Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Kerstgroet en Nieuwjaarswens vanuit Friesland, vanuit het hoge noorden

Grutter

Uit mijn oude grutterswinkel in Exmorra

Met goed nieuws en met slecht nieuws

 

Er verschijnt licht aan het eind van de tunnel en dat komt niet van een trein die u van de andere kant tegemoet komt, maar van de langzaam doorbrekende inzichten en de talloze onthullingen. Van mensen die nu wakker worden.

De omslag nadert, al zal het nog wel even duren voor die wereldwijd plaats zal vinden. Want de angst en leugens zitten er diep in. Die zijn er de afgelopen twee jaar keihard ingeramd.

Maar nu, met Kerstmis komen liefde, levensvreugde, dankbaarheid en medemenselijkheid weer bovendrijven. Hier een kort overzicht van wat er speelt, het slechte nieuws van de afgelopen jaren en het goede nieuws waar we hopelijk naar toe gaan.

Van alle kanten worden tipjes van de coronasluier opgelicht. Van het ontstaan van het virus in Wuhan. Van de zorgvuldig voorbereide plannen. Van het gebruik van hoogwaardige technologieën als chemtrails, 5G en nanotechnologie. Van de macht van supranationale organisaties. Van de superrijke, machtige mensen met hun gruwelijke verleden, met hun wandaden en hun verdorven ceremoniën. Van de vreselijke doelstellingen van de Elite, de Illuminati, de Cabal, de club El. En hun macabere doelstellingen die open en bloot beschreven zijn in hun Nieuwe Wereld Orde en The Great Reset documenten. Van de nieuwe virussen, de pandemien, slaafse overheden, corrupte medische adviescolleges en wegkijkende media. En van de verhalen in huiselijke kring van vrienden en kennissen over de gevolgen van de ‘vaccins’. En over het ongemakkelijke gevoel dat bij steeds meer burgers omhoog kruipt over het feit dat overheden gewoon keihard liegen en dat zeer ingrijpende maatregelen weinig met het verbeteren van de Volksgezondheid en het beschermen van minderheden te maken hebben.

En natuurlijk worden er talloze sluiers opgelicht door de vele websites, kranten, maandbladen, artikelen, interviews, actiegroepen en blogs die nu op sociale media verschijnen. Ik noem er een paar: WanttoKnow met hun uitstekend gedocumenteerde, wekelijkse blogs over uiteenlopende onderwerpen. Stichting Vaccinvrij met haar blogs over de gevaren van vaccins die geen vaccins zijn en over de malafide Big Pharma’s. Peter Vereecke over complottheorien. B.Izar over de foute banken en het ontstaan van de Rothschilds en Rockefellers. Maarten Prins over de kwalijke rol van de katholieke kerk. Café Weltschmerz met zijn prima interviews. Maarten Oversier met zijn nieuwe boek over reïncarnatie. Politici als Wybren van Haga en Thierry Baudet over ongrondwettelijke beslissingen en de overeenkomsten met wat er in Nazi Duitsland in aanloop naar de Tweede Wereld oorlog gebeurde. Marcel Messing met zijn boek “Worden wij wakker?” En niet te vergeten de prachtige interviews van Jorn Luka. En verder met mensen als Willem Engel, oprichter van de actiegroep Viruswaarheid over hun strijd tegen de overheid, en hun juridische procedures. En natuurlijk de talloze demonstraties die bijna wekelijks in Amsterdam, Den Haag en elders plaatsvinden. Over nieuwe bladen als Gezond verstand en de Binnenlandsche Bataafse Courant en over de blogs van mijzelf over Corona en de plannen van de Illuminati. En verder over de vele schrijvers, sprekers, bladen en artikelen, in Nederland en in België, die hier niet genoemd zijn.

