Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!
Font size: +
Featured

Dagboek van een aanslag op de mensheid van 14 – 30 november

09-Rellen-in-Rotterdam

Vervolg op mijn “Dagboek van een aanslag op de mensheid.”

Een selectie van de meest interessante artikelen van 14 – 30 november. Mijn maandelijkse nieuwsbrief is een tweewekelijkse nieuwsbrief geworden.

Corona, de laatste weken van november 2021, de highlights.

Vaak zijn alleen de vindplaatsen genoemd, met een korte toelichting, zodat u zelf de betreffende informatie kan opzoeken.

“Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!”

14 november, Telegraaf. Meer dan 1800 mensen met Corona in ziekenhuis, 12.000 nieuwe positieve tests. Op de IC liggen momenteel 377 ernstig zieke mensen met Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt.

 

Oostenrijk voert maandag definitief een lock-down in voor ongevaccineerden. Oostenrijk grijpt naar ‘bazooka’. Die mensen hebben straks een geldige reden nodig om hun woning te verlaten, zoals boodschappen doen en werken. De maatregelen blijven in eerste instantie 10 dagen van kracht.

Coronarellen in Den Haag gaan wereld over: “Nederlanders dachten dat ze voorgoed van de maatregelen verlost waren”.

 

NRC. Het kabinet moet het eerlijke verhaal vertellen: Corona kan nog jaren onder ons blijven. Opm. Ja, dat lijkt mij wel duidelijk. Iedereen die gevaccineerd is draagt immers een gevaarlijke, ongeneeslijke ziekte bij zich.

‘We stevenen rechtstreeks af op een zorginfarct’. Dat komt doordat de meeste gewone zorg doorgaat. Bovendien is het ziekteverzuim in de zorg hoog: gemiddeld 10%.

2G-coronabeleid is een ‘moeilijk verhaal’, ook in Nederland. Alleen gevaccineerden en mensen die hersteld zijn toelaten tot allerlei gelegenheden gebeurt al in andere landen. Is het hier ook toelaatbaar? NB. 2G is gevaccineerd of genezen van corona, 3G is gevaccineerd, genezen of getest.

 

Pentahof. Met een video van een oud-piloot over chemtrails. En verder een video van Janet Ossebaard over o.a. de grote gevaren van de PCR-test. En een verhaal over ‘het grote nose swab schandaal’.

Rudolf Penninkhof. Onderzoek in 68 landen toont aan dat hoge vaccinatiegraad niet zorgt voor afname van nieuwe Covid-19 gevallen. Het onderzoek is gedaan in 68 landen en in 2.947 districten in de VS. De onderzoekers concluderen dat een hoog vaccinatiepercentage in de bevolking niet zorgt voor een afname van nieuwe Covid-19 gevallen. Opm. Nee, nogal logisch. Immers hoe meer mensen er gevaccineerd, of liever gezegd geïnjecteerd worden, met vervuilde vloeistoffen, hoe meer mensen er ‘Covid-ziek’ worden.

 

De Binnenlandsche Bataafse Courant. QR-farce: Zonder het 5G netwerk is de vijand ten dode opgeschreven. We noemen de tegenwerkers van de mensheid “de vijand” simpelweg omdat zij de mensheid als hun erfvijand zien, die misschien ooit terugeisen wat van hen is gestolen. De Belgische arts Dr. Dirk Verelst. We kunnen hoog of laag springen, maar hoogfrequente, ioniserende magnetronstraling is nu eenmaal bewezen schadelijk voor onze gezondheid. Bovendien: niemand vraagt om dit massale stralingsbombardement om een filmpje wat sneller te kunnen downloaden. Het is duidelijk ergens anders voor bedoeld, men heeft het over “The Internet of Things” en zelfs: “The Internet of Bodies”.

 

Frontnieuws nieuwsletter met de volgende artikelen. Nederlands kabinet bereidt invoering zware sancties voor ongevaccineerden voor. Opm. Dit kan je toch moeilijk zien als een maatregel ten behoeve van onze gezondheid. Voorts: Er wordt al lange tijd gewaarschuwd tegen herhaald gebruik van mRNA-preparaten. Hoor, hoor: De WHO spreekt zich strikt uit tegen Booster vaccinaties. En: Waarom kan niemand uitleggen hoe deze 14 kinderen stierven nadat ze ingeënt waren? Verder: Florida: Geen Lock downs, geen mondkapjesmandaten en het laagste aantal Covid-gevallen van het land. Verder: Duidelijke taal van Australische verpleegster: “Hoor je die ambulancesirenes? Dat zijn vaccinatieslachtoffers”. 

 

15 november, Telegraaf. Kamer worstelt met mores van Forum: ‘Dit is krankzinnig.’ De Tweede Kamer worstelt met de vraag hoe om te gaan met Forum. De steeds extremere standpunten van de partij, maar ook voorstellen die ophef beogen, bezorgen andere fracties ongemak. Maar volgens FvD-leider Thierry Baudet zit zijn partij simpelweg op een hoger niveau dan de rest van de kamer: “Het is adelaarsperspectief versus kikkerperspectief.” Opm. We mogen blij zijn met iemand als Thierry Baudet die met humor de gruwelijke maatregelen van de overheid aan de kaak stelt. X Zowel in de Tweede Kamer als buiten op straat. 

 

NRC. Coronacheck op de werkvloer? ‘Echt bizar’. “Als wij tegen ons ongevaccineerde horecapersoneel moeten zeggen dat ze niet meer welkom zijn, kunnen we de tent wel sluiten.”

Dat bij 2G echt iets op het spel staat, lijkt het kabinet niet te beseffen. Andersdenkenden worden uit de samenleving verstoten, schrijft Fleur Jongepier. Opm. En nergens wordt op overtuigende wijze uitgelegd waarom ongevaccineerden een gevaar voor de samenleving zouden zijn.

 

Café Weltschmerz. De grondrechten zijn in Nederland een ceremonieel vehikel geworden zonder enig juridisch gewicht. Wist u bijvoorbeeld dat artikel 120 verbiedt dat wetten vanuit rechtelijke wegen getoetst worden aan de Grondwet? Er is met andere woorden geen constitutioneel hof dat controle op de wetgeving uitoefent en de grondwettelijkheid hiervan controleert. Een uiterst hachelijke zaak waar Police for Freedom verandering in wil brengen, zo vertelt voormalig politieagent en oprichter van de actiegroep Dennis Spaanstra bij Café Weltschmerz.

Vertrouwen we onze kinderen toe aan een draaideurcrimineel als Pfizer? Wekelijks schuiven mr. Jeroen Pols en mw. Mr. Maria-Louise Genet aan om samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door te nemen.

Onwetendheid is de moeder van al het kwaad. Peter Toonen en Robert Bridgeman. Waar de katharen de kerk beschouwden als een instrument van Satan, beziet een deel van de bevolking anno nu, de boodschappers en uitvoerders van de Great Reset als kwade genia die bezit trachten te nemen van de menselijke ziel en autonomie.

Hugo, tot hier en niet verder. Jeroen Pols en Wybren van Haga. Het wetenschappelijke bewijs dat natuurlijke immuniteit langduriger  bescherming biedt tegen corona dan vaccinatie, is inmiddels zo overvloedig aan het worden, dat het eigenlijk niet meer te verkopen is dat de minder duurzame synthetische variant in de vorm van het vaccin, nog steeds superieur geacht wordt. Opm. En het is geeneens een vaccin, het is een injectie vol gifstoffen zoals magnetische metaaldeeltjes en grafeenoxide.

Peter Toonen en Lucas Hollertt in gesprek. Het is tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. Als we allemaal stoppen met klakkeloos doen wat onze liegende en bedriegende overheid en media van ons verlangen, dan is het snel gebeurd en kunnen wij weer gewoon gaan doen.

 

Frontnieuws. Pentahof. Een griezelig verhaal over de ‘Nose Swab’ met onthullende illustraties. En de toelichting dat dit in Egypte een straf was voor slaven!

The Great Reset. Gelooft u graag dat wetenschappers het bewijsmateriaal bestuderen – of het nu over Covid-19 gaat of over iets anders – en kennis van hoge kwaliteit leveren die kan worden gebruikt om het overheidsbeleid te sturen zodat het de belangen van gewone mensen beter dient? Schrijft Robert J. Burrowes. Opm. Dit lijkt mij een nogal retorische vraag.

Effectiviteit Countdown – Grootste studie tot nu toe toont enorme afname in effectiviteit van Covid-19 ‘vaccins’. De simpele conclusie is: In principe kan men ervan uitgaan dat de doeltreffendheid van de vaccins/gentherapieën na vier maanden aanzienlijk afneemt en na zes maanden niet meer aanwezig is. Dit betreft de bescherming tegen symptomatische ziekte. Op het eerste gezicht ziet het er iets beter uit voor de bescherming tegen ziekenhuisopname en overlijden. Opm. Maar alleen op het eerste gezicht. En is het niet opvallend dat men maar naar een kant van de werking van de ‘vaccins’ kijkt. Namelijk of ze bescherming bieden. Dat valt dus behoorlijk tegen. Wat hier helemaal weggelaten wordt is dat de ‘vaccins’ giftige stoffen bevatten die de geïnjecteerde ernstig ziek kunnen maken en hen zelf kunnen doen overlijden.

Overmatige sterfgevallen wijzen op ontvolkingsagenda. “Ik denk dat het zeer waarschijnlijk is dat de volgende fase een sterfte zal inhouden op een schaal die de beweringen van “covid-19 doden’ zal doen verbleken.” Aldus Dr. Mike Yeadon, voormalig Pfizer vicepresident.

Covid golf in België: “Ze zijn allemaal gevaccineerd”. Antwerpse ziekenhuizen beginnen zich zorgen te maken. Met een hoog percentage volledig gevaccineerden, worden ze overspoeld met patiënten die positief testen op Covid-19, en ze zijn allemaal gevaccineerd” schrijft Shtfplan.com. Gezondheids autoriteiten zeggen dat je ook een derde en vierde Covid-prik moet krijgen. Opm. Zou dit echt helpen? En zouden Mark Rutte en Hugo de Jonge hier een verklaring voor hebben?

Verpleegkundigen-klokkenluiders ontmaskeren media’s valse “Pandemie van de Ongevaccineerden” verhaal. Verpleegkundigen in het hele land elimineren de leugens van de systeemmedia en proberen het vals narratief te ontmaskeren dat ziekenhuizen vol zouden zitten met ongevaccineerde mensen, bericht infowars.com. In openhartige interviews vertellen verpleegkundigen die in de frontlinie staan dat ze in hun eigen ziekenhuizen intensive care afdelingen zien die gevuld zijn met volledig gevaccineerde patiënten. “Vaccinatie verwondingen?” Opm. Zou hier dan de ommekeer beginnen? Nu immers steeds duidelijker wordt dat de ‘vaccins’ weinig bescherming bieden en veel schade en sterfgevallen veroorzaken. En nu ook duidelijk is dat de overheden glashard liegen als ze zeggen dat de ongevaccineerden een gevaar voor de samenleving zijn, en dat 90% van de ziekenhuisbedden vol ligt met gevaccineerde personen terwijl het in werkelijkheid net andersom is. De mensen, wij Nederlanders en Belgen, wij zijn toch niet achterlijk?

En tot slot nog twee gerelateerde artikelen met als kop: Beleven we momenteel het meest afschuwelijke experiment in de menselijke geschiedenis? En: De dood van de wetenschap en de wedergeboorte van bijgeloof.

 

De WanttoKnow-Nieuwsbrief. Oproep van het welbewuste volk aan de medische wetenschap. Wetenschappelijke dwalingen, bewuste leugens en manipulaties. Pamflet: Oproep van ’t volk aan de medische wetenschap om zich openlijk te keren tegen een testmaatschappij, waarmee: de huidige democratie en de individuele vrijheden in ons land worden bedreigd. Frank Smits, alias Dik Kok en zijn onlangs verschenen boek “Mythes’.

Over de voortdurende manipulaties van burgers van deze wereld, door ‘elite’ en onderdrukkende politici. Het welbewuste deel van de bevolking ziet inmiddels in dat de PCR-test alleen geschikt is om kleine DNA (of RNA)-deeltjes van micro-organismen (bijv. bacteriën) te detecteren, waarvan de bacteriologische oorsprong (type bacterie) niet duidelijk is. De PCR-test is niet geschikt om de besmettelijkheid van een persoon die dergelijke deeltjes in zich draagt vast te stellen. Het is absoluut niet duidelijk of een gevonden deeltje van een virus afkomstig is. Bovendien is een ‘virus’ slechts een samengesteld genoom (DNA-streng van verschillende DNA-deeltjes) dat met een computer is vorm gegeven, zonder dat dit in de praktijk daadwerkelijk is gevonden (geisoleerd).

SOS for Humanity..! Dit scenario is opgesteld door Kieran Morrisey. Een scenario dat op korte termijn werkelijkheid kan worden. Covid-19 zou slechts een opstapje zijn naar een ‘next level’ pandemie, een mega nieuw virus plandemie met een zeer dodelijk virus a la Ebola. Het Marburg virus is gereed om de hele wereld op de knieën te krijgen en te kunnen injecteren.

De huidige Covid-19 plandemie is namelijk door de plandemie bedenkers niet lang meer vol te houden. Opm. En dat laatste klopt wel.

Hartfalen, wat is dat. Covid-gerelateerd...?!? Slachtoffers wereldwijd. Het gaat over bijwerkingen van de mRNA vaccins, waarbij het lichaam volledig in de ban komt van micro-bloedklontjes die zich hebben vastgezet in de haarvaten van onze bloedvaten. Er komt steeds meer informatie naar buiten waaruit blijkt dat de meeste mensen die het Covid vaccin hebben genomen binnen drie jaar dood zullen zijn door hartfalen van de rechterkant van het hart. Myocarditis, hartontsteking, ook bij kinderen! 

Krachtig bericht van Christina von Dreien. Gelukkig, ook goed nieuws temidden van al die ellendige berichten. Zou het zo kunnen zijn dat onze reactie, onze boosheid over al dat onrecht dat ons wordt aangedaan, een onderdeel is van de wijze waarop we onderdrukt worden? Dat de manipulatoren juist die ‘opwinding’ en boosheid gebruiken? Kan het zijn dat er mensen zijn die die situatie met een soort helikopterblik kunnen aanschouwen? Mensen die heel goed in staat zijn om bij zichzelf te blijven? Haar enorme optimistische kijk op ons leven in de crisis, geeft je lucht, geeft je nieuwe handvatten, om je denken te resetten.

 

15 november, AcademicaSeptica van Peter Vereecke. AS-coronacrisis anders bekeken. Rumble. Titel: coronaplandemonie1984, de grote ‘show der waan-zin’. Een fantastische,’ ruim anderhalf uur durende uiteenzetting, met sprekende beelden, over de oorsprong van het coronavirus, de aard van de genomen maatregelen en de plannen van de Illuminati. In mijn ogen een ‘must’ voor kritische denkers en verantwoordelijke burgers. Het is een waar meesterwerk!

 

16 november, Telegraaf. De CU komt met een alternatief voor het coronabeleid dat deze week besproken wordt in de Tweede Kamer. De coalitiepartij wil dat het kabinet ‘op lange termijn’ werk maakt van ‘1G’, het massaal testen voor toegang van zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden. De partij denkt dat met dit ‘1G-beleid tweedeling in de samenleving wordt voorkomen. Opm. Naar mijn idee een heel zinnig voorstel, al zal het wel niet stroken met de plannen van “De Great Reset”.

