Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Nieuwe update juni 2020

01-Het-Corona-virus

Dit is waarschijnlijk mijn laatste blog over de Anunnaki/Illuminati story (8 delen) en deCorona pandemie/Covid-19 virus maatregelen. Er zijn vele nieuwe acteurs en auteurs op het toneel gekomen en die doen allemaal prima werk. Mijn boek "Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf" was een perfecte opmaak voor wat er daarna,  eind 2019 en begin 2020 wereldwijd gebeurd is.

Ik voel mij nu min of meer afgelost en draag graag het stokje aan hen over en steun hen van harte waar ze verder de diepte ingaan. In mijn laatste blog geef ik weer wat ik van de stand van zaken denk, welke mogelijk nieuwe inzichten mij bereikt hebben en wil ik u ook graag een hart onder de riem steken vergezeld van een paar bijzondere Orb foto's.

Ik ben nog wel in voor lezingen en presentaties, maar ben voorlopig wel even uitgeschreven. Ik bereid me voor op het schrijven van mijn 12de boek getiteld: "Jamie in the Universe".

Nieuwe boeken, nieuwe sites en nieuwe ontwikkelingen na het verschijnen van mijn boek “Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf”, dat uitkwam in september 2019. Dit boek kan gezien worden als een opmaak, een inleiding tot de pandemie die enkele maanden later, wereldwijd, uitbrak.

 

Inleiding

Er is sedert het uitkomen van mijn boek en na het begin van de pandemie veel gebeurd, heel veel. Ik heb daar regelmatig over geschreven en heb diverse artikelen op mijn website geplaatst. Zie www.jaap-adventures.com. En ik zal er mee doorgaan, want dat is hard nodig. Het is nu een buitengewoon kritische tijd. Het omslagpunt nadert en misschien is het al gepasseerd. Het is er op of eronder. Het kan allemaal goed komen, dat is lang geleden ook voorspeld, maar het kan ook helemaal mis gaan.

Ik hoop dat ik mensen een beetje wakker kan schudden en hen bewust kan maken van wat er nu gebeurt. En ook van wie wij aardmensen werkelijk zijn. Dat ik hen kan sterken in het geloof dat wij in feite hele krachtige wezens zijn, met een diep innerlijk weten en grote creativiteit. En verder dat wij niet voor niets in deze tijd op aarde zijn gekomen. Dat velen van ons daar bewust voor gekozen hebben en dat wij belangrijke missies hebben, ook al zijn we ons daar niet altijd van bewust.

Dat we ons realiseren dat er slechts een handjevol schatrijke, buitengewoon machtige figuren op aarde verblijft met hele foute agenda’s. Bekend onder namen als de Elite, de Cult, de Illuminati, de Satanisten, de State behind the State en vele andere. En dat er mogelijk achter de schermen nog veel machtiger ‘spelers’ aan de touwtjes trekken. Misschien wel buitenaardsen zoals de Anunnaki, de Reptilians en hun nakomelingen. Die moeten we zien te ontmaskeren en ter verantwoording roepen. En we moeten ons gaan realiseren dat we allemaal aardmensen zijn, blank of zwart, rood of geel, het maakt niet uit, wij zijn allen bewoners van deze prachtige planeet, inwoners van ‘the Blue Planet’. Een planeet waar we zuinig op moeten zijn. Waar we weer moeten leren om te genieten van al het moois dat deze aarde te bieden heeft. En het is bovenal vereist dat we onze angst, onze onzekerheid, de vele frustraties en de wanhoop van ons af schuiven en weer in onze kracht gaan staan. Dat we actie gaan nemen en dat onvoorwaardelijke liefde daarbij onze leidraad zal zijn. Nu is het tijd om met vertrouwen in onszelf en met een glimlach op de lippen door het leven te gaan.

Ik zal de ontwikkelingen op aarde, en wie weet ook in de ruimte, nauwgezet blijven volgen en zal u op de hoogte houden van mijn bevindingen. Er gebeurt veel, heel veel. Er is ontzettend veel gebeurd en er staat nog meer te gebeuren. Zie het overzicht hieronder.

 

Nieuwe, belangrijke boeken

 • Coen Vermeeren 9/11 complex, De dag dat men de wereld veranderde
 • Yuval Noah Harai, 21 lessen voor de 21ste  eeuw
 • Bernadette von Dreien, Christina, het visioen over het goede
 • Aafke Douma, Rob Heiligers. Het mysterie van de Bosnische piramides
 • Berend Warrink. Van Apocalyps naar Aquarius, Atlantis herrijst, Van de Goden bevrijd
 • Bob Kukler. De Holist
 • Radu Cinamar, Transylvenian Sunrise, Transylvanian Moonrise, Inside the Earth, the second tunnel
 • Rob de Wijk. De Nieuwe Wereldorde,
 • Robin de Ruiter, Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarloges en Tetralogie, De 13 Satanische Bloedlijnen
 • Toon Akkermans & Stichting Odebaer. Het Witte veld, zeven tonen van de stilte
 • Bert Janssen. Het Ordenend Principe
 • C.F. van der Horst. Dodelijke leugens, Artsen en patienten misleid

