Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!

Nieuwsbrief oktober 2023

SpiritopOmahabeach

Beste mensen, het is alweer enige tijd geleden dat dat ik u met enige regelmaat op de hoogte hield van het wel en wee van mijn persoon en van de mooie avonturen die ik beleefde.

Maar mijn terugkeer uit Frankrijk in 2016 werden de eerste jaren besteed aan een grondige renovatie van mijn bijzondere grutterswinkeltje in Exmorra, een rijksmonument uit 1732. Met forse tegenwerking van een aantal ambtenaren van de gemeente Sudwest-Fryzslan, maar gelukkig waren er ook goede ambtenaren. Evengoed heeft de renovatie van mijn pand, bestaande uit een voormalig grutterswinkeltje, een voormalig Lagere Schooltje en een wat moderner huisje mij meer dan 100.000 euro gekost!

Na een paar jaar ‘rust’ in 2017 en 2018‘ voelde ik dat er een enorme dreiging in de lucht hing. Ik heb gepraat met mensen, boeken gelezen, websites bezocht en ik kreeg heel veel aanwijzingen uit de Spirit World, van wat ik de Grote Roerganger noem. Dat resulteerde in drie boeken. Het eerste verscheen in september 2019 en was getiteld ‘Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’. Dat werd een groot succes. In de periode 2020-2023 is de aarde enige tijd op slot gegaan. Een vreselijke periode. Daarover schreef ik het boek: Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde’, over 9/11, Corona, The Great Reset, het klimaat, 5G, het WEF en de WHO. Een overzicht van de onvoorstelbare kwaadaardigheden die ons toen ten deel vielen. Dat kwam ut begin 2023. Maar er was ook behoefte aan hoop. Dus schreef ik een derde boek me als titel: Van Anunnaki en andere Goden, over de Spirit World, UFO’s, ORB’s en Aliens. Dat kwam iets later in 2023 uit.

  1. Er even uit.

Na jaren in Exmorra doorgebracht te hebben en drie boeken geschreven te hebben, moest ik er even uit. Een frisse neus halen, gewoon even weg. Nu was Zuid-Frankrijk wat te ver, dus koos ik voor het mooie Bretagne. Het land van vriendelijke mensen, prachtige natuur, bijzondere steencirkels, magische kerken en dat alles doorsnede door rivieren en meren en omgeven door de zee. Ik was er al een paar keer geweest, maar het land trok aan me. Probleem was Spirit, want steeds minder hotels en B&B’s waren genegen huisdieren op te nemen. Gelukkig trof ik enkele B&B’s waar Sprit wel terecht kon en dat waren dan ook prima plaatsen.

  1. 30 september t/m 7 oktober

Mijn idee was altijd om in de weekends te rijden. Zeker in Frankrijk want dan is er minder vrachtverkeer. Ik besloot de heenreis in twee etappen te doen en ik nam de kortste weg. Via Breda, Antwerpen, Gent, Lille. Maar dat was een kleine vergissing. Want voor Antwerpen stond een gigantische file. Ik heb 2,5 uur stapvoets naar Antwerpen gereden, waar de rondweg om die stad grondig gerenoveerd werd. En ik heb de grootste bewondering gekregen voor mijn hond Spirit die al die tijd, in de zon, en zonder uitgelaten te worden rustig in de achterbak is blijven liggen.

Continue reading
0
  430 Hits

2 Inspirerende nieuwe boeken van Jaap..!

jaap-rameijer1

 

In de jaren 2018 en 2019 heb ik een boek geschreven met als titel: Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf. Eerste druk 2019, tweede druk 2020 en derde druk 2021. Het klinkt misschien vreemd maar de Orbs, die bijzondere lichtbollen, hebben mij ertoe gebracht om dat boek te schrijven. Hoe weet ik niet, maar het is wel zo. Ik heb gedurende de jaren dat ik in Zuid-Frankrijk woonde, in het magische plaatsje Rennes- le-Chateau veel contact met Orbs gehad. Ik heb duizenden foto’s gemaakt, vaak hele bijzondere foto’s en heb er twee boeken over geschreven.

 

 

Continue reading
0
  412 Hits

​Speciale aanbieding! Mijn boek 'Maria Magdalena in Frankrijk'

MMinFrankrijk

Ik bied het boek 'Maria Magdalena in Frankrijk' aan voor 10,- euro. Op te halen bij mij thuis in Friesland, Dorpsstraat 54, 8759LE in Exmorra. Tel: 0515-856564Ik kan het ook opsturen maar dan komen daar de verzendkosten van 5,- euro bij. Over te maken op rekening: NL07ABNA0587736917 ten name van mr.drs. J.W. Rameijergaarne met naam en adres waar ik...

Continue reading
0
  626 Hits

Nu beschikbaar: 'Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde'

Rameijer_Van-Illuminati-en-de-Nieuwe-Wereld-Orde_SocialeMediaPost

Eindelijk is het zo ver en heb ik mijn boek 2,'Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde, over 9/11, Corona,vaccins, The Great Reset, het klimaat, 5G, het WEF en de WHO'  binnen gekregen. Het is beschikbaar op o.a Bol.comde betere boekhandel en uitgeverij Aspekt. Gaat vergezeld van een prima persmap.

Het is een vervolg op het boek 'Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf'  en gaat vergezeld van een prima, opgesteld door uitgeverij Aspekt in Soesterberg.

Over enige tijd zal dit boek gevolgd worden door boek 3 'Van Anunnaki en andere goden, over de Spirit World, UFO's, Orbs en Aliens'.

Dan heb ik een mooie trilogie geschreven..

Continue reading
0
  887 Hits

The Truemanshow #82 - Interview Jaap 

YouTube-thumbnail-82-1-a49cbbc0

Op deze bijzondere dag, de feestdag van Maria Magdalena is mijn interview met Jorn Luka verschenen. Opgenomen in mijn grutterswinkeltje in Exmorra.

Ik ben erg 'happy' met dit interview en vind dat Jorn een geweldige interviewer is.

Het interview en mijn boek zijn van harte aanbevolen.

Continue reading
0
  1646 Hits

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top