Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Nu beschikbaar: 'Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde'

Rameijer_Van-Illuminati-en-de-Nieuwe-Wereld-Orde_SocialeMediaPost

Eindelijk is het zo ver en heb ik mijn boek 2,'Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde, over 9/11, Corona,vaccins, The Great Reset, het klimaat, 5G, het WEF en de WHO'  binnen gekregen. Het is beschikbaar op o.a Bol.comde betere boekhandel en uitgeverij Aspekt. Gaat vergezeld van een prima persmap.

Het is een vervolg op het boek 'Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf'  en gaat vergezeld van een prima, opgesteld door uitgeverij Aspekt in Soesterberg.

Over enige tijd zal dit boek gevolgd worden door boek 3 'Van Anunnaki en andere goden, over de Spirit World, UFO's, Orbs en Aliens'.

Dan heb ik een mooie trilogie geschreven..

Samenvatting

De afgelopen jaren waren ongekend hectische tijden. Jaap Rameijer beschrijft hoe eind 2019 een gevaarlijk virus, als het al een virus was, ontsnapte, of bewust gelekt werd uit het virologische lab in Wuhan, een miljoenenstad in China, waar op dat moment een volledig 5G netwerk actief geworden was.

De WHO, de Wereld Gezondheid Organisatie in Geneve riep door wijziging van definitie, de ziekte uit tot pandemie en verplichte zo alle 193 bij haar aangesloten landen tot het nemen van ongehoord strenge maatregelen.

De wereld, en vooral het Westen, ging op slot. Verpleeghuizen werden gesloten, ouders mochten hun stervende kinderen in ziekenhuizen niet meer bezoeken. Het was vreselijk.

Was dit alles aangestuurd door hogere machten, door de schatrijke Illuminati, de Elite, de Cabal, met als doeltreffend middel: angst en onzekerheid zaaien?

In 2021 werden er, na nog geen jaar ontwikkelingstijd, door farmaceutische bedrijven als Pfizer en Moderna, met goedkeuring van toezichthoudende organisaties, nieuwe vaccins op de markt gebracht. Vaccins die helemaal geen vaccins leken te zijn maar giftige injecties, die spike eiwitten creëerden en het immuunsysteem om zeep hielpen. Of die vol met Nano Grafeenoxide deeltjes zaten en kleine bloedvaten deden dicht slibben. De schade was enorm. Menselijk, medisch, sociaal, maatschappelijk, economisch.

Maar steeds meer mensen kwamen in het geweer. Schreven boeken, gaven interviews, hielden lezingen. Er kwamen nieuwe bladen op de markt, er werden WOB verzoeken gedaan, de onthullingen vlogen ons om de oren. Veel mensen werden zich bewust van wat er gebeurde. Er was weer hoop.

Nu in 2023 is het weer even rustig. Is het de opmaak voor een nieuwe fase?
De bekende auteur Jaap Rameijer ontrafelt deze turbulente episode.

 

 

RameijerVan-Illuminati-en-de-Nieuwe-Wereld-OrdeSocialeMediaPost
RameijerVan-Illuminati-en-de-Nieuwe-Wereld-OrdeCVLR
RameijerVan-Illuminati-en-de-Nieuwe-Wereld-OrdeCVBK
RamijerVan-Anunnaki-en-Andere-Goden

0
​Speciale aanbieding! Mijn boek 'Maria Magdalena i...
The Truemanshow #82 - Interview Jaap 
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Sunday, 14 July 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top