NRC. Het hoger onderwijs ziet weinig in het invoeren van de coronapas. Praktisch niet, maar ook principieel niet.

Het kabinet wil een QR-check mogelijk maken op de werkvloer. Voor werknemers die dat weigeren kan dat leiden tot ontslag, verwachten juristen. Opm. Ja, we naderen nu snel  het kritieke punt. Ofwel het is gedaan met het verzet van de niet-gevaccineerden, ofwel het vaccineren wordt gestopt omdat er te veel mensen overlijden.

En dan opnieuw: de niet gevaccineerde mensen. Wat is daar toch mis mee? Zouden ze een gevaar opleveren voor de volksgezondheid? Maar hoe dan? Niemand heeft nog op overtuigende wijze kunnen aangeven waarom zij een gevaar voor de volksgezondheid zouden zijn. Want dat zijn ze niet, ze zijn gezond en niet gevaccineerd en ze leven veelal een gezond leven. Ze zijn geen gevaar voor de volksgezondheid, maar wel voor de machthebbers, de elite. Want ze volgen hun instructies niet op en ze geloven niet in hun goede bedoelingen. Zijn ze daarom dan een reëel gevaar voor de Elite? Dat zou heel goed kunnen, want ze protesteren, ze demonstreren, ze schrijven artikelen, geven interviews en ze doen onderzoek. Maar dat is nog wel met harde  maatregelen te onderdrukken. Wat dan? Ze waarschuwen mensen ook om zich niet te laten inenten met gevaarlijke en op termijn dodelijke injecties. En, ze beginnen gelijk te krijgen, want er overlijden steeds meer gevaccineerde mensen. Dat zijn de gevaren die de niet gevaccineerde mensen opleveren. Vooral het feit dat ze nu gelijk krijgen, ook al is dat nog zo triest.

 

Telegraaf 17 november.

 

Een op de vijf basisschool leerkrachten besmet: leraren voelen zich belazerd. En wat is de tendens van het verhaal? Ouders hebben zieke leerlingen naar school gestuurd. Bij grote corona uitbraken is de hele klas naar huis gestuurd. Jonge kinderen zouden nauwelijks een rol spelen in de verspreiding van het virus. Er is nog steeds geen goede ventilatie. Kortom het ligt niet aan de maatregelen van de overheid! En de oplossing is: geen grote festiviteiten, geen ouders meer op school en iedereen zo snel mogelijk een boosterprik.

Telegraaf. Leon de Winter. Welk doel wordt gediend met die monomane nadruk op vaccinaties? Ik heb zijn column hieronder integraal weergegeven.

 

Door LEON DE WINTER

Opnieuw gaan Mark Rutte en Hugo de Jonge op het virus hameren. Ze slaan daarbij hele sectoren van de economie kapot en beschadigen de geestelijke gezondheid van zowel scholieren als bewoners van zorgtehuizen - terwijl ze door het virus worden uitgelachen.

Nog steeds sterven (overwegend) oudere, zieke mensen aan Covid-19, ook al zijn ze gevaccineerd. Vaccinaties bieden een hoge mate van bescherming, wat briljant is van Big Pharma. Helaas neemt de werking ervan veel sneller af dan in het voorjaar bekend was. Dus besmetten gevaccineerden elkaar en ook ongevaccineerden, en omgekeerd. Het is uitzonderlijk dat vaccins zo snel zijn ontwikkeld en toegelaten; in de regel staat daar een jaar of tien voor. Dus zijn de bijwerkingen op langere termijn, inclusief die van boosters, nog niet in kaart gebracht.

Die laatste onzekerheid hoort te worden betrokken bij de gedachte om ook kinderen te vaccineren. Ze kunnen besmet raken, maar het is niet ondenkbaar dat er meer kinderen sterven door bijwerkingen van het vaccin dan door het virus. We weten weinig aangezien we midden in een kolossaal experiment met de nationale gezondheid verkeren. Het is „research on the go”.

Het is van de gekke dat we niet alle kasten en laden opentrekken op zoek naar bestaande medicijnen die helpen infecties te voorkomen of te onderdrukken. Ik lees nu over het antidepressivum Fluvoxamine, dat antivirale eigenschappen blijkt te hebben. Er bestaat inmiddels een reeks van medicijnen die dat heeft, maar nee, vaccins zullen en moeten de enige weg naar verlossing blijven, alternatieven (vaak beproefde, veilige middelen) worden gedemoniseerd. Nu dreigt een eindeloze cyclus van vaccinatie, lock-down, vaccinatie, lock-down, enzovoorts.

Ondertussen overwegen we een beleid dat gevaccineerden van ongevaccineerden scheidt. Dat is een misplaatste tegenstelling. Het gaat (uitzonderingen daargelaten) om het afschermen van risicogroepen van de jongere bevolking, die in hoge mate ongevoelig is voor Covid-19, maar het wel kan doorgeven. Het instellen van het zogenaamde 2G-model is onzinnig.

Ook is het van de gekke dat we het aantal ic’s niet hebben verdubbeld, het zorgpersoneel niet royaal belonen, er geen centraal Covid-ziekenhuis is opgezet – welk doel wordt gediend met die monomane nadruk op vaccinaties? Is er een agenda die wij niet kennen? Kan de overheid straks voor het klimaat Lock downs opleggen?

Gesprek van de dag. 17 november. De Binnenlandsche Bataafse Courant. Amerikaans RIVM (CDC): “Ongevaccineerden kunnen anderen niet met Covid besmetten.” Waar in sommige landen de terreur vandaan komt om ongevaccineerden te beschuldigen van het besmetten van gevaccineerden en daarom moeten worden ingespoten of opgesloten, is wat betreft het Amerikaanse RIVM (CDC) een volstrekt raadsel. Iemand heeft een WOB verzoek ingediend en het antwoord laat aan duidelijkheid niets te wensen over. U zult als ongevaccineerde dit briefje bij u moeten hebben om dat aan degenen te laten zien, die denken dat ze na vaccinatie zelf beschermd zijn, maar u toch veroordelen omdat u niet neemt wat hen niets baat…..

“Bij het doorzoeken van onze dossiers zijn geen documenten gevonden die betrekking hebben op uw verzoek. Het CDC Emergency Operations Center (EOC) deelde mee dat deze informatie niet is aangetroffen.”

Wij vertalen dat even voor u in het Nederlands dat we op straat moeten spreken als we onwilligen tegenkomen die menen dat niet gevaccineerden een gevaar voor de samenleving zijn. Het Amerikaanse RIVM laat weten dat er geen sprake van besmetting is door ongevaccineerde personen aan andere personen. Er heeft nog nooit overdracht van het SARS-CoV-2 virus plaatsgevonden van een ongevaccineerd persoon aan een ander persoon. Opm. Dat laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Misschien goed om nu, formeel, ook eens dit soort WOB verzoeken in te dienen bij VWS, Minister de Jonge, de Gezondheidsraad en het RIVM.

18 november. Nieuwsbrief Stichting Vaccinvrij. Must see documentaire – wetenschappers met een kritische blik op de coronacrisis. Vooraanstaande wetenschappers en artsen bekijken de coronacrisis op een nuchtere en kritische manier. Hoe ernstig is de huidige situatie en hoe dodelijk zijn mutaties? Is er nog wel een gezonde, wetenschappelijke discussie mogelijk? Hoe zit het met angst, censuur en de rol van de media?

Van mondkapjes en schoolsluitingen tot de avondklok en lock-downs; werken deze maatregelen wel? Is de PCR-test geschikt voor diagnostisch onderzoek? Zijn vaccins de enige manier om uit de crisis te komen of zijn er ook goedkope medicijnen beschikbaar? Hoe zit het met de natuurlijke immuniteit? Is het verstandig om te vaccineren midden in een pandemie of kun je beter alleen de kwetsbaren beschermen?

Wat is het grote verschil tussen de traditionele vaccins en de nieuwe mRNA- en vectorvaccins van o.a. Pfizer en Moderna? En hoe veilig zijn ze?

Wat is de noodzaak van het coronapaspoort? Bevinden we ons op een hellend vlak?
Hoe is het eigenlijk zover gekomen? En hoe nu verder?

In een bloemlezing van een klein uur worden stapsgewijs alle facetten van de Coronacrisis belicht. De wetenschappers, artsen en professoren zijn werkzaam in Nederland, Duitsland, Engeland en VS.

Dank aan alle wetenschappers en artsen die de discussie durven aan te gaan.

Dank aan alle doortastende journalisten en medewerkers van de onafhankelijke nieuwsmedia die zich inzetten voor het vrije woord.

Productie:
Tom Ketelings – november 2021

Ik heb de inleiding van de bloemlezing integraal overgenomen omdat daarin precies de vragen staan die ons nu, dag in, dag uit bezig houden. Met hieronder een lijst van de wetenschappers.

Prof. Dr. Theo Schetters – immunoloog en vaccinoloog universiteit Pretoria
Prof. Ronald Meester – hoogleraar waarschijnlijkheidsrekening
Dr. Jan Bonte – neuroloog
Dr. Robert Malone – co-uitvinder mRNA vaccinatie technologie
Drs. Maurice de Hond – analist en opiniepeiler
Prof. Dr. Mattias Desmet – professor psychologie Universiteit Gent
Prof. Dr. Sucharit Bhakdi – professor University of Mainz
Prof. Dr. Martin Kulldorff – professor of medicine, Harvard University
Prof. Dr. Jan Grandjean – hoogleraar en hartchirurg
Dr. Michael Yeadon – Farmaceut en voormalig vice-president Pfizer
Mr. drs. Raisa Blommestijn – rechtsgeleerde en filosoof
dr. Ryan Cole – patholoog
Prof. Dr. Jay Bhattachary – health policy Stanford University
drs. Sam Brokken – lector Hogeschool Hasselt
Prof. Cees Hamelink – hoogleraar mensenrechten
Prof. Dr. Arne Burkhardt – patholoog

Nieuwsbrief Frank Ruesink. Pentahof. Over: “Zo bevrijd jij jouw kinderen uit het schoolsysteem”. Of het nu gaat om de coronaleugens, de vaccinatiedruk, de stress, alle labels of de groepsdruk, het leven voor kinderen en jongeren in het schoolsysteem is niet eenvoudig. Zij hebben hun vier kinderen bevrijd uit het schoolsysteem, zodat ze heel dicht bij zichzelf kunnen blijven. En hun angst voor de leerplichtambtenaar is verdwenen omdat zij beseffen dat alles met het schoolsysteem een energetisch spel is.

Frontnieuws. Een serie buitengewoon boeiende artikelen waarvan ik hier alleen de introducties weer zal geven.

Sinds de invoering van het Covid-vaccin is het aantal ongewenste voorvallen in de beroepssport met een factor 60 toegenomen. Niemand kan het verklaren. Sommigen poeieren deze voorvallen af en zeggen dat ze altijd gebeuren. Dat is waar. Maar niet in dit tempo. Er is iets gebeurd in 2021 dat de zaken flink heeft veranderd. Kunt u het raden? Schrijft Steve Kirsch. Opm. Is het niet opvallend dat bijna niemand kan verklaren hoe het komt dat het aantal sterfgevallen door sport of anderszins enorm is gestegen. Denk maar liever dat niemand dit wil verklaren!

Verontrustend: De term “plotseling overleden” duikt na de uitrol van het vaccin nu overal op. Go to Google. Type in “died suddenly” Then click on news. Wake up peeps!!! Internet gebruikers hebben een verontrustende trend ontdekt die lijkt te wijzen op een toename van plotselinge sterfgevallen in verband met de Covid-19 vaccinatiecampagne, bericht Infowars.com. Opm. Ja, dat verbaast toch niemand meer?

Nog enkele sprekende ‘koppen’ uit dit Frontnieuws: “Ze vrezen de verkeerde mensen” En: “Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?” En: “Fanatieke volgelingen van het Covid regiem: Een Jim Jones-stijl sekte?” En: “Trends in mortaliteit en morbiditeit in de meest gevaccineerde landen: Eenentwintig bewezen feiten” En: “Oogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden” En: “Pandemie van de gevaccineerden: Twee keer zoveel sterfgevallen in de meest gevaccineerde landen” En: “Oostenrijk zet alleen ongevaccineerden in lockdown – ze mogen alleen naar buiten voor eten, werk, en om de Covid injectie te halen” En: “Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid” En: “De meest gevaccineerde plaats in de wereld heeft zojuist Kerstmis geannuleerd. Gibraltar.”

En: “5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021”. En: Corona als een massapsychologisch fenomeen”. Opm. En zo zijn er nog talloze andere, vergelijkbare artikelen verschenen. We worden eindelijk wakker! We gaan verder met Frontnieuws.

Bayer-directeur: mRNA-prikken zijn “gentherapie” die als “vaccins” op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen.

Aantasting van het immuunsysteem: Studies waarschuwen voor de gevolgen van de vaccinatie.

Officiele Britse overheidsgegevens suggereren dat de volledig gevaccineerden aan de rand van de afgrond staan.

VS staats-epidemioloog Fauci en mainstream media geven toe dat het vaccin mislukt is … terwijl ze nog meer boosters pushen voor de goedgelovigen.

Spike-eiwit dringt celkern binnen - remt immuunsysteem en DANN reparatie.

Dr. Robert Malone: “De vreselijke waarheid is dat we veel kinderen moeten laten sterven voordat de mensen eindelijk wakker worden”

Robert F. Kennedy. Denk hier eens over na. Ik ben van Instagram getrapt voor “Vaccin desinformatie”. Instagram en Facebook kunnen geen enkele foutieve verklaring bewijzen die ik ooit heb afgelegd. Alles wat wij publiceren is doorgelicht en gebaseerd op gegevens uit overheidsbronnen en externe, peer-reviewed getoetste publicaties. Wanneer zij de term “onjuiste informatie over vaccins” gebruiken, gebruiken zij dit als een eufemisme tegen elke verklaring die afwijkt van het officiele regeringsbeleid. Opm. Robert F. Kennedy zet zich in voor het bevorderen van de gezondheid van kinderen in de VS en in de rest van de wereld. Hij is een man van het eerste uur, een integer persoon en een man met gezag. Ik acht hem zeer hoog.

BLCKBX.TV: “ Over het post-Corona tijdperk en onze toekomst, de zevende en laatste aflevering van Tegenwind; de rondetafel … In deze zevendelige documentaire reeks laat journalistenkoppel Jakobien Huisman en Alain Grootaers zes academici aan het woord die tijdens de coronacrisis de moed hadden om kritisch te staan tegenover het gevoerde coronabeleid en het officiele narratief.

En tot slot van deze productieve dag nog even een kort overzicht van de best bekeken video’s.

Patholoog spreekt zich uit; Dodencijfers RIVM kloppen niet! Maurice de Hond fileert RIVM & OMT met keiharde feiten!

Belangrijke noodkreet voor de hele wereld vanuit Israel!

“Massa mRNAVaccinatie is onnodig en roekeloos” zegt Prof. Dr. Theo Schetters

The Great Reset? Kijk naar China zegt Prof. Bob de Wit

“Kabinet negeert keihard bewijs dat mondkapjes zinloos zijn!”

BEAKING: PCR Test van de baan!

De onthutsten, de gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep!

VIDEO: POLITIE aan de deur vanwege een VIDEO!?

