Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +

De derde druk van mijn boek "Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf"

NewCover

Goed nieuws.

De derde druk van mijn boek:  "Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf" is uitgekomen. 1ste druk 2019, 2de druk 2020, derde druk 2021. Nu met een extra Corona paragraaf, met veel nieuwe foto's, met nieuwe boeken, websites en artikelen en een flink aantal updates.

Een boek dat steeds actueler wordt naarmate de tijd voortschrijdt. Waarin de dingen die in 2019 als volstrekt ongeloofwaardig gekwalificeerd werden, inmiddels een stuk geloofwaardiger zijn geworden.

Een boek waarin duidelijk wordt dat er al duizenden jaren buitenaardse beschavingen op aarde zijn, die de mensheid mogelijk geschapen hebben, en die hier op de achtergrond de macht in handen hebben. Beschavingen als de Anunnaki, de Reptilians en hun hybride nakomelingen, de Satanisten.

Buitenaardse beschavingen en hun aardse nakomelingen die hier op aarde  al eeuwen lang vreselijke dingen hebben gedaan en nog steeds doen.  Gruwelijke ceremonies, pedofilie, oorlogen, revoluties, moordpartijen,  financiële crises, verwoestingen (denk aan 9/11), levensgevaarlijke technologische experimenten, klimaatveranderingen,  5G, chemtrails, gevaarlijke vaccins en nog veel en veel meer.

Aliens die de Illuminati, de Cabal, de Deep State geschapen hebben en die nu, op de achtergrond, de superrijken en super machtigen,  de banken, de supranationale organisaties, de grote industrieën,  de politici, de koningshuizen, de militair-industriele groeperingen, de religieuze organisaties en de media in hun tas hebben.

Maar het is ook een boek waarin duidelijk wordt dat we nu in een bijzondere tijd leven, een tijd van grote veranderingen, een tijd die lang geleden al voorspeld is.

Een overgang van de derde naar de vierde en vijfde dimensie, van de aarde en haar bewoners, een hele heftige tijd.

Een boek voorts met onvoorstelbare onthullingen, onderbouwd door talrijke foto's, mythen, bouwwerken, boeken, websites, wetenschappelijke onderzoeken en andere bronnen.

Een must voor wie wil begrijpen wat er nu allemaal gebeurt en hoe de wereld nu in elkaar steekt.

Een boek om mee wakker te worden, om met het hart te gaan denken, om ons bewust te worden van wie we zijn. Om te begrijpen wat de doelstellingen van de Illuminati zijn, een Nieuwe Wereld Orde, The Great Reset, een drastische reductie

van de wereldbevolking, een Derde Wereld Oorlog,  een wereldwijde technocratie met ons, de mensheid als slaaf,  als cyborgs, half mens, half computer.

Maar er gloort hoop. Steeds meer mensen worden wakker.  En worden zich bewust van wie ze zijnen welke krachten er in ons leven.

We zien dat er inderdaad buitenaardse beschavingen in hun UFO's om de aarde cirkelen en  in de gaten houden wat er op aarde gebeurt. Beschavingen die bij dreigende verwoestingen ingrijpen.

De maatregelen die nu genomen worden, zijn zo bizar en zou fout en zo contraproductief  dat zelfs de meest gezagsgetrouwe mensen gaan twijfelen.

Dat is het begin van een omslag in denken.

Religieuze organisaties verliezen hun invloed. De belangstelling voor spiritualiteit neemt toe. Veel mensen beginnen te beseffen dat ze bijzondere wezens zijn,

met prachtige zielen en belangrijke missies.

De huidige Corona pandemie is lang geleden al voorbereid en dient om de mensen klein te houden, om ze in een staat van angst en onzekerheid te houden. Gevangen in een matrix.

Maar er gloort hoop. Misschien was deze pandemie wel nodig om de gewenste omslag teweeg te brengen. En zijn we nu op weg naar een Nieuwe Aarde, naar een gouden toekomst zoals eeuwenlang voorspeld is.

En een volwaardig lidmaatschap van de Galactische Federatie.

Het staat allemaal in dit boek!

Ik wens u veel leesplezier.

 

Mr. Drs. Jaap W. Rameijer

1
We naderen het omslagpunt, situatie begin april 20...
Is het plaatje nu compleet?
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Wednesday, 21 February 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top