 

Belangrijke interviews, documentaires, blogs

 • Jeanette Ossebaard, documentaires, interviews
 • David Icke, London Real, ongelooflijke interviews
 • Spiegelbeeld en Paravisie met veel artikelen
 • Ton ven der Kroon met mooie beschouwingen
 • Maarten Oversier met bijzondere sessies
 • Kritische columnisten als Leon de Winter en Rob Hoogland
 • Maurice de Hond met zijn statistische analyse

 

Actuele websites

 • Guido Jonkers, WantToKnow, altijd actief en altijd actueel
 • Cafe Weltschmerz met onder meer Karel van Wolferen en vele anderen, die in uitgebreide serie interviews de meest belangrijke onderwerpen aansnijden
 • Stichtingvaccinvrij.nl met een prachtige website en belangrijke blogs
 • Hoezithetnuecht.nl
 • De Nieuwe Wereld
 • Alternatiefnieuws.nl
 • Aerzte-fuer-aufklaerung.de
 • OPN, Independant Press Netherlands
 • www.viruswaanzin.nl

 

Belangrijke gebeurtenissen van de laatste maanden

 • Het gedeeltelijk opheffen van de lockdown in diverse landen omdat het wel moest; de rek was er uit, het kon niet anders. Gezondheid en IC capaciteit stonden niet langer centraal, andere dingen werden belangrijker. Zoals de gigantische economische schade die wereldwijd werd aangericht. De talloze kleine bedrijven die op de fles gingen of die bij de overheid aan moesten kloppen voor hulp. Bedrijven die nu in de schulden zitten. Mensen die werkeloos zijn geworden. Mensen die het niet meer zagen zitten. En natuurlijk het feit dat er wel eten op tafel moest komen, niet zozeer in Nederland, maar wel elders in de wereld, begon steeds zwaarder te wegen. Evenals het vermoeden dat het Covid-19 vaccin best wel eens, voor een deel, man-made zou kunnen zijn. En de onduidelijkheid over wat het Corona virus nu eigenlijk is. Is het ooit geïsoleerd als Covid-19 virus? En wie weet, misschien bestaat het virus al veel langer. En is het een van de honderd virussen die normaal in ons lichaam aanwezig zijn. Maar die nu mogelijk op de een of andere manier geactiveerd zijn. Want wat is er zo speciaal aan dit virus? En wie heeft dit virus de wereld in gestuurd?
 • Denk ook aan de onmenselijke toestanden in verpleeghuizen waar mensen hun ouders en grootouders niet meer mochten bezoeken. En ziekenhuizen waar kinderen stierven zonder dat hun ouders bij hen mochten zijn. Of de gruwelijke behandelingen van mensen die aan beademingsapparatuur werden gelegd. Iets wat mogelijk meer kwaad dan goed heeft gedaan. En niet te vergeten de nijpende eenzaamheid van  oudere mensen, mensen die langzaam verpieterden.
 • En het feit dat mensen  elkaar niet meer mochten aanraken, dat ze elkaar als levensbedreigende individuen gingen beschouwen. En dat publiekelijk opgeroepen werd om ‘foute’ mensen aan te geven. Klikken.
 • En dan de overtrokken maatregelen van de overheid zoals afstand houden, mondkapjes, verplichte quarantaine. Met straffe handhaving en hoge boetes.
 • Onzekerheid over de ontwikkeling van nieuwe Apps waarmee onze privacy naar de Filistijnen gaat. Angst en onzekerheid over de ultra hoge frequentiestraling van de nieuwe 5G apparatuur waarmee elektrische processen in onze hersenen en cellen aangetast kunnen worden.
 • De komst van Artificial Intelligence en speciale algoritmen die voortaan ons leven zullen gaan bepalen. Onvrede over het gestuntel van de overheid met het leveren van testmateriaal en het controleren van bepaalde groeperingen op besmettingen. De tegenstrijdige adviezen van dat ‘Weltfremde’ RIVM.
 • De brute handhaving van harde maatregelen, zoals in Frankrijk en elders. De merkwaardige situatie dat besmette mensen, die aan hele andere doodsoorzaken zijn overleden, zoals kanker, hartklachten, of die van de trap gevallen zijn, allemaal als ‘Corona-slachtoffers’ werden geregistreerd. Het is te gek voor woorden.
 • En bovenal de enorme angst en de onzekerheid die door de media continu en systematisch over ons werd uitgestort. Pure, goed georganiseerde, malafide propaganda. Met voortdurend  informatie over het aantal besmettingen, over het aantal doden, over schrijnende situaties, over zorgelijke ontwikkelingen in het buitenland. Over de komende verplichte vaccinaties. Over nieuwe wetgeving waarbij de huidige ministeriële verordeningen wettelijk zullen worden vastgelegd, waardoor we de facto in een politiestaat terecht komen. Er gaat geen dag voorbij of pers en media besteden meer dan de helft van hun tijd aan de Corona crisis. Angst, angst, angst en nog eens angst. Waardoor mensen niet meer normaal kunnen denken en de zaken niet meer in perspectief kunnen zien.
 • Het is een grimmige situatie, wereldwijd. Frustratie, schietpartijen, wanhoop, zelfmoord, plunderingen, nieuwe sterfgevallen, boosheid, angst, onzekerheid, haatgevoelens, huiselijk geweld, publieke ongehoorzaamheid. Het slechtste in de mens komt boven.
 • En dan is er de groeiende, sluimerende angst dat er op dit moment een geheime agenda wordt afgewerkt, wereldwijd. Dat er al jaren geleden plannen gemaakt waren voor deze crisis. Dat wij op ziekelijke wijze gemanipuleerd worden door een kleine groep schatrijke, oppermachtige personen. De Illuminati, de Elite, de Cabal, de State in the State.
 • En dat er mogelijk, achter de schermen, technologisch zeer hoogwaardige, buitenaardsen, die zich lang geleden op aarde gevestigd hebben, aan de touwtjes trekken.
 • De vlam sloeg in de pan door het overlijden van de zwarte man George Floyd. Dat heeft in Amerika tot ongekende protesten en demonstraties geleid. Waarbij zowel de sluimerende rassendiscriminatie, het hardvochtige politie optreden en de diep gevoelde Corona frustraties, tot uitbarsting kwamen. Een levensgevaarlijke situatie, vooral in een land waar iedereen met wapens rondloopt en waar men graag demonstreert, wat weer tot tegendemonstraties leidt.
 • En niet alleen in Amerika maar ook elders, zoals in Nederland. Het leidde op 1 juni tot een Giga demonstratie op de Dam, dwars tegen alle voorschriften in. Met mensen die zo boos waren dat ze alle voorschriften aan hun laars lapten. Gevolgd door klagende artsen die zagen aankomen dat ze straks nog langer aan het werk moesten blijven.
 • Het was niet alleen een demonstratie voor ”Black Lives Matter”, maar ook een demonstratie tegen ons slavernij verleden, tegen het beleid van de overheid, tegen de macht van de Illuminati, de Cabal, de WHO, Supra-nationale organisaties, de big Pharma’s, tegen Bill Gates met zijn malafide Gates & Melinda Foundation en van mensen als George Soros. Met hun nationale handlangers zoals Rutte, Macron en Merkel.

