Jaap Rameijer's Blog

My adventures in Writing, Photographing, Guiding, Coaching, Tours, Events and other items that interest me. I invite you to subscribe to my blogs, so you can be notified by email when I post new items. Enjoy!

2 Inspirerende nieuwe boeken van Jaap..!

jaap-rameijer1

 

In de jaren 2018 en 2019 heb ik een boek geschreven met als titel: Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf. Eerste druk 2019, tweede druk 2020 en derde druk 2021. Het klinkt misschien vreemd maar de Orbs, die bijzondere lichtbollen, hebben mij ertoe gebracht om dat boek te schrijven. Hoe weet ik niet, maar het is wel zo. Ik heb gedurende de jaren dat ik in Zuid-Frankrijk woonde, in het magische plaatsje Rennes- le-Chateau veel contact met Orbs gehad. Ik heb duizenden foto’s gemaakt, vaak hele bijzondere foto’s en heb er twee boeken over geschreven.

 

 

Continue reading
0
  70 Hits

​Speciale aanbieding! Mijn boek 'Maria Magdalena in Frankrijk'

MMinFrankrijk

Ik bied het boek 'Maria Magdalena in Frankrijk' aan voor 10,- euro. Op te halen bij mij thuis in Friesland, Dorpsstraat 54, 8759LE in Exmorra. Tel: 0515-856564Ik kan het ook opsturen maar dan komen daar de verzendkosten van 5,- euro bij. Over te maken op rekening: NL07ABNA0587736917 ten name van mr.drs. J.W. Rameijergaarne met naam en adres waar ik...

Continue reading
0
  261 Hits

Nu beschikbaar: 'Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde'

Rameijer_Van-Illuminati-en-de-Nieuwe-Wereld-Orde_SocialeMediaPost

Eindelijk is het zo ver en heb ik mijn boek 2,'Van Illuminati en de Nieuwe Wereld Orde, over 9/11, Corona,vaccins, The Great Reset, het klimaat, 5G, het WEF en de WHO'  binnen gekregen. Het is beschikbaar op o.a Bol.comde betere boekhandel en uitgeverij Aspekt. Gaat vergezeld van een prima persmap.

Het is een vervolg op het boek 'Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf'  en gaat vergezeld van een prima, opgesteld door uitgeverij Aspekt in Soesterberg.

Over enige tijd zal dit boek gevolgd worden door boek 3 'Van Anunnaki en andere goden, over de Spirit World, UFO's, Orbs en Aliens'.

Dan heb ik een mooie trilogie geschreven..

Continue reading
0
  480 Hits

The Truemanshow #82 - Interview Jaap 

YouTube-thumbnail-82-1-a49cbbc0

Op deze bijzondere dag, de feestdag van Maria Magdalena is mijn interview met Jorn Luka verschenen. Opgenomen in mijn grutterswinkeltje in Exmorra.

Ik ben erg 'happy' met dit interview en vind dat Jorn een geweldige interviewer is.

Het interview en mijn boek zijn van harte aanbevolen.

Continue reading
0
  1256 Hits

Het is zomer en ik heb de draad weer opgepakt - Juni 2022

10-Vresse-sur-Semois-in-Belgie

Het is mooi geweest, bliksems mooi geweest. Het tij begint te keren. Want zich nu komt er eindelijk beweging in de samenleving. En dat kon ook niet uitblijven. Er is gewoon te veel  gebeurd, dingen die niet verborgen konden blijven, dingen waarvoor men de ogen niet kon sluiten. En wij Nederlanders, wij zijn wel goed, maar niet gek. Het houdt een keer op.

Continue reading
0
  1501 Hits
Tags:

Jaap Rameijer Channel

 
Go to top