht, moord met voorbedachten rade, dood of lichamelijk letsel door schuld.

Ook de recent opgerichte Stichting Artsen Covid Collectief laat van zich horen. Hun laatste nieuwsbrief dd. 20 april 2021 heeft als kop: “Op naar een test-en vaccinmaatschappij? Een actuele reflectie.” Met een schat aan belangwekkende medische informatie. Hun drie kernpunten zijn: Gezonde mensen maken elkaar niet ziek. Alleen testen bij klachten. En vaccineer risicogroepen met een bewezen veilig en werkzaam vaccin.

We naderen het omslagpunt. De elite heeft het laatste halfjaar veel voor elkaar gekregen. De Coronawet, de avondklok, verdere handhaving van alle onnodige en kwetsende maatregelen, demonstraties zijn hard neergeslagen, veel traditionele evenementen zijn om zeep geholpen, Sinterklaas, de Kerst, Oude en Nieuw, Pasen en ook koningsdag. Maar er komt steeds vaker de klad in. Een liegende premier, het CDA in beroering, de spijkerharde Kaag, de pers die langzaam wakker wordt, foute vaccins, als het al vaccins zijn, hoge sterfgevallen, vreselijke bijwerkingen, stijgend wantrouwen, telkens nieuwe virussen, uit Uk, Brazilië en nu India. En nieuwe virussen kunnen nog jarenlang de kop blijven opsteken. Het wordt steeds duidelijker dat het niet om onze gezondheid gaat, maar om het behoud van macht bij de Elite en het reduceren van de wereldbevolking. Klimaatproblemen, 5 G, Apps, verplichte vaccins, verplicht testen en ga zo maar door. Veel slachtoffers in Israel. Ik ben bang, nu eind april dat er over een half jaar wereldwijd miljoenen slachtoffers zullen vallen. Dan zullen wij wel wakker moeten worden, maar hebben wij dan de macht en de kracht, na bijna twee jaar onderdrukking, acceptatie en manipulatie, om effectief op te treden?

Eind april. De maatregelen worden netjes verder uitgerold. Over verplichte vaccinatie wordt niet meer gerept, wel over de voordelen van een Europees vaccinpaspoort, wat in feite op hetzelfde neerkomt. De besmettingen blijven hoog. De angst blijft stelselmatig gevoed worden. Er komen enkele versoepelingen want anders is de zaak niet meer in de hand te houden. We zijn dankbaar voor deze versoepelingen, maar het zijn in feite onze normale burgerrechten. Nieuwe virussen blijven de kop opsteken. Regelmatig vaccineren is ook al aangekondigd, elk jaar een prik. De sterfgevallen, de vaccinschade, de sociale, maatschappelijke en economische schade, ze worden steeds omvangrijker, maar komen nog maar mondjesmaat in het nieuws. Het wantrouwen neemt toe. Mensen voelen aan hun water, heel intuïtief, dat het niet goed zit met de vaccins, en ook niet met onze regeringsleiders. Het is goed dat velen nu weer op hun intuitie gaan geloven. En met hun hart gaan denken.

Maar nu gebeurt er iets merkwaardigs. De zaken beginnen zich te ‘keren’ en nemen een andere wending. Waar straks veel gelegenheden alleen toegankelijk waren voor gevaccineerde mensen of positief geteste mensen, zou het goed kunnen dat over enige tijd het omgekeerde gaat gebeuren. Omdat blijkt dat gevaccineerde mensen ook heel besmettelijk kunnen zijn. En een gevaar opleveren voor gezonde, niet gevaccineerde mensen. Gevaccineerde mensen zullen straks, mogelijk, niet meer welkom zijn in dezelfde gelegenheden waar nu niet gevaccineerde mensen niet welkom zijn. Een heel lastig probleem, want ja, hoe zie je, of weet je, of iemand wel of niet gevaccineerd is?

En misschien moest het ook wel zo zijn. Was het een wezenlijk onderdeel van het grote plan. En zijn gevaccineerde mensen de ideale, nieuwe verspreiders van het virus, of liever gezegd van de gevaarlijke DNA-bouwstenen. Een scenario dat volkomen in lijn is met de doelstellingen van de Nieuwe Wereld Orde en met The Great Reset besproken in het World Economic Forum in Davos.

Ikzelf denk, en voel dat we nog tot eind 2021 zullen moeten wachten om duidelijk te zien wat de schadelijke, lange termijn gevolgen zijn van mensen die gevaccineerd zijn. Op dat moment  zal de wereld wakker worden, wakker moeten worden. Dan zullen, zoals aangegeven door Robert Kennedy, de Mainstream Media in actie komen en zullen er strafrechtelijke procedures worden gestart. En zal de reeds lang voorspelde omslag plaats vinden. Maar wat heeft dat niet allemaal gekost?