 

Suggesties, inzichten, overwegingen, adviezen

 • Het is al eerder gezegd, maar het blijft relevant. We moeten de geschiedenis en de bijzondere verhalen uit het verleden letterlijk en serieus nemen. “Study the past to survive the future”. De fameuze uitspraak van Zecharia Sitchin, de man die de Soemerische kleitabletten vertaalde en ze ook wist te verklaren. De man die de komst naar onze aarde van een buitenaardse beschaving, de Anunnaki van de planeet Nibiru, beschreef. Waardoor verschillende passages uit de bijbel en uit andere oude geschriften, met de kennis van van nu, verklaard konden worden.
 • Net zoals de Ilias en Odyssee van Homerus door Schliemann letterlijk werden genomen, waardoor hij Troje en Mycene ontdekte. Waarom zouden we de talloze verhalen over oude, mythologische goden niet letterlijk nemen? Die verhalen moeten toch ergens vandaan komen? Zeus, Poseidon, Hera, Athene, Afrodite, Mercurius, Minerva, Mars, etc. Ze worden talloze keren genoemd in oude geschriften. Dezelfde ‘Goden’ komen ook elders in de wereld voor met andere namen, maar wel met dezelfde, karakteristieke eigenschappen.
 • Hun tempels en piramiden zijn gebouwd met technologieën die we nu nog niet beheersen. Ze zijn hier geweest en waarschijnlijk zijn ze er nog steeds. Waarom blijven we die verhalen dan nog steeds afdoen als fabeltjes! Als mythen en sagen?
 • En waarom zouden deze goden nu niet langer op aarde aanwezig zijn? Dat ligt niet echt voor de hand. Ik denk dan  met name aan Marduk, de zoon van Enki, die vanaf  2.000 BC officieel de touwtjes op aarde in handen heeft gekregen. Die zal hier ongetwijfeld zijn gebleven. Marduk, de god van de oorlog, bekend als Ares in Griekenland en Mars in het Romeinse rijk. Een machtige God met zijn ruige Igigi’s, zijn trouwe handlangers, die nu eindelijk de macht in handen had en dat wilde weten ook.
 • Met hem is, geloof ik, het kwaad op aarde gekomen, hoewel de Annunaki goden daarvoor ook al ‘aardig bezig’ waren. Denk maar aan Enlil, de broer van Enki, vaak vergeleken met de wraakzuchtige god Yahweh, die ons niet wilde waarschuwen voor de komende zondvloed. Maar gelukkig waarschuwde Enki, indirect, wel Noach.
 • Ik geloof niet dat de mensen van nature slecht zijn. Waarom zouden ze? Leven in Harmonie, met respect voor jezelf, je medemens en de aarde. Dat is leven. Genieten van het leven. Spiritueel groeien, dat is wat wij allen toch ten diepste willen. Zo heeft het Rijk van Lemuria opok eeuwenlang gefunctioneerd.
 • Kijk eens naar wat er vanaf  2000 BC allemaal voor onheil over onze aarde is uitgestort. Oorlogen, revoluties, moordpartijen, geweld, volkerenmoorden, brandstapels, gruwelijke ceremoniën. De aarde ‘beeft’ nog steeds onder alle  gruwelen die ze de laatste vierduizend jaar te verwerken kreeg.
 • En misschien zijn er wel meerdere buitenaardse beschavingen op aarde, zoals de Reptilians met hun nakomelingen de Satanisten, die ook geen lieverdjes zijn. Zij zijn afkomstig van het Sterrenbeeld Draak en hebben zich op meerdere plaatsen in het heelal ‘gevestigd’.
 • De huidige ongelooflijk hectische tijd, is al lang geleden  voorspeld. Door profeten, primitieve volkeren en in oude geschriften, zoals het boek Openbaringen van het Nieuwe Testament. Maar het is ook een geruststelling. Er is inderdaad voorspeld dat er een buitengewoon moeilijke tijd zou aanbreken, een overgang van de derde naar de vijfde dimensie, zowel van de aarde als de mensheid, van het Vissen tijdperk naar het Aquarius tijdperk, van een geïsoleerde planeet naar een ‘open’ planeet die deel uitmaakt van de Galactische Federatie. Maar er is ook voorspeld dat er aan het eind van die tijd een gouden toekomst zou gloren.
 • We ervaren nu, aan den lijve, dat het optreden van de Anunnaki en hun aardse handlangers de Illuminati, ongekend hard is. Zij verzetten zich tot het uiterste tegen de komst van een ‘nieuwe aarde’. Er worden draconische maatregelen getroffen en dat is begrijpelijk wanneer men aan de verliezende hand is. Voor mij is het een teken dat wij goed bezig zijn en dat we nu aan de winnende hand zijn.