Commotie over de ‘dreigende taal’ van FVD-kamerlid Pepijn van Houwelingen richting Sjoerd Sjoerdsma (D66). Over toekomstige tribunalen. Opm. In mijn ogen was het geen dreigement, maar een vooruitblik, een waarschuwing. Als Tweede Kamerleden dit als een dreigement opvatten, betekent dat voor mij dat ze heel goed weten en in hun hart ook heel goed aanvoelen, dat ze op een aantal terreinen goed fout zijn geweest.

19 november, Rumble. Covid is nano-deeltjes luchtvervuiling. Een video van Mirei. Daarin vertelt zij wat de echte pandemie is, hier draait alles om.

19 november, Pentahof. Nieuw bericht op Ellaster.

Hebben we nog wel een vrije keuze?

Door Ella Ster

Wat is vrijheid en is er in onze samenleving nog wel een vrije keuze? Zo niet, waarom geven mensen hun vrijheid op? Wanneer we die motivatie begrijpen en de consequenties van vrijheid durven te aanvaarden, pas dan kunnen we onze vrijheid herwinnen.

Maandblad Paravisie, december 2021, jaargang 36. Bijna het hele blad is gevuld met boeiende artikelen over het mediumschap. Waarin verschillende mediums, kaartleggers en spiritisten uitgebreid aan het woord komen

20 november, Telegraaf. De krant. Met op de voorpagina in grote, zwarte letters: Argwaan splijt coronaprotest. Gevold door zes pagina’s die bijna uitsluitend over Corona gaan. Op pagina T2 staat een heftig artikel geschreven door Silvan Schoonhoven, met als aanhef: Achterdocht en wantrouwen regeren tussen bonte stoet van protestclubs tegen coronamaatregelen. En als levensgrote kop ‘Complotdenkers elkaar te lijf.’ Het radicale front tegen de coronamaatregelen begint barsten te vertonen. Ruzies liggen op de loer en complotdenkers verdenken elkaar ervan heimelijk betaald te worden door de overheid. “Hier kon je op wachten”. De paranoia onderling regeert en de revolutie dreigt zijn eigen kinderen op te eten. Dit alles voorzien van de namen, met foto’s van de belangrijke complotdenkers als Tom Zwitser, Pieter Kuit, Mordechai Krispijn, Michel Rijinga, Willem Engel en Jelle van Buren. En een foto van Thierry Baudet omringt door een grote groep volgelingen die hij uitlegt ‘hoe het echt zit’. Ik weet het niet. Ik weet niet of ik de Telegraaf nog wel moet geloven. Het is immers een bekende ‘truc’ om de oppositie tegen elkaar uit te spelen. Ik heb in mijn contacten met de  zogenaamde complotdenkers tot nu toe weinig of niets van dit soort onderlinge vetes en verdachtmakingen gehoord.

20 november, Telegraaf. Het digitale nieuws. Over de ’burgeroorlog’ in Rotterdam. Waar het helemaal uit de hand gelopen is. Het nieuws van de gewelddadige protesten en rellen in Rotterdam is de hele wereld over gegaan. ‘De grens is hier bereikt!@’ stelt een zwaar aangeslagen Gerrit van der Kamp, voorzitter van de politievakbond ACP. “De collega’s in Rotterdam hebben het momenteel heel zwaar. Ze zijn zo in het nauw gedreven dat ze genoodzaakt waren te schieten, puur uit noodweer. Wat hier gaande is, is niet te beschrijven’ verzucht hij. Bij de rellen raakten meerdere mensen gewond en zijn 51 arrestaties verricht. Twee mensen liepen schotwonden op. Van de Kamp bevestigt dat er met zeer zwaar vuurwerk naar de agenten is gegooid. ‘Onze mensen worden belaagd en de voertuigen in brand gestoken. Het gaat om  extreem geweld. We hebben de indruk dat hier groepen bezig zijn die puur erop uit waren om het uit de hand te laten lopen.” 

Ik weet het niet. Maar ik weet wel dat het Nederlandse publiek, gevaccineerd en niet-gevaccineerd, het goed zat is. En schoon genoeg heeft van de talloze overheidsmaatregelen, van hun ongeloofwaardige beleid en hun leugens en halve waarheden, van de onbetrouwbare medische adviescolleges, van de voortdurend wegkijkende media met hun eenzijdige berichtgeving, van de angstzaaierij van artsen en ziekenhuis directies over volle ziekenhuizen en IC’s, van het feit dat de vaccins maar tijdelijk werken en we weer een derde prik of boosterprik moeten  hebben en van het gegeven dat gevaccineerde mensen evengoed massaal ziek worden, en niet te vergeten, en dat is misschien nog wel het ergste, van het toenemende aantal sterfgevallen bij gevaccineerde mensen, waaronder veel kinderen. De mensen worden wakker, wakker door wat er in de praktijk gebeurt. Niet voor niets wordt er al gesproken van toekomstige tribunalen, waar mensen die willens en wetens grove misdaden en onrechtvaardigheden begaan hebben, zich zullen moeten verantwoorden. En natuurlijk is deze gelegenheid aangegrepen door grote groepen, meest jongeren die erop uit waren om gewoon rellen te schoppen. En om politieagenten, brandweerlieden en ambulances aan te vallen. Daartoe opgeroepen via sociale media.

20 november, NRC. De krant staat er vol mee. Ik noem enkele koppen uit de zaterdag editie. Europa vreest de tweede coronawinter. Regeringen treffen strengere maatregelen nu het virus de zorg overal in Europa belast. ‘De politiek en ongevaccineerden hebben het verpest.’ En: Operaties voor ernstige aandoeningen afgezegd. Door de groeiende stroom Covid-patienten en het gebrek aan zorgpersoneel worden onder meer kankeroperaties uitgesteld. Opm. Angst, angst en nog eens angst. Het gaat verder: Angst, woede, verwarring en ontluistering. In een week van ontspoorde debatten en oplopende spanningen koos het kabinet in de corona-aanpak voor de macht van de meerderheid, met polarisatie tot gevolg. En verder: Ook sceptische Oostenrijkers moeten aan het vaccin geloven. In Oostenrijk geldt er vanaf maandag weer een lock-down en in februari een vaccinatieplicht. Voor veel ziekenhuizen komt dit te laat. Bij een deel van de mensen komen de vreselijke berichten uit de ziekenhuizen niet meer aan. En verder: De druk is hoger dan in andere golven. Nergens in Nederland liggen zoveel corona patiënten als in de twee ziekenhuizen van de Limburgse zorginstelling Zuyderland. NRC liep net als anderhalf jaar geleden een week mee met directeur David Jongen. Crisisoverleg in, crisisoverleg uit. Wat zijn de verschillen met toen? ‘In de eerste golf was er een voelbare solidariteit.’ En verder: Pak verbaal geweld in Kamer aan. In handen van een halfhartig presidium raakt de democratie in gevaar, schrijft Hubert Smeets. Het moet afgelopen zijn met die psychotherapeutische berispingen. En verder: Zo makkelijk laat de achterstandswijk zich niet overhalen. De vaccinatiegraad in achterstandswijken is laag. Juist deze inwoners hebben de gesel van de calculerende overheid het hardst gevoeld, ziet Lofti El Hamidi. En voorts: Laat kunstmatige intelligentie niet op z’n beloop. Den Haag rept nauwelijks over kunstmatige intelligentie. Terwijl er allerlei waarden op het spel staan, schrijven Corien Prins en Haroon Sheikh. Opm. Denk daarbij ook eens aan de ‘waarden’ van de Nieuwe Wereld Orde en van de Great Reset om de wereldbevolking te decimeren ten behoeve van de ‘duurzaamheid’ van de aarde. Om met chemtrails de atmosfeer te vervuilen.

Om de resterende mensen tot cyborgs ( half mens, half robot) te maken. Er is meer: ‘We zaten te lang in de strenge groef.’ De hoogste bestuursrechter komt met een snoeihard oordeel over de eigen rol. “We hadden betere rechtsbescherming moet bieden aan ouders”. Het gaat in dit geval over de toeslagen affaire, maar de bezwaren van de burgers tegen het gedrag van de overheid, zijn hetzelfde. Getuige de vele borden en spandoeken waar onder meer op staat: ‘Wij willen een betrouwbare overheid”.

En nog meer: Burgerjournaliste die filmde in Wuhan is in levensgevaar. Zhang Zhan filmde hoe het coronavirus huishield in Wuhan en werd daarvoor veroordeeld. Nu protesteert zij met een hongerstaking. Opm. Ik heb nog duidelijk de vreselijke beelden van die eerste uitbraak in Wuhan op mijn netvlies. Waar mensen hun huizen uit gesleurd werden en waar in een week tijd ziekenhuizen, maar het waren in feite gevangenissen, uit de grond gestampt werden. Janet Ossebaard gaf daar toen een presentatie over. Dit is slechts een keuze uit de vele artikelen in de NRC zaterdag courant, artikelen die allemaal direct of indirect te maken hebben met de corona pandemie. Begrijp u nu hoe machtig, hoe eenzijdig en hoe fout de media zijn?

21 november. Is het u ook opgevallen dat de beelden en boodschappen die veel protesterende mensen nu laten zien, steeds spiritueler worden. Met prachtige meditaties. Mooie overpeinzingen. Over zingeving, zelfontplooiing en bewustwording. Beelden vol liefde en licht. Met engelen en prachtige natuurwezens. Alsof nu hogere machten ingeroepen worden om het kwaad te keren. En kijk ook eens naar de talrijke natuurfilms. Zoals de altijd bijzondere BBC wildlife documentaires, of naar de video’s waar landen van boven bekeken worden. Japan from above, Malaysia from above, Spain from above. Schitterende beelden die laten zien op wat voor bijzondere planeet we leven, onze mooie, unieke aarde.

22 november. Telegraaf. Opnieuw geweld en vernielingen op meerdere plekken in het land. De politie moest zondagavond opnieuw op meerdere plekken in het land optreden tegen relschoppers. Agenten zijn bekogeld, zwaar vuurwerk werd afgestoken en bushokjes vernield. Ook werden in Enschede en Groningen noodbevelen afgekondigd. Opm. Kennelijk komt de geest nu uit de fles.

NRC. Politiek is de keuze voor 2G zeker omstreden. Demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) dient naar verwachting deze maandag een wetsvoorstel in om 2G mogelijk te maken in de Tweede Kamer, maar het is nog onduidelijk of een meerderheid dat zal steunen. Veel partijen vrezen een verdere tweedeling tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Ook vragen partijen zich af of 2G niet, net als het huidigen 3G, voor schijnveiligheid zorgt. Gevaccineerden hoeven zich niet te laten testen, maar kunnen het virus wel bij zich dragen en verspreiden. Om deze reden stelde de ChristenUnie voor te kijken naar een 1G-model, waarbij ook gevaccineerden weer moeten testen. Opm. Het wordt steeds duidelijker. De ‘vaccins’ werken maar voor korte tijd. En ook als je gevaccineerd bent kan je het virus bij je dragen. Erger nog, als je gevaccineerd bent, kan je het virus verspreiden. Of nog erger, het ‘virus’ bevat giftige stoffen zoals mRNA en nano-deeltjes waar mensen doodziek van worden en aan overlijden. En tot slot wordt het ook steeds duidelijker dat de ziekenhuizen vol stromen met gevaccineerde mensen!

NRC. Kritieke grens is in zicht -de politie vreest meer rellen. Geweldsexplosie. De vierde landelijke eruptie van geweld in de coronacrisis was dit weekend een feit. Waar komt die agressie vandaan? En weer is het raak. Na de ontspoorde protesten in de eerste lock-down, de gewelddadige ‘coronazomer’ van 2020 en de avondklokrellen van begin dit jaar, was er dit weekend voor de vierde keer in de coronacrisis een uitbarsting van geweld. Opm. Wat ik mij  afvraag is of deze rellen en dit geweld bewust door de illuminati en hun trawanten zijn opgeroepen, omdat zij juist deze onlusten en dit geweld willen aanvoeren om op een gegeven moment, als de grote redders, in te kunnen grijpen. Of dat dit werkelijke protesten uit de samenleving zijn, van mensen die wakker zijn geworden en die schoon genoeg hebben van het misdadige optreden van overheden, medische advies colleges en media. De tijd zal het leren. 

NRC. Wat moeten de media met Forum voor Democratie? Negeren of benoemen? Uitnodigen of buitensluiten? De dreigende taal van Forum voor Democratie galmt nog na en stelt ook media voor ingewikkelde dilemma’s. Hoe noem je zo’n partij en haar politici eigenlijk? Wat voor aandacht geef je ze? En nodig je ze nog wel uit voor talkshows? Een rondgang langs redacties en deskundigen. Opm. Ja, allemaal goede vragen. Ik zou maar eens beginnen met gewoon goed naar ze te luisteren en ze niet op de voorhand als ‘wappies’ of complotdenkers weg te zetten. Want wat als ze, zoals nu gebeurt, steeds vaker gelijk blijken te hebben?

GreenMedinfo van 18 november. Covid revealed. Scientific discourse should never be silenced. Why won’t de mainstream media cover both sides of the story when it comes to Covid-19? We’re pleased to sponsor the free report, “Covid Charts CNN Forgot”, which provides information you won’t hear in the mainstream media.

VAERS COVID Vaccine Data Show Surge in Reports of Serious Injuries, as 5-Year-Olds Start Getting Shots. VAERS data released today by the CDC included a total of 875,653 reports of adverse events from all age groups following COVID vaccines, including 18,461 deaths ansd135,400 serious injuries between Dec. 14, 2020, and Nov. 5, 2021.

GreenMedinfo van 19 november. Robert Malone, inventor of MRNA vaccines, speaks out. There’s a powerful and key network of doctors from around the world who see what is going on for what it is. But … you can’t hear what they have to say because they are all censored, de-platformed, shut down, and shut up. This doctor is a beacon of light for you as he breaks down exactly how this new “shot’ works and why you should be concerned (or not).

GreenMedinfo van 20 november. Austria: First country to mandate vaccines. With Austria being the first country in the world to declare mandatory COVID-19 vaccines on the horizon, Sayer Ji provides context and touches base on a number of related development, happening now. Not to be missed!

Café Weltschmerz Gazet, 21 november. 2G en de verdere afbraak van grondrechten. Mr. Jeroen Pols en mw. Mr. Maria-Louise Genet hebben weer een boel te bespreken, want de QR-terreur en ondermijning van basale rechten middels de invoering van een 2G-systeem, zet in rap tempo door.

Viruswaarheid weekjournaal. Willem Engel en Jeroen Pols van actiegroep Viruswaarheid zijn deze week present om de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus door te nemen. Van falende toezichthouders en gegoochel met cijfers, tot goedbedoelde adviezen, de merite van ‘informed consent’ en het perpetuum mobile wat publiek theater heet: Engel en Pols praten je bij over diverse actualiteiten omtrent het coronacircus.

Video: Laten we beginne…. Van Homo sapiens naar Homo lumineus. Voor van der Neut symboliseert dit de groei die wij als menssoort momenteel doormaken: de transitie van Homo sapiens naar Homo lumineus, ofwel de verlichte mens. Want, zo legt hij uit, voor wie het ziet biedt deze crisis een wenkend toekomstperspectief met vele kansen en mogelijkheden tot een mondiale bewustwording van wat het leven werkelijk is en vermag. Met de Lumens als blauwdruk in de hand, gidst hij de mens door alle mogelijke obstakels heen, richting een nieuwe wereld. Een mooi geluid!

