Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Recensie Onderzoeker op Bol.com - Van Annunaki tot Illuminati

researcher

Jaap Rameijer heeft zich overtroffen met dit boek. Een prachtige bloemlezing over de mysterieuze geschiedenis van onze Aarde en de ontwikkeling van het menselijke Bewustzijn. De vele miljoenen jaren dat deze Aarde oud is, geeft vanzelfsprekend iedere aanhanger van de moderne wetenschap van Newton en Darwin's evolutietheorie het nakijken. Want deze Aarde heeft veel meer geschiedenis te bieden, dan in de theorieën van deze heren past. Dan wat wij officieel meegedeeld krijgen.

De Aarde is bezocht door een groep wezens, die in vele culturen genoemd zijn als de Annunaki. Zij die uit de hemelen kwamen. Kijk naar het schitterende verhaal van Bram Vermeulen over dit onderwerp; het boek van Sacharia Sitchin. Wanneer we ruimte maken in ons brein om deze wezens een rol te geven in de ontwikkeling van de Aarde, verandert ons perspectief erop meteen. Die ontwikkeling is een universele ontwikkeling in plaats van een puur Aardse. Het zijn de wetten uit het Universum die ervoor zorgen dat de Aarde mee-beweegt op deze golven. Dat het vaak niet zichtbaar is, wat deze Annunaki hebben gemanifesteerd op Aarde, wil alleen maar zeggen, dat er veel verborgen wordt gehouden. Al was het alleen maar de 'officiële theorie' over de Aarde-ontwikkeling, die geen ruimte laat voor deze alternatieve perspectieven.

 

En toch wijzen mensen als Erich von Däniken ons telkens op kromme officiële theorieën. Zelfs primitieve stammen als de Dogon in Afrika proberen ons -indirect- te wijzen op bijv. de ster Sirius A (en B) als oorsprong van leven-uit-de-ruimte. Dit gezichtspunt is slechts het begin van het boek van Rameijer, want als deze krachten uit de ruimte hier nog op Aarde aanwezig zijn, in welke vorm dan ook, dan is onze wereld even anders georganiseerd, dan wij officieel te horen hebben gekregen..! Het voert hier natuurlijk veel te ver om diep te duiken in een verslag van het boek.

 

Maar het is MINSTENS zo goed als de boeken van Von Däniken, dat is duidelijk. De schrijfstijl van Jaap Rameijer is prettig en voor je het weet, word je 'ontvoerd' via volledig nieuwe inzichten, door verre werelden, naar een volstrekt nieuw wereldperspectief. De ondertitel 'van slaaf tot slaaf' is een perfecte teaser, om je duidelijk te maken, dat de heersers op deze planeet tot de meest intellectuele wezens horen van het Universum. Dat zij via de illusie van 'vrijheid voor iedere Aardling' een gevangenis hebben gecreëerd, die bijna niemand 'geloven kan', is daarvan een voorbeeld.

 

Let wel: het boek is niet alleen het gezichtspunt van de auteur. Hij heeft vele honderden boeken als referentie in zijn nieuwe boek opgenomen.. En al deze boeken, wijzen feitelijk één kant uit. Een kant die je moet weten te vinden om er heen te kijken, maar ook om ervan op te kijken..!

 

13.09.2019

 
0
November News 2019
Recensie Guido Jonker on Wanttoknow.nl for Van Ann...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 12 June 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top