 • Door hun keiharde opstelling zullen bovendien de sinistere plannen van de Illuminati, de Elite, de Cabal steeds duidelijker worden. En zullen de misdadige krachten die achter de schermen aan de touwtjes trekken, ook beter zichtbaar worden.
 • We zitten op dit moment midden in een, naar mijn mening, zorgvuldig voorbereide pandemie. De plannen daarvoor zijn al jaren geleden gemaakt. Maar moesten nu, in versneld tempo, worden uitgevoerd, en wel om een aantal redenen: de vele, nieuwe onthullingen over de Illuminati. Pedofilie schandalen. Satanische rituelen. Steeds duidelijker werd ook dat de staat  zich nauwelijks bekommerde om het wel en wee van haar onderdanen en dat supranationale organisaties de macht overnamen. Farmaceutische industrieën maakten megawinsten, onrusten en gele hesjes overal ter wereld. Hongkong dat opstandig bleef en eiste dat China haar afspraken na zou komen. Heftige problemen met 5 G, angst voor gezichtsherkenning, een groeiende weerstand tegen verplicht vaccineren, gepaard aan de vrees dat met de vaccinaties nano chips of zelfs nano apparaten mee ingespoten zouden worden. Grote zorgen over onze privacy, over de werking van nieuwe Apps, over verplichte vaccinaties. Heftige klimaatbeïnvloeding door Chemtrails, de kwalijke rol van Bill Gates, de dubieuze onafhankelijkheid van de Wereld Gezondheids Organisatie en tot slot de aanstaande herverkiezing van president Trump. Er gebeurde in dit tijdsbestek gewoon te veel. En de mensen werden wakker. Er moest ingegrepen worden. In het najaar van 2019 werd door Bill Gates eerst nog een generale repetitie gehouden en toen kon men van start. Zo is het gegaan!
 • Men zal de pandemie zo lang mogelijk willen laten voortduren, maar er zijn grenzen aan wat wij mensen kunnen verdragen en willen accepteren.
 • Het systeem is nu bovendien zo hypocriet als wat. De CDC in Amerika is een erkend voorstander van vaccins. Maar het is tevens de overheidsorganisatie die formeel moet toezien op de veiligheid van vaccins. En hetzelfde geldt voor de WHO, die zorg zou moeten dragen voor de wereldgezondheid, maar haar oren laat hangen naar de grote farmaceutische industriën, naar Bill Gates, naar corrupte overheden en naar China.
 • Hoe ziek kun je het krijgen als de overheid bepaalt dat farmaceutische industrieën die een nieuw vaccin ontwikkelen, niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de mogelijk schadelijke gevolgen van dat vaccin. En daarbij gaat het dan ook nog over ongeteste vaccins!
 • Dan nog iets, angst. De Elite, de heersende klasse heeft grote bezwaren tegen mensen die hun medemensen informeren over de gevaren van bepaalde vaccins. Via sociale media, want in de mainsteam media krijgen ze geen poot aan de grond. Ze verwijten hen dat ze angst zaaien. Maar wat doen WHO, overheden, farmaceutische industrieën em medische adviesorganen zelf? Die zaaien massaal angst. Op grote  schaal en met een intensiteit die zo langzamerhand op oorlogspropaganda begint te lijken.
 • Veel mensen zijn nu zo bang voor het Corona virus en dat ze willoos zullen instemmen met wereldwijd verplichte vaccinaties, voor jong en oud. Afgedwongen door lugubere strafmaatregelen
 • Het lijkt voor veel mensen misschien alsof er weinig of niets gebeurt, alsof het allemaal heel langzaam gaat en alsof de huidige situatie nog jaren zal voortduren. Maar dat is niet zo. Het gaat in feite razendsnel. Zeker als je even de tijd neemt om terug te kijken en ziet wat er de laatste maanden allemaal is gebeurd. Kijk maar naar de punten hierboven. Het is bovendien ook heel beangstigend dat het zo snel gaat, want veel mensen kunnen domweg niet meer bijhouden wat er allemaal gebeurt.
