Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

Is het plaatje nu compleet?

GreatReset

U heeft in mijn boek "Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf" de hele aanloop naar de Corona epidemie uitgebreid kunnen lezen. En over enige tijd zal er er een derde druk verschijnen, met daarin een speciale Corona paragraaf.

Maar ook op mijn website heb ik u regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

Van de Illuminati, de Satanisten, China, de vele onlusten, de Wereld Gezondheids Organisatie, de verfoeilijke Corona maatregelen, de angst en de onzekerheid, de slaafse media, gevolgd door de levensgevaarlijk 5G problematiek en de (semi) verplichte vaccinaties met al hun duistere bijwerkingen. Verder over de macht van de Supranationale organisaties en farmaceutische industrieën. En de invloed van het World Economic Forum in Davos, met zijn "The Great Reset", zijn streven naar duurzaamheid  en het toewerken naar een wereldwijde technocratie met mensen als cyborgs.

Als je denkt dat je het plaatje nu wel zo'n beetje compleet is, er is nu genoeg ellende over ons uitgestort, komt er weer een nieuw document uit. Met nog meer ellende en ook nog meer inzicht. Eveneens met de titel 'The Great Reset". Een heel belangrijke video, rustig verteld, waarin een enkele nieuwe invalshoeken besproken worden. Zoals de macht van de aandeelhouders, van de zogenaamde goede doelen  foundations (stichtingen) en van de gigantische, wereldwijde belangenverstrengeling.

Om het koud van te krijgen. Maar evengoed van harte aanbevolen!

 

Bekijk en beluister deze video over de GREAT RESET!

https://www.bitchute.com/video/cHMwZURVEQMs

0
De derde druk van mijn boek "Van Anunnaki tot Illu...
Twee tijdlijnen, fascinerend, spannend!
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 21 February 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top