22 november. De WanttoKnow-Nieuwsbrief. Miljardair Bill Gates heeft 319 miljoen dollar gepompt in geselecteerde mediakanalen over de hele wereld als onderdeel van een poging om het publieke verhaal vorm te geven, zo heeft een onderzoeksrapport onthuld. Dit verhaal werd onthuld in documenten verkregen door Alan Macleod van MintPress News. Volgens Macleod werd de informatie onthuld tijdens een onderzoek van meer dan 30.000 individuele subsidies van de Bill and Melinda Gates Foundation’s website database. Onder de begunstigden op de lijst bevinden zich CNN, NBC, NPR, PBS, the Atlantic, New York public Radio en vele anderen.

Meer overheid = minder vrijheid. ING-België, QR-pas en ‘t dossiersysteem Helena..! Auteur van dit artikel, Rosaline Ratering MvDonald, werkte als journaliste voor o.a. Reed Business Information  en is o.m. oprichtster van opleidingsinstituut  Gezond & Weldoen. Het artikel gaat over een uiterst bedenkelijk fenomeen .. Het koppelen van de QR-pas met het patiëntendossier van burgers van de EU. En ja, wanneer daarbij dan de ING in wil haken, om de QR-vaccinatie-pas te voorzien van bankdata van burgers/rekeninghouders, is het verhaaltje een ‘boze droom’ van eenieder die gevoelig is voor argumenten/ontwikkelingen rondom privacy. En wat heeft het wetsvoorstel ‘Wet Gegevensverwerking door Samenwerkingsverbanden (WGS) er mee van doen? Het wetsvoorstel ligt bij de Eerste Kamer, maar de Autoriteit Persoonsgegevens is fel tegen.

23 november. Telegraaf. Coronabewijs verplicht op werk en in OV in Duitsland. Vanaf woensdag is een coronatoegangsbewijs verplicht om naar werk te gaan of om het openbaar vervoer te nemen in Duitsland. Mensen moeten zijn ingeënt, genezen of recent negatief getest op het coronavirus. De regel is zeker tot 19 maart 2022 van kracht. Opm. Dit is het 3G model, geënt, genezen, getest.

Telegraaf. Willem Engel onder vuur in eigen kring. En verder: Twitter ontploft om ‘geprikte’ Thierry Baudet, Forum-leider ontkent. Forum-leider Thierry Baudet en Willem Engel, voorman van Viruswaarheid, hebben als door een wesp gestoken gereageerd op duizenden twitterberichten die de afgelopen dagen over hen zijn uitgestort. Engel zou ‘bij de AIVD zitten’ en de hashtag #Thierryisgevaccineerd, is maandag trending op Twitter. Opm. Die berichten zijn uiteraard vals, ze zijn gebaseerd op anekdotisch materiaal, maar ze gaan er gek genoeg in als koek. Zonder enig bewijsmateriaal. Dat is wat er op de korte termijn gebeurt. Op de wat langere termijn, als mensen na gaan denken, zullen ze beseffen dat wat hier beweerd wordt, hoogst onwaarschijnlijk is, en dat ze dus wederom voorgelogen worden. Met alle gevolgen van dien.

Telegraaf. “Iedereen in Duitsland straks ingeënt, hersteld of gestorven”. De Duitse gezondheidsminister Jens Spahn heeft in een persconferentie de Duitse bevolking sterk aangeraden zich te laten vaccineren. Opm. Ik kom in dit rijtje nergens de groep gezonde, niet-gevaccineerde mensen tegen. Zouden die dan met geweld gevaccineerd zijn, of in speciale kampen zitten? Ik mag toch hopen van niet.

NRC. Israel kijkt met verbazing naar het getwijfel over de derde vaccinatie in Europa. Boosterprik. Israel zag een toename van coronabesmettingen ondanks vaccins. Al sinds augustus zijn er daarom boostershots voor iedereen. “Certificate not found.” Het computersysteem van het Israëlische ministerie van gezondheid is onverbiddelijk: geen derde vaccinatie, dan geen coronapas. Betekende ‘volledig gevaccineerd” een paar maanden geleden nog dat je twee vaccinaties tegen Covid-19 hebt gehad, nu kom je zonder het zogeheten ‘boostershot’ nergens meer in. Opm. Israel ziet een toename van coronabesmettingen ondanks vaccins. Hoezo ‘ondanks’ vaccins? Zou het niet beter zijn om hier ‘dankzij’ vaccins te spreken? En nu de ‘vaccins’ averechts blijken te werken, is een derde, boostervaccin’ natuurlijk helemaal uit den boze.

NRC. Vaccinatiecampagne. Nu het coronavaccin bij de huisartsen beschikbaar is, groeit de prikbereidheid op Urk. Opm. Dat begrijp ik ook wel ,want de eigen huisarts komt heel wat betrouwbaarder over dan Hugo de Jonge. Evengoed kent Urk de laagste vaccinatiegraad van Nederland, 32% van de volwassenen is volledig gevaccineerd. In Staphorst is 58% gevaccineerd. En van alle achttien-plussers in Nederland is 84,7% gevaccineerd.

Gezond Verstand. De krant komt gewoonlijk op zaterdag maar kwam nu een paar dagen later. En staat weer vol met belangrijke artikelen.

Zoals: “De ongecontroleerde macht van de farmaceutische industrie,” door Laura Slot. Hier de inleiding: “Het complex van reuzen onder de farmaceutische ondernemingen is uitgegroeid tot de machtigste industrie ter wereld. De meest recente ontwikkelingen tonen aan dat zij, vrijwel ongecontroleerd door regeringen en supranationale organisaties, hun gang kunnen gaan, en daarmee hele samenlevingen op catastrofale wijze kunnen ontwrichten. De macht is tot ver in ons dagelijkse leven doorgedrongen doordat volksvertegenwoordigers, overheden en bedrijven het op allerlei manieren ondersteunen. Geen enkele andere sector heeft zo veel invloed gekregen op wat er gebeurt met belastinggeld en wetgeving. Het is Big Pharma toegestaan winsten te boeken van astronomische omvang, terwijl het bijna geheel vrij is van aansprakelijkheid, een onaantastbaarheid die zich overal in de wereld manifesteert.” Opm. En wat mij dan nog het meeste verbaast, is dat de media massaal hun journalistieke ogen sluiten voor deze, zo overduidelijk zichtbare misstanden.

Een ander artikel, getiteld “Het Kwaad” door Pieter Stuurman. Ook hier geef ik alleen de inleiding weer; “De term ‘het kwaad’ is beladen. Het vreemde is dat die term probleemloos kan worden ingezet als we het over het verleden hebben, maar in het heden altijd omzichtig vermeden wordt. Vrijwel niemand zal er moeite mee hebben om bijvoorbeeld de heksenverbrandingen, de inquisitie, de openlijke slavernij en de Jodenvervolging achteraf te kwalificeren als kwaadaardig. Maar op het moment dat het plaatsvindt, is dat een stuk lastiger. Niet eens zozeer omdat het kwaad op dat moment moeilijk herkenbaar is, maar omdat het herkennen en benoemen ervan in een dergelijke situatie gevaarlijk kan zijn. En precies dat gevaar maakt de mensen angstig, en dus terughoudend. En daarmee effenen ze ongewild het pad voor de verdere opkomst van dat kwaad”.

24 november. B.Izar, e-mail. Zie hieronder.

 

Protesten barsten los 
tegen de waanzinnige coronadictatuur.

Zou het indruk maken bij de coronakakkerlakken?

 

Heeft protesteren zin? Natuurlijk wel, want niets doen is geen optie.

Maar....

er is een kans dat je een nachtje in de bak of in het ziekenhuis mag doorbrengen terwijl de coronakakkerlakken hun schouders ophalen en gewoon door gaan met het uitrollen van hun satanische agenda.

*

Zolang wij vandaag de straat opgaan om te protesteren en morgen met een muilkorf gaan winkelen, gaat er niets veranderen.

*

Als wij allemaal en per direct muilluiers weigeren, lossen wij dat probleem snel op.

*

Als de horeca massaal en per direct weigert zijn klanten te discrimineren met een QR test, kunnen wij ook dat probleem snel oplossen.

*

 Als wij allemaal bewust boodschappen doen bij de kleine zelfstandige i.p.v. de multinationals, dan helpen wij elkaar en niet de oorzaak.

*

Zolang wij mee blijven doen zijn wij medeplichtig. Zolang wij medeplichtig zijn. moeten wij niet mekkeren.

DUS...

DOE NIET MEE

NIEMAND heeft de prik nodig. Laat staan de booster prik.

WEIGER HEM en blijf gezond!


*

Het moment dat je beseft dat de prik niet werd gemaakt voor corona, maar dat corona werd gemaakt voor de prik, wordt alles duidelijk.

Het is tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. 

Als wij allemaal en per direct stoppen met klakkeloos doen wat onze liegende en bedriegende overheid en media van ons verlangen, dan kan er niet gehandhaafd worden en kunnen wij weer gewoon gaan doen.

glimlach in plaats van een muilluier.

en een

hug in plaats van anderhalve meter.

 

25 november, Telegraaf. De paniek slaat toe. Zowel bij angstige burgers en zorgverleners als bij verwarde bestuurders en media.

Dat is een perfecte setting voor nog meer en nog zwaardere maatregelen, maar ook voor nog meer onrust en demonstraties. Het uur van de waarheid komt snel naderbij.

Hier alleen even de koppen uit de digitale Telegraaf van vandaag.

“Planbare zorg verder afgeschaald”.

“Topdrukte bij kappers: klanten vrezen Lock down en willen nog snel geknipt worden”

“Thuiswerkadvies soms genegeerd door werkgevers: Ik zeg er wat van, maar er wordt niet geluisterd”

“Oproep: operatie of behandeling uitgesteld door corona?”

“Kinderombudsman: 2G zet recht op onderwijs onder druk”

“Gezondheidsraad komt met nieuw advies over boosterprikken”

“Achter de Haagse schermen hoor je dat het met corona veel slechter gaat dan verwacht.”

“Waarom wachten we op orders van Rutte om ons gedrag aan te passen?”

“Relschopper barst in tranen uit: Ik ben ook maar een mens.”

“Irritatie bij De Jonge na vraag over uitspraak Gommers.”

“Anderhalve meter weer verplicht: Ik zie er niks van!”

“Verdachte rellen Rotterdam: Geen idee waarom ik stenen gooide.”

“Grip op corona kwijt; kabinet gaat zwabberend richting paniekstand.”

“Dit is een koekje van eigen deeg voor Thierry Baudet.”

“Komende vrijdag al nieuwe persconferentie over extra coronamaatregelen.”

Na 10 dagen in coma op ic: Mijn eerste woorden waren: ik wil die prik.”

Sharon (26) eerst veroordeelde relschopper R’dam: vijf maanden cel.”

Horecavakbeurs geschrapt: Aanhoudende onzekerheid over coronaregels.”

“Scholen waarschijnlijk weer dicht omdat volwassenen verantwoordelijkheid niet pakken.”

“De kleinkinderen mogen niet komen logeren; mijn schoondochter is overbezorgd”

Gedwongen naar kantoor: Op mijn werk vinden ze thuiswerken onzin”.

 

Opm. Als u ziet wat er op een enkele ochtend, in de digitale Telegraaf, allemaal over corona geschreven wordt, dan zal het u niet verbazen dat een groot deel van de Nederlandse bevolking al maanden muurvast in angst en onzekerheid gevangen zit. Vast in een misdadige matrix.

Elsevier weekblad, nr 47. Coronaprotest. Wereldwijd in ’t geweer. Elk land voert zijn eigen coronabeleid en bijna overal is er verzet. In Nederland gewelddadig. Elders grimmig of ludiek. Met twee pagina’s vol foto’s over protesten en rellen.

En: Antivaxxers in de Alpen. De vaccinatiegraad in Oostenrijk en Zwitserland is veel lager dan elders in Europa. Overheidsbeleid stuit op verzet in de bergstreken waar de hoofdstad ver weg is en zelfredzaamheid traditioneel groot.

25 november. Stichting Vaccinvrij. De nieuwsbrief van 25 november. Daarin staan, zoals gewoonlijk, weer veel wetenswaardige verhalen, maar een verhaal vind ik zo belangrijk en ook zo verhelderend ,dat ik dit graag, met toestemming, in zijn geheel overneem. Het is wat lang, maar uitermate boeiend.

CHINESE OVERLOOPSTER ONTHULT OORSPRONG COVID – DR. JOSEPH MERCOLA INTERVIEWT LI-MENG YAN

door Vertaling Door Frankema | 24 nov 2021 | COVID-19

it artikel van dr. Mercola is een vertaling van ‘Chinese Defector Reveals COVID Origin’ Er is ‘iets’ gecreëerd in een lab in China. Moeten we het een virus noemen, of een wapen…?

 

VERHAAL IN EEN NOTENDOP

 
• Li-Meng Yan, M.D., Ph.D., ontsnapte uit China naar de Verenigde Staten om China’s doofpotaffaire van de oorsprong van de COVID-19 pandemie aan het licht te brengen.

• Volgens Yan werd SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De Derde Militaire Medische Universiteit en het Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van Nanjing. 

• Command ontdekten een vleermuis-coronavirus genaamd ZC45. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 is gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te maken.

• Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor het creëren van het virus, er is voldoende bewijs dat de VS tenminste een deel van het onderzoek financierde dat resulteerde in deze pandemie.

• De COVID injecties en de vaccin paspoorten passen in de agenda van de CCP doordat zij ervoor zorgen dat de hele wereld het sociale controle systeem van de CCP accepteert en overneemt.

 
Vandaag zetten we onze discussie voort over de COVID-19 pandemie en de oorsprong ervan. We hebben een fascinerende gast die een leider is geweest in het onthullen van de corruptie en de fraude met betrekking tot de herkomst van het virus. Li-Meng Yan is zowel een M.D. als Ph.D., en gespecialiseerd in corona-virussen. Zij ontsnapte aan de invloed van China toen zij in Hong Kong was, en naar de Verenigde Staten kwam om ons te waarschuwen voor wat volgens haar een massale doofpotaffaire is.

Yan ging naar de medische faculteit en deed vervolgens een Ph.D. studie in oogheelkunde. De school waar ze haar Ph.D. behaalde was oorspronkelijk een militaire medische universiteit, wat de samenstelling van haar persoonlijke netwerk verklaart. Zij heeft contacten in zowel civiele als militaire onderzoekslaboratoria en ziekenhuizen op het vasteland van China.

Na haar studie besloot ze onderzoek te gaan doen. Twee jaar lang werkte zij in een oogheelkundig laboratorium van de universiteit van Hong Kong, waar zij onderzoek deed naar stamcellen, geneesmiddelen en de ontwikkeling van kunstmatige weefsels. Daar werd ze uitgenodigd om te komen werken in het lab van professor Malik Peiris.

Yan’s man had met hem samengewerkt en Peiris was onder de indruk van Yan’s vaardigheden. Ze greep de kans om meer te leren over nieuwe infectieziekten met beide handen aan. Ze werkte vijf jaar met Peiris, totdat ze in april 2020 naar de VS vluchtte.

“Ik werkte aan het griepvirus, de ontwikkeling van een universeel griepvaccin, en richtte me na de uitbraak op SARS-CoV-2”, zegt ze.

 

SARS-COV-2 WERD GEMAAKT IN EEN CHINEES MILITAIR LABORATORIUM

Eind december 2019 gaf Yan’s supervisor, Dr. Leo Poon, die ook een opkomende infectieziekte-deskundige is bij de Wereldgezondheidsorganisatie, haar de opdracht om een vertrouwelijk onderzoek te doen naar een mysterieuze nieuwe longontsteking-achtige infectie.