En het laatste nieuws is dat steeds meer mensen de nieuwe vaccins, die overigens geen echte vaccins zijn, zijn gaan zien als bio-wapens. Vaccins vol met levensgevaarlijke Nano deeltjes. Deze ‘vaccins’ zijn, samen met de 5G technologie, de belangrijkste instrumenten om het aantal mensen op aarde drastisch te reduceren. Allemaal ter wille van de duurzaamheid van de aarde.

Even recapituleren. Realiseren wij ons wel wat de pandemie allemaal met ons heeft gedaan? In heel korte tijd. Mensen van elkaar vervreemden, klikken, wantrouwen. Bestuurders die het belang van hun onderdanen uit het oog zijn verloren en geen actieve herinneringen meer hebben aan bepaalde misstanden. Het begon met afstand houden, quarantaine, handen wassen, mondkapjes. En het ging verder met een hele foute noodwet. Met testen, een avondklok en verplicht vaccineren. Het vervolgde met maatregelen voor hen die zich niet wilden laten testen en die zich al helemaal niet wilden laten vaccineren. Er ontstonden verschillende groeperingen in de maatschappij. De gezagsgetrouwe mensen die precies deden wat de overheden hen voorschreven. Maar ook mensen die in opstand kwamen en gingen demonstreren en rechtelijke procedures aanspanden. De politie raakte onderling verdeeld vanwege het ongehoord harde optreden bij vreedzame demonstraties. Artsencollectiviteiten  namen afstand van het vaccinatiebeleid. Rechters bleken niet  geheel onafhankelijk te zijn. Complottheorien gaven, bij nader inzien, de waarheid beter aan dan de mainstream media die zorgvuldig vermeden om eerlijke info te verstrekken. En nog weer later de discussies rond de vaccins, die helemaal geen traditionele vaccins bleken te zijn, maar DNA-materiaal. Waar de gevaccineerden in feite proefpersonen zijn in een langlopend onderzoek naar de veiligheid en effectiviteit van vaccins. En misschien zijn het wel wandelende bio wapens. Even was de discussie rond 5G verstomd, maar ook die laait weer op nu er een verband lijkt te bestaan tussen de schade aangericht door vaccinaties en 5G technologie. Ook zijn er vragen zijn over de veiligheid van teststaafjes en mondkapjes. Mogelijk zitten er gevaarlijke Nano deeltjes in het katoen, aangeleverd door China. Mensen die gevaccineerd zijn ondervinden steeds vaker ernstige klachten, vaccinschade, sterfgevallen, bij jong en oud. Iedereen is kwetsbaar voor deze giften. Er wordt maar een deel van de vaccinschade officieel gemeld en er nauwelijks iets van te vinden in het nieuws. Het Europese vaccinpaspoort komt eraan. Dat zit er dik in. Met zo’n paspoort mogen we weer naar universiteiten, naar feesten en partijen, mogen we weer reizen. Wie kan die verleiding weerstaan? En de overheden maar volhouden dat ze vaccinatie niet verplicht kunnen en zullen stellen. Er ontstaat  een nieuwe tweedeling in onze maatschappij. Die tussen gevaccineerden en niet gevaccineerden. Groepen die elkaar steeds meer gaan mijden.

Maar er is ook goed nieuws. Steeds meer mensen worden wakker. Steeds meer mensen gaan met hun hart denken. De onthullingen vliegen ons om de oren, men kan er niet meer omheen. De paar duizend Illuminati, Elite, Cabal, al dan niet ondersteund door buitenaardse beschavingen als de Anunnaki en Satanisten, worden zichtbaar. De Spirit World bloeit weer op. Mensen hervinden hun creatieve vermogens. En als de aarde straks naar een hogere frequentie/dimensie stijgt, en wij gaan daarin mee, dan krijgen wij het vermogen, zo verzekeren spirituele vrienden mij, om de schade die aan ons en aan de aarde is toegebracht, weer te kunnen helen en transformeren.

Bijgaand een kleine, recente selectie van uitingen van ‘alternatieve’ media, voorzien van cijfers, feitenmateriaal en bronvermeldingen. Om duidelijk te maken hoe snel het nu allemaal gaat. Ik heb slechts enkele bronnen gebruikt zoals GreenMedinfo, WantToKnow, Vaccinvrij, Frontnieuws, Gezond Verstand, maar er zijn er veel en veel meer.

Astra
Bill-Gates-TEDTALK-depopulatie-vaccins-WantToKnow
Censorship
Elektrische-onderdelen-gemerkt-met-COV-19-in-5G-torens
Frontnieuws-4
Giftige-mondkapjes-Frontnieuws-3
GreenMedinfo
School-in-Miami-vraagt-personeel-geen-Covid-Jab-te-nemen-GreenMedinfo
Juridisch-Corona-journaal
Vaccinvrij

 

 

0
Winterkil bundel door Gjalt Rameijer
De derde druk van mijn boek "Van Anunnaki tot Illu...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 21 February 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top