Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Recensie Guido Jonker on Wanttoknow.nl for Van Annunaki tot Illuminati

Guido-Jonkers

Als een hedendaagse Erich von Dániken, die met zijn boeken miljoenen en miljoenen mensen deed ‘ontwaken’, schreef Jaap Rameijer eenzelfde soort boek. Het is getiteld ‘Van Annunaki tot Illuminati’ met als ondertitel ‘van slaaf tot slaaf’..

Als weldenkend mens vooral bezig zijn verbazing te delen over ons menselijke bewust-Zijn..!

Het boek heeft inmiddels het levenslicht gezien en is onlangs van de persen gerold. Wij geven het boek met liefde aandacht die het verdient. Want het is in onze ogen een juweeltje geworden. Een boek dat van de hak op de tak LIJKT te springen, maar continue, als een trolleybus, de rode draad van het hoofdthema blijft volgen.

Het is daarmee écht een boek geworden van mensen die zich afvragen: ‘Hoe zit het nou allemaal, hier op Aarde?’ Niet dat Jaap daar een eensluidend antwoord op geeft, want dat is natuurlijk onmogelijk als we kijken naar de vele miljoenen jaren die deze Aarde al bestaat en zeker wanneer we hierin meenemen, dat er een stoffelijke  (materiële) en onstoffelijke (energetisch-spirituele) wereld is, waarin we leven..

We mogen je van de uitgever en auteur, het onderstaande verhaal hier op de site aanbieden. We hopen dat het een goed inzicht geeft over de enorme reikwijdte van het boek en de fascinerende wijze waarop de auteur je meeneemt in zijn analyses en gedachtenprocessen.

Het resultaat ligt natuurlijk in het boek opgesloten, maar dat boek is vooral zo krachtig, omdat het precies jouw vragen over de historie van de menselijke ontwikkeling ook behandeld.. Of ze beantwoord  worden, maak je vooral zélf uit natuurlijk. Het boek is niets meer, maar zéker niets minder dan een leidraad, een gids in de wereld van Annunaki tot Illuminatie..! ‘Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en z’n tijd vooruit.’

Lees de VOLLEDIGE recensie van Guido Jonkers op WanttoKnow. Je kan daar ook het voorwoord en introductie lezen.

1
Recensie Onderzoeker op Bol.com - Van Annunaki tot...
New Release: Van Annunaki tot Illuminati - van sla...

Related Posts

 

Comments 1

Guest - klaas on Wednesday, 18 December 2019 13:29

Guido, het was een zeer interessante lezing afgelopen zondag. Wat mij trof was het genoemde aantal van 500 miljoen aan mensen op de Guide Stones. Ik moest gelijk denken aan de bijbel in Matheus 24 . (staten vertaling) hierin wordt ook melding gemaakt dat er in een bepaalde tijdsperiode heel veel mensen (vlees) zal omkomen. Deze verhalen lijken wel erg veel op elkaar en komen in deze periode wel erg bij elkaar.
Ook dat Jaap het had over openbaring waarin je alleen maar met een merkteken op hand of hoofd iets nog kan kopen en verkopen.

Guido, het was een zeer interessante lezing afgelopen zondag. Wat mij trof was het genoemde aantal van 500 miljoen aan mensen op de Guide Stones. Ik moest gelijk denken aan de bijbel in Matheus 24 . (staten vertaling) hierin wordt ook melding gemaakt dat er in een bepaalde tijdsperiode heel veel mensen (vlees) zal omkomen. Deze verhalen lijken wel erg veel op elkaar en komen in deze periode wel erg bij elkaar. Ook dat Jaap het had over openbaring waarin je alleen maar met een merkteken op hand of hoofd iets nog kan kopen en verkopen.
Already Registered? Login Here
Wednesday, 21 February 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top