Collega’s en vrienden van universiteiten en ziekenhuizen in China gaven haar informatie, die zij doorstuurde naar Peiris en Poon. Zij deden niets met de informatie, wat volgens Yan “aantoont dat zij China willen helpen om het in de doofpot te stoppen.”

In januari 2020 vroeg Poon haar om te onderzoeken of de ‘raccoon dog’ – een civetkat-achtig dier, dat een gastheer was voor het oorspronkelijke SARS-virus – ook een tussengastheer zou kunnen zijn voor SARS-CoV-2. Yan’s onderzoek wees er echter op dat het virus niet uit de natuur afkomstig was. Poon waarschuwde haar te zwijgen of “je zult verdwijnen.”

Volgens Yan werd SARS-CoV-2 gemaakt in een Chinees militair lab. De ‘Derde Militaire Medische Universiteit’ in Chongqing, China, en het ‘Onderzoeksinstituut voor Geneeskunde van het Nanjing Commando’ in Nanjing, hadden een vleermuis-coronavirus genaamd ZC45 ontdekt. De ontdekking van ZC45 werd begin 2018 gepubliceerd.

“Als je dit virusgenoom vergelijkt met het SARS-CoV-2 virusgenoom, zul je beseffen dat dit een zeer belangrijke aanwijzing is,” zegt Yan. Ze is ervan overtuigd dat ZC45 werd gebruikt als sjabloon en/of ruggengraat om SARS-CoV-2 te creëren.

Half mei 2020, kort nadat ze Hongkong had verlaten, publiceerde het tijdschrift Nature een artikel1 waar Yan aan had meegeschreven, met details over de pathogenese (ontwikkeling van een ziekte) en overdracht van SARS-CoV-2 in goudhamsters. Dit experiment toonde aan dat SARS-CoV-2 zich voornamelijk verspreidt via aërosolen (minuscule druppeltjes adem in de lucht).

Midden september 2020 publiceerde Yan een ‘open access paper’2 op Zenodo, waarin zij en haar twee coauteurs het bewijs en hun theorie uiteenzetten voor het feit dat SARS-CoV-2 door de mens werd veroorzaakt.

Vrijwel onmiddellijk veroordeelden vier “recensenten” haar werk als een “opiniestuk” dat “gebreken vertoonde” en wetenschappelijk niet in overeenstemming was met de huidige gangbare kennis over de oorsprong van het virus. Eén recensent3 zei: “Het manuscript probeert onze huidige kennis over de oorsprong van SARS-CoV-2 te weerleggen. Kort gezegd is de consensus dat SARS-CoV-2 een zoönose is (ziekte die van dier op mens is overgegaan), en ontstaan is bij vleermuizen met misschien een tussengastheer voordat het oversloeg op mensen.”

Een jaar later, in 2021, blijkt uit talrijke aanwijzingen4,5 dat het verwerpen van de hypothese van het lab-lek voorbarig was en dat er geen “consensus” bestaat over de oorsprong van een zoönose.

Documenten die waren verkregen via een Freedom of Information Act (FOIA)-verzoek door The Intercept6 wijzen ook direct op een lab-oorsprong, zozeer zelfs dat de directeur-generaal van de WHO, Tedros Ghebreyesus, opriep tot een nieuw onderzoek hiernaar en in de editie van 13 oktober 2021 van het tijdschrift Science schreef,7 “Een lab-ongeluk kan niet worden uitgesloten totdat er voldoende bewijs is en de resultaten openlijk worden gedeeld.”

 

 

DE ONTSNAPPING UIT CHINA

Aanvankelijk had Yan informatie vrijgegeven via een Amerikaanse YouTube-blogger die in China erg populair was. Eind april 2020 waarschuwde een collega Yan dat ze het risico liep om te “verdwijnen”, met andere woorden: vermoord. Toen besloot ze naar de VS te vluchten. Gelukkig had ze al een geldig visum. Maar haar man was er fel op tegen dat ze zou vertrekken. Ze legt uit:

“Ik wist niet dat het zou gaan zoals het gegaan is. Van januari tot april 2020 heb ik hem niet verteld waar ik mee bezig was. Ik probeerde hem te beschermen, want in die tijd waren er in Hongkong veel mensen die tegen de regering streden voor democratie en vrijheid. Ze kunnen gemakkelijk “verdwijnen”.

Maar als hun familie niet weet wat ze gedaan hebben, is het veilig voor de familie. Dat is waarom ik hem trachtte te beschermen. Maar toen ik hoorde dat ik weg moest, wilde ik hem meenemen. Hij is geen Chinees, maar komt uit Sri Lanka. Toen ik het aan hem vertelde, was hij woedend, wat niets voor hem was. Hij waarschuwde me en zei: “We kunnen nergens heen. Ze zijn overal. We kunnen niets doen.”

Haar man dreigde zelfs haar te laten vermoorden als ze zou vertrekken. De volgende twee weken waren een gevaarlijke tijd voor Yan. Haar man hield haar constant in de gaten en ze kreeg plotseling hartklachten. De dag voordat ze vertrok ging ze naar de dokter voor een controle. Ze had een hartslag in rust van 130, wat een teken is van sinus tachycardie.

Yan vermoedt vals spel en zegt dat de Chinese regering er de voorkeur aan geeft mensen te “laten verdwijnen” door het te laten lijken op een natuurlijke dood. “Zoals dit virus,” zegt ze. Volgens Yan zijn infecties en hartaanvallen gebruikelijke strategieën om van andersdenkenden af te komen. Yan vermoedt ook dat haar man hen heeft geholpen.

Gelukkig zijn de aanvallen sinds haar aankomst in de VS beperkt gebleven tot het in diskrediet brengen en ruïneren van haar reputatie. “Ze hebben bijvoorbeeld duizenden nepaccounts aangemaakt op sociale media, in ten minste zeven talen, om leugens over mij te verspreiden en aanvallen te doen om mij in diskrediet te brengen,” zegt ze.

Volgens Yan is dit geverifieerd door FireEye, een cyber-beveiligingsbedrijf dat ook werk doet voor Amerikaanse inlichtingendiensten. Haar familie, die zich op het vasteland van China bevindt, vrienden en zelfs alumni worden ook streng in de gaten gehouden door de Chinese overheid, zegt ze.

 

RECHTVAARDIGING

Terwijl de hele wereld meer dan een jaar lang de mogelijkheid ontkende dat SARS-CoV-2 door de mens is gecreëerd, is de waarheid de afgelopen maanden eindelijk in de mainstream terechtgekomen. Een aantal verslaggevers heeft geworsteld met excuses, in een poging om hun lang volgehouden ontkenningen te rechtvaardigen of weg te verklaren.

“Vorig jaar in juli, toen ik voor het eerst op Fox News was, vertelde ik dat de WHO en de CCP corrupt zijn en samen de doofpot in stand houden,” zegt Yan. “Op dat moment was het een bom. Nu beseffen de meeste mensen dat het virus niet uit de natuur komt. Dat is een hele goede wending, en ik blijf andere mensen helpen om het bewijs in te zien.

Ik leg hen de “stijl” van de CCP en het bewijs uit. Nu zie ik dat zelfs sommige mainstream media beginnen te praten over de mogelijkheid dat het een biowapen is. Ik denk dat dit zeer bemoedigend is. Want de mensen moeten zich realiseren dat China dit virus samen met hun desinformatie-campagne en hun propaganda gebruikt om de hele wereld aan te vallen.”

 

WIE LEIDT DE SHOW?

Het Chinese leger mag dan verantwoordelijk zijn voor de fysieke creatie van het virus, er is voldoende bewijs dat de VS tenminste een deel van het onderzoek financierde dat resulteerde in deze pandemie.

De geldstroom van Dr. Anthony Fauci’s ‘National Institute of Allergy and Infectious Diseases’ (NIAID), de ‘EcoHealth Alliance’ onder leiding van Peter Daszak en het ‘Wuhan Institute of Virology’ (WIV) is goed gedocumenteerd. Ralph Baric, Ph.D., aan de Universiteit van North Carolina heeft ook onderzoek verricht dat waarschijnlijk is toegepast op SARS-CoV-2.

De opeenvolging van gebeurtenissen is echter verwarrend en het is onduidelijk wie in dit alles de echte touwtrekker is. Op de vraag wat zij denkt, en wie volgens haar de touwtjes in handen heeft, antwoordt Yan dat zelfs zonder Amerikaanse financiering, China er zeker in geslaagd zou zijn dit virus te creëren.

“De Chinese Communistische Partij (CCP) is een gigantische octopus met veel tentakels. Het brein is de CCP. Die wetenschappers, vooral de militaire wetenschappers en coronavirus experts zoals mijn vorige supervisor, Dr. Malik Pieris, zijn degenen die de echte kwade ideeën hadden.

Ze genieten ervan, en ze willen deze kennis zelf onder controle houden. Als het niet lukt om je geld te krijgen door infiltratie, dan zullen ze er toch in slagen om je technologie te krijgen en het in China te doen. Dat is het belangrijkste. Het geld van de Amerikaanse belastingbetalers lijkt veel te zijn. Het zijn miljoenen dollars. Maar vergeleken met het geld dat de Chinese regering heeft gedoneerd, is het maar een heel klein bedrag…

Zij ontwikkelden dit virus en andere dingen in hun onbegrensde bio wapens-programma. Ze willen de economische en sociale orde van de Amerikanen vernietigen; jullie beschaving vernietigen. Terwijl het virus wereldwijd heeft toegeslagen, noemen ze toch Amerika altijd als primaire vijand en het grootste probleem.

Dus wanneer ze je dit soort propaganda laten zien, via TikTok en andere sociale media waar Chinese burgers je vertellen, “Oh, in China controleren we de resultaten en dat is OK, we houden van onze regering.” zullen Amerikaanse mensen het gevoel krijgen van ‘Ja, misschien moeten we onze democratie opgeven en ons wenden tot het communisme.’ Dat is wat ze willen doen.”

 

CHINESE DATA-VERZAMELING

Sinds het begin van de pandemie is het bijna onmogelijk om te bepalen hoeveel Chinezen daadwerkelijk getroffen zijn. Volgens Yan geeft de CCP alleen gegevens vrij waar ze zelf beter van wordt.

“Chinezen weten allemaal dat ze geen data van onze regering kunnen vertrouwen,” zegt ze. “Ze doen niet aan statistieken. Ze zitten daar gewoon, en welke gegevens ze willen hebben, die schrijven ze op. Dat is hoe ze data produceren.”

Volgens Yan heeft de CCP de omgekeerde strategie gebruikt die in de VS en elders wordt gebruikt. In plaats van het aantal gevallen op te blazen, hebben ze die onderdrukt. Dit doen ze onder andere door de diagnose uit te stellen, zodat sterfgevallen niet als COVID-19-sterfgevallen worden vermeld.

“Het is totaal het tegenovergestelde,” zegt ze. “In Amerika bijvoorbeeld wordt iemand die eenmaal de diagnose COVID heeft gekregen – zelfs als hij later aan een ander probleem overlijdt – nog steeds als COVID-dode geteld.

Maar in China kunnen ze een ventilator gebruiken om de patiënt te laten overleven totdat de test negatief is. Ze hebben duizenden manieren om het aan te pakken. Belangrijk is dat ze ook een vroege behandeling gaven, waaronder hydroxychloroquine en andere medicijnen.”

Volgens Yan hebben militaire wetenschappers in China ook een patent aangevraagd om hydroxychloroquine te gebruiken om COVID-19 te behandelen. “Daardoor verdienden ze vorig jaar de hoogste anti-COVID-prijs van voorzitter Xi,” zegt ze. Hydroxychloroquine wordt in China ook zonder recept verkocht, dus het is gemakkelijk te verkrijgen. Zij gelooft dat een deel van de reden waarom het aantal sterfgevallen in de VS zo hoog is, is omdat hydroxychloroquine onderdrukt en gecensureerd werd.

 

IS ER EEN VERBAND TUSSEN DE COVID-SHOTS EN DE CCP?

De COVID-19 pandemie is duidelijk uitgebuit door hebzuchtige farmaceutische bedrijven, en de onderdrukking van medicijnen in een vroeg stadium van de ziekte lijkt een opzettelijke strategie te zijn geweest om van de COVID injectie – die buitengewoon gevaarlijk voor je gezondheid blijkt te zijn – het enige alternatief te maken. Hoe past het COVID “vaccin” in de theorie dat SARS-CoV-2 een CCP bio wapen is? Yan zegt:

“Er is zeker een duidelijk verband tussen het vaccin en de strategieën van de CCP. Sommige mensen proberen uit te leggen dat het vaccin mensen zal doden, en dat het daarom ook een bio wapen is. Maar dit is geen juiste reden. Eerst heeft China het virus vrijgegeven dat ze in de militaire laboratoria hebben ontwikkeld. Dit virus heeft geen hoog sterftecijfer. Daarom noemde ik het een onbeperkt bio wapen. Het ziet eruit alsof het natuurlijk voorkomt.

Zodra je je realiseert dat er iets mis is, gebruiken ze misleidende informatie en ontkenning om je te verwarren. Dus, wanneer China het vrijgeeft – en China heeft de wetenschappers opgedragen om desinformatie te verspreiden en informatie te censureren om mensen te laten geloven dat het virus uit de natuur komt – wat zullen de mensen dan doen?

Ze zullen denken aan medicijnen die ze al hebben. En de andere aanpak is een vaccin, omdat mensen zijn opgevoed om te geloven dat een vaccin een pandemie kan beëindigen.

In dit geval zijn nuttige medicijnen als hydroxychloroquine en ivermectine zo goedkoop. Hier kunnen ze natuurlijk geen grote winsten op maken. De CCP had ook veel aandelen van Pfizer, Moderna en andere grote farmaceutische bedrijven, daar hebben ze enorm veel geld ingestoken. En dan zeggen de grote farmaceutische bedrijven allemaal: ‘Oké, nu gaan we deze kans gebruiken om flink wat geld te verdienen.'”

Het is duidelijk dat velen die de COVID-prik ondersteunen en promoten heel goed weten dat ze gezondheidsproblemen veroorzaken. Yan werd zelf gevraagd om aan een COVID-vaccin te werken, maar ze weigerde na bestudering van de beschikbare wetenschappelijke data. Er is nog nooit een vaccin tegen het coronavirus op de markt gebracht, ondanks het feit dat wetenschappers er al twee decennia aan werken.

De reden? De vaccins veroorzaken te veel schade. Ze zijn dodelijk. Yan geloofde niet dat deze problemen opgelost konden worden voor SARS-CoV-2. Peiris zelf ontdekte de gevaarlijke aandoening ‘Antibody Dependent Enhancement’ (ADE) tijdens pogingen om een vaccin tegen het oorspronkelijke SARS-virus te ontwikkelen. Maar als er geld naar wetenschappers wordt gesluisd, dan zullen ze dat niet afslaan.

Als je eenmaal de verplichting voor twee doses steunt, dan moet je steun geven voor de booster, en dan steun voor 60 boosters, 199 boosters. Het zal eindeloos zijn. En je zult gebonden zijn aan dit sociale kredietsysteem dat je hebt opgebouwd. ~ Li-Meng Yan

 

VACCIN PASPOORTEN ZULLEN EEN SOCIAAL KREDIETSYSTEEM INLUIDEN

Natuurlijk passen de COVID-prikken en de vaccin paspoorten ook in de agenda van de CCP omdat daarmee de hele wereld het sociale controle systeem van de CCP accepteert en overneemt. De vaccin paspoorten zijn duidelijk ontworpen om een sociaal krediet systeem in te voeren zoals ze dat in China hebben. En daarmee krijg je 24/7 digitale bewaking en een ongelofelijke hoeveelheid controle over iedere persoon.