 • Kijk verder naar de snel groeiende weerstand tegen supra-nationale organisaties, organisaties zonder democratische gekozen besturen, die wetten en voorschriften uitvaardigen waaraan de bij hen aangesloten landen moeten voldoen. Organisaties wier wetten en verordeningen boven onze nationale rechtssystemen staan.
 • Maar, en dat is een voordeel, door hun harde en manipulatieve optreden worden de Illuminati die voorheen in anonimiteit opereerden, nu ook beter gekend. Veel kopstukken zijn al ontmaskerd en veel meer zullen er straks aan de kaak gesteld worden.
 • Er is nog een hoop te doen. Zoals de speurtocht naar de ‘onzichtbare’ machten achter deze meer ‘publieke’ Illuminati. Denk dan aan Jezuïeten, aan Maffia-achtige organisaties, aan hoge vrijmetselaarsloges en topbankiers. Met daarachter, hoogst waarschijnlijk, technologisch zeer geavanceerde buitenaardse wezens, zoals de Anunnaki en Satanisten.
 • En dan het complotdenken. Als op dit moment fameuze kopstukken als Bas Heijne en andere columnisten, wetenschappers, autoriteiten en medici moeten worden ingezet om het groeiende aantal  complotdenkers belachelijk te maken, is dat voor mij ook een bewijs dat het fenomeen complotdenken eindelijk serieus wordt genomen. Want hoe meer men probeert om hun theorieën belachelijk te maken, hoe serieuzer ze genomen worden.
 • De kritische burgers die nu worden aangeduid als complotdenkers, zullen het er ook niet bij laten zitten. Die gaan door, zolang ze niet weg gecensureerd worden, iets wat inmiddels al wel op kleine schaal plaats vindt. En complotdenkers zijn in elk geval denkers. De term complotdenken is overigens ingevoerd om de vele verhalen rond de moord op president John F. Kennedy in een kwaad daglicht te stellen. Maar complotdenken wordt nu, zo langzamerhand, een geuzennaam.
 • En wat zou er gebeuren als woedende burgers zich straks op eenzelfde wijze gaan gedragen als de Illuminati dat nu doen?. Dan gaat de wereld in de fik. Dan volgen er moordaanslagen, publieke terechtstellingen, rechtszaken, boycotten, ongehoorzaamheid, vechtpartijen, schietincidenten, oproer, plunderingen, demonstraties en tegendemonstraties. Het is al op kleine schaal begonnen.
 • Zoals in het dappere Hongkong. Denk ook aan de nieuwe gele en oranje hesjes, aan de 5G zendmasten die in brand gestoken worden en aan het wantrouwen tegen nieuwe Apps en de weerstand tegen formele Corona maatregelen.
 • Een enkel incident is al genoeg om de vlam in de pan te doen slaan. Denk maar aan de dood van George Floyd. Dat heeft niet alleen geleid tot ongekend harde protesten tegen rassendiscriminatie en het harde optreden van de politie in Amerika, maar ook tot protesten elders in de wereld. Protesten die door angst en frustratie veel heftiger zijn dan ‘normale’ protesten. Er zullen ongetwijfeld meer van dit soort protesten ontstaan zolang de bevolking nog zo langdurig en zo rücksichtlos geknecht blijft.
 • Ik zie aankomen dat straks illustere Illuminati formeel aangeklaagd worden voor misdrijven tegen de mensheid, het voorbereiden van de uitroeiing van een groot deel van de wereldbevolking, het instigeren van een`Derde Wereld Oorlog’ in het Midden-Oosten, het afdwingen van wereldwijd verplichte vaccinaties en het invoeren van levensgevaarlijke, nieuwe technologieën.
 • Als ze dan zo graag nieuwe technologieën willen introduceren, laten ze dan de technologie voor vrije energie, ontwikkeld door ondermeer Nikola Tesla, vrij geven. Die technologie bestaat al maar wordt zorgvuldig bij ons weggehouden.
 • Er zijn op dit moment veel bedrijven en instituten bezig om een nieuw vaccin te ontwikkelen. Wereldwijd. Waarbij mij opvalt hoeveel partnerships er bestaan tussen instituten uit verschillende landen. Dat sterkt mijn vermoeden dat daar een wereldwijde regie achter zit.
 • Verder valt op hoe ontzettend veel geld er door verschillende overheden en organisaties gestoken wordt in de ontwikkeling van deze vaccins. Nederland Frankrijk, Duitsland en Italië hebben al voor 750 miljoen euro de rechten op nieuwe vaccins gekocht. Op ongeteste vaccins. Het moet toch niet gekker worden!