En misschien minder bekend, maar niet minder belangrijk, een overvloed aan goed gedocumenteerde, wetenschappelijke onderzoeken uit met name Duitsland, Engeland en Amerika. Onderzoeken waarin de gevaren van de mRNA ‘vaccins’ glashelder beschreven zijn en waarin duidelijk wordt gemaakt dat de huidige ‘vaccins’ allesbehalve veilig zijn. En tot slot wil ik nog graag enkele belangrijke voorvechters van een gezond en transparant overheidsbeleid noemen, zoals de Engelse schrijver David Icke en de Amerikaanse advocaat Robert Kennedy jr. die net het schokkende boek “The real Anthony Fauci” schreef.

Ik begrijp heel goed dat veel mensen door de niet aflatende  propaganda, de halve en hele leugens en de straffe maatregelen van de overheid ‘murw’ geworden zijn en het verder wel geloven. Angst en onzekerheid houden hen in hun greep. Ze hebben zich erbij neergelegd en volgen, over het algemeen, braaf de maatregelen die hen opgelegd worden. Ook al maken die de economie, het maatschappelijke stelsel en sociale stelsel systematisch kapot.

Maar gelukkig, de mensen zijn niet gek. Velen beginnen zich langzaam ongemakkelijk te voelen. Ze beginnen wakker te worden. En gaan inzien dat ze door hun eigen overheden, gesteund door  medische adviescolleges en volgzame media, stelselmatig voorgelogen worden. De vaccins, zijn geen vaccins, althans geen echte vaccins. Het zijn levensgevaarlijke mRNA injecties. Vol met gifstoffen als grafeenoxide en nano-deeltjes die het immuunsysteem aantasten, die verstoppingen in bloedvaatjes veroorzaken en die steeds meer slachtoffers vergen. Er bestaat geen wetenschappelijk bewijs dat ze veilig zijn. Het zijn experimentele ‘vaccins’ die in verband met een door de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) afgekondigde pandemie, tijdelijk zijn goedgekeurd. Gevaccineerde mensen zijn in feite proefpersonen. De vaccinschade en dodelijke slachtoffers beginnen onrustbarend toe te nemen. En wat de gevolgen op lange termijn zijn, weet niemand, maar het ziet er niet goed uit. De vaccins leveren ook geen immuniteit op, binnen een jaar bieden ze al geen bescherming meer tegen de virussen. Wuhan virussen, Delta virussen, Omicron virussen, het maakt niet uit. Volledig gevaccineerde mensen kunnen ook opnieuw besmet worden. En om dat te voorkomen worden er nieuwe boosterprikken gezet, die het alleen maar erger maken. Bovendien kunnen gevaccineerde mensen gifstoffen uitwasemen (shedding) waarmee ze anderen kunnen besmetten. Deze vaccinatiecampagne lijkt een prima opmaak voor een van de belangrijkste doelstellingen van de Illuminati, namelijk om de wereldbevolking van 7,8 miljard mensen terug te brengen naar het overzichtelijke aantal van 500 miljoen.

Mensen beginnen te voelen dat er zaken niet kloppen. Dat de maatregelen er niet voor hun gezondheid zijn, maar om controle over hen uit te oefenen. En eenzelfde ongemakkelijk gevoel ontstaat er bij de introductie van 5G. De levensgevaarlijke hoogfrequente staling die op zich al ernstige schade kan veroorzaken, maar die ook nog eens kan inwerken op de nano-deeltjes in het bloed van geïnjecteerde mensen. Straks staan er overal camera’s voor gezichtsherkenning, alles moet tegenwoordig digitaal, artificial intelligence is de toekomst en de mensen die deze vaccinatie-slachting overleven worden tot ‘cyborgs’ gemaakt, half mens half computer. Kijk maar naar China, daar is men al een aardig eind op weg. Voegen we daarbij nog een klimaat crisis, een milieu crisis, een stikstof crisis, een energie crisis, een migranten crisis, een honger crisis en tal van dreigende oorlogssituaties, dan is het plaatje compleet. Dan zullen we als mensheid, wanneer de zaak volledig uit de hand gelopen is, uiteindelijk een beroep moeten doen op de goed voorbereide Illuminati, met hun hoogwaardige technologie, om de controle over de mensheid op zich te nemen. Met een regering, een bank en een godsdienst. Dat alles is geen geheim, dat verklaren de Illuminati zelf geheel openlijk.