Zoals Yan uitlegt, is het digitale bewakingssysteem in China zo geavanceerd, dat als uit de GPS van je telefoon blijkt dat je in de buurt was van een besmette persoon, je automatisch in isolatie wordt geplaatst.

Bovendien, als ouders of grootouders de COVID-prik niet krijgen, worden de kinderen van dat gezin van school geweerd, zelfs als ze de prik hebben gekregen. Elk aspect van het leven is via dit systeem met elkaar verbonden, dus een slechte sociale kredietscore zal ook financiële gevolgen hebben, en het zal bepalen of, waar, en hoe je mag reizen.

Yan wijst erop dat Amerikanen, die zich niet bewust zijn van het Chinese surveillance-systeem, niet begrijpen dat zij door in te stemmen met vaccin-verplichtingen en paspoorten, ja zeggen tegen een totaal surveillance-systeem dat hun hele leven zal dicteren. Ze zeggen ook ja tegen het zijn van proefkonijnen voor een eindeloze stroom van omstreden vaccins.

“Als je eenmaal de verplichting voor twee doses steunt, dan moet je ook de booster steunen, en dan steun je 60 boosters, 199 boosters. Het zal eindeloos zijn,” zegt ze. “En je zult gebonden zijn aan dit [sociale] kredietsysteem dat je hebt opgebouwd.”

 

CHINA WIL WERELDHEERSCHAPPIJ IN 2035

Volgens Yan is China’s doel om werelddominantie te bereiken tegen 2035. Met dat doel in het achterhoofd, hebben ze tientallen jaren besteed aan het ontwikkelen van onbeperkte bio wapens. Met COVID-19, zijn ze goed op weg.

“Ze willen dit allemaal gebruiken om de wereld te veroveren, en Amerika is hun grootste vijand,” zegt Yan. “Dus moeten we opkomen voor de toekomst, voor onze volgende generaties. We kunnen niet zwijgen. Dit zal de laatste kans zijn die we hebben om te vechten tegen de communistische duivelse plannen – en om ons allemaal te redden. En, het allerbelangrijkste, we moeten allemaal samenwerken om de volgende pandemie of aanval die uit China komt tegen te houden.

Kijk maar naar wat er nu in Hong Kong gebeurt. In twee jaar tijd, van 2019 tot nu, heeft China de rechts-systemen, de democratie en de vrijheid in Hong Kong vernietigd. Ze hebben ook nationale veiligheidswetten uitgevaardigd. Het komt erop neer dat ze je privacy bezitten. Ze bezitten je vrijheid, en je bent gedwongen om te doen wat de regering zegt.

Ze kunnen met je doen wat ze met je willen. In feite ben je een slaaf die leeft in een moderne maatschappij. Ongetwijfeld – als China Amerika overmeestert – zal het hier net zo zijn, en misschien nog erger omdat ze dan andere technologie hebben.”

Op de vraag welke acties we volgens Yan moeten ondernemen om dit plan te verhinderen en te doen ontsporen, zegt ze:

“Ik wil dat de Amerikanen weten dat, ten eerste, volwassenen zich de slechtheid van het communisme, maoïsme, marxisme moeten realiseren – ongeacht de naam die het aanneemt. En als je je dat eenmaal realiseert, spreek je er dan over uit, want ze gebruiken propaganda om mensen en kinderen te hersenspoelen. 

Ook moet u uw beleidsmakers en wetgevers dit laten weten. Ik ben een buitenlander, maar u bent een Amerikaans burger. U kunt stemmen, dus u moet hen het belang laten inzien van een vrije democratie en hen pushen om iets te doen. Geloof de Chinese regering niet en geef geen enkel pardon aan de CCP.

Ook moet je je eigen systeem updaten. Bestudeer de zwakte in jullie hele systeem, de zwakte die hen in staat stelt Amerika te verdelen. Als je al deze dingen hebt gedaan, houd ze dan verantwoordelijk voor hun misdaden en zorg dat ze niet langer door kunnen gaan. Dat is het einde van de pandemie.”

U kunt Yan volgen op Twitter voor frequente updates en belangrijke informatie. Haar enige authentieke Twitter-account is @Dr.LiMengYan1.

 

Bronnen:

1. Nature May 14, 2020; 583: 834-838
2. Zenodo September 14, 2020
3. Zenodo Review 2 September 24, 2020
4. 
NPR July 19, 2021
5. AP News July 15, 2021
6. The Intercept September 6, 2021
7. Science October 13, 2021

 

En ook het artikel over Psychologische oorlogvoering in dezelfde nieuwsbrief, is zeer de moeite waard. Evenals hun advies: niet opgeven a.u.b.!

Blckbx.tv. “Over het post-Corona tijdperk en onze toekomst”, de zevende en laatste aflevering van Tegenwind. In deze zevendelige documentaire reeks laat journalistenkoppel Jakobien Huisman en Alain Grootaers zes academici aan het woord die tijdens de coronacrisis de moed hadden om kritisch te staan tegenover het gevoerde coronabeleid en het officiele narratief. Deze laatste aflevering brengt hen allen samen voor een afsluitend rondetafelgesprek.

26 november. Telegraaf. Verbod op vluchten uit zuidelijk Afrika. Die vluchten zijn wegens zorgen over de nieuwe corona-variant vanaf 12.00 uur verboden. Dat zegt zorgminister De Jonge. Daarnaast worden de landen waar het om gaat toegevoegd aan de lijst van landen met een zeer hoog risico. De passagiers die op vluchten uit die regio nog onderweg zijn, worden op Schiphol getest en moeten daarna in quarantaine.

Telegraaf. Ergernis binnen kabinet over optreden OMT-leden. Demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge zullen een verzwaring van de coronamaatregelen aankondigen. Delen van het OMT-advies zijn inmiddels uitgelekt. Politiek commentator Wouter de Winther vertelt wat erin staat en legt uit hoe het kabinet en het OMT achter de schermen met elkaar overleggen.

NRC. Nieuwe coronavariant heeft extreem veel mutaties: ‘ongekend en verontrustend’. In Zuid-Afrika is een coronavariant ontdekt met meer dan dertig mutaties. De variant blijkt zich razendsnel te verspreiden.

NRC. Weer een nieuwe lock-downvariant: Kabinet koerst af op avondsluiting. Het kabinet hoopt dat een sluiting vanaf 17.00 uur genoeg is om de besmettingscijfers te drukken en scholen te ontzien.

Spiegelbeeld. Dit prachtige, maandelijkse magazine staat weer vol met prima artikelen. Hoofdredacteur Albert de Louw begint met een mooie opening: Gezondheid is een vak. Verder zijn er artikelen met als kop: “De weg naar 2022”. En “Leven op aarde voor dummies”. En “Human-KIND aan een zijden draadje”. En nog veel meer. Koop het en lees het!

Dan is er een nieuw boek verschenen van Maurits Prins, die al eerder een boek schreef met als titel: ”Het bedrog van Rome”. Zijn nieuwe boek heet: “In het oog van LUCIFER”. Het is een spannend boek, vol avonturen, met een schat aan informatie over de misdaden van de Katholieke kerk, over de Jezuïeten en over pedofilie. Heel actueel.

Verder is er een brochure uitgekomen met als titel: “DE CORONACOUP”. Het grootste plan van ontkerstening en ‘groen’ totalitarisme in de geschiedenis is een publicatie van de campagne Cultuur onder Vuur. Deze campagne stelt zich ten doel de Nederlandse cultuur en christelijke tradities te verdedigen, tegen de politieke correctheid, klimaatideologie en islamisering. Uitgegeven door Cultuur onder Vuur. Met een voorwoord van Hugo Bos Campagneleider Cultuur onder Vuur. Zie: www.cultuurondervuur.nl.

Nieuwe maatregelen. De zoveelste persconferentie. We konden erop wachten. Vanaf zondag: mondkapje en 1,5 meter weer terug. Een avond lock-down van 3 weken. Scholen onder strenge voorwaarden open. Er kunnen minder mensen naar horeca, theater, bioscoop en doorstroomlocaties zoals beurzen. Opm. En natuurlijk wordt er weer  gezegd dat de maatregelen beter nageleefd moeten worden. Nog beter zou zijn om de maatregelen helemaal af te schaffen, maar dat zal helaas nog wel enige tijd op zich laten wachten.

27 november. De telegraaf. Staat weer vol met “corona-artikelen.” Zoals: Doorstroming ziekenhuizen stokt. Herstelde patiënten houden bedden bezet. Veel ziekenhuizen worstelen met herstelde (corona) patiënten die er niet langer hoeven te liggen, maar niet ontslagen kunnen worden vanwege krapte in de verpleeg- en thuiszorg. De tehuizen zitten vol en er zijn veel zieke wijkverpleegkundigen. Mantelzorgers kunnen een belangrijke rol spelen om dit probleem te verkleinen, stellen ziekenhuizen. “Neem je vader of moeder in huis, daarmee hebben wij meer capaciteit”. Opm. Opmerkelijk hoe op deze manier de fouten van de overheid en met name VWS om de capaciteit van ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorg op orde te brengen en voldoende verpleegkundigen te werven en op te leiden, op de burgers wordt afgewenteld.

Er is een nieuw virus opgedoken in Zuidelijk Afrika. We konden er op wachten. En nieuwe virussen zijn natuurlijk altijd gevaarlijker dan hun voorgangers en daar moeten natuurlijk ook weer nieuwe ‘vaccins’ voor ontwikkeld worden. “Schiphol – Van de 600 mensen in de twee KLM-vliegtuigen die vrijdag terugkeerden uit Zuid-Afrika zijn 61 mensen positief getest op het coronavirus. Het is nog niet bekend of zij besmet zijn met de nieuwe Omicron-variant, dit wordt nog onderzocht. De besmette personen worden ondergebracht in een bewaakt isolatiehotel op of in de buurt van Schiphol.

En in de zaterdagkrant van de NRC worden deze verhalen nog eens extra aangescherpt. Enkele krantenkoppen: “De crisis wordt steeds politieker. Terwijl de verdeeldheid groeit binnen het kabinet, OMT en de Kamer, neemt de steun voor het beleid af en loopt de zorg verder vast.” En: Coronarellen. ‘Je besluit: Vanaf nu schiet ik gericht’. Drie politieagenten vertellen over de recente rellen in Rotterdam. “Een ongekende aanval”. Verder: ‘Nieuwe virusvariant is ‘ongekend en verontrustend’. In Zuid-Afrika is een coronavariant ontdekt met meer dan dertig mutaties. Deze omikron variant lijkt zich razendsnel te verspreiden.’ En: ‘Omikronvariant’. “Wij worden gestraft voor ons speurwerk”. Wetenschappers in Zuid-Afrika steken veel energie in de identificatie van nieuwe coronavarianten”. En verder: ‘Nu blijkt hoe ernstig Den Haag dit jaar het landsbestuur heeft verwaarloosd. Lichtzinnigheid bij personeelschef Rutte, een café-achtig debatklimaat, kortzichtigheid in de formatie, een demasqué van het land en zijn regering. Ofwel: hoe Den Haag in de coronacrisis het landsbestuur verwaarloosde.’ En: ‘Liever oma’s middeltje dan die vreemde chemicaliën. In delen van Duitsland is de vaccinatiegraad laag en zijn de Intensive Cares zwaar overbelast. Een oorzaak is de Duitse voorliefde voor alternatieve geneeskunde. Wij leren dingen, hoe zal ik het zeggen “kritisch te bevragen.” En een column van Rosanna Hertzberger met als titel: Een land van goedzakken moet je niet dwingen. Waarin wordt ingegaan op de uitzending van het televisie programma ‘Vaccinatie Vetes’ van PowNed. Een goed artikel met daarin de uitspraak: Het is nogal gevaarlijk om een minderheid te bestempelen als een te mijden bedreiging.’ En tot slot: ‘Code zwart toetst de staat van ons land. Code zwart gaat niet over wie er mag leven en wie niet, maar over het verdwijnende vermogen om naar elkaar te luisteren, aldus Emma Bruns.

GreenMedinfo. The science of natural healing. Daily newsletter. GreenMed Info has undergone complete cancelation on all social media platforms. Together we can overcome this censorship when you forward this email to 5 friends or family. Sayer Ji in Covid revealed. `Exposing lies & misinformation revealing the truth. Premiers November 30th. Watch and learn the truth. The buried research. The secret agendas. The incomprehensible profits. The real loss of life and health. The most thorough group of medical experts, scientists, researchers, and advocates have been gathered in one place for one purpose: To tell The Unfettered Truth.

De digitale Telegraaf: ‘Stronteigenwijze ongevaccineerden verantwoordelijk voor ziekenhuisprobleem’. Elke week bespreekt Paul Jansen, hoofdredacteur van De Telegraaf, wat hem bezighoudt in het nieuws. Met dit keer de discussie omtrent het nemen van het vaccin.

Opmerking. Misschien wordt het na deze uitspraak tijd om de andere kant van de zaak weer eens te belichten, want de hetze tegen niet-gevaccineerde personen begint zo langzamerhand absurde vormen aan te nemen.

Al eeuwenlang leven er op aarde buitengewoon machtige mensen. Mensen die mogenlijk worden bijgestaan door technologisch  hoogwaardige buitenaardse beschavingen, zoals de Anunnaki of de Reptilians en hun nakomelingen. Dat waren vroeger koningen, keizers, tsaren, farao’s, legerleiders. Later waren met name de religieuze leiders buitengewoon machtig. Daarna kwamen de Khazaren, de Khazaarse Joden. Gevolgd door invloedrijke Jezuïeten, hoge vrijmetselaars en machtige bankiers zoals de Rothschilds en later de Rockefellers. En machtige koningshuizen. Met nog weer later belangrijke politici, partij-secretarissen en presidenten. In deze tijd zijn het vooral de super machtige mensen, de schatrijke miljardairs, hoofden van grote media concerns, farmaceutische industrien, hoge militairen, banken, industriële complexen en oude adellijke families. In de laatste decennia ontstonden wereldwijd bijna onaantastbare supranationale organisaties als de VN, WHO, WTO, de Europse Commisie en het WEF. En verder is er de Communistische partij van China.

Mensen en organisaties die onder verschillende namen bekend staan, zoals de Illuminati, Club-El, de Cabal, en de Deep State. Met bizarre ceremonies en een strakke geheimhoudingsplicht. Het zijn er niet eens zo veel. Wereldwijd zijn het misschien maar tussen de 3.000 en 6.000 personen. Maar wel met miljoenen volgelingen, al weten velen van hen niet waar hun bazen precies mee bezig zijn

De Illuminati hebben in het verleden zeer ernstige misdrijven begaan. Oorlogen, revoluties, religieuze vervolgingen, bancaire crises, pedofilie, moordpartijen het is vreselijk wat ze allemaal op hun geweten hebben. Doel was altijd onrust te veroorzaken, beide partijen tegen elkaar uit te spelen en ze beiden te steunen, daar smakken geld aan te verdienen en zich daarna op te werpen als vredestichter. De laatste jaren kwam er een beetje de klad in hun optreden. Ze werden gezien, ze werden ‘herkend’. Op sociale media. Via het Internet, werd er over hen gesproken. Over hun talrijke misdaden, over hun verfoeilijke ceremoniën en hun pedofiele activiteiten. De ‘complottheorien’ vierden hoogtij. Het was door de Illuminati kennelijk niet voorzien dat het zo snel zou gebeuren. Dus moest er  krachtig ingegrepen worden: Met als gevolg het drama van 9/11, oftewel 11 september 2001, de verwoesting van de Twin Towers en WTC 7 in New York en het Pentagon in Washington. Met als gevolg: aanvaarding van de Patriot Act in Amerika, en wereldwijd: angst. Ook maakten zij nu hun doelen bekend. Heerschappij over de aarde, een aardse regering, een religie, een munt en verder moest de aardse bevolking teruggebracht worden van 7.7 miljard mensen naar 500 miljoen mensen. Ter wille van de duurzaamheid van de aarde. Het staat zelfs in steen gebeiteld op de Georgia Guidestones en werd onlangs nog eens openlijk bevestigd in The Great Reset van het World Economic Forum in Davos.