 

Positieve ontwikkelingen

 • Het is niet allemaal kommer en kwel, er zijn ook positieve ontwikkelingen, al moeten we daarover niet al te hoog van de toren blazen. Zeker niet als duidelijk wordt hoe ongelooflijk veel schade er door deze pandemie is aangericht. Zie hieronder enkele cijfers.
 • Laten we allereerst niet vergeten dat we niet alleen zijn. Dat er een Spirit World is die we om hulp kunnen vragen. Dat er miljarden goedwillende mensen zijn die niets liever willen dan in liefde en harmonie met elkaar te leven. Dat het begrip Universele Liefde weer opgang doet en dat half vergeten begrippen als medemenselijkheid, solidariteit en respect voor jezelf, voor je medemens en voor de aarde weer belangrijk worden.
 • Het is ook een tijd waarin we weer leren wat echt belangrijk is. Na een soort gedwongen loutering. Een herwaardering van normen en waarden. Waarbij het de kleine dingen zijn die het doen. Bloemen, spelende kinderen, muziek. Er is zo veel te genieten, maar velen van ons waren dat simpele vreugde stadium al ver voorbij geschoten.
 • En wie weet, als het helemaal uit de hand dreigt te lopen, wie weet kunnen we dan eindelijk, als één gezamenlijk front, als echte aardmensen optreden. En zeggen: “kappen nu, het is mooi geweest!”
 • Of anders een beroep doen op bevriende buitenaardse beschavingen, zoals de ‘Allies of Humanity’, of de buitenaardsen die hier al eerder zijn geweest. Extraterrestrials die de aarde gered hebben toen het bij de kerncentrale van Fukushima finaal uit de hand dreigde te lopen.
 • Of hulp vragen aan de Galactische Federatie, waarvan ook al eerder vertegenwoordigers op aarde zijn geweest. Buitenaardsen die ook niet wilden dat deze mooie aarde, deze unieke planeet, de blauwe planeet, naar de Filistijnen gaat. En die er op aandrongen om te stoppen met het maken van kernwapens.
 • Nog een laatste opmerking. Zoals reeds eerder gemeld hebben de Orbs mij er toe gebracht om het boek “Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf” te schrijven. Dat kwam uit in september 2019 en kan gezien worden als een opmaak op de later dat jaar uitgeroepen pandemie. Op 19 maart ontving ik een heel paar bijzondere Orb foto’s. Een ‘Corona Orb’. En onlangs kreeg ik weer een twee nieuwe, bijzondere Orb foto’s. Dat kan geen toeval zijn. Ik zie het als een waarschuwing en als een teken van hoop. Zie de foto’s 01 - 05.
 • Alternatieve geneeswijzen komen nu weer om de hoek kijken. Bijvoorbeeld malaria-achtige medicijnen, zoals Hydroxychloroquine. Of baking soda (bakpoeder) wat goed helpt tegen kanker. En ioniserende straling, die negatieve ionen uitzendt, die virussen doodt en ongewenste geuren kan vernietigen. Of bijzondere ultraviolette straling. Of bepaalde ontstekingsremmers, zoals Dexamethason. Allemaal simpele medicijnen die niet meer gepatenteerd zijn, die spotgoedkoop zijn en daarom geboycot worden door de gevestigde machten. Onbegrijpelijk. Deze ‘medicijnen’ hadden prima kunnen helpen op scholen, in verpleeghuizen en elders, maar ‘men’ wilde er niets van weten.
 • Op zondag 21 juni wordt van 1300 – 1700 op het Malieveld in Den Haag een demonstratie gehouden tegen de voorgenomen maatregelen van de overheid en de uitspraken van bewindslieden en adviseurs met betrekking tot de Lock-down en de Corona epidemie. Met name tegen het wettelijk vastleggen van de tot nu toe genomen, tijdelijke maatregelen. Hiermee zou een verkapte tirannie in het leven geroepen kunnen worden. Het devies is daarom: “Samen terug naar normaal”. Een mooi initiatief dat dit keer onmogelijk, ongemerkt, aan pers en media voorbij kan gaan.