Wat kunnen we doen? Is er nog een toekomst voor ons? Wat zeker zal helpen is proberen om rustig te blijven. En te vertrouwen op uw eigen kracht. Op uw bewustzijn, op uw creativiteit. U bent veel sterker dan u denkt. Te leven met een koel hoofd en een warm hart. En goed te luisteren naar wat u wordt voorgeschoteld. Kijk maar hoe dat voelt. Klopt het of ‘rammelt’ er wat, schort er wat aan? Lees ook wat er op alternatieve media wordt gezegd. En lees boeken, magazines en artikelen die een ander licht op de zaak werpen. En voel of het klopt. Uw intuïtief zal u niet bedriegen. Kijk en luister met een ‘open mind’ zonder al van tevoren te zeggen dat het nepnieuws is of dat het complottheorien zijn. Zodat je ze niet hoeft te lezen. Veel zaken die in het verleden als complottheorie werden weggezet, bleken later maar al te waar te zijn. Denk maar aan de moord op John F. Kennedy en de ramp met de Twin Towers.

Lees de prachtige boeken van de jonge, Zwitserse vrouw Christina von Dreijen. Boeken vol liefde, vol bijzondere inzichten, vol hoop en goede raad. Verdiep u wat meer in de Spirit World. De wereld die naast onze drie-dimensionele wereld bestaat. In een andere dimensie of een andere frequentie. Een wereld vol met engelen, gidsen, Orbs, natuurwezens, zielen van overleden mensen en andere wezens. En bedenk dat u hier, hoogst waarschijnlijk, niet toevallig bent. Dat u waarschijnlijk in een vorig leven gekozen hebt om nu, in deze tijd, hier op aarde aanwezig te zijn, om te zien wat er gebeurt en daar mogelijk een rol in te spelen. Het is belangrijk dat u er bent. Zie het als een voorrecht om nu, in deze bijzondere tijd, te leven. Want dit is een tijd die lang geleden al is voorspeld door vele primitieve volken en door talloze zieners. Misschien is het zelfs wel een kosmisch experiment. Een tijd van overgang van de derde naar de vierde en  de vijfde dimensie, van zowel de aarde als de mensheid. Een hele zware tijd, met veel rampen en ontberingen. Maar een tijd, en dat is ook voorspeld, die uiteindelijk zal leiden tot een gouden toekomst voor de mensheid.  Deze foto is genomen op Les Labadous, in Rennes-le-Chateau, Zuid Frankrijk, waar wij 17 jaar lang een spiritueel centrum hebben gerund.

 

Mijn kerstwens voor u allen is rust en liefde, onvoorwaardelijke liefde. Kijk maar naar deze prachtige Orb. Ga wat meer op uw gevoel af. Laat u niet bang maken. Weet dat u ervoor gekozen hebt om nu op aarde te zijn. En geniet van het leven. De raad die ik mijn toehoorders bij lezingen geef is om te allen tijde een glimlach op het gelaat te houden. Als u lacht bent u onkwetsbaar. Kijk maar naar de wijze spreuk op dit mooie bord.

 

 

En mocht u niet weten hoe u de stille dagen van Kerst en Oud en Nieuw door moet komen, lees dan mijn laatste boek: “Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf.” Daarin staat de geschiedenis van het ontstaan van de aarde, de komst van de Anunnaki naar de aarde,  het winnen van goud, de creatie van de mens, van oude en nieuwe goden, van oude beschavingen, van het geweld en de vele oorlogen, van de opkomst van de Illuminati, hun wreedheden, hun plannen, hun doelstellingen, hun ceremoniën. Gevolgd door informatie over de Spirit World, over buitenaardse beschavingen, over UFO’s en Orbs, en onze missie op aarde. En over Corona. Over onze toekomst en het grote kosmische plan. Een boek vol bijzondere foto’s en met een uitgebreide literatuuropgave.

Merry Christmas and a happy New Year!

 

1
Op bezoek bij Jaap Rameijer 17 April 20:00
Dagboek van een aanslag op de mensheid van 14 – 30...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 12 June 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top