In 2019 werd het corona virus voor de dag gehaald. Iets wat al langer in de pen zat en wat zorgvuldig gepland was. Afkomstig uit China, dan zit de angst er gelijk al in. Heel besmettelijk. Veel sterfgevallen. Harde maatregelen volgden. Maar het is niet genoeg. Er moest een vaccin komen dat ons beschermt tegen het virus, het corona virus. Een virus dat overigens nooit is geisoleerd.

Vier grote farmaceutische industrien produceren binnen een jaar een coronavirus. Het zijn experimentele vaccins die nog niet officieel zijn goedgekeurd door de FDA, maar die tijdelijk, in noodsituaties, en de coronaepidemie is zo’n noodsituatie, gebruikt mochten worden. Overheden, medische adviesorganen, en de mainstream media bombardeerden ons dag in dag uit met adviezen om ons toch vooral te laten vaccineren. Niet voor de gezondheid, maar om weer aan het maatschappelijk leven deel te kunnen nemen. Uitgaan, reizen, festiviteiten, etc, etc. Maar helaas, de nieuwe vaccins blijken geen echte ‘vaccins’ te zijn. Ze geven ook maar voor beperkte tijd bescherming. En gevaccineerde mensen worden evengoed ziek en kunnen de ziekte zelfs verspreiden. Het zijn vloeistoffen vol levensgevaarlijke (nano) deeltjes, zoals grafeenoxide, iets wat door eminente wetenschappers wereldwijd keer op keer is aangetoond. Maar overheden zwijgen erover en liegen. En de media kijken weg. Juridische acties hebben weinig zin, ook de rechtelijke macht is ‘besmet’. Het zijn de ‘mRNA vaccins’ die ons immuunsysteem aantasten, die ons DNA kunnen veranderen, die hartklachten en longziekten veroorzaken, die miskramen oproepen en die talloze slachtoffers maken. Dit wordt uit de media weggehouden en de familie van de slachtoffers durft er niet openlijk voor uit te komen. Alleen in kleine kring wordt het besproken. Er wordt naar hartelust  met cijfers gegoocheld en er wordt stevig gelogen door politici en medische adviesorganen. Alternatieve medicijnen als Ivermectine en hydroxychloroquine, die in landen als India met succes worden toegepast, mogen hier, op straffe van hoge boeten, niet door artsen worden voorgeschreven.

Het stinkt aan alle kanten. En de stank verspreidt zich. Wat te doen? Wel, men kon er op wachten. Nieuwe, gevaarlijke virusvarianten verschijnen zoals de Delta variant en de Omikron variant. En natuurlijk moet er een zondebok zijn. Dat zijn de niet-gevaccineerde personen, die dragen de schuld van overvolle IC’s in ziekenhuizen en een overbelaste nazorg. En dat terwijl de ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerde personen.

Ziedaar het lot van de gezonde “stronteigenwijze ongevaccineerden!” Ik zie het als een geuzennaam.

Wat nu, hoe nu verder? Na eerst de economische, sociale en maatschappelijke structuur van de samenleving kapot gemaakt te hebben en in brede groepen van de samenleving angst gezaaid te hebben, is de meerderheid van de burgers moedeloos verworden tot slaafse, gehoorzame onderdanen. Maar de vraag blijft: hoe nu verder? Wel, dat plaatje ziet er als volgt uit: bestempel de ongevaccineerden als boosdoeners, voer een serie derde of boosterprikken uit en ga over op het 2G systeem.

Dat wil zeggen alleen mensen die gevaccineerd zijn en een coronabewijs hebben, en mensen die hersteld zijn van corona, hebben toegang tot maatschappelijke activiteiten. Mensen die niet gevaccineerd zijn, wordt op deze wijze de mogelijkheid onthouden om zich te laten testen en aan het maatschappelijk verkeer deel te nemen. Mensen die geen enkel gevaar voor de volksgezondheid opleveren, maar wel een gevaar voor de Elite zijn. Zij worden, willens en wetens,  hardhandig uit de samenleving geweerd. Terwijl recent gebleken is dat gevaccineerde mensen opnieuw corona kunnen krijgen en die ziekte zelfs kunnen verspreiden. Maar dat maakt niet uit, met hun coronapas kunnen ze evengoed, ongehinderd aan het maatschappelijk verkeer deelnemen.

Het is ronduit misdadig. Geen wonder dat er nu al van tribunalen wordt gesproken.

28 november. En weer komt de vraag op: “kan het nog erger?’ En het antwoord is, helaas, telkens weer: “Ja dat kan.” Met vaccinaties van kinderen en zwangere vrouwen, met de boosterprik, met nieuwe gevaarlijke varianten en met zwaardere lock-downs. Met foute politici en corrupte, medische adviesorganen. Met nieuwe, niet geteste pillen van de big Pharma’s en met nog strengere maatregelen. Met dichtslibbende ziekenhuizen (code zwart). Met toenemende censuur en met de bij voortduring, wegkijkende media.

28 november, Digitale Telegraaf. Dit weten we over nieuwe omicronvariant: van ‘vreselijk stekelprofiel’ tot ‘zes keer besmettelijker dan deltavariant.’ De B.1.1.529-variant heeft opvallend veel mutaties in vergelijking met de oorspronkelijke coronavariant uit Wuhan. Vanwege de vele, potentieel gevaarlijke, mutaties spreekt de Britse viroloog Tom Peacock van het Imperial collage van een ‘vreselijk stekelprofiel” dat “heel, heel sterk in de gaten gehouden moet worden.” Opm. We weten nog bijna niets van dit nieuwe virus, maar dat doet er niet toe, de angst wordt er nu al stevig ingejast.

En de angst wordt er nog dieper ingebrand door het volgende artikel: Dobbelen om de dood bij triage (beoordeling van de situatie van de patiënt): wie krijgt plek op de ic en wie niet.

Er is ook mooi nieuws, of is dat maar schijn? Rutte weigert zich te keren tegen ongevaccineerden in de samenleving. Hij vreest dat een te harde aanpak die mensen tegen de haren instrijkt en daardoor juist averechts uitpakt. Zijn coronapartner minister Hugo de Jonge spreekt zich juist wel uit, en fel tegen ongevaccineerden. De premier vreest het land met een te harde aanpak verder te polariseren. Opm. Wat mooi gesproken. Maar aan het eind van het artikel zegt hij wel, over die harde aanpak van Hugo de Jonge: “Maar we denken er wel hetzelfde over.” Typisch Rutte.

28 november, digitale NRC. Al die nieuwe virusremmers zullen de pandemie niet stoppen. Farmaceutische bedrijven presenteren het ene na het andere medicijn tegen Covid-19. Zijn de middelen kansrijk? “Eerst komt de preventie met het vaccin.” Door Sander Voormolen. Pfizer meldde begin november succes met virusremmer ritonavir. AstraZeneca rapporteerde vorige week een soortgelijk resultaat met een cocktail van twee monoklonale antistoffen. GlaxoSmithKline vroeg vorige week in Europa markttoelating aan voor sotrovimab. En vorige week bracht de Europese medicijnautoriteit EMA versneld advies uit over de nieuwe virusremmer molnupiravir van Merck/MSD.

Opm. Wat is er aan de hand? Moeten de farmaceutische industrien , naast de ‘vaccins’ en boosterprikken, weer nieuwe producten ontwikkelen en op de markt brengen om hun schandalig hoge megawinsten op peil te houden? Of is dit soms een industrieel alternatief voor de alternatieve medicijnen, die goed blijken te werken?

28 november. Café Weltschmerz. De wekelijkse nieuwsbrief. Slachtoffer van ritueel misbruik: “Geef ons onafhankelijk onderzoek!” In oktober 2020 nam de Tweede Kamer unaniem een motie aan, waarin een onderzoek werd gelast naar de aard en de omvang van georganiseerd sadistisch misbruik van kinderen in Nederland. Dit naar aanleiding van de uitzending ‘Glasscherven en duistere rituelen’ van het radioprogramma Argos in juni van dat jaar. Het Ministerie van Justitie beloofde een onderzoek in te stellen. Het ministerie kwam daarop meteen met de eis dat de onderzoekscommissie zal worden samengesteld onder het toeziend oog van het ministerie. Bovendien zou de uitkomst van het onderzoek eerst met het ministerie gedeeld moeten worden, voordat het naar buiten gebracht wordt. Dat klinkt wellicht redelijk en zorgvuldig, maar schijn bedriegt. Gideon van Meijeren legde 10 oktober jl. bij Café Weltschmerz uit waarom deze onderzoekscommissie niet als onafhankelijk kan worden beschouwd. Slachtoffers noemen namelijk niet zelden hooggeplaatste ambtenaren van het Ministerie van Justitie als daders van het misbruik.

En verder een video, een entre-nous tussen Viruswaarheid-frontman Willem Engel en schrijver en softwareontwikkelaar Patrick Savalle, over de (on-)wetenschappelijke fundatie omtrent het coronavirus. Met een overzicht van de wetenschap van de pandemie. Daarbij wordt teruggeblikt op de ruim 1,5 jaar dat het coronavirus vrijwel ieder maatschappelijk narratief gedomineerd heeft. Daarnaast wordt de wetenschappelijke fundering omtrent het coronavirus nader ontleed. Hoeveel van het overheidsbeleid is nu werkelijk hard te maken middels onweerlegbaar wetenschappelijk bewijs? Ziehier hun verhaal.

 

Beginnend bij het ziektebeeld van COVID-19, de epidemiologische modellen die ons om de oren vlogen sinds het virus wereldkundig werd gemaakt als zijnde een pandemie, alsook de validiteit van de PCR-test, nemen Engel en Savalle je mee op safari door de dicht vertakte jungle die corona heet.

Dat betekent dat de R-factor, het reproductiegetal, alsook andere statistische variabelen niet onbesproken blijven. Maar ook het fenomeen oversterfte, de Z-factoren en NPI’s als Lock downs, mondkapjes en de (on-)wetenschappelijkheid van de 1,5 meter passeren de revue.

En aansluitend, de significantie van aerosolen, de werking van middelen als ivermectine en hydroxychloroquine, en natuurlijk de gen-technologische preparaten die als hét panacee ingezet worden in de “strijd tegen het virus”, namelijk de “vaccins”: het ganse corona-ABC komt voorbij. Kijken dus.

26 november. Een email van B.Izar, schrijver van het boek “De macht van de onzichtbare bankiers”, aan al zijn vrienden, kennissen en email contacten. Met als boodschap: “Wij vechten voor de 67% tot dat zij voor zichzelf kunnen vechten.” Met een speech van Robert Kennedy Jr., gehouden op 13 november in Milaan, Italië.

Het is altijd de moeite waard om te horen wat deze  prominente tegenstander van het beleid van de regering, medische adviesorganen en van de Big Farma’s te zeggen heeft. Robert Kennedy Jr. is advocaat, jurist, publicist, schrijver van twee boeken en bekend voorvechter van de gezondheid van kinderen in Amerika en in de rest van de wereld. Hij tekende al jaren geleden bezwaar aan tegen de traditionele vaccins van de farmaceuten, die ook niet veilig waren en die voor veel bijwerkingen zorgden. Een man van aanzien, een man van statuur en ook een man van het eerste uur. Hij sprak op 29 augustus in Berlijn voor meer dan een miljoen razend enthousiaste mensen! Dit keer heeft het over het feit dat de Amerikaanse overheid in een periode van nog geen twintig maanden de meest belangrijke burgerrechten van de Amerikanen heeft afgenomen. En dat dit niet alleen een Amerikaans probleem is, maar een wereldwijd probleem. Dat de green pass een coup d’etat is, een staatsgreep. Een pas waarop al uw privacygegevens vermeld staan. Als het werkelijk om de gezondheid gaat, waarom wordt deze green pass, onze coronapas, dan niet uitgegeven door het ministerie van volksgezondheid? De green pass kan nu gebruikt worden: “to control every aspect of your life” van reizen tot financiën. De green pass dient om u ertoe te bewegen u te laten vaccineren. Het werkt op angst. En de vaccins zijn allesbehalve veilig. Het gaat niet om gezondheid, maar om de macht. De CIA is betrokken geweest bij talloze pandemie simulaties. De laatste, Event 201, werd gehouden in oktober 2019. Daarbij werd ook ontdekt dat wanneer iemand met autoriteit de mensen opdraagt om iets te doen wat tegen hun waarden ingaat, 67% van de mensen hen zal gehoorzamen. En hij besluit met de oproep: Wees de 33% die weerstand blijft bieden. Luister alstublieft naar wat deze man te zeggen heeft .

 29 november. WanttoKnow. Het begint met een prachtig artikel geschreven door Astrologe Manuela van der Knaap: ‘De magische overwinning van het Hart’..!

Het gaat over de veranderingen die er in ons hart, in onze binnenwereld, plaats zullen vinden, zowel na de maansverduistering op 21 november, als na de Zonsverduistering die op 4 december boven Antarctica plaats zal vinden. Over bewustwording en over de belangrijke ontwikkelingen die er nu, en vooral in 2022 plaats zullen vinden. Lees dit artikel!

En verder een artikel van de parapsycholoog Peter Viskil met als titel “Het Coronavaccinatiebeleid”. Geschreven in niet mis te verstane bewoordingen. Ik geef hier integraal zijn inleiding weer: ‘Alsof we weer in de Middeleeuwen leven. Aartsbisschop Rutte en kardinaal de Jonge zwaaien de scepter over de Lage Landen. Zij zullen deze duivelse ziekte met bekeringen bestrijden en hebben trouw gezworen aan de wetenschap alsof het God is, de enige die ons kan helpen. Iedereen moet bekeerd worden en niemand zal er aan ontkomen. De priesters van de NOS verspreiden propaganda, er wordt angst en tweedeling gezaaid. Gij zult zich laten bekeren of anders komt de Dood! Heidenen en ketters belanden op de brandstapel.

 

Maar gedwee als witte schapen laat het volk het zelf gebeuren, bang om het zwarte schaap te worden, bang om buiten gesloten te worden. Want wat is er buiten de kudde? Maar voordat je je uit angst of gehoorzaamheid laat bekeren tot gevaccineerde, moet je weten dat je met een vaccinatie ook het vertrouwen in je eigen immuunsysteem opzegt. Voor je het weet heb je voor elke ziekte die zich aandient telkens een ander vaccin nodig. Je maakt jezelf afhankelijk van de reguliere geneeskunde en de miljarden verslindende farmaceutische industrie. 