 

Nevenschade, zaken in perspectief zien

 • Er gebeuren veel te veel onverkwikkelijke zaken. Eerst moesten oude en zwakke mensen worden ‘opgeruimd’. Die leveren geen nuttige bijdrage aan de maatschappij. Het is zoals het wegsnoeien van dood hout, bekend uit het Nazi tijdperk. Onverkwikkelijk.
 • En misschien is het beter om hier niet van ‘nevenschade’ te spreken, maar van ‘vervolgschade’. Want die schade is vele, vele malen groter en veel ingrijpender ook dan de directe, medische schade als gevolg van het Corona virus.
 • Veel mensen die in hun eigen levensonderhoud konden voorzien, kunnen dat niet meer. Die zijn bijna allemaal op de fles gegaan. Werkeloos. Afhankelijk van de staat, boordevol stress, beladen met schulden en met een marginaal inkomen.
 • Misschien moeten we bepaalde zaken omkeren. Ik voorzie bijvoorbeeld een tijd waar kinderen die gevaccineerd zijn niet meer welkom zijn in kinderdagverblijven. Omdat ze daar andere kinderen kunnen besmetten. Of die niet meer toegelaten worden op bepaalde scholen omdat ze in de klas niet bij de les kunnen blijven en onhandelbaar zijn geworden
 • Cijfers. Tot slot wat cijfers uit verschillende bronnen. De wereldbevolking telt nu 7,8 miljard mensen. Er worden op dit moment twee keer zoveel baby’s geboren als er mensen sterven. In de eerste 16 weken van 2020, met inbegrip van de Coronavirus epidemie, is de wereldbevolking met 25 miljoen mensen gegroeid. Er zijn nu 2.2 miljoen mensen besmet met het Corona virus. Dat is een besmettingsgraad van 0,02 % oftewel: 1 op de 5.000. Er zijn wereldwijd 166.000 Covid-19 doden gevallen, dat is een sterftecijfer van 0,002%.
 • Laten dit even in perspectief zetten. Vorig jaar, in 2019, stierven er elke dag, ja inderdaad elke dag, 1.663 mensen aan kanker, alleen al in de VS. Er stierven de laatste 100 dagen meer mensen aan kanker dan er sedert november 2019 wereldwijd aan Covid-19 stierven.
 • Aan hart- en vaatziekten sterven jaarlijks wereldwijd ongeveer 17 miljoen mensen. Oftewel 46.575 mensen per dag! Hartzieken kosten in de afgelopen vier dagen meer mensen het leven dan Covid-19 in de laatste vier maanden. En veel hart- en vaatziekten zijn bovendien te voorkomen met een gezond dieet en veel beweging, maar nergens zijn door de overheid maatregelen genomen om mensen er toe te bewegen om meer te bewegen of om ongezond voedsel uit de handel te nemen.
 • En er waren in 2019 maar liefst 80 miljoen mensen op de vlucht. Datheeft weliswaar niets met Corona te maken, maar wel met de Illuminati.
 • Dan zijn er naar schatting na het uitbreken van de Corona pandemie 100 miljoen mensen in ontwikkelingslanden omgekomen van de honger. Omdat er geen voedsel meer geproduceerd en getransporteerd kon worden. Er zijn meer dan 100 miljoen werkelozen in India. Terwijl er nu wereldwijd bijna 400.000 mensen omgekomen zijn door het Corona virus. En wat te denken van de mensen die er niet meer tegen kunnen en zelfmoord plegen. Of de verdubbeling van het huiselijk geweld in Engeland. Er zijn talloze  schokkende cijfers te noemen die allemaal het gevolg zijn van de angst en onzekerheid over de Coronavirus epidemie en de gruwelijke lockdown.

 

Een (tijdelijke verlichting)

