Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

In en voor deze tijd een geweldig boek - Uit in Eigen Huis

Uit-in-eigen-huis

Ik nodig je uit om mijn boek "Uit in eigen huis" aan te schaffen, nu tweedehands bij Bol.com voor nog geen 10,- euro, reguliere prijs is 17.95 bij Aspekt.

Een heerlijk boek voor eenzame mannen, maar ook vrouwen en kinderen om te lezen, vol leuke wederwaardigheden en goede adviezen Met bijzondere recepten waarmee men de hele dag onder de pannen is. Recepten van gerechten uit al die landen waar 'wij wat mee hebben' die rustig stap voor stap klaar te maken zijn, onder het genot van een fijn muziekje, een goed glas bier of een mooie wijn.

Dit boek is echt iets voor vandaag. Het is de dag om te lachen, daarom wou ik deze echt even met jullie delen. Het is een boek vol humor, voor mannen geschreven…..Maar een vrouw kan het ook goed lezen. Al moest ik wel af en toe enorm hard lachen. Sorry mannen! Het is gericht aan mannen die graag willen leren koken. En hoe zij dan koken. Ze trekken niet allemaal liever een kroketje uit de muur. Er zijn er die willen koken en willen dan geen vrouwen om zich heen in de keuken. Het wordt met echt droge humor neergezet. Leuke tekeningen ook! Er staan ook een aantal dingen die speciaal aan de vrouwen gericht zijn. Zeer komisch. Het boek is voor de mannen die er een hobby van willen maken, of mannen die alleen zijn en toch lekker willen eten. Het eerste deel, gaat over het hoe en het waarom een man kookt. Het tweede deel zijn allemaal recepten, stap voor stap besproken zodat je echt de *feeling* krijgt van het koken. De recepten zijn gewoon dingen die een man graag lust. Niet enorme grote recepten, maar dingen als Soep, Salade, Sateh, Rijst enz. Per land ingedeeld. Heel overzichtelijk. Ook komen de soepen en salades aan de beurt. Het zet een man aan tot koken en ze krijgen er kriebelende handen van. Als vrouw kun je er ook nog wat van opsteken. Maar je krijgt wel te horen wat je absoluut niet moet doen bij je keukenprins in wording!
Gewoon heerlijk om te lezen, ook al ga je niet koken! Ik geef dit boek een 7, qua cijfer, dat zijn 3,5 sterren!

0
Nieuw: De Cabal, de Illuminati. Voor, tegen, schad...
Maria Magdalena, deel 4

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 21 February 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top