En ook een artikel van Harriet Algra, getiteld” “Een Nieuwe Aarde” is de moeite waard. Wat mij daar vooral in aanspreekt is haar uitspraak dat wij niet alleen zijn, maar dat de Hele Melkweg erbij betrokken is om ons te steunen en dat wij mensen opgebouwd zijn uit het DNA van 22 superrassen die hier al honderdduizend jaren aanwezig zijn en zich met de oorspronkelijke mens hebben gekruist. Hieruit werden nieuwe mensen geboren en die mensen zijn wij.’ Mooi om te zien hoe steeds meer verhalen uit mijn boek: ‘Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’ als het ware ‘bewaarheid’ worden.

En als laatste een artikel waarin BAYER-directeur Stefan Oelrich stelt: “Het ‘vaccin’ is geen vaccin.”  Tijdens een grote conferentie van de World Health Summit in Berlijn op 24 oktober verklaart hij dat de corona mRNA-vaccins een voorbeeld zijn van cellulaire gentherapie. En dat de fabrikant het publiek bewust heeft misleid.

29 november, Telegraaf. Met wederom alleen de krantenkoppen, zodat u zelf het artikel kan lezen. “WHO waarschuwt: Omikronvariant vormt een groot wereldwijd risico. Uitbraken van de nieuwe variant kunnen grote gevolgen hebben.” En ook: “Waarom lukt het maar niet ic-capaciteit te vergroten? De Nederlandse ic’s piepen en kraken, code zwart dreigt opnieuw, maar het lijkt al anderhalf jaar niet te lukken om de broodnodige capaciteit op de afdeling ‘leven en dood’ in de vaderlandse ziekenhuizen te vergroten. Armand Girbes, hoogleraar intensive  care-geneeskunde aan het Amsterdamse UMC, zucht maar eens. “We hadden veel kunnen doen, als we anderhalf jaar geleden meer actie hadden ondernomen” zegt hij gedecideerd, “De ic-capaciteit was al heel lang krap in Nederland. Covid heeft ervoor gezorgd dat het zichtbaar is geworden. Het was een katalysator.” En tot slot: “Zeldzame ontsteking door corona kan leiden tot doodgeboortes” Bij zwangere vrouwen met een coronabesmetting kan het virus in uitzonderlijke gevallen de ongeboren baby in gevaar brengen in de tweede helft van de zwangerschap. Sinds juli dit jaar zijn minstens dertien doodgeboortes in Nederland te wijten aan een door coronavirus beschadigde placenta.” Opm. Heel langzaam komen nu, stukje bij beetje, de ernstige bijwerkingen en sterfgevallen veroorzaakt door het corona ‘virus’ naar buiten. Gewoon omdat de aantallen te groot werden en men het domweg niet meer geheim kon houden. De werkelijke aantal zullen waarschijnlijk nog vele malen hoger zijn. En het advies van Hugo de Jonge om niet alleen kinderen, maar ook kleine kinderen en erger nog zwangere vouwen met het ‘vaccin’ in te enten, heb ik nooit begrepen.

30 november. De digitale Telegraaf. Alleen de koppen; RIVM: Omicronvariant was al een week eerder in Nederland. Enige land dat nu ook van gevaccineerde reizigers testbewijs eist. En: Nieuwe reisbeperkingen dreigen: Portugal dwarsboomt eenduidige EU-regels. Opm. En zo gek is dat niet, nu immers gebleken is dat gevaccineerde mensen toch weer corona kunnen krijgen en het zelfs aan anderen kunnen overdragen. Verder: Regels rond afzondering en isolatie vragen veel discipline. Bij quarantaine zelfs de hond niet uitlaten. En: een premium artikel: Zo streng zijn de quarantaineregels in andere landen. Van gesloten grenzen tot celstraffen. En: Zorgen op middelbare school: ‘17(!) docenten ziek.’ En: Russen rijp gemaakt voor harde maatregelen tegen ongevaccineerden. En: Wouter de Winter. “Communicatie kabinet over corona is failliet.’ En weer een premium artikel: Puzzelen met patiënten: volle ziekenhuizen op zoek naar lege bedden. En nogmaals: ‘Stronteigenwijze ongevaccineerden verantwoordelijk voor ziekenhuisprobleem.’ Opm. Hoe ze daarvoor verantwoordelijk zijn wordt wederom niet uitgelegd. Misschien baseert men het op de reeds eerder genoemde leugen waarin beweerd werd dat de IC’s voor 90% vol liggen met ongevaccineerde patiënten. Opm. Quod non! Oftewel: wat niet waar is. Verder: Hoopvolle berichten over minder ziekmakend omicron ‘voorbarig’, waarschuwt expert: ‘We hebben een serieus probleem.’ En: Waarom lukt het maar niet de ic-capaciteit te vergroten? En: Woede om corona-omroeper: In Eindhoven wordt ieder kwartier op last van de gemeente, via luidsprekers geattendeerd op de corona maatregelen. ‘Het lijkt wel een heropvoedingskamp.’ En: Kuipers: ‘Hoeven ons niet aan te passen voor omicron-variant.’ En weer een premium artikel: Dit doet KLM om omicron-variant buiten de deur te houden. En: Irritatie bij De Jonge na vraag over uitspraak Gommers. En nog een premium artikel: Dit is een koekje van eigen deeg voor Thierry Baudet. En weer een premium artikel: Paniek om omicron-variant: dit doet de olieprijs. En weer een premium artikel: ‘Spanningen tussen stewardessen KLM om vaccinatie’. En weer een ander premium artikel: Politiek schuift pijnlijke coronakeuzes voor zich uit.’ Opm. En dan heb ik hier nog niet eens alle artikelen over corona de revue laten passeren. Maar wel duidelijk dat we zelfs door de grootste en meest onafhankelijke krant van Nederland massaal en hardgrondig de corona-beerput in gezogen worden.

30 november. Digitale NRC. Hier wordt het allemaal nog een klapje erger. Ook hier weer, in de kwaliteitskrant van Nederland, een aantal tendentieuze artikelen. Maar het meest opvallend zijn toch wel de uitgebreide rapportages over de corona. Met cijfers, grafieken en kaarten. Over de volgende onderwerpen: ‘Zo is het coronavirus nu verspreid over Nederland. Dashboard virusverspreiding. Het dagelijks aantal gemelde positieve coronatests loopt flink op, in het ziekenhuis is het aantal opnames sterk gestegen. NRC houdt regelmatig de laatste cijfers bij. En: Positieve tests, overledenen en ziekenhuisopnames. De situatie vanaf 1 januari 2021. Door naar de afzonderlijke leeftijdsgroepen te kijken, wordt duidelijk in welke groepen meer positieve tests voorkomen. Die aantallen nemen nu bij alle groepen toe. En: Positieve tests en overledenen. Twee prachtige grafieken. Opm. Maar zijn de PCR tests wel betrouwbaar en kloppen de cijfers wel?

En: Ziekenhuisopnames. Op de IC en op reguliere afdelingen, en per leeftijdsgroep. Met weer twee mooie grafieken. En verder: Aantal Covid-19-patienten in het ziekenhuis. 2021 vergeleken met 2020. Opm. Ook met een mooie grafiek, maar zijn het wel allemaal patiënten die alleen aan Covid zijn overleden, of was er sprake van onderliggende ziektes, stress, eenzaamheid, ouderdom, etc. Verder; Percentage positieve tests. Met weer een mooi plaatje en grafiek. En als toelichting: Bron: RIVM. Voorts; Nieuwe opnames. Het aantal nieuwe opnames is een maat voor het risiconiveau. Dat is voor IC-opnames (boven 25 per dag) en ziekenhuisopnames ernstig (boven 100 per dag). Met twee prachtige grafieken. Verder: De situatie in verpleeghuizen. Aantal verpleeghuizen met besmette inwoners. Met een grafiek die loopt tot 1 september, en die daarna, gestippeld, sterk stijgt. Opm. Op zich hoeft dit geen verbazing te wekken. Immers de verpleeghuizen liggen vol met oudere en kwetsbare mensen, die verder ook nog, minstens tweemaal ‘gevaccineerd’ zijn. Opm. En ‘gevaccineerd zijn’ met de ‘vaccins’ van dit jaar, is voor mij hetzelfde als ‘besmet’ of ‘geïnfecteerd’ zijn. Met vaccins’ vol gifstoffen als grafeenoxide, DNA materiaal en gevaarlijke nano-deeltjes. Dan: Hoe is de verspreiding over Nederland? Met twee mooie kaarten waarin de gemeenten in verschillende kleuren zijn weergegeven. En: Zo verspreidde de uitbraak zich over Nederland. Positieve tests Covid-19 per gemeente per 100.000 inwoners. Met een hele serie niet al te duidelijke plaatjes en grafieken. En tot slot: Veiligheidsrisico’s. Met een kaartje met positieve tests per week per 100.000 inwoners. Helemaal zwart en aantal ziekenhuisopnames per week per miljoen inwoners. Bijna helemaal zwart. Heel indrukwekkend.

En het is een prima strategie om met mooie kaarten, grafieken en tabellen de indruk te wekken dat men hier zeer zorgvuldig te werk is gegaan en dat de uitkomsten buitengewoon betrouwbaar zijn. Maar hoe betrouwbaar zijn de getallen, de kaarten en de grafieken eigenlijk? Daar heeft Maurice de Hond  zich regelmatig kritisch over uitgelaten. Het RIVM lijkt heel zorgvuldig te werk gegaan te zijn, maar wat te denken van het feit dat het RIVM nog nimmer wetenschappelijk heeft kunnen bewijzen dat de oorspronkelijke, gewone vaccins en dat geldt zeker deze voor de latere onechte vaccins, veilig en betrouwbaar zijn. En waarom weet men, zogenaamd, ook niet hoeveel van de corona-patiënten in ziekenhuizen wel of gevaccineerd zijn. En hoeveel ernstige bijwerkingen en sterfgevallen er al zijn opgetreden als gevolg van de mRNA injecties en wat de gevolgen op de lange termijn zijn. En waarom een boosterprik eigenlijk nodig is. Het kan de zaak alleen maar verergeren. En waarom niet gevaccineerde mensen en gevaar voor de samenleving zouden zijn En wat de invloed van vervuiling in de lucht en 5G straling is op mensen die ‘gevaccineerd’ zijn. Dat zijn de vragen waar  weldenkende mensen mee worstelen. Geef daar eens antwoord op!

Dan volgt er nog een artikel over Corona in Europa: hoe grijpt het virus om zich heen? Waarin de centrale boodschap lijkt te zijn dat wij in Nederland behoorlijk achter lopen bij andere landen in Europa en dat we die achterstand, in injecteren, snel moeten inhalen!

1 december, Digitale Telegraaf. Een laatste bericht dat ik nog moet meenemen, omdat het belangrijk is. En aangeeft welke richting wij op dreigen te gaan: ‘Eerste Kamer akkoord met coronabewijs voor toegang niet-essentiële winkels. De Eerste kamer steunt de mogelijkheid om het coronatoegangsbewijs in te kunnen zetten in niet-essentiële winkels en niet-essentiële dienstverlening. Bezoekers van kleding- en meubelwinkels, maar ook van kappers en pretparken zouden dan hun QR-code moeten laten zien.’ Opm. Dat is de opmaat voor een verplichte QR-code in alle winkels. Ook in essentiële winkels ,zoals supermarkten. Waarbij zelfs niet gesproken wordt over de mogelijkheid om je als niet-gevaccineerde te laten testen. Uitsluiting van een belangrijk deel van de Nederlandse bevolking. Maatschappelijke ontwrichting. Discriminatie. Met als gevolg burgerlijke ongehoorzaamheid, vervalsingen, demonstraties, rellen of erger. Tenzij op tijd blijkt dat gevaccineerde mensen wel degelijk corona kunnen krijgen, ernstig ziek kunnen worden en zelfs kunnen overlijden en bovendien dat zij het virus kunnen verspreiden.

En als u toch de krant voor u heeft, lees dan ook even de column van Leon de Winter! Altijd de moeite waard.

Dan nog twee foto’s, foto’s die twee uiteenlopende beelden laten zien. Allereerst een foto van demonstrerende politieagenten van “Politie voor Vrijheid”. Een prachtig plaatje.

En daarna, de andere kant van de medaille, een uitspraak van onze geachte minister van VWS, Hugo De Jonge. 

 

 

Slot. Dit is de laatste keer dat ik het corona nieuws in mijn “Dagboek van een misdrijf tegen de mensheid” heb bijgehouden en dat het gepubliceerd zal publiceren op Facebook en op mijn website.

Het wordt mij gewoon te veel, fysiek en mentaal. Als je deze ellende elke dag opnieuw leest en tot je neemt, word je er niet goed van. Bovendien zijn er nu, gelukkig, ruim voldoende schrijvers, YouTubes, presentaties, commentatoren, blogs, websites, interviews, bladen, magazines, nieuwsbrieven en wat dies meer zij, waar u de gewenste informatie kunt vinden. Ze zijn hiervoor regelmatig genoemd. Er bestaan op dit moment twee verschillende invalshoeken. Allereerst het nieuws gebracht door de Main Stream Media en vervolgens het nieuws gebracht door de Alternatieve Media. Onderstaand zijn beide invalshoeken kort beschreven.

Het nieuws, dat wil zeggen het nieuws in de Main Stream Media, gaat over het coronavirus en al zijn varianten, over de ‘vaccinatie graad’ in alle landen van de wereld, uitgesplitst per leeftijd categorie, over de noodzakelijke boosterprikken, over vollopende ziekenhuizen en over de uitputting bij het zorgpersoneel. En verder over het warrige beleid en de vele maatregelen van de overheid. Over de medisch onwettige handelingen, de leugens en de halve waarheden. Over de politieke discussies. De economische, sociale en maatschappelijke structuren die kapot gemaakt worden. Maar nergens een kritisch geluid over het ‘vaccin’ zelf, nergens oprecht medeleven met de slachtoffers en nergens wordt vermeld dat het ‘voor onze gezondheid’ is. De ene ramp na de andere ramp wordt opgevoerd. Het is een voortdurende, nimmer aflatende angstzaaierij. De ministers, de medische adviescolleges, de media, ze zuigen alle vreugde uit het leven weg en jagen angst aan.

Aan de andere kant schieten de alternatieve media als paddenstoelen uit de grond. Websites, video’s, interviews, YouTubes, nieuwsbrieven, blogs, bladen, boeken en magazines. Grote demonstraties, juridische procedures, pijnlijke onthullingen, privacy schendingen. Censuur, gegoochel met cijfers, onderzoeken van honderden eminente wetenschappers die volkomen genegeerd worden. Klokkenluiders. Tweede Kamerleden die zeggen waar het op staat en weggehoond worden. Collectiviteiten van artsen en journalisten die in het geweer komen, de gruwelijke doelstellingen van de Great Reset die aan het licht komen. Dramatische verhalen van verpleegkundigen en begrafenisondernemers, van familie, buren en kennissen, het kan niet op. Allemaal geloofwaardige verhalen die volkomen genegeerd worden of tot complottheorie verklaard worden. Mensen die ontslagen worden. En tot slot die rücksichtslose hetze tegen mensen die zich niet willen laten vaccineren. Terwijl dat, over een aantal jaren, juist de mensen zijn die hun nog levende medemensen er weer bovenop moeten helpen.

Het is mooi geweest. Ik ga nu beginnen aan mijn twaalfde boek, getiteld: “Jamie in het Universum.” 

f

 

.

0
Kerstgroet en Nieuwjaarswens vanuit Friesland, van...
Dagboek van een aanslag op de mensheid van 1 – 13 ...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Sunday, 14 July 2024

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top