 • Het kon niet uitblijven. Na 3 maanden Corona lockdown was het geduld van veel mensen op. Als we nog langer hadden moeten wachten waren er ongelukken gebeurd, echte ongelukken. Opstanden, revoluties, moordpartijen, plunderingen, etc. De druk moest even van de ketel.
 • Kleine ondernemers moesten weer wat kunnen verdienen. Mensen mochten weer, met allerlei beperkingen, gaan reizen en op vakantie gaan. Scholen gingen op een kier open. Restaurants gingen open, bepaalde gebouwen gingen open, ziekenhuizen en verpleeghuizen gingen voorzichtig open, allemaal met de nodige restricties.
 • Maar ja, daarna is de geest uit de fles. Dan denken veel mensen dat alles weer mag, dat alles weer kan, of het kan ze gewoon niets meer schelen wat ze doen. Denk maar aan de massale demonstratie op de Dam op 1 juni.
 • Dat is levensgevaarlijk. Dat is precies waar de Illuminati op wachten. En ik ben er van overtuigd dat dit scenario ook al door hen is voorzien. En dat men er op wacht totdat de zaak is ontspoord om daarna genoodzaakt te zijn om opnieuw, en dit keer nog harder, in te grijpen.
 • Er is al op verschillende manieren gezinspeeld op de komst van een nieuwe pandemie. Denk bijvoorbeeld aan de voorzichtige voorspellingen van een tweede pandemie in het najaar. Of berichten over nieuwe Corona gevallen in China en elders in de wereld, of nieuwe opnames in de IC’s. Of de nadruk die er nu gelegd wordt op de eigen verantwoordelijkheid van de mensen, wel wetend dat de meeste mensen daar lak aan hebben. Zodat het dus hun eigen schuld is als de zaak straks weer op slot moet.
 • En verder de toenemende censuur, zelfs Bol.com moest bepaalde boeken uit haar assortiment halen. De sociale media voeren nieuwe algoritmen in. 5 G wordt met spoed doorgevoerd. De tijdelijke maatregelen worden nu in een wet vastgelegd, zodat de overheid straks direct kan ingrijpen. En vaccinaties zullen wettelijk verplicht worden
 • Naar mijn overtuiging liggen de plannen al klaar. Veel bedrijven zeggen dat ze eind van dit jaar waarschijnlijk al nieuwe, (niet geteste) vaccins klaar zullen hebben voor noodgevallen. Die zullen uiteraard meteen worden ingezet als de nood aan de man komt. Daarbij is wettelijk geregeld dat in Amerika de farmaceutische industrieën niet de aansprakelijk gesteld kunnen worden voor schade opgelopen door de vaccins gebruikt tijdens noodsituaties. Het moet toch niet gekker worden. Het lijkt wel een vrijbrief voor grootschalige moord en doodslag en doet mij een beetje denken aan de excommunicatie door de paus van bijvoorbeeld de Katharen, die na in de ban te zijn gedaan, vrijelijk gedood konden worden zonder het verbod “Gij zult niet doden” te schenden.

 

Wat staat er nu te gebeuren?

 • Net als in 2018 en 2019, toen ik aan mijn water voelde aankomen dat er een grote crisis op komst was, en de achtergrond daarvan in mijn boek “Van Annunaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf” beschreven heb, voel ik nu aan mijn water dat het met deze ene pandemie mogelijk niet afgelopen zal zijn. Ik ben bang dat er een tweede, nog veel hardere pandemie op komst is, tenzij we heel vastberaden en met volle overtuiging te werk gaan.
 • Laten we allereerst wakker worden, goed wakker. Laten we ons bewust worden van wat er gebeurt. En wie er aan de touwtjes trekken. En waarom. Wat hun bedoelingen zijn. Het is maar een kleine groep mensen.
 • Laten we aktie ondernemen zoals nu ook al gebeurt, op velerlei gebied. Boeken, artikelen, documentaires, interviews, klokkenluiders, TV programma’s, bezorgde medici en verpleegkundigen, bekende columnisten, juristen, rechtszaken, protesten, actieve websites, lezingen, hoogleraren, deskundigen, etc. etc. Er is heel veel wat wij in een nog ‘vrije’ democratie kunnen doen.
 • Laten we proberen om nu eindelijk ook de media in te schakelen. Het ‘geweten’ van de samenleving. Laten we hen ervan zien te overtuigen dat ze hun invloed en achting verliezen als ze ons eenzijdig blijven informeren, of belangrijke gebeurtenissen bewust niet rapporteren. Of als  ze doorgaan met hun tendentieuze berichtgeving. Zoals de telkens weerkerende uitspraak dat de besmettingen toenemen, terwijl in feite het aantal testen is toegenomen. Of ophouden met woorden als ‘actieve besmettingen’ te gebruiken. Dat zegt niets maar roept wel emoties op. Alleen de publieke opinie en geruchtmakende rechtszaken kunnen het kwaad keren. Daarom moeten we weer vertrouwen krijgen in de pers en dat geldt in mindere mate ook voor de rechtspraak.
 • En misschien kan Donald Trump met zijn QAnon aanhangers het tij nog keren. Die heeft de media al meerdere malen gezegd hoe hij over hen denkt. En zoiets blijf hangen bij het grote publiek.
 • Laten we de Spirit World om hulp en advies vragen. En als het nodig is Enki, de vader van Marduk vragen om in te grijpen. Of de ons bevriende, buitenaardse beschavingen, The Allies of Humanity, of zelfs de Galactische Federatie.
 • En laten we vooral onszelf moed inspreken. Wij zijn immers ‘deep down’ hele krachtige wezens, vol liefde en mededogen. En velen hebben ervoor gekozen om juist in deze tijd op aarde te reïncarneren, en hier een rol te spelen.
 • Wij hebben het nu allemaal goed met de aarde en haar inwoners voor, ongeacht ras, geloof, huidskleur, of wat dan ook. Dat is al winst.
 • Laten we de angst en onzekerheid van ons afschudden en ons realiseren dat dit een moeilijke overgangsperiode is, maar dat er hierna een mooie toekomst gloort.
 • En laten we vooral genieten, genieten van al het moois dat deze aarde ons te bieden heeft. En met een glimlach op het gelaat door het leven gaan. Dan zijn wij onkwetsbaar!

  Jaap Rameijer, eind mei 2020  
0
Annunaki, Deel 6 De gevaren op aarde
Update Pandemie Inzichten Mei 2020

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 12 June 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top